Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aaa landarch gelmedi email gerci arende atmis onuda tesaduf junk'ta buldum muhtemelen seninkide oraya gitti gormedim hay allah uzuldum bak simdi neyse takip etmene sevindim....sen yoktun ya o ara hep eksik bisey varmis gibi geldi...eksikligini hissettim yani...
sagon kuru evet yapacagim reglimin bitmesini bekliyorum...ya acaba sizce regli bittikten sonra normal cnsel hayata geri donebilirmiyim doktoru 12 mayista gorcem sizce bekleyeyeim mi ne dersiniz?bilemedim sormayada cekindim telefonda...bilemedim yani...

canım senden doğal yolla bekliyoruz artık:)

Bubuscum akinti olmasi super gelisme hadi insallah guzel haberlerini alalim..hamile haberlerinede kulaklarini tikamaya calis tebrik et tabi iyi dilkelrini ilet ama hemen o ortamdan uzaklas bence cunku cok sinir bozucu bir durum...
insallah guzelim sen ,aren meldi bizi mutlu edeceksiniz inaniyorum tum kalbimle............

canım bence ilişki olayına asılın hatta:))) biliyosun ben aşılama ilaçlarının etkisiyle gebe kaldım..

kızlar bende dokotra gittim,çok yoğun bi doktor,ilk kez gittiğim biri..tahlillerimi istedi önce,tsh ım fazla düşmüş,yani troid ilacım fazla gelmiş,troidler antikorlarım var tabii onlar zaten yüksekti ama onun tedavisi yok.sadece haşimato olduğumun kanıtı oluyo..neyse hem muayene hemde sonuç göstermek için bekledim ama doktor ameliyata girmiş ve gelmedi:) yani elde var sıfır..gitmycem yaa,sinir oldum,kasığımda ara ara hissettiğim his var ama kendi kendime dozu düşürcem bakalım nasıl olcak:)

hamile haberlerini almak , onları dinlemek , ballandıra ballandıra anlatılması....
geçen hafta arkadaşımın biri beni yanına çağırdı 1 yaşaında bebişi var ama arkadaş bu arada erkek , karısının hamile olduğunu söyledi ama istemeden olmuş kaza kurşunu imiş kendisi istememişmiş karısı istemiş , bana söylemsinin nedenide hani bana umut olsun bana iyi gelsin diyeymiş ....
nasıl yani yaaa benmi kötüyüm kötü düşünüyorum insanlarmı saf , bana senin umut olucak tarafın yokki sende sorun yoktuki zaten bebeğin var .
Ben bunları duyarken öyle bir savunma yapıyorumki duyduklarımın sadece kulaklarımda kalmasını duyduğumun bambaşka bişey olduğunu düşünerek mücadele ediyorum.
off saçmaladım herhalde , içimi yiyordu yazdım rahatladım .
Neden düşüncesizler ki bi insanı ne mutlu eder ne mutsuz eder neden düşünmezlerki

gülemcim biz seninle birbirimize benziyoruz çok tez canlıyız, ole yoğun doktorlarla işimiz zor vallahi.. ben resmen kendimiz zorluyorum aynı doktorla devam konusunda, bana kalsa en ufak bir aksilikte bırakıcam başka bir doktor bulucam ama iyi bir şey deil. bence o doktor konusunda iyi ise bırakma peşini. tsh ın ne güzel düşmüş, zaten her ay yumurtlama oluyor demek ilaçlar işe yarıyor. canm sana bir tibet egzersizlerini önermek istiyorum, bu egsersizler özellikle tiroid hormonlarını düzenliyor. nette hareketli görüntüleri var ama en doğrusu kitabı alıp okumak. Tibetin Gençlik Pınarı kitabın adı, hatta kızlar hepinize tavsiye ediyorum. Ben birbucuk senedir yapıyorum mutlaka faydası vardır diye dusunuyorum. hatta farkettim ki o kadar buyuk bir istikrar ile yapıyorum ki namaz kılıyor olsam demekki hiç kacirmayacakmışım

Canımmm benm saçmalamıyorsun aksine hepimizin duygularının dile getiriyorsun. Bende çok kızıyorum bazen ağlıyorum gizlice.. ama mantıklı düşününce kızamıyıorum çünkü vakti zamanında belki bende yaptım böle gaflar tek farkı bende bebek olmadan yapmış olmam.. biz bebek istemiyorken bebeği olmayan bir kadına '' boşver yaa ne yapıcan bebeği ne güzel kafa rahat oohhhh'' dediğimi dün gibi hatırlıyorum. ben bu cümleyi söleme amacım kötü değil hatta kadına moral verdiğimi düşünmüşümdür, ama bence kadın içinden sen ne biliyorsun ki demiştir ici acımıştır. şimdi anlıyorum ki çok ama çoook hassas olmak gerekiyormuş.

Gulem eşinin söylediği şey beni çok düşündürdü. '' Hiç çocuk sahibi olamadan ölüp giden çok insan var ''
ümidi kesmek değil bu , böle ihtimalin var olduğu aslında benm hep gözrdı ettiğim bir şeymiş.. galiba cocuklu ailelerin yapamadıklarını yapıp, fedakarlık yapıp kendi kişisel zevklerini gözardı edip cocukları için yaşayan insanların sahip olamadıklarına sahip olup negatifi pozitife çevirip şu hayatta biçilmiş ömrümüzü güzelce gecirmek gerekecek

canım ilaç işe yaramış ama fazla gelmiş bu sefer,yani fazla düşmüş tsh ım..buda iyi bişey değil,bakcaz artık...evet canım yaa,ben yeni bulunduğum yerde rastgele gittim bu doktora,alışveriş merkezinede yakın diye:)))))))))) sonuç çıkana kadar oturamıyorum bi yerde,gezerim dedim,bugünden tek karım kendime aldığım elbise:))) nasılsa tedavime az kaldı,antalyada olcak tedavim diye buradaki doktoru çok öemsemedim ama yinede dediğin doğru.başım sıkıştığında gidecek sabit bi doktorum olmalı..önümüzdeki günlere belki eser,giderim..bu arada kitaba bakacağım,netten alırım olmazsa..ne güzel istikrarlı olman,ben özeleştiri yapmam gerekirse istirkrarlı biri olamıyorum,bıkıp,sıkılveriyorum hemen..ama kitabı okuyacağım:)

canım ben hayalperest biri değilimdir,hatta fazla gerçekçiyimdir..bu duruma üzülürüm çünkü oturup hayaller kuramam hiç,eşimde aynen benim gibi..belkide erkeklerin çoğu öyledir,ama daha hiç hayal kurduğunu,bebek lafları edip beni umutlandırıp moral verdiğini görmedim hiç..farzedin evle ilgili bi durumda ben ilerde belki diye bi cümleye başlasam bile beni susturur:) bebek sahibi olamadığımıza kanaat getirdiğimizde benim ağlama krizlerime 'hiç çocuk sahibi olamamış nice insanlar var,bu ihtimali aklından çıkarmamalısın'diyerek karşılık verirdi..bende ağlamıyorum zaten artık:) dediğin gibi oluruna bırakıp yaşamalıyız hayatı:))

canım saçmalamıyosun tabiiki..heep aynıyız,seni yadırgayacak kimse yok burda..buyüzden burdayız zaten..arkadaşın densizliğin alasını yapmış,sen duyma yine,gül geç...

Yok be guzelim o kadar haklisin ki...dun yazdim sanirim belki gormemissindir esimin abisi ve karisi gecmis olsun demeye aradilar o kadar tedavi dis gebelik korkusu o bu derken dusuk yasadim bana gecmis olsun demeye aradiginda 9 aylik bebeginin sesini dinletiyor ay yengesi dur bak agularini duy diyor ya olabilir mi boyle birsey boyle bir mantik dunyanin neresinde var ya?!kitlendim kaldim inan....
Landarch yazmis belki bazen bizde boyle densizlikler yapiyoruz ama bu kadar manyak hicbri zaman olmadim...yani sekerim acayiplik sende degil millet deli :)

kızlar günaydın

canım ya insan artık hayal kurmaktan kokuyor geçekten, ama bikaç yerde okumuşdum bir dileğiniz varsa hayal kurun , hayal edinki gerçekleşmesi daha çabuk olsun yani bunun gibi bierşeydi tam cümleyi toparlayamıyorum ama düşünce gücü gibi birşey , kendimizi hep kötüye alışıtıyoruz ya hayal kırıklığı yaşamamak için , her defasındada kötüsü ile karşılaşıyoruz , aslında felsefemiz iyi düşünki iyi olsun olmalı , biz eşimle nişanlıyken aramıda bir konuşma geçmişdi , eğer bebğimiz olmazsa ne yaparız sorun ikimizde birinde olursa ne yaparız diye , bu olaylar gerçekleşince aklımız o günler geldi ve kendimize çok kızdık , neden böyle saçma sapan şeyler konuşmuştuk ki , kötüyü bizmi çağırmışdık???
ama biz eşimle hala hiç bir sorunumuz yokmuş gibi bebişlerimizin hayalini kuruyoruz ( mantık çerçevesinde tabi hayal dünyasında yaşayarak değil ) o kızını seviyor bende oğluşumu bu bile bize güç veriyor , bizi o an mutlu ediyor.

Felsefemiz aslında her zaman iyi düşünerek ,olumlu düşünerek, hayırlıyı çağırmak olmalı , yaşanacak olumsuzluklar varsada zaten zamanı gelince öyle canımızı acıtıryoki...

kızlar hepinizi öpüyorummmm
çok yazdım yine

inş. cnm rabbim daha fazla uğraştırmaz. lütfen gelsin artııkkk..

canm gecen yıl mayıs ayında ilk aşilama yaptırdığımız zaman en çok senden ümitliydim, sonrasında da hep senin doğal yolla hamile kalacağına emindim ve bu fikrim hala devam ediyor. şu yumurtlama akıntısını görünce yaşadığım sewinci anlatamam :)) ama çok ilginç birşey söylicem, ben tüp öncesi doğum kontrol hapı kullandığım ayda da o akıntı geldi hemde çok yoğun birşekilde.. düşündüm acaba bu yumurtlama akıntısı değil mi diye, ama başka birşeye benzemiyor.. resmen çiğ yumurta akı kıvamında, çektikçe uzuyor ve bütün halinde geliyor yaani azar azar değil. dün geldi wc de hatta 19.günüm de tüp bebek sonrası döngü değişiyormuş neyse sonra nette araştırdım bu akıntının gelmesinin sebebi östrojen hormonu imiş. yaani yumurtlama akıntısı denmesinin sebebi yumurtlamaya yakın östrojen hormonunun artması bu yüzden o akıntı geliyormuş. o akıntı geldiği halde yumurtlama olmayabilirmiş, zaten doğum kontrol hapı kullanırken bile o akıntının gelmesi bunu doğruluyor.

canım ya bilgiler için teşekkürler

bende bunu merak ediyordum , geçen ay yumurtanın çatladığını görmüştük ama bende akıntı olmamışdı o şekilde ve kafama çok takılmışdı , ama peki östrıjen hormunu salgılamıyorumda , yumurtammı çatlıyor nasıl oluryor ki :44:

sağol cnm güzel düşüncelerin için. ama malesef 1 yıldır olmadı aşılama ilede olmadı bende ameliyattan sonra daha ümitlendim
dr umda cok net bir şekilde artık hiçbir engel kalmadı deyince. rabbim bilir yine. inş. süremiz dolmuştur.
cnm bende önceki yıllarda dr a gittiğimde bu akıntım ağrım falan yoktu. sonra progesterona bakıldı 0,41 cıkmıstı ve dr sen yumurtlamıyorsun dedi. sonra bu belirtileir saydı bunları yasıyormusun diye. bu aralar hayır dedim. sonra klomen kullanıp tekrar test yapıldığında sonuç cok yüksek çıktı ve bunları yasamıstım. birde asılama yapan dr um tam gününde yapıyorya rahim ağzına o aleti taktıktan sonra uzun ucu küçük maşa gibi bişeyi soktu cıkardı ucunda bu akıntı vardı. bak dedi yumurtanın çatladığının kanıtı bu. bende hep öyle diye düşündüm ama senin dediğinde olabilir. ne bileyim ne doğru bizde sasırdık. inş. sonuc alırızda herşey bos olur bizim için.

canım haklısın,ah yapabilsem keşke,umutlu,güzel hayallerim olsa..ama dediğin gibi olumsuzu çağırıyoruz resmen..100 de 100 düşünce gücü diye bi kitap okumuştum,aynen orda yazıyo bunlar..bizimde kına gecemizde eşimin tarafından yaşlı bi kadın eşimide uzun yıllardır görmüyomuş,bize övgüler yağdırdı,hatta nazar edeceksin diye gülüştüler kayınvalidemler falan..o gece eşime; kadın bize nazar erdirdi bak bizim çocuğumuz falan olmazmış birde diye espri yaptım.oda güldü..bebek düşünmediğim zamanlarda bile sanki böyle sorunlarla uğraşacakmışım gibi bi his vardı bende hep..hissiyatım fazla kuvvetlidir:) aklım 5 karış havada bi tip olmak istemişimdir hep..plan yapa yapa evlen,planlı çocuk yapmaya kalk..e olmadı işte..

canım yumurtlama akıntısının e2 katkısıyla olduğunu biliyorum ama asıl iş progesteronun artması..benim ilk zamanlarda 21.gün 7 çıktı arka arkaya,doktor iyi dedi,sonra 2 çıkınca klomen vs..başlanmıştı..o zamanda akıntım olmuyodu..sadece hamile kaldığım ay acayip yoğun ve çok miktarda bi akıntım oldu,baya sıvı şeklinde..şok olmuştum..o gün ilişki olmuştu hatta:)
şimdi ise akıntım her ay oluyo ama nasıl diim sıvı değil,tutkal gibi:) şeffaf,cam gibi berrak,ama çok sıvı değil,parmak arasında uzayan şekilde..şimdi ben yumurtamıyo olabilirmiyim?ay normale döndüm diye seviniyodum ben..

kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun. İnşallah yeni topic yeni umutlar yeni başlangıçlar olsun. bu sayfa uğurlu gelsin ve kuzucuklar teker teker hemencecik gelsin İnşallah. Rabbim sizlerede hayırlı sağlıklı tatlı bebişler nasip etsin İnşallah. ben 1 haftadır yoktum annemlere gitmiştim o yüzden geç yazdım kusura bakmayın. arenciğim transferin hayırlı olsun canım. İnşallah güzel haberler verirsin bizlere. öpüyoruz hepinizi.

size kızımın resmini göstereyim umut olsun uğur olsun İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…