Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhabalar...
sizlere birşey sormak istiyorum...
biz daha önce 2 kere tüp bebek 1 de dondurulmuş embriyo transferi oldu hiçbirinde olmadı...o zaman için sadece eşimin spermleri ile ilgili benim de sol yumurtalığımda 3cmden küçük çikolata kisti vardı...
tavsiyeler üzerine bir başka doktora gittik...bende hsg filmi çekti ve tüplerimden birinde geçiş yok...:(
bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı?
sizce ameliyat ile tüpümü açtırmalımıyım?
kisti aldırmanın yapışıklıklara neden olması bakımından sakıncası olduğunu duydum...doktoruma da hsg çekilen gün moral bozukluğundan sormadım operasyon ile tıkanıklık açılmalı mı diye sormadım...ama açılması gerekse söylerdi herhalde...
bu konuda bilginiz var mı?

merhabalar...
biz daha önce 2 kere tüp bebek 1 de dondurulmuş embriyo transferi oldu hiçbirinde olmadı...o zaman için sadece eşimin spermleri ile ilgili benim de sol yumurtalığımda 3cmden küçük çikolata kisti vardı...
tavsiyeler üzerine bir başka doktora gittik...bende hsg filmi çekti ve tüplerimden birinde geçiş yok...:(
kisti aldırmanın yapışıklıklara neden olması bakımından sakıncası olduğunu duydum...doktoruma da hsg çekilen gün moral bozukluğundan sormadım operasyon ile tıkanıklık açılmalı mı diye sormadım...ama açılması gerekse söylerdi herhalde...

Merhaba, öncelikle hoşgeldin, bildiğim kadarıyla tüp bebek tedavisinde tüplerin açık olmasına gerek yok. bence tek tüpün kapalı diye hiç üzülme, bu tüp bebek tedavisine engel değil, ya da tedavinin başarısız sonuçlanmasına neden olmaz. Bir de eğer çikolata kistin yumurtalıklara yakında ameliyat olma derim. Ameliyat yumurtalık rezervlerini doğrudan etkiliyor diye biliyorum canım. Benimde 2 tane çikolata kistim vardı, tüp bebek tedavisi boyunca da ordaydılar ve hatta ilaçlarla azda olsa büyüdüler :( ama şu anda hamileyim çok şükür, çok büyük olmadıktan sonra çikolata kistinede dokunma, hamileliğe engel değildir canım. Allah acil şifalar versin, umarım hayırlısıyla bebeğinize kavuşursunuz tez zamanda

gülem inan seni çok merak ediyorum, arıyamıyorumda korkudan :( ne olursa olsun hakkında hayırlısı olsun canım

aynen canım bende çok merak ediyorum ve korkudan arayamıyorum.olumsuzluk duymak istemiyorum:-( ben gülemin hamile olduğuna bebeğini doğuracağına çok inanıyorum....... hakkında hayırlısı olsun gülemciğim...

merhabalar...

merhaba hoşgeldin:-) dün bir tüp bebek merkezinin toplantısına katılmıştım.semineri veren dr.çikolata kisti olan bir bayana kistlere dokunulmamasını çünkü kisti temizleyelim derken yumurtalara zarar verebiliriz.en sağlıklısı önce bebek tedavisi daha sonra kistleri düşünürsünüz demişti.ve bu pirayenin dediği gibi hamile kalmana engel değil.tüp konusundada tek tüplede hamile kalabilirsin.tüpün açık veya kapalı olması bunlar tüp bebek tedavisine engel değil.yeterki sıvı toplanması olmasın.herşey gönlünce olsun:-))

faceten konuşuyorduk lab. detaylı bakmamış 1000 üzeri diye çıkmış sonuç tekrar detaylı bakılacaktı sonucu bekliyorduk ama kayboldu birden şimdi mesaj attım bence kesin hamile darısı bekleyen arkadaşlara ;) kuzey hepinizi öpüyor kızlarrr

lee canm amh hormon değerin kaç çıktı tatlım? sormamın sebebi şu benm fsh arada yüksek çıkıyordu amh e baktırmayı düşünüyordum ama hamile kalınca kaldı ole şimdi arada aklıma geliyor rezervim ne alemde diye

kızlar size yazarken gülemden mesaj geldi değeri katlanmış 1583 çıkmış kese gözükmüşşşşşşş yupppiii dr u da değeri beyenmiş ama bizimki hala endişelii hadi tebriklerr başlasınn ;)))))

lee canm amh hormon değerin kaç çıktı tatlım? sormamın sebebi şu benm fsh arada yüksek çıkıyordu amh e baktırmayı düşünüyordum ama hamile kalınca kaldı ole şimdi arada aklıma geliyor rezervim ne alemde diye

kızlar size yazarken gülemden mesaj geldi değeri katlanmış 1583 çıkmış kese gözükmüşşşşşşş yupppiii dr u da değeri beyenmiş ama bizimki hala endişelii hadi tebriklerr başlasınn ;)))))

ayy çok sevindim...kesede görünmüş demek.sağlıkla devam etsin inşallahh.:nazar::nazar:darısı isteyenlere olsun..

Oy cok guzel bıhaber bu cok sevındım sagol haber verdın ıcın keseyıde gormus ay cok cok guzel Rabbım devamını getırsın ınsallah sonu guzel olsun

Ohhhhh Allahım çok şükür, öldük öldük dirildik bea :) :) hadi darısı kalp atışlarınıda duymaya inşallah :) Güleeeem dinlenmeye devam tatlım, bu bek çok güçlü,dünyaya gelmek için can atıyor sıpa. Allah ikinize de sağlık versin, artık üzülmek yok, endişeli olabilirsin elbette ama üzülmek yok tamam mı, çok şükür hamilesin canım benim

Merhaba, öncelikle hoşgeldin, bildiğim kadarıyla tüp bebek tedavisinde tüplerin açık olmasına gerek yok. bence tek tüpün kapalı diye hiç üzülme, bu tüp bebek tedavisine engel değil, ya da tedavinin başarısız sonuçlanmasına neden olmaz. Bir de eğer çikolata kistin yumurtalıklara yakında ameliyat olma derim. Ameliyat yumurtalık rezervlerini doğrudan etkiliyor diye biliyorum canım. Benimde 2 tane çikolata kistim vardı, tüp bebek tedavisi boyunca da ordaydılar ve hatta ilaçlarla azda olsa büyüdüler :( ama şu anda hamileyim çok şükür, çok büyük olmadıktan sonra çikolata kistinede dokunma, hamileliğe engel değildir canım. Allah acil şifalar versin, umarım hayırlısıyla bebeğinize kavuşursunuz tez zamanda

teşekkürler canımm.peki kapalı olan tüp açık olsa kendiliğnden hamile kalma şansı olur mu acaba?umuda bakarmısınız:)bu kadar şeye rağmen hala normal olmasını umut ediyorum :)))

merhaba hoşgeldin:-) dün bir tüp bebek merkezinin toplantısına katılmıştım.semineri veren dr.çikolata kisti olan bir bayana kistlere dokunulmamasını çünkü kisti temizleyelim derken yumurtalara zarar verebiliriz.en sağlıklısı önce bebek tedavisi daha sonra kistleri düşünürsünüz demişti.ve bu pirayenin dediği gibi hamile kalmana engel değil.tüp konusundada tek tüplede hamile kalabilirsin.tüpün açık veya kapalı olması bunlar tüp bebek tedavisine engel değil.yeterki sıvı toplanması olmasın.herşey gönlünce olsun:-))

teşekkürler canımcımmmm:)aminnn...Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

canım o avatarındaki ultrason görüntüsü senin bebişin mi.yani 8 haftalık görünüm öyle mi oluyor?

evet canım o benım bebısım cumartesı gıttık bızde kalp atısını duyduk 8 haftalık gorunum boyle oluyo ınanımıycaksın sende bıdahakı gıtıgınde okadar buyumus olcakı ben sastım vala

teşekkürler canımm.peki kapalı olan tüp açık olsa kendiliğnden hamile kalma şansı olur mu acaba?umuda bakarmısınız:)bu kadar şeye rağmen hala normal olmasını umut ediyorum :)))

Canım benim hem çikolata kistin var hem tek tüpün kapalı, tabi normal yolla olabilir herşeye rağmen sonuçta ne hikayeler var tabi ama eğer yaşın küçük değilse fazla zaman kaybetme derim, güzel bir merkez bul canım ve yeniden tüp tedavisine başla. Gerçi bu işlere ğek belli olmuyor herşey Allahtan bu şekilde de hamile kalabilirsin neden olmasın tabi, ama zor bir ihtimal sanırsam

evet canım o benım bebısım cumartesı gıttık bızde kalp atısını duyduk 8 haftalık gorunum boyle oluyo ınanımıycaksın sende bıdahakı gıtıgınde okadar buyumus olcakı ben sastım vala

çok güzel yaa.ama ben gittiğimde 6 haftalık olcak.yani kalp atışlarını duyabilirmiyim acaba.alttan ultrason ile duyuluyormuş sanırım.

guleem canım çok sevindim.keseyi görmüşünüz.hadi artık rahatla be güzelim..stresten korkudan hamileliliğine sevinemedin...artık rahatla canım.bebişin seninleeeeee:nazar::nazar:

kızlar selam :)herkese mutlu haftabaşları :)

gülemimmm hadi inşallah değerin şöyle kocaman yüksek çıksın inşllah canım benim...

pirayecik pıt pıtları duymuşsun şükür darısı diğerlerinin başına inşallah ..

ya kızlar bişey sorucam ben d.kontrol hapına başladım ya 2 gün içmeyi unuttum sonra yine devam ettim bugün hafif bir pembelik oldu akıntımda neden olmuş olabilir tırsıyorum ...

korkma canım dkh.nın yan etkisi bu.. ara kanama yapıyo..devam etmez genelde sen ilaçları içmeye devam et.bende de oluyo içtiğimde...

merhabalar...

slm canım benimde tek tüpüm kapalı..bende çok araştırdım açtırayımmı diye ama cerrahi müdahele sonuçta daha kötü olabiliyo..enfeksiyon kapabilirsin ve açılmayadabilir boşuna bıçak altına yatmış olursun..eğer normal yoldan olmasını düşünüyosanda mutlaka yumurta takibi yaptır..açık olan taraftan yumurtaldığında şansın olabilir ama tıkalı taraftan yumurtlarsan o ay korunun dış gebelik oluşabilir...yani benim dr.ların söylediği bu bana..kist hakkında pek fikrim yok..ama zaten tüp işine girmişsin bu ikiside engel değil tüp bebekte...

kızlar dışarıdaydım eve henüz geldim ve bilgisayarı açtımmmm ve o güzel haberle karşılaştım:-)))) çok şükür allahım gülemin değeri artmış.yaaa benim rüyalarıma girmişti artık:-)) allahım tamamına erdirsin.ve dayanamadım gülemi gönül rahatlığıyla aradım.herkese çok selamları var..yalnız belinde ağrısı varmış buda normaldir sanırım.dinleniyormuş.keseyi görmüşler.darısı kalp atışını duymaya:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:
hadiiii sıradaki gelsinnn:-))) kızlar inşaallah hepimiz buradan mutluluk haberlerimizi yazarız..
landrach canım hoş geldin kuzeyi bizlerde çok öpüyoruz.o bizim çok ama çok özel bebeğimiz:-))
benim amh testim 0.7 sanırım yani yumurta rezervimde epey düşüklük var.tabii birde benim artık yaş olayıda işin içerisine giriyor.ama allaha şükür fsh ve diğer tüm hormon tahlillerim gayet iyi.
fsh değerin ile amh hormonunu kıyaslama. ama için rahat etmesi için baktırabilirsin devlet ödemiyor.özelde yaptırdım 130 tl ye.
sevgili anneler bizlerede çok dua edin.inşaallah bizlerde bu tedavilerimizle bebeğimize kavuşalım.sizlerede bebeklerinizle sağlıklı huzurlu hamilelikler diliyorum.....

Back
X