Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım gerçekten üzgün olmana üzüldüm..inan kendimi kurtarmış gibi hissetmiyorum hala endişeler devam ediyo..bütün gün yalnızım zaten kurup duruyorum..dua ediyorum hep size kendime:)
canım troid hormonum tsh ım yani üst sınıra yakın çıkıyomuş sonradan farkettik..antalyada meliyattan sonra farkedildiğinde üzst sınır 5 ken benim 6 da farkedildi..fakülte olunca endokrine yolladılar.orda troid antikorlarım yüksek çıktı va haşimato diye teşhis kondu..gerçi insandan insana değişiyomuş belirtiler mesela bende ovülasyonu falan engellemiş hep..ve haşimatoda tsh t3 t4 çok bozulmazmış..hemen ilaç başladılar bana halada içiyorum..görümcemde kullanıyo..ilaçsız halimiz çok feci oluyo..Allah bi daha yaşatmasın..bit kadar hap iyi geliyo işte..psikyatristlerin gelen hastalırnda ilk bakmaları gereken tahlil buymuş..sende bakılmıştır aslında tedavilerinde ama bende o klomenler denenirken falan yükselme başlamış meğer...ne zaman kan tahlili yapıldın bilmiyorum ama aklında olsun..bi dahiliyeciye falan gidersen yada kadın doğumcun tahlil isterse bunlarıda iste..baktır..ha bendeki durumlar otoümmin hastalıklar hep...birbirine bağlı olabilir yani fmf falan..sen genede baktır..
tedaviye gelince gündüz sana ilaca başla dedim kötüysen ve doktor verdiyse diye..ben sıradan dahiliyeye gideyim bana antidepresan verdiler..sesimden,aldığım nefesten anlarsın yani gergin,ağlak,stres hat safhada bi tiptim..hatta geçen sene başladım ilaca tedaviye kadar iç dedi doktor..başladım bi sürü yan etki yaşadım vazgeçtim bırakırken yine yan etki yaşadım..ablam kullanıyo onda bişey olmamıştı..yani başlamak ve bırakmak zor oluyo..ikincisi ben tedavi aralarında beklerken daha çok geriliyorum..oyalanıyomuşum gibi geliyo..çok geç kalmışım gibi falan geliyo..bişeylerle uğraşınca doktora gidip gelemler başlayınca adım attım artık diye daha iyi oluyorum..sonuç için gerilsemde...bu yüzden iyi düşün..ben tuttu tutmadı kaygısındansa zamanla yarışıyorum gibi düşündüm..hep bi b planıyla gittim..bu negatiflik gibi yansıdı ama napiim huyum bu:)
neyse sen biraz daha düşün...ot falan iç olmazsa...sarı kantaron falan kaynat...ne bileyim:)

öptüm canım...daha yazcam sayfa kapancak..

büyük ihtimalle bakılmıştır..kütüphanedeki dev tahlil klasörüme bakayım :)))..gerçi yeni yaptırayım sonradan bozulmuştur belki...yaa normalde bende böyle ağlak panik heyecanlı bişey olmuştum tedavilerde de bu defa çok kötü oldum istem dışı tüm vücudum titiriyo bi yere odaklanamıyorum filan..ilaçlara gelince nöroloğa anlattım tüpü, o zaman sana hamilelere verdiğim antidepresandan vereyim dedi..ayrıca bağımlılık yapan ilaçlar değil istediğin zaman bırakabilirsin dedi..seni uyuşturmayacak uyutmayacak sinirlerini kuvvetlendirecek dedi..yani ağır ilaçlardan değil..tedaviye biraz iyi olsam bende hemen başlarım ama dediğim gib yalnız gidip gelmek bile panik yapıyo beni..inş. biraz toparlarsam başlarım..kantoronuda bu ilaçla almamam lazımmış...sağol be güzelim bu hamiş halinle bile yetişiyosun derman ablam benim:))inş. kuzucuğunla sağlıklı sıhhatli bir hayatın olur canım

büyük ihtimalle bakılmıştır..kütüphanedeki dev tahlil klasörüme bakayım :)))..gerçi yeni yaptırayım sonradan bozulmuştur belki...yaa normalde bende böyle ağlak panik heyecanlı bişey olmuştum tedavilerde de bu defa çok kötü oldum istem dışı tüm vücudum titiriyo bi yere odaklanamıyorum filan..ilaçlara gelince nöroloğa anlattım tüpü, o zaman sana hamilelere verdiğim antidepresandan vereyim dedi..ayrıca bağımlılık yapan ilaçlar değil istediğin zaman bırakabilirsin dedi..seni uyuşturmayacak uyutmayacak sinirlerini kuvvetlendirecek dedi..yani ağır ilaçlardan değil..tedaviye biraz iyi olsam bende hemen başlarım ama dediğim gib yalnız gidip gelmek bile panik yapıyo beni..inş. biraz toparlarsam başlarım..kantoronuda bu ilaçla almamam lazımmış...sağol be güzelim bu hamiş halinle bile yetişiyosun derman ablam benim:))inş. kuzucuğunla sağlıklı sıhhatli bir hayatın olur canım

iyi bari ilaç iyi bişeye benziyo..nasıl için rahat edecekse öyle yap o zaman canım...
gerçekten hazır olmak diyede bişey var gerçekten..bende dondurmalar için nisanda başlayabiliyodum ama katıldığım bi çalışma yüzünden geciktirdim..tamamen keyfiydi..kendime bazı şeylere zaman ayırmak,hayatta sadece tedavi tedavi koşmayayım diye erteledim..iyi geldi gerçekten..okuldan sonra arkadaşlarımla beraber olmama fırsat oldu..deli gibi çay-sigara-sohbet vardı..iyikide yapmışım dedim...belki buda sana iyi gelecek canım..
benim için tek sorun hiç bi zaman bebek olamadığından böyle başka sıkıntılarıda önemserim yani:))))
inşallah bebeğim benimledir canım..bütünnnnn gün tek başımaydım..eşim geldi yemek yedik beni okeye çağırıyolar demeye başladı:) iyi dedim git..şimdi gene yanlızım....

slm kızlarr...
gülemcim okudum yazılarını seni anliyorum korkuların rahat bırakmıyo seni ama bir kere elde ettin bu bile güçlü olman için bir sebeb dimi canım yaaa,

pirayecim kalp atışlarını duymuşsun dudaklarımı ısırdı biliyormusun nasıl bir heyecandır kimbilir keseyi görmek o dünyanın en güzel melodisini duymak .....................
tebrik ederi ikinizide çok sevindim canım arkadaşlarım....

bana gelince terapim devam ediyo prozac kullanıyorum toparlanmaya çalışıyorum doktorum kürtaj önerdi 1 ay sonrasında da transfer rahmi kazıyıp sonra transfer olursa daha iyi tutar dedi
bilgisi olan var mı tv dede duymuştum ben sonra da çoklu transfer yapcak
anlayacağınız savaşıyorum mahbus kaderimle:)

haa bu arada artık 0 km. bir jettam var arabam geldi kızlar gıcır gıcır onunla bol bol gezeceğim içi bebekli olur inşallah
hepiniz dualarımdasıız
hepinizi öpüyorum ...

Son düzenleme:
ayy zrda bisürü şey yazdım çıkmamış:)neyse kısaca tekrar yazayım bende prozac kullanıyorum yan etkisi yok üzülme..kürtaj işine pek sıcak bakamadım senin daha kaçıncı denemen ki millet 7.denemesinde tutturyo..her kürtajın rahmi incelttiğini unutma canım..ve enfeksiyon riskinide..senin dondurulmuşların vardı onlarda 5.güne gidilsin birde öyle dene..umudumuz Allah güzelim ne yapalım bizede beklemek düştü..kendine iyi bak..ayol huni takıp gezicez yakında çocuklara kim bakıcak:)

slm kızlarr...
gülemcim okudum yazılarını seni anliyorum korkuların rahat bırakmıyo seni ama bir kere elde ettin bu bile güçlü olman için bir sebeb dimi canım yaaa,

pirayecim kalp atışlarını duymuşsun dudaklarımı ısırdı biliyormusun nasıl bir heyecandır kimbilir keseyi görmek o dünyanın en güzel melodisini duymak .....................
tebrik ederi ikinizide çok sevindim canım arkadaşlarım....

bana gelince terapim devam ediyo prozac kullanıyorum toparlanmaya çalışıyorum doktorum kürtaj önerdi 1 ay sonrasında da transfer rahmi kazıyıp sonra transfer olursa daha iyi tutar dedi
bilgisi olan var mı tv dede duymuştum ben sonra da çoklu transfer yapcak
anlayacağınız savaşıyorum mahbus kaderimle:)

haa bu arada artık 0 km. bir jettam var arabam geldi kızlar gıcır gıcır onunla bol bol gezeceğim içi bebekli olur inşallah
hepiniz dualarımdasıız
hepinizi öpüyorum ...

canım zamandan başka çare yok..doktor 15 gün bekle dedi..günleri sayıyorum..umutlu umutsuz...dua ediyorum sürekli..napalım Allahtan hayırlısı..
prozac zararlı değil benimde bildğim kadarıyla.umarım toparlanmana yardımcı olur..kürtaj olayını hiç duymamıştım..doktorunun yaptığı bişeyse ayrıntılı düşün,yaptıranlara sor canım..bu savaş hiç bitmiyo canım..Allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin..
araban hayırlı olsun..inşallah en yakın zamanda birde bebek koltuğu gelir arkaya:)

slm canım benimde tek tüpüm kapalı..bende çok araştırdım açtırayımmı diye ama cerrahi müdahele sonuçta daha kötü olabiliyo..enfeksiyon kapabilirsin ve açılmayadabilir boşuna bıçak altına yatmış olursun..eğer normal yoldan olmasını düşünüyosanda mutlaka yumurta takibi yaptır..açık olan taraftan yumurtaldığında şansın olabilir ama tıkalı taraftan yumurtlarsan o ay korunun dış gebelik oluşabilir...yani benim dr.ların söylediği bu bana..kist hakkında pek fikrim yok..ama zaten tüp işine girmişsin bu ikiside engel değil tüp bebekte...

teşekkürler...:)en yakın zamanda biz de bebişlerimize kavuşalım inşallah...

piraye84;
teşekküerler canımm...sen de kalp atışlarını duymuşsun ne güzel,Rabbim seni bebişinden hiç ayırmasın...

gulem;
canım Rabbim tamamına erdirsin...keseyi görmüşsün ne güzel bundan sonra aşama aşama seni dinliycez hep inşallah...

badezuzum;
ben de arasıra sana benzer durumlar yaşıyorum...Rabbim bize güç, sabır versin...biz de atlatalım bunları tez vakitte, en büyük dileğim bu...

Kızlar herkese merhaba; pek sık yazamıyorum bu aralar, pek keyfim yok, malum bulantılar beni zorluyo, bi de iş yerinde olunca tabi akşama kadar pert oluyorum. Şu 3 haftamı bi atlatsam, miniğimin 3 aylık olduğunu bi görsem içim azcık daha rahatlıcak. 30 haziranda randevumuz, ikili testimizde yapılacak ozaman. Benden havadisler bu kadar
gülemcim herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım, sen bol bol dinlenmeye devam et canım, bi dahaki kontrolde kalp atışınıda duymak nasip olsun dilerim.
Bade canım strese girmişsin bu aralar, walla yaşadıklarımız zor şeyler, haklısın insan bazen dibe vuruyo ama geçecek canım, alacaksın meleğini kucağına. Sen bir müddet yaz modunda kendine zaman ayır, gez toz... hatta eşinle birlikte bis gibi tatilinizi yapın gelin, enerji depola öle başla tedavine, Olmicak diye bişi yok, elbetteki olacak sadece zamanını bekliyoruz hepimiz.

Kizlar ya bu ara sizi ihmal ettim hic sevmedigim sey ama vallaha yogun gecti gunlerim....Izmir artik epey sicak kismetse Cesmeye tasiniyoruz bugun ordada online olacagim merak etmeyin...bir yandan da Karya hanimin eksiklerini tamamlamaya calisiyorum cunku her gecen gun biraz daha agirlasiyorum yaz sicagina birakirsam alisverislerimi cok zor olur diye dusundum acikcasi o yuzden yavas yavas yapiyorum birseyler cokda yabanci oldugumuz bri konu kizlar isin icine girince manyaga dondum vallaha...

BADEM cnm demek sIkinti yasadin ha guzelim nromal degil mi bu kadar yasadikalrimizdan sonra psikolojinin bozulmasi her birimiz bunu farkli sekillerde yasadik onemli olan kendini cok hirpalamamaya calisman kendine en iyi yardimci yine kendinsin bunu unutma....o yuzden doktorun degigi gibi 1 kac ay kafandan uzaklastir sonra taptaze bir bade olarak basla herseye...gecmis olsun guzelim...

PIRAYE cnm hamileligin en sevimsiz gunlerini yasiyorsun tatsiz tuzsuz birsey yemek istemez insan halsizlik had safhada olur,boyleeeee dokulur insanin etleri helede calisiyorsun hic kiyamam allah yardimcin olsun...ama o kusmalarimda bile ben karyanin karnimda olmasindan haz duyardim garip sadist bir duygu ama sende oyle dusun canim...

ZRD araban hayirli olsun,kazasiz belasiz..kurtahj olayina kesinlikle sicak bakmiyorum bu belki en son care olabilir ama her kurtaj rahim zayiflamasi olarak bilinir sakin yaptirma bence....

GUlem canim seninle dun uzun uzun konustuk ama yinede yazmadan edemedim umarim bugunde keyfin iyidir dun sesin cok sukur iyi geliyordu....her animdasind ualarimdasin bunu bil cnm...

Kizlar hepinizi ayri ayri opuyorum herke siyi olsun insallah...guzel gunler gorelim...:54:

günaydın kızlar...evet çok sakin gidiyo sayfa bu aralar....

piraye sağol canım...gün sayıyorum..zorlanıyorum tabii..yalnız olunca vakit geçmiyo...

dew canım evet konuştuk gerçi,sesim en son sana iyiydi..dün nette progesteron değerlerini okudum..benimkide düşük diye gerildim iyice..ağladım falan..içim içime sığımıyo ama gerginlikten..kasıklarımda hissetmeyei beklediğim dolgunluk hissi falan yok.tamam olması gerekmiyoda öncekinde her dakika gerilen büyüdüünü hissettiğim şeyi şimdi hissetmiyorum ve değerlerim canımmı çok sıkıyo..
bugünde vajinaya saniyelik batmalarla uyandım..korkuyorum..
neyse..yaşamadan göremeyeceğiz..ama bu sefer dirayetimi kaybederim gibi geliyo..Allahım sabır versin valla bitirdi beni........

wanna;özelin dolu canım mesaj atamadım..buraya gelirsen diye yazayım dedim...1 tanecik bebeğin sana tutunsun inşallahhh..dualarım seninle canım...uzun uzun yazmıştım özele:) silde yazayım tekrar:) öptüm canım...

kızlarrr selam.ben kontrole gittim.ikizmiş bebeklerim.ama dr illa birini alalım ikiz gebelik sana göra çok riskli dedi.müsait deilmişim ikiz gebeliğe.Allahım çok zor bir karar ne yapıcam yaa:((iki doktora daha sorup ona göre karar vericem.bana bir akıl verin yaa.nasıl kıyıcam o kadar bekledim zor elde ettim yaa:((

Son düzenleme:
günaydın kızlar...evet çok sakin gidiyo sayfa bu aralar....

piraye sağol canım...gün sayıyorum..zorlanıyorum tabii..yalnız olunca vakit geçmiyo...

dew canım evet konuştuk gerçi,sesim en son sana iyiydi..dün nette progesteron değerlerini okudum..benimkide düşük diye gerildim iyice..ağladım falan..içim içime sığımıyo ama gerginlikten..kasıklarımda hissetmeyei beklediğim dolgunluk hissi falan yok.tamam olması gerekmiyoda öncekinde her dakika gerilen büyüdüünü hissettiğim şeyi şimdi hissetmiyorum ve değerlerim canımmı çok sıkıyo..
bugünde vajinaya saniyelik batmalarla uyandım..korkuyorum..
neyse..yaşamadan göremeyeceğiz..ama bu sefer dirayetimi kaybederim gibi geliyo..Allahım sabır versin valla bitirdi beni........

wanna;özelin dolu canım mesaj atamadım..buraya gelirsen diye yazayım dedim...1 tanecik bebeğin sana tutunsun inşallahhh..dualarım seninle canım...uzun uzun yazmıştım özele:) silde yazayım tekrar:) öptüm canım...

Canim hayir uzulmek aglamak yok artik,lutfen biraz icini ferahlatmayi dene biliyorum cabaliyorsun ama karamsarlik basiyor birden iyi olacak hersey interneti okuma ben kucuk rajiml eilgili okudyklarima inanaydim bebegim 5 aylikken dogmustu o yuzden aman diyim internetten uzak dur...

kızlarrr selam.ben kontrole gittim.ikizmiş bebeklerim.ama dr illa birini alalım ikiz gebelik sana göra çok riskli dedi.müsait deilmişim ikiz gebeliğe.Allahım çok zor bir karar ne yapıcam yaa:((iki doktora daha sorup ona göre karar vericem.bana bir akıl verin yaa.nasıl kıyıcam o kadar bekledim zor elde ettim yaa:((

Canim yaaaa kiyamam cok zor bir karar bu iyi de doktor neden iki embroyo transfer etti sana rahiminin durumunu ongoremedi mi kiziyorum doktorlara yaaaa..gerci senin tupmuydu asilamamaiydi hatirlayamadim bir an ama seni bu uzuntulu duruma soktugu icin dokturana kiziyorum....

Canım benim kıyamam sana çok zor bi durum. Sen öncelikle başka yerlerede sor soruştur. Eğer senin hayatını riske atacak bir durum varsa, ya da ikiz gebelikte gebeliği tümüyle tehlikeye atacaksa durumun...Canım ne diyim ki eğer sana iki embriyo transferi yaptıysa doktorun gerçekten çok kızdım ona, çok zor bi durum, Allah yardımcın olsun

canım sana iki tanemi transfer etti doktorun? tamam şansı artırmış ama ikisininde tutması ihtimalini düşünmemişmi acaba? çok tuhaf gerçekten..sen çok minyon,zayıf farklı sıkıntıları olan bi kadınmısın? sebebi neymiş riskin? hayır doğurma iihtimalin yüksek olsa adamda böyle bişeye girmez evet ama baştan düşünmemesi saçma...canım hemen başka doktorlara git..tüp bebekle üçüz bile doğuranlar var..mutlaka başka fikir al..doktorda gerekçelerini ve olası sonuçları anlatsın sana..

Canim hayir uzulmek aglamak yok artik,lutfen biraz icini ferahlatmayi dene biliyorum cabaliyorsun ama karamsarlik basiyor birden iyi olacak hersey interneti okuma ben kucuk rajiml eilgili okudyklarima inanaydim bebegim 5 aylikken dogmustu o yuzden aman diyim internetten uzak dur...

Canim yaaaa kiyamam cok zor bir karar bu iyi de doktor neden iki embroyo transfer etti sana rahiminin durumunu ongoremedi mi kiziyorum doktorlara yaaaa..gerci senin tupmuydu asilamamaiydi hatirlayamadim bir an ama seni bu uzuntulu duruma soktugu icin dokturana kiziyorum....

doğru söylüyosun canım..bakmıyorum artık internete..ama çok yoruldum yemin ederim..eşimin dilinde tüy bitti,moral veriyo 3-4 saat idare ediyo oda:) sonra tekrar kurmaya başlıyorum..dün keseyi gördünmü dedi eşim(o girmedi çünkü içeriye) bende bi karartı gördüm bilmiyorum dedim..o zaman bi doktor bulalım biz keseyi bi daha görmek istiyoruz,düzgünmü merak ediyoruz diyelim dedi..bende bi doktor buldum internetten ve yarına randevu aldım..gidip yüzleşicem artık..inşallah iyidir.....

gulemcim ne kadar heyecanlı gergin günler geçiriyosun allah yardımcın olsun cnm benim...herşey çok güzel olacak inan bana bebegin nazlı sadece:34: netten araştırma konusuna gelince bende psikopata baglamış durumdayım:27: transferin 4. günü e2 ve progesteron testi yapıldı...neden yapıldı? sonucları ara tara bi hal oldum..aradıkça endişe artıyor galiba...yarın doktora gidekmişsin inşallahh tüm şüphelerin korkularından sıyrılırsın cnm...
hayırlı cumalr olsun rabbim gönlümüzün dileğini versinn inşallahhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlarr selam :)herkese hayırlı cumalar ....

gülemcimmm keşke bir rahat olabilsen canım ya ..endişeler hiç bitmiyor tabiiki ama aklına kötü şeyler getirme lütfen ..değerinde pek güzel artmıştı maşallah inşallah miniğin pıt pıtlarını da gördün mü rahatlayacaksın allahın izniyle..o savaşçı bir bebiş anası gibi inatçı :)herşey güzel gitsin inşallah ikiniz içinde biribirinize sağlıkla mutlulukla kavuşun canım benim ..yarın güzel haberler alırsın bizi de rahatlatırsın inşallah güzelim..

badecimmm sana ne oldu böyle yahu.kendini rahatlat biraz gerçekten hazır olduğunda başla tedaviye bu çok önemli biliyomusun ..ben hiçbir tedavim de kendimi hazır hissetmedim hep eşimin zoruyla oldu bak sonuca elde var sıfır manevi olarak rahatlık çok önemli..şimdi ise yine başladık donmuşlar için ve ben yine hazır değilim aslında ayaklarım geri geri gidiyo ..geceleri uykum kaçıyo sabah yattım ya düşün ezan okunuyordu yani..şu sıpa kendiliğinden gelseydi ne vardı sankii..tedaviyle oluyormuş gibi konuşuyorum değil mi tüptede gelmiyor ki veled :)hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim artık ..kızların dediği gibi sen doğurgan bir hatunsun hamile kalacağından hiç şüphem yok inan..olacak olacak...

world canım ne zor bir durum arkadaşlarında dediği gibi iyice araştır bence ona göre karar ver canım..ben ikiz hiç istemzdim ama şimdi ne olursan ol gel modundayım ..olsunda ikiz üçüz farketmez diyorum inan:)inşallah bebciğinden vazgeçmek zorunda kalmazsın canım..

oku oku icim karardi, herkes mutsuz mu su sıra ?
gulem yarın doktor guzel haberler versin de sevinelim doya doya.
melodi doldurulnuslar herkes icin umut bak. sen neden boyle oldun ? ben sana da inaniyorum, senin de bir an once gelecek bebegin.
ben 15-20 gun sonra tup bebek ilaclarina baslayacagim. su an folik asit, aspirin, dogum kontrol hapi kullanıyorum.
her sabah uyanmak, ise gitmek, isten keyif almak icin kendimi zorluyorum.
world belki de rahim yapin, rahim agzin ikiz tasimak icin yeterli degildrir. cunku boy kısaligindan gebeligin birini sonlandiralim demiyorlar genelde. tabi ki kısa boylular icin cok daha sıkıntılı oluyo hamilelik ama sen doktorunla acık acık konus. ne baklımdan rısklerı oldugunu ogren. hatırlar mısınız bilmem, dijiturkte bir belgesel vardi, abdde yasayan cüce bir ailenin yasantisini anlatiyordu. oradaki cuce kadinin ikizleri vardi. cuce ve ikiz dogurmus yani; hatta cocuklarin biri cuce, digeri normaldi. yalnız bence de birkac doktora gorun lutfen. cunku mutlaka dogur diyen doktorlar da olacaktir ama kendini ve bebegini riske atma.

gulemcim ne kadar heyecanlı gergin günler geçiriyosun allah yardımcın olsun cnm benim...herşey çok güzel olacak inan bana bebegin nazlı sadece:34: netten araştırma konusuna gelince bende psikopata baglamış durumdayım:27: transferin 4. günü e2 ve progesteron testi yapıldı...neden yapıldı? sonucları ara tara bi hal oldum..aradıkça endişe artıyor galiba...yarın doktora gidekmişsin inşallahh tüm şüphelerin korkularından sıyrılırsın cnm...
hayırlı cumalr olsun rabbim gönlümüzün dileğini versinn inşallahhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım valla bomboş bekliyorum..kendime bi huzur vermedim yani..işin kötü tarafı ya ben eninde sonunda hamileyim diyemedim kendi kendime..arkadaşım karnını okşayıp dururdu ben hastayım sanki...tabii çok dua ediyorum,çok dikkat ediyorum..demliği bile kaldırtmıyo eşim..en çok ona üzülüyorum..eğer olmazsa senin şu emeklerine üzülürüm diyorum ama yinede dikkat ediyorum..yarın bi görsem gün yüzüyle çok rahatlycam...
canım aşılamayla hamile kalan arkadaşımada öle tahliller istedi doktoru..çok mantıklı adımlar attı bence..çünkü e2 ve progesteron desteği bizim için çok önemli..bak görüyosun halimi:) gerçi ben başından beri jel kullandım ama o akadaşıma hem jel hem iğne yaptırmıştı.iyi bişey yani:) sendende 4 gözle sonuç bekliyorum..inşallahhhhhhhhh hamileyim dediğini okuruz şurda...

kızlarr selam :)herkese hayırlı cumalar ....

gülemcimmm keşke bir rahat olabilsen canım ya ..endişeler hiç bitmiyor tabiiki ama aklına kötü şeyler getirme lütfen ..değerinde pek güzel artmıştı maşallah inşallah miniğin pıt pıtlarını da gördün mü rahatlayacaksın allahın izniyle..o savaşçı bir bebiş anası gibi inatçı :)herşey güzel gitsin inşallah ikiniz içinde biribirinize sağlıkla mutlulukla kavuşun canım benim ..yarın güzel haberler alırsın bizi de rahatlatırsın inşallah güzelim..

badecimmm sana ne oldu böyle yahu.kendini rahatlat biraz gerçekten hazır olduğunda başla tedaviye bu çok önemli biliyomusun ..ben hiçbir tedavim de kendimi hazır hissetmedim hep eşimin zoruyla oldu bak sonuca elde var sıfır manevi olarak rahatlık çok önemli..şimdi ise yine başladık donmuşlar için ve ben yine hazır değilim aslında ayaklarım geri geri gidiyo ..geceleri uykum kaçıyo sabah yattım ya düşün ezan okunuyordu yani..şu sıpa kendiliğinden gelseydi ne vardı sankii..tedaviyle oluyormuş gibi konuşuyorum değil mi tüptede gelmiyor ki veled :)hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim artık ..kızların dediği gibi sen doğurgan bir hatunsun hamile kalacağından hiç şüphem yok inan..olacak olacak...

world canım ne zor bir durum arkadaşlarında dediği gibi iyice araştır bence ona göre karar ver canım..ben ikiz hiç istemzdim ama şimdi ne olursan ol gel modundayım ..olsunda ikiz üçüz farketmez diyorum inan:)inşallah bebciğinden vazgeçmek zorunda kalmazsın canım..

canım herkes aynı şeyi söylüyo...eşim diyo senin inadında inatlaşıyo bu bebek..seni utandıracak bak görürsün diyo...dualar ediyorum Allahımmmm eşimi haklı çıkar diye..neler...neler....yarın için çok heyecnlıyım :)
canım bende tedavime atlatılacak bi basamak diye baktım..benim ilk tedaimde 2 embriyom olmuştu.dondurulmuşum yok diye çok üzülmüştüm..ikincide 2 tane dondurulmuşum oldu ama o kadar inancım kalmamıştı ki ya bunlar nerden çıktı bu sefer,kurtulamadım şu merkezden dedim resmen...o iki embriyoyu ayak bağı gibi düşündüm..eşime dedim şimdi bunlar olmasaydı fakülteye gidecektim ne güzel vs..diye.. şimdide kendimi sadece ve sadece herşey olacağına varıyo diye avutuyorum...tedaviye gitmeyi iste yada isteme o bebekler seninle buluşunca herşey değişecek canım.. o zamana kadar zor geçiyo sadece..benden sana tavsiye kendini hayatının akışının dışına çıkarma canım..yani ot kök yicem yok sağlıklı olcam diye germek kendini..dew e anlattım öncekilerde sigara içmicem zarar vermicem diye amannn ne gerdim kendimi..ama bu sefer pofur pofur içmedim..zaten içtiğim günde 2 idi..içtim canım kendimi tedavi oluyomuşum gibi düşünmedim..sende öyle yapmaya çalış....ben inanıyorum valla..içimden seninde bebeğin gelecekmiş gibi geliyo....bu arada ne durumdasın?transfer ne zaman?

Back
X