Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım benim bana doktorum kahverengi lekelenmen olabilir endişelenme demişti. Kanamaya çevirmedikten sonra düşük değildir diye tahmin ediyorum. Ama lütfen bol bol dinlen ayaklarını uzat ve yatar pozisyonda otur. Ben iş yerinde bile ayaklarımı uzatıyorum, bi kutu buldum, üzerine koyuyorum ayaklarımı :) Umarım herşey yolundadır canım, çalışıyorsan işten bir iki gün izin al ve dinlen olur mu, kendine çok dikkat et, henüz çok küçük meleklerimiz, dikkat etmemiz gerek. Allahın izniyle keseni göreceksin canım

insallah canim yarin ise gitmicem hafta sonu da evdeyim.Allahima emanetiz.jel kullaniyorum zaten.pzt gelsin bir an once.iyice panik yaptim.su an yok bisey ama tekrar olur diye ödüm kopuyor.bir kez kan vardim dr bidaha istemedi.acaba katlanmasi normal mi onuda merak efiyorum..

insallah canim yarin ise gitmicem hafta sonu da evdeyim.Allahima emanetiz.jel kullaniyorum zaten.pzt gelsin bir an once.iyice panik yaptim.su an yok bisey ama tekrar olur diye ödüm kopuyor.bir kez kan vardim dr bidaha istemedi.acaba katlanmasi normal mi onuda merak efiyorum..

Canım jel kullanıyorsan kahverengi lekelenmen olması normal, belkide tahriş ettin orayı, jelle birlikte koyu koyu geliyosa korkma. daha yavaş ve dikkatli yapmaya çalış jelini canım. Doktorum benden de istememişti 2. kan tahlili ama ben dayanamayıp 3 günde bir idrar tahlili yapıyorum evde. Çok korkuyorum bebeğime bişi olcak diye. Walla evde bi dolu yapılmış idrar testim var :) :) koleksiyon yapıyorum. Seni de rahatlatacaksa sen de ara sıra yap, koy bi köşeye :) Baktıkça moral oluyo. Ama endişe etme canım. Dinlenmeye çalış.Pazartesi herşey yolunda olacak tamam mı.:nazar:

Canım jel kullanıyorsan kahverengi lekelenmen olması normal, belkide tahriş ettin orayı, jelle birlikte koyu koyu geliyosa korkma. daha yavaş ve dikkatli yapmaya çalış jelini canım. Doktorum benden de istememişti 2. kan tahlili ama ben dayanamayıp 3 günde bir idrar tahlili yapıyorum evde. Çok korkuyorum bebeğime bişi olcak diye. Walla evde bi dolu yapılmış idrar testim var :) :) koleksiyon yapıyorum. Seni de rahatlatacaksa sen de ara sıra yap, koy bi köşeye :) Baktıkça moral oluyo. Ama endişe etme canım. Dinlenmeye çalış.Pazartesi herşey yolunda olacak tamam mı.:nazar:

şu ultrason aletlerinden alsak eve karnımızdan bakar rahatlarız:) bende eğer nasip olur hamile kalırsam senin gibi sürekli yaparım testlerden galiba:)))

Dikkat dikkat duyurulur!!!!!!! Mübarek 3 aylar dolayısıyla tüp bebek tedavisi ücretleri kısa bir süreliğine kaldırılmış ve ücret alınmayacaktır...diyemeyeceğim çünkü; hayal ve gerçek olmayacak:-((:-)))
diyorum ki şu tüp bebek tedavisine devlet bir el atsa ödemeleri yaş sınırı vs.gibi teferruat aramadan karşılasa istediği 3 çocuğu bizler seve seve yaparız:-)) ne dualar ederiz bizlere bu iyiliği yapanlara... Maalesef bu bir hayal:-((:-))

ve buradan tüm arkadaşların kandilini kutluyorum.rabbim kucağınızı bebeğinizle doldursun.gönlünüzden geçen tüm güzelliklere kavuşursunuz inşaallah!!!!!!!!!!!
Allahım gülenciğimizide mutlu haberlerle sevindir aminnn!!!

lee geçen yıl ramazanda umut kampanya yapmıştı...oruç tutanlar yaptırmadığı için..benim tedavimde gitgide uzuyo inş. ramazana girmez ..öyle olursa sanırım erteliycem:( ama dediğin olsa ne güzel olur..gerçi yardımı geç daha da zorlaştırıyolar..insanların ne kadar zorlandıklarını bilmiyolar..bu gün kanal d de bir çift 11.denem dedi galiba yanlış hatırlamıyosam..ne kadar yıpranmışlardır ...Allahım herkese ilk seferde nasip etsin hayırlısıyla ..

Son düzenleme:

saol canım desteğin için.dr u aradım.bir iğne verdi kalçadan onu yaptırdım.yatıyorum şimdi.ben de bir kez idrar tahlili yapmıştım:))illa görücem ya iki çizgiyi:))zor elde edilen gebelik olduğu için tabi çok korkuyor insan.sen de jel yapıyor musun.Allahım sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin..:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
şu ultrason aletlerinden alsak eve karnımızdan bakar rahatlarız:) bende eğer nasip olur hamile kalırsam senin gibi sürekli yaparım testlerden galiba:)))

ayyyy alemsin bade valla iyi fikir internetten ultrason aletlerinin fiyatlarına bir bakayım uygun olursa hemen sepete atayım.isteyen herkesede ücretsiz bakarım.nede olsa uzman olduk bu konuda hatta ben özel proğramlarla üç boyutlu fala resimlerinide renkli ve siyah beyaz isteğe göre çizerim:-)))) albüm bilem oluşturur klip bilem yaparım:-))

ayyyy alemsin bade valla iyi fikir internetten ultrason aletlerinin fiyatlarına bir bakayım uygun olursa hemen sepete atayım.isteyen herkesede ücretsiz bakarım.nede olsa uzman olduk bu konuda hatta ben özel proğramlarla üç boyutlu fala resimlerinide renkli ve siyah beyaz isteğe göre çizerim:-)))) albüm bilem oluşturur klip bilem yaparım:-))

bu fikri gulemle bulmuştuk..hastaneye gitmeyelim diye yumurta gelişimini evden yaparız filan derken iş gulemin merkez açmasına dayanmıştı:)))iş bölümüde yapmıştı gulem ama hatırlamıyorum..bir gün açınca merkezi senide alırız canım..bedava tüp yapıcaz herkese:))

lee geçen yıl ramazanda umut kampanya yapmıştı...oruç tutanlar yaptırmadığı için..benim tedavimde gitgide uzuyo inş. Ramazana girmez ..öyle olursa sanırım erteliycem:( ama dediğin olsa ne güzel olur..gerçi yardımı geç daha da zorlaştırıyolar..insanların ne kadar zorlandıklarını bilmiyolar..bu gün kanal d de bir çift 11.denem dedi galiba yanlış hatırlamıyosam..ne kadar yıpranmışlardır ...allahım herkese ilk seferde nasip etsin hayırlısıyla ..

benimde herşey yolunda giderse ramazan olabilir.acep benim dr.böyle bir kampanya yapıyormudur ki? :-((:-)) inan daha tedaviye başlamadan tahlillere para gidiyor.allah yardımcımız olsun.benim eşime 3.yü zor kabul ettirdim kendini yıpratıyorsun diyor.allahım inşaallah bu son olur ve yavrumu kucağıma alırım.yoksa benimkisi bir sonrası yok diyor:-((
allahım kimseye aratmasın ilk anda yavrusuna kavuştursun..

benimde herşey yolunda giderse ramazan olabilir.acep benim dr.böyle bir kampanya yapıyormudur ki? :-((:-)) inan daha tedaviye başlamadan tahlillere para gidiyor.allah yardımcımız olsun.benim eşime 3.yü zor kabul ettirdim kendini yıpratıyorsun diyor.allahım inşaallah bu son olur ve yavrumu kucağıma alırım.yoksa benimkisi bir sonrası yok diyor:-((
allahım kimseye aratmasın ilk anda yavrusuna kavuştursun..

bilmem sen söyle bana yapın diye:) ya o tahlilleri filan toplasam ben bir tüp parası çıkar zaten.inan 3 yılda sırf bu olaylara 15 20 binliraya yakın param gitmiştir..düşükler dr.takipleri testler derken cıbıl kaldık:))inş. diğerini düşünmene gerek kalmaz cnm bu artık bebeğine kavuştuğun tedavin olucak...

saol canım desteğin için.dr u aradım.bir iğne verdi kalçadan onu yaptırdım.yatıyorum şimdi.ben de bir kez idrar tahlili yapmıştım:))illa görücem ya iki çizgiyi:))zor elde edilen gebelik olduğu için tabi çok korkuyor insan.sen de jel yapıyor musun.allahım sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin..:nazar::nazar::nazar:

world panik yapma canım bebeğin seninle inşaallah birşeycikler olmayacak.sen kendini fazla yorma mümkünse bol bol dinlen en ufak bir rahatsızlık hissediğinde dahi hemen dr.unu ara.

merhaba kızlar...lee bade kaynatmışsnız bugün..merkz açıcam ben bi gün çok zengin olursam..loto oynuyorum tutturursam bütünnn parayı merkeze yatırcam sonra bedava tüp yapcam insanlara:) o zamana hepimiz birer işlem yapacak hale geliriz nasılsa:)

kızlar ben 3.günden sonra işede gittim pazarada.yanımda annem olduğu için keyif yaptım tabii..ama salı günü akşam hafif bi atak yaşadım(fmf atağı) dün işe gidemedim..akşam iyiyim derken tam vurdu.sabaha kadar feryat figaan ağrı çektim.iğne yaptım kendime,ağrı kesiciler falan bugün hala yatıyorum..senmisin gezen..yarında gidemicem ama çok ağrım var habire ilaç içiyorum..annem bugün gidecekti hatta sen yatmıyosun nasıl olsa diye gidemedi..o olmasa mahvomuştum. 2 yıldır geçirmiyodum ilacımı aksattım tüp bebek diye gördüm tüp bebeği..neyse bakalım 3 güne geçiyo..

sizinde kandiliniz mübarek olsun kızlar..dualarımız kabul olsun inşallahhh..

çok geçmişolsun cnm..dikkat et kendine..bu hastalık behçet gibi bişeymi?onda da atak vardı..eğer öyleyse aman ilaçlarını aksatma..dinlen bol bol...o gezmekten olmamış cnm ilaçları aksatmışsın diye olmuş...kıyamam annende üzülmüştür..Allahım şifalar versin cnm..

çok geçmişolsun cnm..dikkat et kendine..bu hastalık behçet gibi bişeymi?onda da atak vardı..eğer öyleyse aman ilaçlarını aksatma..dinlen bol bol...o gezmekten olmamış cnm ilaçları aksatmışsın diye olmuş...kıyamam annende üzülmüştür..Allahım şifalar versin cnm..

sağol canımmmm. evet behçetin kardeşi sayılır bu hastalık çok iyiydim epeydir..ilacımı aksatmam mahvetti valla..annem çocukluğumdan alışkın tabii ama benim genel anlamda bütün sıkıntılarım onuda üzüyo..epey döküldüm zaten ağrı çekince..çok zor..2 gün sonraya iyileşirim artık:)

merhaba kızlar...lee bade kaynatmışsnız bugün..merkz açıcam ben bi gün çok zengin olursam..loto oynuyorum tutturursam bütünnn parayı merkeze yatırcam sonra bedava tüp yapcam insanlara:) o zamana hepimiz birer işlem yapacak hale geliriz nasılsa:)

kızlar ben 3.günden sonra işede gittim pazarada.yanımda annem olduğu için keyif yaptım tabii..ama salı günü akşam hafif bi atak yaşadım(fmf atağı) dün işe gidemedim..akşam iyiyim derken tam vurdu.sabaha kadar feryat figaan ağrı çektim.iğne yaptım kendime,ağrı kesiciler falan bugün hala yatıyorum..senmisin gezen..yarında gidemicem ama çok ağrım var habire ilaç içiyorum..annem bugün gidecekti hatta sen yatmıyosun nasıl olsa diye gidemedi..o olmasa mahvomuştum. 2 yıldır geçirmiyodum ilacımı aksattım tüp bebek diye gördüm tüp bebeği..neyse bakalım 3 güne geçiyo..

sizinde kandiliniz mübarek olsun kızlar..dualarımız kabul olsun inşallahhh..

Ahhh kıyamam sana yaaaa, demekki ilaçları aksatınca hemen nüksediyo mu meret. Canım benim aman diiim kendine dikkat et çok, ilaçlarını aksatma sakın. Sen herşeyden önemlisin. Önce kendi sağlığın canım. Çok geçmiş olsun. İiki annen var yanında, tek başına mahvolurdun.

Ahhh kıyamam sana yaaaa, demekki ilaçları aksatınca hemen nüksediyo mu meret. Canım benim aman diiim kendine dikkat et çok, ilaçlarını aksatma sakın. Sen herşeyden önemlisin. Önce kendi sağlığın canım. Çok geçmiş olsun. İiki annen var yanında, tek başına mahvolurdun.

sağol canım..bugün azda olsa yürüyorum geçiyo artık..Allah kimseye vermesin valla zor..iyiki annem vardı gerçekten o biliyo tabii neler yapılacağını :) bir daha töbe ilacımmı aksatmam:)

gülemciğim çook geçmiş olsun kıyamam ağrı kesici iğne zarar vermez değilmi? inşaallah bu son olurda bebeğini kucağına alırsın.diğer sağlık problemlerinle diğer taraftan bebek tedavisi senin için gerçekten yıpratıcı oluyor.ilaçların sakıncası yoksa sağlığın herşeyden önce gelir onları aksatma canım.
evet dün badeyle epey kaynattık:-)) neredeyse ultrason cihazları siperiş verip tüp bebek merkezi açmaya kadar gittik.bu fikir daha önce senden çıkmış:-)) bak ücretsiz tüp bebek tedavisi başlatacaksan bir dahaki seçimlerde başkanlık adaylığını koy oyumuz hemen sana:-)))seçildikten sonra sözünü unutma sakın:-)) tabii benim o zamana kadar yumurta durumu ne olur bilemem:-))
bol bol yumurta yesem acaba yumurtaların rezerv ve kalitesini arttırabilirmiyim:-))) kadınlara bu konuda da adil davranılmamış.erkekler ömürleri boyunca sperm üretebiliyorlar ama biz kadınlara sınır konulmuş rabbime isyanım değil ama bu çok adil değil yaaaa:-(( annelik duygusu babalık duygusundan çok daha üstün ve kuvvetli bence bizlerin yumurtlama yaşında sınır olmamalıydı...
artık durumumu iyice makaraya almaya başladım ben.:-)) ben kafayımı yedim ne?:-((:-)) neyse şöyle bir güzel abdest alıp dua okuyup şu mübarek günde hepimiz için dua edeyim.
akşama da iş yerimden arkadaşın kızının düğünü var kuaföre gidip bir güzel süsleneyim:-)) kızın kayınvalidesi kaç yaşındaymış biliyormusunuz 45. allahım ben kısmetse inşallah daha çocuk yapacağım bu büyüyecek okulagidecek ünv.bitirecek erkekse askere gidecek kısmetse evlenecek ben allah ömür vermiş hala hayattaysam 70-80 arası olurum galiba. neyse rabbim bizlere can sağlığı versin hepsi olur inşaallah:-))
sağlıkla kalın kızlar iyiki varsınız sizleri çoook öpüyorum.iyi hafta sonları.

sağol canımmmm. evet behçetin kardeşi sayılır bu hastalık çok iyiydim epeydir..ilacımı aksatmam mahvetti valla..annem çocukluğumdan alışkın tabii ama benim genel anlamda bütün sıkıntılarım onuda üzüyo..epey döküldüm zaten ağrı çekince..çok zor..2 gün sonraya iyileşirim artık:)

Canim ya cok cok gecmis olsun nerden cikti bu simdi :( kiyamam ben sana dikkat et kendine....iyi ki annen yaninda...bu arada ne zaman yapacaksin tahlili?

kızlar merhaba

gülemcim çokçok geçmiş olsun hani bir laf var ya "iki ucu .... deynek " bir yeri tutsan diğer yer yerle bir oluyor malesef , sen kendine çok çok iyi bak ilaçlarınıda almışsın , en önemlisi senin iyi olman anneciğinde yanında , en kısa zamanda kendini toparlaman dileğiyle ve bunun sonunda güzel haberlerini alıcaz inşallah ben inanıyorum , herzaman herşey herkezde aynı olucak diye birşey yok , tekrar geçmiş olsun canım benim.

leecim badecim ultrason aletini almak inanın her seferinde benimde aklıma geliyordu , evde tüp için danışmanlık yapıp ultrasonla kontrol edip para kazanmayı bile düşünüyordum , o kadar çok deneyimimiz oldu yani.
lee canım yumurtalar yumurta rezervini artırımı bilmem ama ben transferden sonra 4 tane yumurtanın beyazını yiyordum sadece , bol bol kalsiyum almıştım , bu yol uğruna neler neler yaptık , Allahım herkezin emeğinin karşılığını verir inşallah tez zamanda .

yeni annişler sizler nasılsınız bakalım pirayecim , world , yelizcim umarım herşey yolunda dır , kalp atışlarını duymak var sırada değilmi?
pirayecim mide bulantıların başlamış kıyamam , onu yaşamak bile ne güzel degil mi ? ilk zamanlar bebişi hissetmedigimiz için bunlar bizim için bebişi hissetmenin en güzel yolu oluyor değil mi?

deww cim kayracık ve babasıyla bol bol geziyormuşsunuz ohhh miss gibi , gerçekten ne çabuk geçiyor zaman agustosa ne kaldı.Allah sağlıklı doğumlar nasip ettin.

beni sormuşsun bende de şükür herşey yolunda , heyecanla 4 lü test sonucunu bekliyorum.
Benim için en önemli gelişmede bugün işte son günün , bugün ayrılıyorum hayırlısıyla hem mutlu , hem üzgün , kızımla birlikte gidiyorum mutluyum , 9 yılımı geçirdigim arkadaşlarımdan ayrılıyorum hüzünlüyüm.

Hepinizi çok çok seviyorum inanın sürekli aklımdasının her duamda sizde varsınız , burda çok zor , sıkıntılı , heyecanlı ve mutlu haberler paylaştık , yaklaşık iki sene önce en zor günlerimle burasıyla tanıştım iyiki KK var , iyiki siz varsınız, elvada değil burası için sadece çok sık giremicem belki ama mutlaka takip edip yazıcam , hepinizin tek tek güzel doğum haberlerini alıcam inşallah.

beni unutmayın olur mu?dualarınızda bende kızımda olalım .
görüşmek üzere hepinizi sevgiyle öpüyorum.

sağolun kızlar,daha iyiye gidiyorum..ağır yükler taşımış,üzerimden silindir geçmiş gibi oluyorum geçtikçe:)))

dew test günüm pazar ama ben pazartesi vericem kanı.annem ve eşime kalsa salıya falan yaptırcam,hele annem negatif olursa yanımda olup üzüldüğümü görmek istemiyo,pazar günü yaptırma,özel lab arama ne gerek var,pazartesi salı öğreniver gibi bahaneler buluyo..tamam dedim artık:) zaten onun yanımda olmasını istemiyorum tuhaf bi şekilde:)

lee canım bende içten içe hep aynı şeyi düşünmüşümdür..evet tabiatın bi düzeni var ama adil değil maalesef...evet insanoğlu doyumsuzdur vs..ama annelik bu..en paha biçilemez duygu..hiç bişeyle kıyaslanmayacak bi olay..birinin yaşayıp birinin yaşayamaması çok acı geliyo..sabır çeke,dua ede geçiyo vakit..umarım en kısa zamanda kabul olur..bizde ton ton anne oluveririz napalım:))))))))

Back
X