fatoş çok geçmiş olsun hayatım ama lütfen dikkatli ol olurmu hayatımKızlar benden sizlere bir tavsiye kesinlikle ağır olmadığını düşündüğünüz şeyleri dahi kaldırmayın.Dün öğle saatlerinde ablamın bebişleriyle oynadım,biri 1 diğeri 4 yaşında dünya tatlısı melekler.4 yaşındaki yeğenimi arabada kucağıma oturttum,karnımdan az aşağıda bacağımın üzerinde oturuyordu ama yine de birden rahatsızlık hissettim.Pek önemsemedim arabadan indikten sonra da küçük olan 1 yaşındaki yeğenimi hoplattım zıplattım oynadık biras.ve akşam saat 00:00 da sancıyla birlikte kanamam oldu doğru fatih madical park'a hemen ultrasona girdim düşük tehlikesi dedi doktorum.Progestan verdi ve istirahat önerdi.Anlayacağınız az daha (bu arada kaç haftalık olduğunu p.tesi ultrasona girip öğrenecektik ama bu sayede öğrenmiş olduk) 5 haftalık fasulyemi kaybediyordum:1no2::1no2::1no2: sakın ha sakın bişiy olmaz demeyin kızlar(!)onlar o kadar narin ki.ve ben maalesef istirahat edemiyorum çünkü çalışan bir anneyim![]()
hayatım üzülme demek daha zamanı gelmemiş zamanı gelince sende mutlaka o duyguyu tatacaksınkızlar günaydın fatoşcum geçmiş olsun çok dikkat etmen lazım..artık..hiçbişi şu anda bebeğinden önemli olmamalı canım..karnın çıkmadığı için unutuyorsun arada sırada heralde...
Kızlar dün HCG 1,00 alınca bir sinir bozukluğu bende..gülsem mi ağlasam mı..ilk ayda dedim o kadar da zamanlama yapmıştım nasıl tutmaz..hayretle eve gittim giderken..aradım eşimi dedim.. canım bu ayı tutturamadık..üzülme olsun..bidaha ki ay daha çalışırız falan.. ben onla konuşunca üzüldüm..asıl sonucu alınca kalakalmıştım..
eve geldi..aa canımm çiçek almış bana..üzüldüm diye....arkadaşlar desteğiniz için sağolun dün yazdıklarınızı okudum herkese teşekkürler..
sabah kahverengi bir leke geldi..test yaptırmasam derim ki yerleşme mi acaba bi de ona takardım..ama sanırım bugün akşama kadar regl olmuş olurum..temmuzu kapattımmm yani.
ne diyorsun asiyecim çok üzüldüm ama dinlen eminim ki fatoşla senin bebişin sizi terk etmeyeceklerMerhaba kızlar nasılsınız.
ben pek iyi değilim dün kanamam oldum doktora gittim bebeğimin kalp atışlarını göremedi doktor ben önceden baktırdığımda atıyordu dedim durmuş olabilir dedi. Ama hemen almak istemem 3 gün test yapalım hamilelik nasıl gidiyor bakalım ona göre haftaya ctesi yaşayıp yaşamadığına karar verir ona göre hareket ederiz dedi.
Hayırlısı diyorum artık.
hemen ekliyorum canımAylincimm canım nasılsın
kırmızı kartı şimdi yedim canım...:))
NASİPCİM YENİ TARİHİMİ VERİYORUM 8 EYLÜL HADİ HAYIRLSI
çok sevindim derya bebişin için kocana ise birşey demiyorum< unutma kaderimizi birazda kendimiz yazarız canımmerhaba kızlar nasılsınız
bensize demedimmi eşimin tavrı cumartesi belli olur diye
oldu
işte
doktora gittik
bebeiş çok güzel gelişor dedi
kalp atışlarını gördüm
amma kocama gelince surat çarşamba ppazarına döndü
yine başladık anlıycanız ya ben ne kadersizim ya
bırak tekrarlayıp dursun o günaha girmek isteyebilir ama sen girme biliyorsun isteyen o kadar çok arkadaşlarımız var ama hepsinin zamanı gelmemiş senin zamanın gelmiş lütfen değerlendirmesini bilneyse birazdan gelir çıkarım bernyandım varya bliyom
mahvoldum ben yine burnumdan getirecek yine aynı şeyleri bozuk kaset gibi tekraralayacak yine beni strese sokacak ooof of
esmaya katılıyorum esmadan sonrada karşında beni bulursun ona görebak derya allah korusun o bebişe birşey olacak ilk senin karşında beliririm ona göre bunu kafana sok ALLAHTAN kork 3. cana kıymakdan stres olma sinirliyim sana hala kocanı kafana takıyorsun o zaman bebeğini değil kocanı daha çok önemsiyorsun:mymeka::mymeka:
çok sevindim gülşencim çok güzel bir duygu değil mimerhaba kızlar...doktordan geldim.....keseyi,beppemi,kalp atışını herşeyi gördüm......harika bir duygu.....yalnız kesenin biraz yanında ufak bi kanama olmuş....progestan verip dikkat etmemi söyledi....sevinçliyim ama buruk birazcık:)) rabbim bana bağışlasın inşallah...maşalllah barekallah...merak eden canlarıma selam olsun...esmacım,mervecim.....çok sağolun kızlar.....
bak ne güzel diyorsun ikimizin meyvesi o zaman mücadele edeceksin gerekirse blöf yapaxcaksıbncanım benim sağol ilgin için
ama inan okadar zor seyler yasıyorumki o yüzden korkuyorum çok incitiyor beni çok kırıyor
bende sanki bu sefer seslenmeyecek diyordum ama olmadı gene aynı şeyler ya bi bebeğim olsun istiyorum ondan onun çocuğunnu annesi olmak istiyorum ikimizin portak meyvesi olsun istiyoru ben eşimi çook seviyorum
benim hiç güzel bişey yasamaya hakkım yokmu ya bu allahtan revamı
güzel o zaman sende onu onunla vuracaksın ayağına bağ olacağını düşünüyorsa o zaman koprunsaydı ne biçim insan bu ya valla tanıyor olsam ona 1 2 laf söylerdim ama susmakla yetiniyoruzkz anlatmıştım ya önce
eşim bein ikinci evliliğim baya problemler yaşamıştık evlenirken
ya aslınd amevzu oda değil o zannediyoki çocuk olursa ayağına bağ olur hiçbişey yapamaz
hiçbiryere kımıldayamaz ne bilkim işte
ay esma kız kalbi nasıl atıyordu ya pıt pıtpıt
ayyyyyy::
hayatım bana kızma lütfen olurmu sen böyle yazdıkça sinirleniyorum
herkese selema ben aranıza yeni katıldım banada yer varmi acaba
aramıza hoşgeldin canım ben nasip
listeye yazılmak istiyorsan bana adını ve tarihini vermen gerekir