gülemciğim çook geçmiş olsun kıyamam ağrı kesici iğne zarar vermez değilmi? inşaallah bu son olurda bebeğini kucağına alırsın.diğer sağlık problemlerinle diğer taraftan bebek tedavisi senin için gerçekten yıpratıcı oluyor.ilaçların sakıncası yoksa sağlığın herşeyden önce gelir onları aksatma canım.
evet dün badeyle epey kaynattık

) neredeyse ultrason cihazları siperiş verip tüp bebek merkezi açmaya kadar gittik.bu fikir daha önce senden çıkmış

) bak ücretsiz tüp bebek tedavisi başlatacaksan bir dahaki seçimlerde başkanlık adaylığını koy oyumuz hemen sana

))seçildikten sonra sözünü unutma sakın

) tabii benim o zamana kadar yumurta durumu ne olur bilemem

)
bol bol yumurta yesem acaba yumurtaların rezerv ve kalitesini arttırabilirmiyim

)) kadınlara bu konuda da adil davranılmamış.erkekler ömürleri boyunca sperm üretebiliyorlar ama biz kadınlara sınır konulmuş rabbime isyanım değil ama bu çok adil değil yaaaa:-(( annelik duygusu babalık duygusundan çok daha üstün ve kuvvetli bence bizlerin yumurtlama yaşında sınır olmamalıydı...
artık durumumu iyice makaraya almaya başladım ben.

) ben kafayımı yedim ne?:-(

-)) neyse şöyle bir güzel abdest alıp dua okuyup şu mübarek günde hepimiz için dua edeyim.
akşama da iş yerimden arkadaşın kızının düğünü var kuaföre gidip bir güzel süsleneyim

) kızın kayınvalidesi kaç yaşındaymış biliyormusunuz 45. allahım ben kısmetse inşallah daha çocuk yapacağım bu büyüyecek okulagidecek ünv.bitirecek erkekse askere gidecek kısmetse evlenecek ben allah ömür vermiş hala hayattaysam 70-80 arası olurum galiba. neyse rabbim bizlere can sağlığı versin hepsi olur inşaallah

)
sağlıkla kalın kızlar iyiki varsınız sizleri çoook öpüyorum.iyi hafta sonları.