Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar herkese selam,

Simdiden hepinize iyi haftalar...yarin esimi yolcu edecegim carcabuk gecti gunler hamileyken daha da bir duygusal oluyor sanirim insan hic gonderesim yok :( tek tesellim 2 ay sonra kismetse burda olacak olmasi hersey Karya icin oyle degil mi?

Herkesin keyifler umarim iyidir....

Gulemcim senin umudun yok biliyorum ama ben yinede 2-3 gundur seni dusunmeden edemiyorum heyecanliyim ben yarin icin dilerim guzel haberler aliriz senden...hayirlisiysa iyi haber almak dilegim :)))

Yarin doktor kontrolumuz var dilerim kizim iyidir Gulem test sonarsi yaz olurmu merakta birakma....

Hepinizi opuyorum kizlar.....

Kizlar herkese selam,

Simdiden hepinize iyi haftalar...yarin esimi yolcu edecegim carcabuk gecti gunler hamileyken daha da bir duygusal oluyor sanirim insan hic gonderesim yok :( tek tesellim 2 ay sonra kismetse burda olacak olmasi hersey Karya icin oyle degil mi?

Gulemcim senin umudun yok biliyorum ama ben yinede 2-3 gundur seni dusunmeden edemiyorum heyecanliyim ben yarin icin dilerim guzel haberler aliriz senden...hayirlisiysa iyi haber almak dilegim :)))

Yarin doktor kontrolumuz var dilerim kizim iyidir Gulem test sonarsi yaz olurmu merakta birakma....

canım şimdiden Allah kavuştursun...2 ay çarçabuk geçer merak etme..karya babasına el sallayacak yarın ha:) kıyamam...
evet canım benim hiç umudum yok..transfer gününü sayarsak bugün 12.günüm ama zaten kan verecek bi yer yok..merakta etmiyorum açıkçası..yarın idrarda bakıcam,kan vermeye gidemeyebilirim.ama sonucumu yazarım merak etme:)))))))
görüşürüz...

canım şimdiden Allah kavuştursun...2 ay çarçabuk geçer merak etme..karya babasına el sallayacak yarın ha:) kıyamam...
evet canım benim hiç umudum yok..transfer gününü sayarsak bugün 12.günüm ama zaten kan verecek bi yer yok..merakta etmiyorum açıkçası..yarın idrarda bakıcam,kan vermeye gidemeyebilirim.ama sonucumu yazarım merak etme:)))))))
görüşürüz...

gülem canım,dew in dediği gibi benimde inan transferinden beri aklımdasın dualarımdasın.inşaallah yarın mutlu haberini alırız tek dileğim bu:-)) sen pek umutlu değilsin biliyorum.inşaallah bebeğine kavuşacaksın canım.mutlaka kandada baktır.allahım inşaallah bu kez sana anneliği tatdırır.

Kizlar herkese selam,

canım allah kavuştursun kolay değildir senin ve eşin için ama olsun sonuçta inşaallah aileniz 3 kişi olarak birleşeceksiniz.merak etme allahın izniyle karyacık iyidir.inan gülem için bende çok heyecanlıyım.o pozitif sonuç alacak inşaallah.şuan tek dileğim bu:-))

Güleeeem canım benim seni çok merak ediyorum. Lütfen idrar tahliline güvenme ve ne olursa olsun kanda da baktır tamam mı. Güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle canım benim

DEW Allah kavuştursun canım, bu minik sıpğalar için neler yapıyoruz nelere dayanıyoruz, herşey onların sağlığı için. 2 ay sayılı gün tatlım, çabuk geçmesini diliyorum. Su gibi akıp geçsin zaman da babanıza kavuşun hayırlısıyla.

gülemimmm hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah bu sefer şeytanın bacağını kırmış ol :)dualarımız senin için....

slm kızlar hepinizi çok özledimm..
işyerinde yerim değişti falan uzun süre oldu giremedim.
henüz bende güzel haber yok ama olsun iyiyim. yeni hamişlerimizi görünce acayip moralim yerine geldi. maaşallah hepinize.sağlıkla kucağınıza alın inşallah
gulemcim cnm seninle en son görüştüğümüzde bekliyorsdum ya 10 gün gecikmeli oldum. geçen ay 2 kere yumurtlama olmuştu sanırım o değiştirdi tarihimi
cnm sen beklemedesin gördüm allahım inşallah yüzünü güldürür dua ediyorum sana. hiçbişeyi düşünme görüyosun işte neyse payımıza düşen onu yaşıyoruz.
deww çok az kalmış cnm sağlıkla kavuş bebeğine çok öptm.
bende çok şükür ağrısız adet oluyorum hala. moralimde iyi. bugünümüzede şükür. var bi zamanı bende bekliyorum. yaz sonuna kadar bekleyip belki baharda tüp için gideceğim. allah yüzümüze baksında inş gerek kalmaz.
öptm hepinizi kendinize iyi bakın.

Canım Merhaba daha önce başka topikten görüşüyorduk çok aradım sizleri ama buldum sonunda meldiye çok seindim sıra sende hayırlısıyla 2012 yılını hamile kapatacaksın inşallah gerek kalmaz ama olsun benim tüp bebekle oldu allah yardımcınız olsun oğlumla size hep dua ediyoruz

Güleeeem çatlatırsın insanı, vermedin dimi kan daha :47: valla gelcem ben alıcam kolundan zorla kanı. Aklım sende kız, walla çalışamıyom, sürekli syfaya girip girip bakıyom sana var mı bişi diye. Hadi tatlı yaz bişiler hayırlısıyla.

gülem canım inşaallah olumlu sonuçla bizlere dönersin.şuan senin buradan hamileyim sözünü duymak kadar çok istediğim birşey yok......

gülemcim senin için girdim bugün şeytanın bacağını kırıp dualarım seninle bitanem...
bu arada her gün daha iyi ouyorum kızlar enkazı n altından çıktım sanırım sizleri çok özledim kızlar dedim ya gülem için girdim bu gün sizi seviyorum...

geldim elim boş geldim yine...
kan vermedim.jeli dün akşam ve bu sabah yapmadım adet ağrım var diye..bütün gün okuldaydım,akşamüstü negatifi gözümle göreyim diye idrar testi aldım eve geldiğimde adetim hafiften başlamış...idrar testinide yapmadım..bu konuda çok umutsuzum..ağır vakayım farkındayım..yinede yazın fakültede uğraşıcam..hakkımı devlete bırakmayacağım..hemen perşembe gitmek vardı planımda ama 15 günlük zorunlu bi eğitim çıkardılar..2 gün devamsızlık hakkımız varmış..fakültede hergün çağıracak..eğitime katılmasam hastaneden tedaviyle ilgili rapor istiyolarmış eğer öyle olursa 1 ay ertleyeceğim...ama bi an önce başlasam rapor işi için iyi olacak..zaman ellerimden hızla kayıp gidiyo..ama illa bişey çıkıyo önüme...hadi bakalım hayırlısı..ben bi gün orta yerimden çatlamadan olursa iyi olur..

sağolun kızlar iyiki varsınız..insanın merak edeninin olması çok güzel..dew msj atmış merak ettik diye çok mutlu oldum:) ablamla konuuşuyorum öleee havadan sudan anlatıyo,aklında tutamıyo kimse sizden başka:)
ben genel anlamda iyiyim ama tabii boğazım düğüm düğüm size yazarken..içimi bi siz biliyosunuz..ağlamak falan istemiyorum benim savaşım çok zorlu..burnumun dibinde bi sürü gebe arkadaşım var...neyse...kızlar...iyiyim..napalım..bize düşende bu hayatta..zormuş ama çok zor..
gidip yemek yapayım artık:) seviyorum sizi:)

kan vermedim.jeli dün akşam ve bu sabah yapmadım adet ağrım var diye..bütün gün okuldaydım,akşamüstü negatifi gözümle göreyim diye idrar testi aldım eve geldiğimde adetim hafiften başlamış...idrar testinide yapmadım..bu konuda çok umutsuzum..ağır vakayım farkındayım..yinede yazın fakültede uğraşıcam..hakkımı devlete bırakmayacağım..hemen perşembe gitmek vardı planımda ama 15 günlük zorunlu bi eğitim çıkardılar..2 gün devamsızlık hakkımız varmış..fakültede hergün çağıracak..eğitime katılmasam hastaneden tedaviyle ilgili rapor istiyolarmış eğer öyle olursa 1 ay ertleyeceğim...ama bi an önce başlasam rapor işi için iyi olacak..zaman ellerimden hızla kayıp gidiyo..ama illa bişey çıkıyo önüme...hadi bakalım hayırlısı..ben bi gün orta yerimden çatlamadan olursa iyi olur..

sağolun kızlar iyiki varsınız..insanın merak edeninin olması çok güzel..dew msj atmış merak ettik diye çok mutlu oldum:) ablamla konuuşuyorum öleee havadan sudan anlatıyo,aklında tutamıyo kimse sizden başka:)
ben genel anlamda iyiyim ama tabii boğazım düğüm düğüm size yazarken..içimi bi siz biliyosunuz..ağlamak falan istemiyorum benim savaşım çok zorlu..burnumun dibinde bi sürü gebe arkadaşım var...neyse...kızlar...iyiyim..napalım..bize düşende bu hayatta..zormuş ama çok zor..

cnm senin yazdığını görünce dua ede ede açtım sayfayı...olsun inş. birgün dualarımız kabul edicek yaradan ben inanıyorum cnm...hepimiz için güzel günler var ilerde yeter ki bizim canımız sağolsun ..Allahım bu sıkıntımız unutturcak kadar büyük dertler vermesin...çoook öpüyorum seni cnm ...güçlü ol veya ağla içinden nasıl geliyosa öyle yap...çünkü bi zamndan sonra vücut insanın ayarlarını kabul etmiyo başka yerden patlak veriyo... olacak canım hiç üzme kendini...bi an önce işlerini hallette başla canım

Son düzenleme:
kızlar ben adet olmadım deliricem..ilaç içtim bitmek üzere banamısın demiyo..testte yaptım öfff..ya resmen bu ay adet olmadım ..acaba menapozamı girdim ne yaptım....

canım benim bizi bizden başka anlayan yok şu an ne desem boş ağlıyorum inan yazamıyorum ama ben sizlerle ayaktayım sende ayakta kalacaksın ama içinde tutma bitanem ve pes etmek yok güzelim bizim gibiler bunu yaşamak düşmüş Allah başka acı vermesin kıyamam sana seni çook seviyorum

gülemim canım benimmmmmmm bugün o gün değilse bile elbet olacak birgün inan olacağına ve asla pes etme ..seni seviyoruz bizim yol zorlu tatlım insan çok karışık oluyor bu gibi durumlarda ama şunu anladım bugün babacığım arahatsızlandı ufaklıkta bizde ben ona bakıyorum eşim anneyle babayı aldı hastaneye götürdü sabahtan beri sonuç vs.. bekliyoruz ömrümden ömür gitti valla..dedimki allahım beni babamla sınama lütfen söz verdim kendime bebek için kendimi artık paralamayacağim elimden geleni yapıcam tabiiki ama eskisi gibi ahlar vahlar kendimi manyaklar gibi üzmeyeceğim bugün de gördüm ki allah sevdiklerime sağlık versin önce ..bebek gelecek birgün belki çok uğraşıcaz ama geleceğine inanıyorum ..üzülmek yok artık sonuna kadar savaşmaya devam...

gidip yemek yapayım artık:) seviyorum sizi:)[/QUOTE

senin için hep dua ediyordum hala da edicem.bir gün olucak ben inanıyorum.bence de artık merkezini deiştir.fakülteden rapor alıp orda mı yaptıracaksın yoksa özelde mi?bide eğitime katılmayıp rapor alabilirsin.ne eğitimiymiş bu yeni yasa ile ilgiliyse bizede yaparlar desene..moralini yüksek tutmaya çalış arkadaşım.bizim merkezde raporlu fiyat diğerlerine göre daha uygun oluyor düşünürsen.Rabbim hepimiz için hayırlısını versin inşallah.

biliyormusun gülemciğim sen benim umut arkadaşımsın...ben çok mücadele ettim pozitifi 2 kez gördüm.birşey elde edemedim.ama hiç umudumu yitirmedim.birgün anne olacağım dedim.seni tanıdığım günden beri bu gülem anne olacak diyorum.sende o enerjiyi görüyorum.ve ben senden umut alıyorum.senin en kısa zamanda yeni dr. ve yeni tedaviyle anne olacağına gerçekten çok inanıyorum.ağlamak istersende ağla canım içinde tutma inanıyorum ki çok yakında o göz yaşları mutluluk için akacak.bizde seni çok seviyoruz.güzel yüzlü arkadaşım:-)

Back
X