Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
pek ilgilenen yok galiba

Ehlamcim biz topigimize gelen herkese biglimiz dogrulsutunda yardimci olmaya calisiriz sakin boyle dusunme olurmu cunku sorun hepimizde ayni ve hepimiz birbirimizden guc alarak bu isi becermeye calisiyoruz....
bence ilaclari kullanabilirsin mesela benim tup bebek tedavimden kalan ilaclar 2012ye kadar gecerligi vardi ben onlari birilerine bagisladim istedim ki bask abir anne adayina yarasin yani bence seninkilerde oyledir...

cerenm herzaman soyluyorum malesef erkekler biz kadinalr kadar guclu degiller onlerine cikan ilk tupsekte tokezleme oluyor o yuzden kizma zaman zaman bende cok soylendim kocama kuslukler oldu ama tavsiyem uzatma yani madem inatci bira zbu donemde suyuna git...ozellike erkek sorunlu tedvailerde bu tarz sorunalrla cok karsilasiyor herkes...sabir sabir

merhaba kızlar

yoğun bir hafta geçirdim onun için kaç gündür giremedim.
sanki olumsuzlukları yaşayan ben değilimde ilk defa başlayacak gibi hissediyorum bu ne kadar normal bilmiyorum. ama bir süre beklemeyi düşünüyorum. aslında çokda vakit kaybetmemem gerek de şu an hiçbirşey yapmadan hiçbirşey kullanmadan doktor yüzü görmeden sakin bir süreç geçirmek istiyorum.

LANDARCH aşılaman hayırlı olsun. inşallah bu sefer herşey yolunda giderde tüpe gerek kalmaz.

GULEM canım sana iyi tatiller.

BUBUŞ senin hep bana doğal yoldan olacak gibi geliyor nedense inşallah da öyle olur.

DEW,KEKEÇ sizleride öpüyorum.

Kizlar vallaha topigimzi pek senlendi bugunlerde cok hosuma gidiyro sanirim genel olarka herkesin keyfi yerinde...
bende AREN'i merak ediyorum sanirim tup bebek sonrasi biraz uzak durmak istediki anlarim hepimzi ayni yollardan gectik....
MELDICIM dinleniyor sanirim aman dinlensin yeterki o ve bebisler iyi olsun....

BUBUS vallaha hadi insallah tup bebeg egerak kalmaz guzelim sende hamile haberi verirsin bize tabi KEKCB sende oyle guzelim...hatta belki bende ah ah keske :)

Landarch umarim biraz daha iyisin cnm dikkat et kendine haftasonu geldi iyi dinlen...

arencim hosgeldin ben yazdim seni gormemistim...iyi olmana sevindim guzelim....bende senin gibiyim doktor yuzu gormeden guzel zaman geciriyorum inan....aslinda keske zamanim olsa soyel 6 ay dinlensem ama hergecen gun aleyhime isliyor gibi geliyor o yuzden bazen icten bri panik yasiyorum....bende seni opuyorum cnm

biliyorum cnm hepinizin anlattıkları sanki benim başımdan geçen olaylar gibi eminim beni de en çok siz anlıyosunuzdur.verdiğiniz desteğe çok teşekkür ederim aranıza kabul ederseniz bende bu yolculuğumda yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak isterim..benim hamilelik düşükler kürtaj gibi sürü şey geçti başımdan ama artık gittiğim dr.lar tüp bebekten , aşılamadan bahsetmeye başladılar etrafımda pek bu konuyu konuştuğum kimse yok.açıkcası bi kaç kişiden başka kimseye söylemedim aşılma yapıcamı.burda sizlerle paylaşınca korkularım tedirginliklerim azalıyor.dediğim gibi aranıza kabul ederseniz artık bende burdayım:13:

kizlar benim en son reglimin 2.gunu yaptirdigim testlerdeki fsh degerim 12,9 E2 degerim ise 30 ben bunlarin ne anlama geldigi konusuna hic hakim degilim zaten ilk defa soncualrimi faxladilar o da rica minnet..doktorum sonuclarima iyi demis menapoza girmesi olasiligi yok demis hahaha bir gulesim tuttu manyakmidir nedir?vallaha doktorlarima bisey oldu kafalarina bisey dustu sanirim adamlar super sacmaliyrolar....neyse onlari takmiyorum zaten....trdeki doktoruma gonderdim israel bey'e haziran icinde istedi reglinin 2.gunu ayni testleri bakalim o nasil cikacak?

ehlamcim tabiykide elimizdne geldigince biz burdayiz...insallah hepimizin yuzleri guler...bizim aramizdada dusuk yapan,kurtaj yasayan bi suru hikayesi olan var o yuzden hepimiz ayniyiz....
hepimiz icin iyi gunler olsun insallah

laparoskopiyi önermedi biraz bekliyceksin felan dedi bende yok yok ayrıca pco.liyim dr.a gelince iyimi kötümü onu bile bilmiyorum eşimin ısrarı üstüne onda başladım tedaviye.beni tek teselli eden hemen tüp bebeğe atlamadı bilemiyorum hepimiz için hayırlısı

canım hoş geldin , yeni yeni umutlar inşallah hepimizin olsun.
aşılaman inşallah seni bebişine kavuşturur , bencede kimseye söyleme stressiz kimsenin haberi olmadan yapmam daha iyi bence bende öyle yapmışdım.

canım hoş geldin , yeni yeni umutlar inşallah hepimizin olsun.
aşılaman inşallah seni bebişine kavuşturur , bencede kimseye söyleme stressiz kimsenin haberi olmadan yapmam daha iyi bence bende öyle yapmışdım.

hoşbuldum cnm amin inşaallah hepimiz için amiiin

kızlar çok giremiyorum beni merak etmeyin landarhcım canım yazmış haklısın neler yaşıyorsun anlat diye ama bir garibim. bir kere çok fazla sevinç yaşayamıyorum sevincin yanında acaip bir korku var. bir aksilik falan bir şey olursa diye aklım çıkıyor. ilk üç ay çok kritik deniyor.

allahım yardım etsin buralara kadar geldim kucağıma almayı nasip etsin.ne olur duanızdan eksik etmeyin beni.

birde acaip halsizim böyle sürekli içim sıkılıyor. normalde evi çok severim şimdi sürekli kendimi dışarıya atmak istiyorum..

çok yazamıyorum ruhum daralıyor... hep aklımda hep dualarımdasınız.......

sizleri seviyorum. hepimizin yüzümüzün güleceği günleri iple çekiyorum.

allaha enamet olun. iyi hissettiğimde gelip daha uzun yazacağım.

canm ne kadar güzel işte, çok güçlü bir bünyen var ne güzel. ben açıkçası kendimden çok tırsmıştım zor toparlanırım diye ama şimdi geriye bakınca saçma buluyorum. bende doktor yüzü görmeden birkaç ay geçirmek istiyordum ama eşimin sayesinde mümkün olamadı.. benim de artık işlerim baya yoğun olacak, ortağım yarın ewleniyor ve bir süre yurtdışında olacak. artık iki kişilik çalışıcam

canm inanmıyorum bu değerlere bakarak mı doktor sana donör teklif etti? benimde içimde bir korku vardı acaba fsh alıp başını gitmiş tavan yapmış artık vücud yumurta üretmeyeceğinin sinyalini mi veriyor diye.. yuhhhhh diyorum başka birşey demiyorum, neyse o doktoru kafamızdan silip atalım. canm geçen yıl ilk hormon tahlilimde fsh 11 çıkmıştı e2 100 civarlarında diğer hormonlar da normal değerlerde idi.. ilk gittiğim doktor bana hormonlarımın normal sınırlarda olduğunu fakat birtek fsh ın üst sınıra çok yakın olduğunu söyledi. bu şu demek dedi, ilk çocuk için fazla vakit kaybetmek lazım.. fsh ı çok yüksek olupta hamile kalan çok kadın var ama riske atmaya gerek yok, eğer bir çocuğunuz olsa idi bunları zaten hiç konuşmadık sizi ewe gönderir kendiniz uğraşın mutlaka olur derdim dedi. daha sonraki tahlillerimde hep düşük çıktı. başka bir doktor ise çok acilen tüp bebek yaptırmam gerektiğini eger ateş basmalarım varsa menepozun bugün yarın başlayacağını söyledi :)) tüp bebek dotkorum ise fsh ın düşük çıkması önemli değil ultrasonaki antral folikül sayısı zaten sizde yumurta rezervinin az olduğunu işaret ediyor dedi. ama bu kesinlikle erken menepoz demek değildir dedi. şuan gittiğim doktor ise herşey yolunda olduğunu yumurtalıklarımın çok iyi çalıştığını hem hormon tahlilinden hem ultrason görüntüsünden anlaşıldığını söyledi. fsh ın bazı aylarda yüksek çıkmasının sebebi olarak ta adet olduğunu sanıyorsunuzdur ama o adet değildir dedi. işin özü şu; her doktor farklı bir şey söylüyor, hepsine kulağımızı tıkayacağız ve bebeğimize kavuşmak için enerjimizi yüksek tutacağız. ve ,ikinci çocuklarımızı normal bişekilde tedavisiz yaparak onlara doğurrganlığımızın ne kadar yüksek olduğunu kanıtlayacağız

canım benim yaradan herşeyin sabrının veriyor inan , öyle zor zamanlar geçiriyoruzki yok ben bunun altından kalamam diyorsun ama bi bakmışsın geçmiş gitmiş.stresten uzak bol bol dinlen stresiz olmak en iyisi .

MELDICIM cnm yasadiklarin cok normal guzelim benim bir arkadasim tedavisiz hamile kaldi ve hamileliginin ilk haftalarinda nasil hissediyorusn dedigimde endiseli demisti..ve sonra cocugunu dogurunca sordum hala endiseliyim bu seferde bebegim saglikli buyucekmi demisti yani sanirim anne olmak boyle birsey kaldiki bizler bu ugurda cok caba harcamis insanlar olarak daha hassasiz...evde oturmak istemiyorsan cik yorulmadan nefes alacagin bir yerlere git....opuyorum guzelim...

cnm haklısın yasadıklarında hissettiklerinde insan kendini savaştan çıkmış gibi hisseder. sende çok vakit kaybetmeden istediğin gibi kafanı dinle.
cnm güzel hislerin içinde cok tşk ederim. inş. bir an önce anne oluruz hepimiz sırayla.allah büyük kimbilir kaderlerimiz nasıl yazıldı. yaşayarak göreceğiz.rabbim hayırlı yazılar yazmıstır inş.
öpüyorum seni kendine iyi bak.

inşallah dew bu aralar bu konuda cok hassaslaştım etrafımdaki hamile haberleirnden sanırım. artık olsun lütfenn hepimiz anne olalım.

bu ay son şansımdı aşılamadan önceki ama yine tek çizgi
üzülme cnm hiçbirzaman son şans diye bişey yok. unutma en büyük desteğimiz umudumuz. aşılamayla olacak belkide. dualarına devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…