dünürüm sağol hayatım bilirim sen unutmazsın beni
hamişlik etkilemiş seni...yazdıkya ayol....aaaaaa uykunu alamamışsın zaar hemencikte küsüyor tazem.....:dilcikar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dünürüm sağol hayatım bilirim sen unutmazsın beni
kızım ya ben bu bebeği yerim ekrandaki çok tatlı
günaydınn millettttttttt:teytey::teytey:
esmam nazmiyem gülşenim mervem deryam rahelim gizemim fatoşum tatlı belam? sengünüm? kızlar isim neydi yaahepinizeee mucuks mucuksssssŞenizŞeniz
uykucular huuu nasipim şebnemim sinem nerde bu arada bilen varmı sibelim pınarım asiyem inşallah iyisindir canımmmaslım badegülüm dilekim ve adını unuttuklarımm yenilerrr eskilerrrr hadi kalkınnnnnnnkaydirigubbakcemile
razişim sana özel günaydın bi sen sormuşsun beniii aminnnnn canım mevlam seninde gönlüne göre versinnnnnnna.s.
günaydınn ayşemmm allah herkesinn gönlüne göre versinnn.. uykuu hiç bitmez ya uyusam uyurummkaydirigubbakcemile3günaydınn millettttttttt:teytey::teytey:
esmam nazmiyem gülşenim mervem deryam rahelim gizemim fatoşum tatlı belam? sengünüm? kızlar isim neydi yaahepinizeee mucuks mucuksssssŞenizŞeniz
uykucular huuu nasipim şebnemim sinem nerde bu arada bilen varmı sibelim pınarım asiyem inşallah iyisindir canımmmaslım badegülüm dilekim ve adını unuttuklarımm yenilerrr eskilerrrr hadi kalkınnnnnnnkaydirigubbakcemile
razişim sana özel günaydın bi sen sormuşsun beniii aminnnnn canım mevlam seninde gönlüne göre versinnnnnnna.s.
asiyecimm bizimde aklımız sende kalıyor haber edersin sen bize hayrlı sonuçlar alırsın inşmerhaba kızlar ben geldim
sabah kan verdim gene yarın öğleden sonra gidip 2 günlük sonucumu alcam doktor değerlendirecek. sonra da ctesi tekrar kendi doktorum muayene edecek sonuçlara bakıp karar verecek. Sabah olmadığım için işlerim birikiyo haftaya da arkadaş izne çıkacak çok yoğun oluyorum yazamıyorum size müsait oldukça durumu yazyorum unuttum sizi sanmayın olur mu
ya kendi telaşımdan unuttum derya sen doktora gitmişmiydin canım eskiyi okumaya şu anda zamanım yok kusuruma bakma . Nasılsın bebeğini gördünmü kocan bişey dedi mi merak ediyorum seni.
kız ayseee hoşgeldin ya
ya kızlar x-ücanımkahve istiyor 1 tane içebilirmiyim nescafe kremalı olurmu
merhaba kızlar ben geldim
sabah kan verdim gene yarın öğleden sonra gidip 2 günlük sonucumu alcam doktor değerlendirecek. sonra da ctesi tekrar kendi doktorum muayene edecek sonuçlara bakıp karar verecek. Sabah olmadığım için işlerim birikiyo haftaya da arkadaş izne çıkacak çok yoğun oluyorum yazamıyorum size müsait oldukça durumu yazyorum unuttum sizi sanmayın olur mu
ya kendi telaşımdan unuttum derya sen doktora gitmişmiydin canım eskiyi okumaya şu anda zamanım yok kusuruma bakma . Nasılsın bebeğini gördünmü kocan bişey dedi mi merak ediyorum seni.
;Canım benim sende inşaallah bebişin kucağında uyursun,tek farkımız benimki bu kış karnımda olacak:CüvCüv:Sende kışa yeni hamiş olursun yaza da bebiş kucağında bol bol gezersin
kızlar iki gündür kasık ağrısı çekiyorum dün adet olucakmışım gibi sancılarım vardı akşamdan beride sağ kasığım ağrıyor biraz idraımı tutayım ozaman yürüyemiyorum sancıdan niye böle oluyo acep
günaydınn millettttttttt
kız ayseee hoşgeldin ya
ya kızlar x-ücanımkahve istiyor 1 tane içebilirmiyim nescafe kremalı olurmu
inşallaaaaah canım.RABBİM TÜM İSTEYENLERE VERSİN
2 GÜN KALDI GALİBA ADETİNE DEĞİL Mİ?TEST VAR MI EVDE?
SANA DA GÜNAYDIN CANIM BENİMhihoyyyt