kızlar çok giremiyorum beni merak etmeyin landarhcım canım yazmış haklısın neler yaşıyorsun anlat diye ama bir garibim. bir kere çok fazla sevinç yaşayamıyorum sevincin yanında acaip bir korku var. bir aksilik falan bir şey olursa diye aklım çıkıyor. ilk üç ay çok kritik deniyor.
allahım yardım etsin buralara kadar geldim kucağıma almayı nasip etsin.ne olur duanızdan eksik etmeyin beni.
birde acaip halsizim böyle sürekli içim sıkılıyor. normalde evi çok severim şimdi sürekli kendimi dışarıya atmak istiyorum..
çok yazamıyorum ruhum daralıyor... hep aklımda hep dualarımdasınız.......
sizleri seviyorum. hepimizin yüzümüzün güleceği günleri iple çekiyorum.
allaha enamet olun. iyi hissettiğimde gelip daha uzun yazacağım.
cnm haklısın yasadıklarında hissettiklerinde insan kendini savaştan çıkmış gibi hisseder. sende çok vakit kaybetmeden istediğin gibi kafanı dinle.
cnm güzel hislerin içinde cok tşk ederim. inş. bir an önce anne oluruz hepimiz sırayla.allah büyük kimbilir kaderlerimiz nasıl yazıldı. yaşayarak göreceğiz.rabbim hayırlı yazılar yazmıstır inş.
öpüyorum seni kendine iyi bak.
inşallah dew bu aralar bu konuda cok hassaslaştım etrafımdaki hamile haberleirnden sanırım. artık olsun lütfenn hepimiz anne olalım.
üzülme cnm hiçbirzaman son şans diye bişey yok. unutma en büyük desteğimiz umudumuz. aşılamayla olacak belkide. dualarına devam et.
kızlaarrrrrrrrrr..hepinizi öpüyorum tek tek..bi solukta okudum,bi aksilik yok,iyisiniz:)
landarch önce seni tebrik etmeliyim:))) çok güldürdün beni,Allahta seni güldürsün:) demek evde kendiniz aşılama yaptınız ha:)))))))))))) hay yarabbim valla harikasın canım..belkide bebiş bu uygulamayla gelecektir:)
aren;canım sen doğurgan bi kadınsın,belki sabrımız deneniyo ama sonu selamet olacak,inşallah..kafanı dağıt bi güzel konuşuruz..
bubuşcum;senden doğal bekliyoruz ama çok çalışman lazım
kekecb;canım sende lütfen) bakın bana moral olmanız lazımm,,öyyle bekliyorum sizden haberleri ona göre..
dew;canım benim değerlerimiz aynı,benimde fsh 12..landarchın hikayesindeki gibi bende de bu değer hakkında çok farklı konuşan doktorlarım oldu..bişey anlamadım yani..ama en sonki doktorum adet gören bi kadın gebe kalabilir dedi,bitek ona inandım:))) sen doktorunu buldun,izmiri bekle) dinlen..
aramıza katılan arkadaşlarada hoşgeldiniz diyiimm..
kullanıcı ismimi değiştirdim (ehlm)
yeni isminle tekrar hoşgeldin canım, ne durumdasın şuan?
Miktar: 3,5 ml
Renk: Açık gri
Görünüm : Opak
koku : Özel
Viskozite: 20 Dakika
Reaksiyon : Alkali
Sperm Sayısı 66 M/ml
Hareket Oranı: 20 Dk.Enk.den sonra 40
Hareket Oranı: 1 Saatlik Enk.den sonra 40
Not:
3.derece %7, 2.derece %18, 1.derece %15, Hareketsiz %60
Kruger Morfoloji
%3 Normal
%85 Baş
%6 Boyun
%6 Kuyruk defekti izlendi.
Yorumlamanızı rica ederim arkadaşlar.
sağol canım beklemedeyim.. günüm geçiyo her ay olduğu gibi pco'nun cilveleriadetimin 3.günü gidicem stresten uyuyamıyorum geceleri ..sen ne durumdasın ne zaman belli olucak sonuç inş. ikinci hamileyim çığlığı senden gelir inan kendim için her dua ettiğimde sizede ediyorum özellikle sana
canm dularaın için çok tesekkür ederim, haftaya salı sonuç belli olur.. hayali bile beni çıldırtıyor :))) hamile kalırsam birsürü hamile tshirtleri alıcam sırayla giycem, resmen görmemiş hamile kalmış olucam. milletin burnuna soka soka göbeğimi göstericem :) ayyyyy zavallı ben neleri düşünüyorum yaaaa
buarada inşallah adet gecikmenin sebebi pco değildirbelli olmaz bi bakmışsın sürprizzzzzzzzzzzzzzz
canmmmm hoşgeldinnn.. nasıl geçti tatilin? valla bizde çok güldük halimize ama yapacak bişey yok hastalığım hala geçmedi ama doğru dürüs dinlenemedim. dün ortağımın düğünü vardı koşturmaca bitti çok şükür.
rahim kalınlaştırıcı olarak fito östrojenlerden yararlanabilirsin. soya sütü( organik olmalı mutlaka, gdo yüüznden) soya fasülyesi, adaçayı, nar suyu, dong quai tablet gibi. merkez oalrak nereye karar verdin canm, teklifimi düşündün mü?
Miktar: 3,5 ml
Renk: Açık gri
Görünüm : Opak
koku : Özel
Viskozite: 20 Dakika
Reaksiyon : Alkali
Sperm Sayısı 66 M/ml
Hareket Oranı: 20 Dk.Enk.den sonra 40
Hareket Oranı: 1 Saatlik Enk.den sonra 40
Not:
3.derece %7, 2.derece %18, 1.derece %15, Hareketsiz %60
Kruger Morfoloji
%3 Normal
%85 Baş
%6 Boyun
%6 Kuyruk defekti izlendi.
Yorumlamanızı rica ederim arkadaşlar.
kızlar napıyosunuz. Ben sürekli hasta gibi halsiz yatıyorum. Çarşamba günü kontrole gideceğim. Hem bebeğin kesesi gözükecek inşallah hem de tek mi çift mi o belli olucak. İnşaalah sağ salim sorunsuz devam etsin. Sürekli dua ediyorum Yüce Allah bu mutluluğu tamamlanmasını nasip etsin. Gulemcim sormuş canım eşin nasıl diye, eşim garibim çok mutlu gözümün içine bakıyor normalde de düşkündür bana ilgilidir ama şimdi daha farklı hissediyorum. Kendimden çok onun için endişeliyim pozitif düşünmeliyim.Allahın izni ile sağlıkla sonuca ulaşacağım. Bende hastalık boyutunda endişe var.
herneyse... size akapunkturu tavsiye edeceğim ne zamandır unutuyorum çok yazamadığım için. ben akapunkturun faydasını gördüğüme inanıyorum, sizlerinde yaptırmasını öneririm arkadaşlar.
hepinizi öpüyorum. allaha emanet olun.
sevgiler..
ha vizontelecim senin değerleri aren görürse o yorumlayabilir. o çok araştırma yaptığı için oldukça bilgili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?