sağolun kızlar...ocak annesi falan deyince bi tuhaf oldum:) durun bakalım hayırlısı...
merkezden sevmediğim doktor ardı:) ilaçları bıraktım deyince fena kızdı:) kan sulandırıcı iğne verdi..progesteron değerini çok önemsemedi sanki..perşembe günü bi daha baktır haberleşelim dedi..ayyy yüreğimin bi yanı küpür küpür:)
seviyorum sizi..valla ben hepinizden umutluyum canlarım...en kısa zamanda ilk adımınıızda gelecek sizin mucizenizde...duasız geçirmedim günümü,dün o kadar vazgeçtimki herşeyi geçirdim aklımdan...ama iyikide sallamamışım..
Hasan bey mi aradı:))kızar tabi adam.bana kan sulndırıcıda vermedi dün sordum hatta.o senlik bişey deil dedi.PİRAYEE sana verdimi kan sulandırıcı.benim dr mu çok rahat acaba.perşembe bidaha mı kan tahlili yaptıracaksın?hadi hayırlısı çok konuşuyoduk önceden senle bak aynı zamanlarda pozitif haber aldık.inşallah sağlıkla devam eder canım...
Canım ben corasprin kullanıyorum, geçen haftaya kadar da clexane iğne kullanmıştım.Sen kendini kıyaslama bizlerle, eminim doktorun sana uygun olan gerekli olan ilaçları vermiştir.
Güleeeeeeem iyi yapmış doktorun, şööle iiice paylasaydı seni :) :) kızar tabi, sen tut kafana göre bırak ilaçları, aklıma geldikçe ben bile burdan deliriyorum yani. Hayyy akıllı bıdık seni, kafana göre bidaha ilaç bırakma sakın. Ayyyy çok heycanlı, Kız aynı anda alcak bebeklerimizi kucağımıza İnşallah, Allahın izniyle :) :) Korkularımız yok mu var tabi, ben hala daha acayip tırsıyorum miniğime bişi olacak diye. kasıklarım hala ağrıyo benim. Ama Allah büyük, bebeğimi koruyacaktır. Allah hepimizin bebeklerini korusun.
Canım ben corasprin kullanıyorum, geçen haftaya kadar da clexane iğne kullanmıştım.Sen kendini kıyaslama bizlerle, eminim doktorun sana uygun olan gerekli olan ilaçları vermiştir.
Güleeeeeeem iyi yapmış doktorun, şööle iiice paylasaydı seni :) :) kızar tabi, sen tut kafana göre bırak ilaçları, aklıma geldikçe ben bile burdan deliriyorum yani. Hayyy akıllı bıdık seni, kafana göre bidaha ilaç bırakma sakın. Ayyyy çok heycanlı, Kız aynı anda alcak bebeklerimizi kucağımıza İnşallah, Allahın izniyle :) :) Korkularımız yok mu var tabi, ben hala daha acayip tırsıyorum miniğime bişi olacak diye. kasıklarım hala ağrıyo benim. Ama Allah büyük, bebeğimi koruyacaktır. Allah hepimizin bebeklerini korusun.
evet hasan bey aradı:) canım sen işin başında tutturdun,ben gibi 2bi sürü deneme,kanamalı gebelik hikayen yok Allah korusun..gayet normal bi hatunsun.boşver zaten çok yakıyomuş:) yandı göbeğim:))
doktorun sesi bozuldu gitti valla ben ilaçları bırakmıştım deyince:)
şimdi jel tortuları kırmızı gibi kahve-bordo gibi geliyo..
kızlar ben şimdi perşembeyi bekliyorum ya benim için bu işin en can alıcı yeri kalp atımı..inşallah görürüm o günleri..
kızlar yaaa bende çok mutlu oldum:)
ama progesteron değerim 7 çıktı..normalde bu değer 20-25 in üzerinde olur ben pek beğenmedim dedi..kendi doktorumda aramadı daha..önceki gebelğime baktım değerlerime..ilk 69 beta hcg de progesteronum 1 çıkmış.o gün pruloton depot yapılmıştı değerim 424 olduğunda progesteronum 7 çıkmış...yani öyle 20 lere falan fırlatmamış değeri..fitili 3 kez kullanmadım..pişmanım ama yapacak bişey yok...perşembeyi nasıl getircem bilmiyorum..
hiç tam sevinemedik,inşallah sağlam devam eder bu sefer.........
tebrikler gulem.bende çok sevindim.inşallah her şey yolunda gider.antalya tüp temi tedavi oluyorsun?
jel bendende renkli geliyor.aman dikkat et kendine.ilk kont ne zaman.ise gitmiceksin dimi.
güleeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm ayyy şoookk oldum dun kanamam başladı yazmıştın ayyy şükürler olsun rabbimee :))))) darısı bekleyen arkadaşlara
hastaneden kontrolden geldim kuzeyi uyuttum dedim bi bakayım naapıyor kızlar ayy geçmişi okuyunca nasıl sewindim anlatamam tüm yorgunluğum gitti vallaa :)) çok mutluyum çooook allah kucağına almayı da nasip eder arkadaşım
gulemm ayy çokk mutlu oldummm kanama var diyince nasıl üzülmüştüm..meger miniğin ben burdayım diye haber vermek istemiş...
inşşallah sağlıklı uzuuuuuun ömürlü bi evlat olsunnn....rabbim nasip edince atak matak hikaye ayy çok mutluyummm
benimde perşembe opum var...sadece 2 folikülüm var şansım az ama rabbim ol demişsee olacak biliyorummm
sağolun kızlar...ocak annesi falan deyince bi tuhaf oldum:) durun bakalım hayırlısı...
merkezden sevmediğim doktor ardı:) ilaçları bıraktım deyince fena kızdı:) kan sulandırıcı iğne verdi..progesteron değerini çok önemsemedi sanki..perşembe günü bi daha baktır haberleşelim dedi..ayyy yüreğimin bi yanı küpür küpür:)
seviyorum sizi..valla ben hepinizden umutluyum canlarım...en kısa zamanda ilk adımınıızda gelecek sizin mucizenizde...duasız geçirmedim günümü,dün o kadar vazgeçtimki herşeyi geçirdim aklımdan...ama iyikide sallamamışım..
teşekkürler:) valla inanmak zor oldu benim için,ben zor bi vakaydım..kemal beyle başladı maceramız 4 yılın sonunda ona ve merkeze inancım hiç kalmamıştı artık ama beni utandırdılar..ordamı tedavi oluyosun?
canım,ben kasım sonu gittim kemal beye,hsg istedi.çektir 2 ay bekle .sora aşılama yapalım dedi.aşılamayı yeni yaptırdım nisanda ama başka bi yerde,şimdi tüpbebek tedavisini dşnyorum ama merkez araştırıyorum.
hasan bey bi arkadaşın dr uymuş.hamilelik elde ettikten sonra bayramda balıkesire gitmişler,orda rahatsızlanmış,gecenn 10 unda aramış dr u.o balıkesirden bi başka dr u aramış,ona yönlendirmiş.arkadaş çok etkilenmiş,övgüyle bahsediyor.
gulemm yemın ederım daha bugun aksam tekrar aklıma geldın negatıf dıyodunya ıcım tekrar cız etmıstı ama sen negatıfmıssın bebıslerın degıl:) canım okadar sevındımkı ınan kendım kadar kızlar fazla gıremedım buaralar hala oldum kızımız cok ugrastırdı bızı pek aglak cıktı:) ama bı gırdım sok oldum kızmayın bana cok gıremedıgım ıcın sızı asla bırakmam ay hala soktayım buarada pırayecım benı unutmadıgın ıcın tesekur ederım sızlerı cok sevıyorum canlarım optum hepınızı ıyı geceler
merhaba bir ara burda yazışmıştık,çok fazla takip edemiyorum olayları ama çok sevindimmmm görünce...
Rabbim sağlık, sıhhatle de kucağına almayı naip etsin inşallah...
gulem inatci gulem, olumsuz gulem. sana cok kızdım coooook, hep dedik sana bu sefer olacak diye. biz bu kadar uzagindayken istedik, bir sen inanmadin be kuzum. gerci ne desen haklisin, insan kaptirmak istemiyor kendini olumsuz olursa diye. bak ne guzel, cocugun da senin gibi inatci cikti, anasina inat ben buradayım dedi.
hergun yumurtani ye, sutunu ic. yesil salatani ye, anneni geri cagir. su yaz tatilinde ya da git annenin yanina o sana baksin bir guzel. kocanla yine ayri kalirsin belki ama olsun, su 3 ay dikkat et kendine.
ben sana cok inanmistim bu kez gulem. o guzel bebegini al kucagina, tum kalbimle istiyorum.
Canım arkadaşım bak yok olmamışlar onlar seninle kalmak istiyorlar allahın izniyle birşey olmayacak inşallah ve seninle birlikte çok uzun bir ömür geçirecekler kendine dikkatet
Canım gulemcım tabı sende haklısın hep negatıf olunca ınanamıyosun ama bugun melegınle uyandın bu guzl duyguyu dusun yarın ınsallah sonucların guzel cıkar ve sevıncını tam yasarsın dualarımdasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?