Canm seni hep takip ettim hatta sana mail gonderdim ama sanirim mailimi almadin, zaten cevap yazmamandan anlamistim ulasmadigini. keyfim günden güne daha iyi oluyor, ben bazen minik depresyonlara girerdim ama hemen durumu kontrol altına alıp çıkardım :) bu sefer çok korktum uzun sürecek diye.. o yüzden zaten uzaklaşmak için bir süre topicte yoktum.
arı sütü bal polen karışımı hakkında bende fikrimi söyliim, tadi bana acaip güzel geliyor. şu sıralar ara verdim malum 1 yıl olacak kullanmaya başlayalı ara vermezsem kapılardan sığmam die korkuyorum :))
dew cim soğan kürünü mutlaka yap, en ucuz tedavi bence.. 1kg. arı sütü bal polen karışımım 100 tl diğer vitaminler falan onları da ekledikmi baya masraflı ama soğan çoook ucuzz
arencim inşallah bizi havalara uçuracak haberle dönersin. rabbim bu yolda emeklerimizin karşılığını verir artık çok bekletmeden. meldi gelişmelerden haberdar et bizi. bütün dualarımız sizlerle. şeytanın bacağını kıralım artık. benimde günüm 5 mayıs. bu ay serophene kullandım. bakalım neler olacak. yalnız bu ilacı içtim. yumurta takibi yapılmadı çatlatma iğneside olmadım ama nasıl tedirgindim anlatamam yumurtalar ya çatlamazsa diye. 14. gün ilişki yasağımız bitmişti. o gün öyle bir yumurtlama akıntısı geldiki. avucumun ortasını dolduracak kadar şok oldum. demekki bu ilaç bayağı desteklemiş dedim.
inşallah sonucumuzda iyi olur.
arencim inşallah bizi havalara uçuracak haberle dönersin. rabbim bu yolda emeklerimizin karşılığını verir artık çok bekletmeden. meldi gelişmelerden haberdar et bizi. bütün dualarımız sizlerle. şeytanın bacağını kıralım artık. benimde günüm 5 mayıs. bu ay serophene kullandım. bakalım neler olacak. yalnız bu ilacı içtim. yumurta takibi yapılmadı çatlatma iğneside olmadım ama nasıl tedirgindim anlatamam yumurtalar ya çatlamazsa diye. 14. gün ilişki yasağımız bitmişti. o gün öyle bir yumurtlama akıntısı geldiki. avucumun ortasını dolduracak kadar şok oldum. demekki bu ilaç bayağı desteklemiş dedim.
inşallah sonucumuzda iyi olur.
Aaa landarch gelmedi email gerci arende atmis onuda tesaduf junk'ta buldum muhtemelen seninkide oraya gitti gormedim hay allah uzuldum bak simdineyse takip etmene sevindim....sen yoktun ya o ara hep eksik bisey varmis gibi geldi...eksikligini hissettim yani...
sagon kuru evet yapacagim reglimin bitmesini bekliyorum...ya acaba sizce regli bittikten sonra normal cnsel hayata geri donebilirmiyim doktoru 12 mayista gorcem sizce bekleyeyeim mi ne dersiniz?bilemedim sormayada cekindim telefonda...bilemedim yani...
Bubuscum akinti olmasi super gelisme hadi insallah guzel haberlerini alalim..hamile haberlerinede kulaklarini tikamaya calis tebrik et tabi iyi dilkelrini ilet ama hemen o ortamdan uzaklas bence cunku cok sinir bozucu bir durum...
insallah guzelim sen ,aren meldi bizi mutlu edeceksiniz inaniyorum tum kalbimle............
kızlar bende dokotra gittim,çok yoğun bi doktor,ilk kez gittiğim biri..tahlillerimi istedi önce,tsh ım fazla düşmüş,yani troid ilacım fazla gelmiş,troidler antikorlarım var tabii onlar zaten yüksekti ama onun tedavisi yok.sadece haşimato olduğumun kanıtı oluyo..neyse hem muayene hemde sonuç göstermek için bekledim ama doktor ameliyata girmiş ve gelmedi:) yani elde var sıfır..gitmycem yaa,sinir oldum,kasığımda ara ara hissettiğim his var ama kendi kendime dozu düşürcem bakalım nasıl olcak:)
hamile haberlerini almak , onları dinlemek , ballandıra ballandıra anlatılması....
geçen hafta arkadaşımın biri beni yanına çağırdı 1 yaşaında bebişi var ama arkadaş bu arada erkek , karısının hamile olduğunu söyledi ama istemeden olmuş kaza kurşunu imiş kendisi istememişmiş karısı istemiş , bana söylemsinin nedenide hani bana umut olsun bana iyi gelsin diyeymiş ....
nasıl yani yaaa benmi kötüyüm kötü düşünüyorum insanlarmı saf , bana senin umut olucak tarafın yokki sende sorun yoktuki zaten bebeğin var .
Ben bunları duyarken öyle bir savunma yapıyorumki duyduklarımın sadece kulaklarımda kalmasını duyduğumun bambaşka bişey olduğunu düşünerek mücadele ediyorum.
off saçmaladım herhalde , içimi yiyordu yazdım rahatladım .
Neden düşüncesizler ki bi insanı ne mutlu eder ne mutsuz eder neden düşünmezlerki
gülemcim biz seninle birbirimize benziyoruz çok tez canlıyız, ole yoğun doktorlarla işimiz zor vallahi.. ben resmen kendimiz zorluyorum aynı doktorla devam konusunda, bana kalsa en ufak bir aksilikte bırakıcam başka bir doktor bulucam ama iyi bir şey deil. bence o doktor konusunda iyi ise bırakma peşini. tsh ın ne güzel düşmüş, zaten her ay yumurtlama oluyor demek ilaçlar işe yarıyor. canm sana bir tibet egzersizlerini önermek istiyorum, bu egsersizler özellikle tiroid hormonlarını düzenliyor. nette hareketli görüntüleri var ama en doğrusu kitabı alıp okumak. Tibetin Gençlik Pınarı kitabın adı, hatta kızlar hepinize tavsiye ediyorum. Ben birbucuk senedir yapıyorum mutlaka faydası vardır diye dusunuyorum. hatta farkettim ki o kadar buyuk bir istikrar ile yapıyorum ki namaz kılıyor olsam demekki hiç kacirmayacakmışım
Canımmm benm saçmalamıyorsun aksine hepimizin duygularının dile getiriyorsun. Bende çok kızıyorum bazen ağlıyorum gizlice.. ama mantıklı düşününce kızamıyıorum çünkü vakti zamanında belki bende yaptım böle gaflar tek farkı bende bebek olmadan yapmış olmam.. biz bebek istemiyorken bebeği olmayan bir kadına '' boşver yaa ne yapıcan bebeği ne güzel kafa rahat oohhhh'' dediğimi dün gibi hatırlıyorum. ben bu cümleyi söleme amacım kötü değil hatta kadına moral verdiğimi düşünmüşümdür, ama bence kadın içinden sen ne biliyorsun ki demiştir ici acımıştır. şimdi anlıyorum ki çok ama çoook hassas olmak gerekiyormuş.
Gulem eşinin söylediği şey beni çok düşündürdü. '' Hiç çocuk sahibi olamadan ölüp giden çok insan var ''
ümidi kesmek değil bu , böle ihtimalin var olduğu aslında benm hep gözrdı ettiğim bir şeymiş.. galiba cocuklu ailelerin yapamadıklarını yapıp, fedakarlık yapıp kendi kişisel zevklerini gözardı edip cocukları için yaşayan insanların sahip olamadıklarına sahip olup negatifi pozitife çevirip şu hayatta biçilmiş ömrümüzü güzelce gecirmek gerekecek
hamile haberlerini almak , onları dinlemek , ballandıra ballandıra anlatılması....
geçen hafta arkadaşımın biri beni yanına çağırdı 1 yaşaında bebişi var ama arkadaş bu arada erkek , karısının hamile olduğunu söyledi ama istemeden olmuş kaza kurşunu imiş kendisi istememişmiş karısı istemiş , bana söylemsinin nedenide hani bana umut olsun bana iyi gelsin diyeymiş ....
nasıl yani yaaa benmi kötüyüm kötü düşünüyorum insanlarmı saf , bana senin umut olucak tarafın yokki sende sorun yoktuki zaten bebeğin var .
Ben bunları duyarken öyle bir savunma yapıyorumki duyduklarımın sadece kulaklarımda kalmasını duyduğumun bambaşka bişey olduğunu düşünerek mücadele ediyorum.
Neden düşüncesizler ki bi insanı ne mutlu eder ne mutsuz eder neden düşünmezlerki
canım ben hayalperest biri değilimdir,hatta fazla gerçekçiyimdir..bu duruma üzülürüm çünkü oturup hayaller kuramam hiç,eşimde aynen benim gibi..belkide erkeklerin çoğu öyledir,ama daha hiç hayal kurduğunu,bebek lafları edip beni umutlandırıp moral verdiğini görmedim hiç..farzedin evle ilgili bi durumda ben ilerde belki diye bi cümleye başlasam bile beni susturur:) bebek sahibi olamadığımıza kanaat getirdiğimizde benim ağlama krizlerime 'hiç çocuk sahibi olamamış nice insanlar var,bu ihtimali aklından çıkarmamalısın'diyerek karşılık verirdi..bende ağlamıyorum zaten artık:) dediğin gibi oluruna bırakıp yaşamalıyız hayatı:))
canım senden doğal yolla bekliyoruz artık:)
inş. cnm rabbim daha fazla uğraştırmaz. lütfen gelsin artııkkk..
canm gecen yıl mayıs ayında ilk aşilama yaptırdığımız zaman en çok senden ümitliydim, sonrasında da hep senin doğal yolla hamile kalacağına emindim ve bu fikrim hala devam ediyor. şu yumurtlama akıntısını görünce yaşadığım sewinci anlatamam :)) ama çok ilginç birşey söylicem, ben tüp öncesi doğum kontrol hapı kullandığım ayda da o akıntı geldi hemde çok yoğun birşekilde.. düşündüm acaba bu yumurtlama akıntısı değil mi diye, ama başka birşeye benzemiyor.. resmen çiğ yumurta akı kıvamında, çektikçe uzuyor ve bütün halinde geliyor yaani azar azar değil. dün geldi wc de hatta 19.günüm de tüp bebek sonrası döngü değişiyormuş neyse sonra nette araştırdım bu akıntının gelmesinin sebebi östrojen hormonu imiş. yaani yumurtlama akıntısı denmesinin sebebi yumurtlamaya yakın östrojen hormonunun artması bu yüzden o akıntı geliyormuş. o akıntı geldiği halde yumurtlama olmayabilirmiş, zaten doğum kontrol hapı kullanırken bile o akıntının gelmesi bunu doğruluyor.
canm gecen yıl mayıs ayında ilk aşilama yaptırdığımız zaman en çok senden ümitliydim, sonrasında da hep senin doğal yolla hamile kalacağına emindim ve bu fikrim hala devam ediyor. şu yumurtlama akıntısını görünce yaşadığım sewinci anlatamam :)) ama çok ilginç birşey söylicem, ben tüp öncesi doğum kontrol hapı kullandığım ayda da o akıntı geldi hemde çok yoğun birşekilde.. düşündüm acaba bu yumurtlama akıntısı değil mi diye, ama başka birşeye benzemiyor.. resmen çiğ yumurta akı kıvamında, çektikçe uzuyor ve bütün halinde geliyor yaani azar azar değil. dün geldi wc de hatta 19.günüm de tüp bebek sonrası döngü değişiyormuş neyse sonra nette araştırdım bu akıntının gelmesinin sebebi östrojen hormonu imiş. yaani yumurtlama akıntısı denmesinin sebebi yumurtlamaya yakın östrojen hormonunun artması bu yüzden o akıntı geliyormuş. o akıntı geldiği halde yumurtlama olmayabilirmiş, zaten doğum kontrol hapı kullanırken bile o akıntının gelmesi bunu doğruluyor.
kızlar günaydın
canım ya insan artık hayal kurmaktan kokuyor geçekten, ama bikaç yerde okumuşdum bir dileğiniz varsa hayal kurun , hayal edinki gerçekleşmesi daha çabuk olsun yani bunun gibi bierşeydi tam cümleyi toparlayamıyorum ama düşünce gücü gibi birşey , kendimizi hep kötüye alışıtıyoruz ya hayal kırıklığı yaşamamak için , her defasındada kötüsü ile karşılaşıyoruz , aslında felsefemiz iyi düşünki iyi olsun olmalı , biz eşimle nişanlıyken aramıda bir konuşma geçmişdi , eğer bebğimiz olmazsa ne yaparız sorun ikimizde birinde olursa ne yaparız diye , bu olaylar gerçekleşince aklımız o günler geldi ve kendimize çok kızdık , neden böyle saçma sapan şeyler konuşmuştuk ki , kötüyü bizmi çağırmışdık???
ama biz eşimle hala hiç bir sorunumuz yokmuş gibi bebişlerimizin hayalini kuruyoruz ( mantık çerçevesinde tabi hayal dünyasında yaşayarak değil ) o kızını seviyor bende oğluşumu bu bile bize güç veriyor , bizi o an mutlu ediyor.
Felsefemiz aslında her zaman iyi düşünerek ,olumlu düşünerek, hayırlıyı çağırmak olmalı , yaşanacak olumsuzluklar varsada zaten zamanı gelince öyle canımızı acıtıryoki...
kızlar hepinizi öpüyorummmm
çok yazdım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?