Merhaba arkadaşlar benim günüme 10 gün var ama şimdiden dizlerim çok ağriyor bideacayip uykum var size hamilelik belirtisi olabilirmi
inşallah dediğin gibi olur biliyosun bazen adet halleriyle hamilelik halleri birbirine benziyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar benim günüme 10 gün var ama şimdiden dizlerim çok ağriyor bideacayip uykum var size hamilelik belirtisi olabilirmi
Bu ay çok heveslendim
zaten olmassa doktora gidicem dün bir kadin doğumcuyu aradim dedim nezaman size muayene geleyim dedim oda adtinin 3 gün gel dedi
Ben 2 yillik evliyim ve 6 aydir bebek bekliyoz olmuyor işte ilk kez doktora gidiceminşallah doktora gitmeden hamile klmayi rabbim nasip eder
tamam canım eklerimadım seher bu ayın 15 ınden sonra belli olucak benim inşallah yoksa bidahi ki aya eylül 10 a kalıcak
çok güzel stres atmak için birebir bir ortam 3-1 yendilerooh ne güzeeel inşallaah bu ay umuduna kavuşursun, kavuşuruz hep beraber.. kaydirigubbakcemile3
nasip hoşgeldiin, nasıldı oğlun maçta.. :hooray:
çok üzgünüm canım ama gebelik yok demek benimde 2.27ydi ama malesefkızlar beta hcg de sonuç 0,57 çıkarsa ne demek
adını bilmiyorum ama canım dizler için birşey diyemem de uyku gebelik belirtisi ama bu kadar erken belireceğini hiç sanmıyorum belki uykusuz kalmışsındır ama belkide bebişdirMerhaba arkadaşlar benim günüme 10 gün var ama şimdiden dizlerim çok ağriyor bideacayip uykum var size hamilelik belirtisi olabilirmi
bebeğine sahip çık bak bizler ne kadar uğraşıyoruz onlara sahip olabilmek için valla derya allah verdi ancak allah alır unutmakimse yokmu
eşim geldi güzel bi tartıştık yine basladı aynı şeyler
selam arkadaşlar... ben de umudu bi dahaki aya kalanlardanım malesef.. bu ayda olmadıallahım hayırlısıyla nasip etsin hepmize en kısa zamanda inş.
allah hayırla nasip etsin inş bir an önce. ne kadarlık evlisin??[B .!.:saplık olsun be güzellim ben nerdeyse 18 aydır uğraşıyorum [/B]
canim diz ağrisini hiç duymamiştim ama uyku hamilelik belirtisidir.merhaba arkadaşlar benim günüme 10 gün var ama şimdiden dizlerim çok ağriyor bideacayip uykum var size hamilelik belirtisi olabilirmi
mayis ayiydi sanirim tüm belirtilerim hatta fazlasi vardi doktora gittim bir sürü tahlil yapti hamilelik dahil hiç bir şeyim yokmuş yani psikolojik olarak vücut hamilelik durumuna geçiyor adet de gecikiyor yani beynimiz yapiyor bunlarin hepsini.benim bu ay 2 ayımdı ilk ay hamillelik belirtilerinin hepsini yaşadım ayaklarda üşüme gögüs şişlik bulantı kusma baş dönmesi ama malesf çıkmadı bu ayda arar ara bulantım oluyo ve gögü uçlarımda aşırı hassasiyet var ama daha 7 gün var beklicez artık
ben 2 yillik evliyim ve 6 aydir bebek bekliyoz olmuyor işte ilk kez doktora gidiceminşallah doktora gitmeden hamile klmayi rabbim nasip eder
Merhaba kızlar nasılsınız.
ben pek iyi değilim dün kanamam oldum doktora gittim bebeğimin kalp atışlarını göremedi doktor ben önceden baktırdığımda atıyordu dedim durmuş olabilir dedi. Ama hemen almak istemem 3 gün test yapalım hamilelik nasıl gidiyor bakalım ona göre haftaya ctesi yaşayıp yaşamadığına karar verir ona göre hareket ederiz dedi.
Hayırlısı diyorum artık.
merhaba kızlar...doktordan geldim.....keseyi,beppemi,kalp atışını herşeyi gördüm......harika bir duygu.....yalnız kesenin biraz yanında ufak bi kanama olmuş....progestan verip dikkat etmemi söyledi....sevinçliyim ama buruk birazcık:)) rabbim bana bağışlasın inşallah...maşalllah barekallah...merak eden canlarıma selam olsun...esmacım,mervecim.....çok sağolun kızlar.....