Günaydın kızlar,
dew cim sen tr e gel ben sana bir sürü ot çöp tavsiye edicemgülemcim kötü komşu ew sahibi edermiş misali, ketum doktor yüzünden araştıra araştıra çakma prof oldum valla hahaha :))
kekecb ne oldu haber vermedin yoksaaaaaa
meldiden hala ses yok, nedense aklıma kötü birşey gelmiyor. içimdeki ses diyor ki keseleri gördü ama kalp atışını duyana kadar duyurmak istemiyor ikiz olduklarını.
bende dün akşam adet belirtileri vardı hatta gece gece kalkıp pet takacaktım ama uyku ağır bastı. sabah kesin kırmızıları görcem sandım ama uyandığımda eser yoktu ağrıdan. bugün aşilamanın 11.günü eger adet olmazsam salı günü test yaptırmam lazım ama ben her zamanki gibi pazartesi ilk idrarla bir deneme yapıp kendimi hazırlayacağım. normalde bende aşilamalardan sonra göğüslerde hassasiyet olurdu bu sefer olmadı. progestan kullanmadım belki onun etkisi vardır.
merhaba kızlar
meldi doktor sonrası eşi yok diye eve gitmediği için yazamamış size, bugün yazar herhalde. keseyi gördü. şu anlık tek görünüyor ama ikizlerde genelde 2.ci kese daha sonra görünüyor. 3 hafta sonra kontrolü. herşey yolunda özetle.
LANDARCH bakarsın aşılama ile kalırsın. 2.hamilemizde sen ve bekleyen BUBUŞ olur inşallah.
DEW canım buralardayım bir ara yoğundum sadece okuyup çıkıyordum. şu an hayatımda yazacak birşey yok farklı olaraktan. bekleme süresi içinde yapabileceğim bitkisel şeyler araştırıyorum. bu tedavilerde iyice şiştim, o nedenle yememe içmeme dikkat etmeye çalışıyorum. spora başlayacağım tekrardan haftaya.
GULEM sende haziran da düşünüyordun ne yaptın karar verdin mi.
meldi bu topik sana uğur getirdi.
Hamilelerin duası geçermiş senden dua bekliyoruz
Kendine çok iyi bak.
canım valla doktorlardan çok ben sizin dediklerinize inanıyorum:)) hahaaaa:)) damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış:))) bigün bu durumla ilgili espri yapabileceğim aklıma gelmezdi::)
neyse canımm benim,mahsus demiyorum ama sanki sende pozitifi göreceksin..ne bileyim meldi bi güven getirdi klübe..sanki seninle devam edecek...
canım günaydın
haber veremedim ama hala beklemedeyim , gelen giden bişey yok , dün benimde adet sancılarım oldu aynen ha şimdi gelecek dedim ben hatta pet bile koydum yani ama gelen giden bişey yok , ama ondan önceki gün sağ bacağım çok agrımışdı ama şimdi bişey yok , gögüslerde de ağrı falan hiç bişey yok inan bende şaşırmış durumdayım ama içimden test yapmak gelmiyor, o uyuz boşluğu görmek istemiyorum.
aslında beklemeye devam etmek istememin sebebi şu ; benim bu ay yumurtalar geç büyüdü 22 cm geldi ama 18-19 gün gibiydi bu ayın 14 de çatlatma ignesi yaptırdım yani günün yarın hastalanıcam biliyorum.
Canım inşallah senden güzel haberler alırız. doğal doğal gelicek bebişim inanıyorum.
bu ayda olmaz ise ne yapıcam inan bilmiyorum , aslında hayatımdan keşke tamamen çıkarabilsem bunu ama olmuyor işte.
Kızlar kusura bakmayın sizi merakta bıraktım elimde olmayan nedenlerle yazamadım. Keseyi gördük tek dedi dr ama ikizse de genelde aynı anada gözükmez bir sonraki kontrol de gözükür dedi. 3 hafta sonra kontrol kalp atışlarını duyucaz inşallah. Bebeğin ultrason fotosu var elimde kızlar inanamıyorum. Ama dün arenciğimede söyledim böyle bir türlü çok mutlu olamadım acaip endişe var. drum 9 ay böyle geçmez dedi. böyle şimdilik.inş. güzel haberler devam edicek. topiğimiz maşallah uğurlu gelecek.kekecb çok heyecanlandım okuyunca gecikme olmuş. hadi lütfen senden de müjde gelsin şenlik devam etsin.
gulemcim sen nerede yaptıracaksın tedaviyi basetmemeişsin yada ben atladım şu bir aylık süreçte.
dewim sağol beni aramışsın bitanem ben eşim şehir dışında olduğu için kayınvalidemde kaldım sizede yüzden yazamadım zaten.
gulem geçen gün sormuştu değerlerimi falan ben uzun uzun yazamadım. canım ben 12. gün değerim 535 ti. çok şaşırdım çok mutlu oldum. ikiz mi olabilir mi diye heyecanlandık şimdilik tek gözüküyor. hcg 48 satte bir ikiye katlıyormuş uyumlu devam etti çok şükür rabbim yardımcımız olsun sizler emen yaşayın benim de mutluluğum sağlıkla devam etsin bütün duam bu.
kızlar hamilelik belirtileri yşamaya başladım. acaip halsizim, sürekli yatıyorum raporluyum zaten. sabahları midem bulanıyor kusmuyorum ama midem ağzımda gibi. iştahım pek yok..herşeye razıyım allahım diyorum.
hepinizi öpüyorum. sevgiler..
çok merak etmişdim meldiyi iyi olmasına çok sevimdim , allahım bebişinide onuda korusun.
kalp atışını duymamışlarmı daha erkenmi?
bir türlü hamiş kalmayı beceremediğim için , ne zaman kese görünür ne zaman kalp sesi duyulur pek bilgili değilim açıkçası , bu taraftan daha o kısma terfi edemedik
Kısa sürelide olsa keşke o duyguyu yaşamış olsaydımdiye geçmiyo değil aklımdan , ama o acınında çok büyük olduğunu biliyorum ama en azından hamiş kalabildim diyebilirdim bir ümüdim olurdu , o zaman kendimi bu kadar sorgulamazdım belki ........
canımmmm herşey yolunda..çok seviniyorum senin adına..kendi adımada tabii..büyük umut oldun...artık umutsuzluk havası kalktı üzerimizden..normalde adeti geçen kadın 1000 li rakamlarda öğreniyo hormonu..bence tek bebeğin ama mıh gibi sağlam:))) tabiiki Allah biliyo..seninle olsun,sağlıklı olsun...önemli olan bu..dikkat et kendine..tadını çıkar...öpüyorum...
kızlar doğum kontrol hapı kullanırken soğan kürü uygulasam zararı olurmu sizce???
meldi cim demek keseyi gördünüz, maşallah inşallah kalp atışını da duyacaksınız. biliyormusun tek olması da çok iyi bir şey ikiz olması da.. yaani her ihtimali de güzel olan bir şey bu. ikizlere bayılıyorum deli oluyorum görünce ama anne baba için çok yorucuo yüzden ne gelirse razıyım durumu en iyi senin dediğin gibi
canm akapunktur hakkında yazmışsın ewet okudum ama sormaya fırsat bulamadım, tedaviden önce mi yatırdın tedavi ile eş zamanlı mı? ben ilk tedavimi olurken duymuştum faydalı olduğunu o yüzden ikinciye başlarken acu a da başlarım düşündüm. sende yumurta sayısını arttırdı mı? saraçoğlunun kürlerini senin tavsiyen üzerine inceledim irtibata geçtim fakat bana çok pahalı geldi. içime sinmeyen şeyin bana faydası olmaz deyip vazgeçtim almaktan.
dew cim tabiki bildiğim bütün şifalı ot, kür, macun hepsini yazıcam aldırcam sana, biz burda her istediğimizde alabiliyoruz ama sen amerikada pat diye bulamazsın, kaldı ki bizim floramız orda yok. sen bunları kullanıyormusun diye bana sorarsan, bir kısmını bi süre kullandım ama devamını getiremedim. zaten sürekli kullanmak ta iyi gelmez diye düşünüyorum.
gülemcim tedavin şimdiden hayırlı olsun doğum kontrol hapını zaten çok kısa bir süre kullandırır o yüzden oks ile beraber tedavin başlamış sayılıyor. meldi acu dan bahsetmiş istersen sende bi araştır. beslenmene dikkat et, sabahları haşlanmış yumurta sarısı ye( eger günlük köy yumurtası bulabilirsen harika olur). bir de sürükleyici bir kitap al, bekleme salonunda canın sıkılmamış olur. kafanı dağıtır
kekecb nedense hamile olduğunu hisediyorum, lütfen bi idrar testi yap en azından..
kızlaaaaar gelelim bana, dün gece adet oldum. aşilamanın 12.günü gördüm kırmızı kartı. idrar testi bile yapmama gerek kalmadı, üzüldüm mü.. hayır, biraz korktum sadece laporaskopi olucam diyederdim buymuş yaani :)
canım ya bende senden umutluydum bekliyordum açıkcası , hakkında hayırlısı olsun.
laporaskopi düşününce heyecan olması normal tabi ,inaşallah senin için çözüm bu olucak canım .
bitkisek kürler falan v.s. nedense tam olarak onlara adepde olamıyorum , bi tarafım inansada diğer tarafım tatmin olmuyor bu nedenlede istikrar sağlayamıyorum bunun içinde kendime çok kızıyorum
canım ya inan belimin ağrısı ve kasıklarımdaki yer yer ağrıdan başka bişey hissetmiyorum , bekliyorum bakalım ne olucak, en son çarem idrar testi yapmak olucak .
gülemcim tüp inşallah sana uğurlu gelsin umut olsun bebiş getirsin sana inşallah, landarch tavsiyelerini bende dikkate alıcam tüpe başlarsam eğer..
merhabalar herkese,
ben de anne olmak istiyorum, 6 aydır tedavi görüyorum, serephone, pregnyl, rahim filmi....SAT. 04.05.2011 ...
Allah kimseyi bebek yolunda oyalamasın, çok zor beklemek
hoşgeldin canm, 6 ay çok uzun bir süre değil inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun, aşilama mı oldun yoksa takip mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?