kizlar sizlere birsey soracam ben poleni balla karistirip yiyemiyorum tati cok kötu acama suyla yutsam olurmu ne yapacam ben:44:benim gibi olaniniz varmi?
eslem hicbir fikrim yok vallaha sana cok mu tatli geliyor?
Canlar ne güzel herkes toparlanmaya başlamış. Bu topik bana umut erdi temiz bir sayfa açtık, yeni bir başlangıç gibi. Hepimiz buradan güzel haberler vereceğiz inanıyorum. Kızlar öncelikle soğan suyu içmenizi kesinlikle öneriyorum ben faydasını gördüm. Tadıda çok kötü değil, çiğ soğan gibi düşünmeyin kaynaynaca fena olmuyor içilebiliyor.Sen başlamakla iyi yapmışsın landarch, dew sende yap tedaviden sonra insanın içi temizleniyor resmen.
bal polen arısütü karışımı bende yaptım polen den dolayı tadı pek iyi değil ama yeniliyor günde bir kaşık. ha unutmadan onu yerken tahta kaşık kullanılması gerekiyor.
aren transferi yaptırdı. sıra bende bende kontrollere gidiyorum. kızlar lütfen dualarınızı esirgemeyin. gelişmeleri yazarım çarşamba kontrolüm var yine.
yumurta kıt malum. kaliteli olsunda.
öpüyorum..
akşam saatlerinde olmuyosunuz diye bakmamıştım,dew cim burdaymış...demek arenin buluşması gerçekleşti..çok heyecanlı:) meldi senin ne zaman transfer?inşallah ardarda pozitifleri alırız..iyi gecelerrrrrr....
Kizlar hepinize selam..ne guzel tek tek toparlanmaya basladik....Landarch hosgeldin aramiza....basima gelenleri okudun mu bilmiyorum?2 hafta degerim cikti cikti sonra dustu filan cok stresliydi...ama pazar gunu regli ile tertemiz olacagim insallah...keyfin nasil toparlandin mi biraz?
ya balli karisimlar ok beim icin ama bu sogan kurunu nasil iciyrosunuz kizlar yaaaa icim bulaniyor benim
gulem hemen goster doktora sekerim kistse hemen halledilsin bari..insallah degildir...
MELDI ve AREN ikinizide cok merak ediyorum umarim hersey yolunda gidiyordur....dualarimi sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?