Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
oku oku icim karardi, herkes mutsuz mu su sıra ?
gulem yarın doktor guzel haberler versin de sevinelim doya doya.
melodi doldurulnuslar herkes icin umut bak. sen neden boyle oldun ? ben sana da inaniyorum, senin de bir an once gelecek bebegin.
ben 15-20 gun sonra tup bebek ilaclarina baslayacagim. su an folik asit, aspirin, dogum kontrol hapi kullanıyorum.
her sabah uyanmak, ise gitmek, isten keyif almak icin kendimi zorluyorum.
world belki de rahim yapin, rahim agzin ikiz tasimak icin yeterli degildrir. cunku boy kısaligindan gebeligin birini sonlandiralim demiyorlar genelde. tabi ki kısa boylular icin cok daha sıkıntılı oluyo hamilelik ama sen doktorunla acık acık konus. ne baklımdan rısklerı oldugunu ogren. hatırlar mısınız bilmem, dijiturkte bir belgesel vardi, abdde yasayan cüce bir ailenin yasantisini anlatiyordu. oradaki cuce kadinin ikizleri vardi. cuce ve ikiz dogurmus yani; hatta cocuklarin biri cuce, digeri normaldi. yalnız bence de birkac doktora gorun lutfen. cunku mutlaka dogur diyen doktorlar da olacaktir ama kendini ve bebegini riske atma.

kaçak....nerdesin sen:) burda moraller bozuk gitti bu ara..benim halim ortada...çok fena günler geçiyorum.yarın ola hayrola inşallah....
hadi bakalım tedaviye başladın..sendende çok umutluyum ben..çok uğraştırdı merkezin ama iyi işler yapıyolar..bu mevsim herkese bahar geliyo biz bi ağır aksak gidiyoruz..sizde güzel sonuçlar verinde baharlar açsın artık...
dediğin programı iyi biliyorum.çok izlerdim..kadına bende hayret etmiştim..iyi doğurmuş diye:)
inşallah worl da bu evreyi kolay atlatır..hayırlısı olur onun için...

Gülemcim yarın için umarım hayırlı haberlerle dönersin canım, dualarımdasın. Bak gör inatçı keçi sana ben buraya sıkı sıkı yapıştım, bırakmam seni dicek :) tam keçi oldu walla, minik inatçı bir keçi :) :) Herşey güzel olacak canım, gönlünü ferah tut.

Gulemcim yeni bir doktro bulman super olmus hadi hayirlisi git bakalim neler dyecek ayyy heyecanlandim bak simdi insallah guzel haberler verirsin bize ne zaman randevun?

Cerenm hayirlisi olsundilerim hep iyi haberler verirsin bize.

Melodi canim senden ricam icini ferah tutmaya calis kendini zorladiginin farkindayim ama bu defa iyi olacak insallah...oyle dusun olur mu?

kızlar yarın için iki dr dan randevu aldım.aslında merkezin doktoruna güveniyorum bana baştan demişti.rahim boyun kısa,narin falan filan.ayrıca evet zayıf ve minyon biriyim.o zaman tek derdim aman tutsunda tek çift fark etmez diyodum.iş ciddiye binince kara kara düşünmeye başladım.ama sanırım riske atmıcam dr ne derse onu yapıcam.tedavinin başından beri o ne derse onu yaptım.hayırlısı diyorum.gulem sen de inşallah güzel haberler verirsin bizlere.:16:

Kizlarrrr gunaydinlar,

Hepinize guzel bir hafta sonu diliyorum...bugun doktora gidecekler hepinizden guzel haberler bekliyoruz....

Opuyorum hepinizi,

canım valla bomboş bekliyorum..kendime bi huzur vermedim yani..işin kötü tarafı ya ben eninde sonunda hamileyim diyemedim kendi kendime..arkadaşım karnını okşayıp dururdu ben hastayım sanki...tabii çok dua ediyorum,çok dikkat ediyorum..demliği bile kaldırtmıyo eşim..en çok ona üzülüyorum..eğer olmazsa senin şu emeklerine üzülürüm diyorum ama yinede dikkat ediyorum..yarın bi görsem gün yüzüyle çok rahatlycam...
canım aşılamayla hamile kalan arkadaşımada öle tahliller istedi doktoru..çok mantıklı adımlar attı bence..çünkü e2 ve progesteron desteği bizim için çok önemli..bak görüyosun halimi:) gerçi ben başından beri jel kullandım ama o akadaşıma hem jel hem iğne yaptırmıştı.iyi bişey yani:) sendende 4 gözle sonuç bekliyorum..inşallahhhhhhhhh hamileyim dediğini okuruz şurda...

cnm bugün stresin bitiyor şükür...:34: inşallah gözunle görüp bizede mutlu haberi vereceksin.
bilmiyorumki doktorun çok işgüzar olmasıda başka bir sıkıntı şimdi deli gibi test sonucları ne manaya geliyo onu araştırmaya başladım...ip ucu yakalayacagım ya...tabi hiç bişey anlamadımmm
inşallahhh hamile kalıp bu mucize dolu 9 ayı hep birlikte yaşarızz:16:
allaahımm dualrımızı kabul etsin...hayırlı haberini bekliyorumm :emir_bebek:

herkese mutlu haftasonları :) hadi bakalım gülemcim mutlu haberlerle gel inşallah ..için rahat etsin artık :)hatırlıyormusun bilmem ama eski yazdıklarımıza gözüm çarptı tesadüfen direk olarak senin yazdığın sayfa açıldı ...2011 eylül ayında bir fal bakmış yaşlı bir teyzze sana üzülme 1 yıl içinde çocuğun olacak hem de erkek demiş:)ve senin bir kaybın olmuş çocuğun olmuyormu diye sormuş...hatırlamışsındır :)baksana tesadüfmü bilmem ama daha 1 yıl olmadan hamile kaldın gerçekten :)bir de erkek olursa amanınnn o teyzeye çok selamlarımızı ilet :)

dew canım inşallah sonu güzel olur bu sfer..:)

bende havadisler d.kontrol hapına devam ediyorum ..sonra burun spreyine başlayacağım lakin dün şükran hanımla konuştum kent hastanesinde tadilat işlemleri başlayacakmış kesin gün vereceklermiş tedavi zamanını ona göre ayarlamamız gerekecek dedi..bakalım o yüzden pazrtesi belli olacak ..hep kötü zamanla yapıyorum şu teadvi için ya yurt dışından abimler gelecek başka misafirlerimiz de olacak bende değil annemlerde kalacaklar ama 4 senedir abiciğimi görmüyorum yeğenlerimi sonra diğer abimer falan yazlıkta cümbüş olacak ben orada nasıl transfer olup iğneleri yiyip birşey belli etmeden normal hayatıma devam edicem bilmiyorum..bu sfer anneme bile söylemeyeceğim .yazık kadıncağız ben den çok üzülüyor olmadığında ..bu sfer kocişle benim aramda sır olarak kalacak:)daha yaz planlamamı yapmadan gene bir tedavide buldum kendimi hayır olsun diyeyim artık..
inşallah bugün doktorda olan tüm arkadaşlar güzel haberlerle gelirsiniz..pirayecim aşağıda görüyorum seni bulantılar devam ettikçe bizi düşün lütfen ..minnoşun seninle olduğunu hissettiryor sana bence:)

crenm inşallah sende güzel sonuçlar alırsın canım ya.ben öyle arada bir karamsarlığa kapılıyorum nedense:)üst üstte negatif almak yordu beni sanırsam ..allah yardımcımız olsun ne diyim :)

melodiiii umutsuz olma canım..hıdırellez gülümün altında adınız var..sıra sizde canımmmmmmmm:))) ailene bahsetmemişsin canım sadece çoluk çocuk kucaklama,ağır iş yapma..onun dışında ye iç,yat keyfine bak..hem daha hızlı keyifli akar zaman senin için...falcı muhabbetini hatırlamazmıyım..o kadın 5 vakte kadar demişti o zaman ocakta transferim vardı tam 5 ay sonrasında:) ama bu yumoşta o zamandan kalma:) tabii ki Allahın taktiri:))

ben mi?
ben iyi çok tatlı bi doktor buldum bi özel hastanede..karından baktı keseyi gördü.normal dedi..beta hcg artışına takmıştım biliyosunuz normal buldu..%66 kadar artsa yetiyo dedi.ben biliyorum ama ikna olamıyorum dedim ağladım falan gene..neyse bendeki fmf,troid durumu, birde tüp bebek diye riskli gebelik uzmanına git sen,ben bi sıkıntın olursa yardımcı olurum ama beni aşıyo senin durumun dedi..hemen bi doktor önerdi..çok iyi bilgilidir,çok babacandır..bütün sorularına cevap bulursun dedi hatta aradı bilgi verdi..anlattı beni uzun uzun:) sonra bana numarasını verdi eve gelince bende aradım..antalyada doçent ve perinotoloji uzmanıymış..kısa konuşmamızda moral verdi bana..bişey olmaz merak etme falan dedi:) haftaya cumartesi gidicem..inanın kızlar bu gün kendime hamileyim diyebildim..ama kalp atımınıda duyayım iyice rahatlarım...önceki bebeğimin atmayan kalbi aklımın bi köşesinde..inşallah bu sefer doğru yoldayımdır...

bütün gün dua ediyorum..hepimize..bana desteğiniz için çok sağolun kızlar..bende hep sizin yanınızdayım....bütünn kalbimle..

kızlar yarın için iki dr dan randevu aldım.aslında merkezin doktoruna güveniyorum bana baştan demişti.rahim boyun kısa,narin falan filan.ayrıca evet zayıf ve minyon biriyim.o zaman tek derdim aman tutsunda tek çift fark etmez diyodum.iş ciddiye binince kara kara düşünmeye başladım.ama sanırım riske atmıcam dr ne derse onu yapıcam.tedavinin başından beri o ne derse onu yaptım.hayırlısı diyorum.gulem sen de inşallah güzel haberler verirsin bizlere.:16:

canım kime gittin bu gün bilmiyorum..inşallah senin için en hayırlısı olsun...
ben gideceğim doktorun adını vermek istedim sana..nlur noolmaz..gittiğm doktor çok methetti..
doç.dr.mehmet şimşek canım...
hadi güzel haberlerle dön inşallah...

melodiiii umutsuz olma canım..hıdırellez gülümün altında adınız var..sıra sizde canımmmmmmmm:))) ailene bahsetmemişsin canım sadece çoluk çocuk kucaklama,ağır iş yapma..onun dışında ye iç,yat keyfine bak..hem daha hızlı keyifli akar zaman senin için...falcı muhabbetini hatırlamazmıyım..o kadın 5 vakte kadar demişti o zaman ocakta transferim vardı tam 5 ay sonrasında:) ama bu yumoşta o zamandan kalma:) tabii ki Allahın taktiri:))

ben mi?
ben iyi çok tatlı bi doktor buldum bi özel hastanede..karından baktı keseyi gördü.normal dedi..beta hcg artışına takmıştım biliyosunuz normal buldu..%66 kadar artsa yetiyo dedi.ben biliyorum ama ikna olamıyorum dedim ağladım falan gene..neyse bendeki fmf,troid durumu, birde tüp bebek diye riskli gebelik uzmanına git sen,ben bi sıkıntın olursa yardımcı olurum ama beni aşıyo senin durumun dedi..hemen bi doktor önerdi..çok iyi bilgilidir,çok babacandır..bütün sorularına cevap bulursun dedi hatta aradı bilgi verdi..anlattı beni uzun uzun:) sonra bana numarasını verdi eve gelince bende aradım..antalyada doçent ve perinotoloji uzmanıymış..kısa konuşmamızda moral verdi bana..bişey olmaz merak etme falan dedi:) haftaya cumartesi gidicem..inanın kızlar bu gün kendime hamileyim diyebildim..ama kalp atımınıda duyayım iyice rahatlarım...önceki bebeğimin atmayan kalbi aklımın bi köşesinde..inşallah bu sefer doğru yoldayımdır...

bütün gün dua ediyorum..hepimize..bana desteğiniz için çok sağolun kızlar..bende hep sizin yanınızdayım....bütünn kalbimle..

canım inşallh herşey güzel olacak bak kesecik ordaymış:)hamilesin tabii sen inan artık sonra 9 ay nasıl geçti anlamayacağız bak gör:)ay hıdırellez gülünde ismimiz var değil mi inşallah bizede uğurlu gelecek inşallah :)bazen inanıyorum olacağına bazende hiç umudum kalmıyor çok gelgitler yaşıyorum gülem ya of yordu bu çocuk benidaha gelmeden :)badeden hiç ses yok umarım herşey yolundadır canım.öpüyorum seni ve inatçı minik keçini :)

canım inşallh herşey güzel olacak bak kesecik ordaymış:)hamilesin tabii sen inan artık sonra 9 ay nasıl geçti anlamayacağız bak gör:)ay hıdırellez gülünde ismimiz var değil mi inşallah bizede uğurlu gelecek inşallah :)bazen inanıyorum olacağına bazende hiç umudum kalmıyor çok gelgitler yaşıyorum gülem ya of yordu bu çocuk benidaha gelmeden :)badeden hiç ses yok umarım herşey yolundadır canım.öpüyorum seni ve inatçı minik keçini :)

evetttt hepinizin adı var orda:) bebek resimleriyle beraber:) sıraya girdiniz inşallah...canımmmm çok iyi biliyorum ne hissettiğini..inan ne azı ne fazlası..aynı şeyleri yaşadık..benim birde fmf im var..ağrım olacak diye korkuyorum tabii..sen sağlıklısın canım hep böyle düşün nolur..gelgitler hiiç eksik olmayacak ama bebeğin geldğinde hiç birinin anlamıda kalmayacak..
bende seni öpüyorum canımmm..

ben mi?

gulem cok sevındım butun gun aklımdaydın ama anca bakabıldım ınsallah sonuna kadar devam eder Allah kkucagına almayı nasıp etsın ıyı bı doktor bulmanda harıka ıcın bırazcıkda rahatlamıstır umarım dınlenmeye devam canım hamılelıgını haykır artık bence kendıne

gulem cok sevındım butun gun aklımdaydın ama anca bakabıldım ınsallah sonuna kadar devam eder Allah kkucagına almayı nasıp etsın ıyı bı doktor bulmanda harıka ıcın bırazcıkda rahatlamıstır umarım dınlenmeye devam canım hamılelıgını haykır artık bence kendıne

sağol canım..evet çok rahatladım ama gün saymalar bitmedi,bu sefer c.tesi bekliyorum..kalp atımını duymak asıl rahatlatacak..geçmişim aklımdan çıkmıyo hiç..ama gittiğim doktor ve randevulaştığım doktor ikiside çok iyiler..rastele seçmiştim çok iyi denk gelmiş:) daha haykıramıyorum canım arkadaşlarıma bile söyleyemedim..hala iğnesini yaptığım hamile arkadaşıma bile diyemedim..hiç böyle olacağı aklıma gelmezdi:)

sağol canım..evet çok rahatladım ama gün saymalar bitmedi,bu sefer c.tesi bekliyorum..kalp atımını duymak asıl rahatlatacak..geçmişim aklımdan çıkmıyo hiç..ama gittiğim doktor ve randevulaştığım doktor ikiside çok iyiler..rastele seçmiştim çok iyi denk gelmiş:) daha haykıramıyorum canım arkadaşlarıma bile söyleyemedim..hala iğnesini yaptığım hamile arkadaşıma bile diyemedim..hiç böyle olacağı aklıma gelmezdi:)

Canim vallaha nasil mutluyum dunden beri senden haber almak cok iyi geldi :) dunde soyledim iyi olacak su anda herkesle esit durumdasin yani bende pirayede yada hamile olan kim varsa hepsiyle esit durumdasin bizde ne kadar kalp atisini duymama riski varsa sende de ayni risk var eksik bir tarafin yok bu bir gercek...insallah cumartesi mutlu olacagiz cok.
Bu arada benim dun dedigim gibi gittigin doktor Turkiyede 9 kisi filan varmi bu konuda iyi sanirim seninki de onlardan biri benim detayli ultrasona gittigim doktorda prof.du ...annedeki ve bebekteki rsikli durumlari degerlendirmek bu adamalrin isi...ayrica bebek ic organlari uzerinde cok bilgililer....tek tek inceliyorlar tum organlari benim oyle yapmisti kalp kapakcilarindan tut bobrek damarlarina kadar herseyi incelerler....Boyle bir doktor bulman harika harika oldu....

Dualarim herzaman ki gibi seninle guzelim...

Kizlar hepinize ii pazarlar....
Pirayeeee miden kotumu hala canim?ne durumdasin merak ediyorum seni?

Canim vallaha nasil mutluyum dunden beri senden haber almak cok iyi geldi :) dunde soyledim iyi olacak su anda herkesle esit durumdasin yani bende pirayede yada hamile olan kim varsa hepsiyle esit durumdasin bizde ne kadar kalp atisini duymama riski varsa sende de ayni risk var eksik bir tarafin yok bu bir gercek...insallah cumartesi mutlu olacagiz cok.
Bu arada benim dun dedigim gibi gittigin doktor Turkiyede 9 kisi filan varmi bu konuda iyi sanirim seninki de onlardan biri benim detayli ultrasona gittigim doktorda prof.du ...annedeki ve bebekteki rsikli durumlari degerlendirmek bu adamalrin isi...ayrica bebek ic organlari uzerinde cok bilgililer....tek tek inceliyorlar tum organlari benim oyle yapmisti kalp kapakcilarindan tut bobrek damarlarina kadar herseyi incelerler....Boyle bir doktor bulman harika harika oldu....

Dualarim herzaman ki gibi seninle guzelim...

Kizlar hepinize ii pazarlar....
Pirayeeee miden kotumu hala canim?ne durumdasin merak ediyorum seni?

canım benim çok sağol...biliyorum canım merak ediyosun beni:) diyorum ya doktordan çıkıyorum msj geliyo biliyorum senin olduğunu:) canımsın gerçekten iyii varsın..
bende dün akşamdan beri doktoru netten aratıp bilgilerine bakıyorum.Maternal-fetal tıp ve perinatoloji yazıyo meslek kimliğinde...daha ilk telefonda hayırlı olsunnn korkma bişey olmaz falan ddedi:) acayip rahatlattı..dün gittiğim doktorda öyle bi anlattı ki..babadır,abidir falan diye diye:) heyecanla c.tesiyi bekliyorum:) inşallah herşey yolundadır...

selam kızlar..nasılsınız bakiim.bende haberler kötü stres depresyon tavan yaptı iki gece acillik oldum.dr beni psikiatriye yolladı..panik atakmışım..bu halle bide tedaviyemi başlıycaktın dedi dr..şimdilik ağır olmayan ama yinede depresyon ilaçlarına geçti..çok şükür iki gündür uyuyabildim ve hiç kriz olmadı..dr. seni toplayalım sonrada bebeğe hazırlarız dedi:)bir iki ay takipte olucam sonrası Allah kerim..
geçmişi pek okuyamadım ..gulemim dualarım seninle..galiba herşey yolundaymış son sayfada gördüm..şu mehmet şimşek orta yaşlı bıyıklı beyaz tenli zayıfca bir dr.mu?eğer oysa ablamın dr.uydu çok tatlı bir adamdır..ablamın takibinide o yapmıştı tansiyondan dolayı...hadi herşey yolunda gitsin inş. cnm..
diğer kızlar hepinizi çok öpüyorum herşey iyi olsun hepimiz için..pek sık yazamasamda takipteyim..güzel haberlerinizi bekliyorum.çoooooook öpüldünüz

selam kızlar..nasılsınız bakiim.bende haberler kötü stres depresyon tavan yaptı iki gece acillik oldum.dr beni psikiatriye yolladı..panik atakmışım..bu halle bide tedaviyemi başlıycaktın dedi dr..şimdilik ağır olmayan ama yinede depresyon ilaçlarına geçti..çok şükür iki gündür uyuyabildim ve hiç kriz olmadı..dr. seni toplayalım sonrada bebeğe hazırlarız dedi:)bir iki ay takipte olucam sonrası Allah kerim..
geçmişi pek okuyamadım ..gulemim dualarım seninle..galiba herşey yolundaymış son sayfada gördüm..şu mehmet şimşek orta yaşlı bıyıklı beyaz tenli zayıfca bir dr.mu?eğer oysa ablamın dr.uydu çok tatlı bir adamdır..ablamın takibinide o yapmıştı tansiyondan dolayı...hadi herşey yolunda gitsin inş. cnm..
diğer kızlar hepinizi çok öpüyorum herşey iyi olsun hepimiz için..pek sık yazamasamda takipteyim..güzel haberlerinizi bekliyorum.çoooooook öpüldünüz

canım merak ettik seni..ciddi ciddi panik atak başladı demek..canım geçmiş olsun..en kısa zamanda toparlarsın canım.ilaç işini düşünme tedavine olumlu etkisi olacaks,seni rahatlatacaksa kullan canım.zaten doktor direk anlıyo ilaca ihtiyaç olduğunu..birde tedavi zamanınla ilgli kararsızlık yaşadın,bak böylesi hayırlıdır belki..ramazanı yaşarsın içine sindiğince..sonrası bayram sanada bayram olsun inşallah:)
bende dün gittim bi kadın doğumcuya gerginliğimden iki lafı bi araya getiremedim..bana dediği çok gerginsin psikolojin bitmiş...dedim doktor bey 4 yıldır yaşadıklarım çok ağırdı...yani bi ohh diyemedim dedim..Allah beterinden korusun tabii..hep dualrımdasınız canım..canım gideceğim mehmet şimşek antalyada..ablanın doktorumu gerçekten? ben görmedim hiç..resmnide bulamadım:) inşallah elektriğimiz tutar,en önemlisi bebeğin durumu tabii:) bende seni öptümmmmm:)

Kızlar herkese günaydın, gülemcim yeni bir doktor bulmuşsun, umarım elektriğiniz uyar. C.tesi günü hem bebeğin hem de yeni doktorun için seviniriz canım. Bade çok geçmiş olsun, panik atak başlamış. Tabiki de önce kendi sağlığın canım, sen öncelikle kendini topla sonra bebek gelecek arkasından hiç moralini bozma canım benim. Melodi sen de tedaviye başlamışsın, hadi bakalım bu frigolar sana süpriz yapsında biz geldiiiik desinler artık :) İçimden bir his bu defa olacak diyor :) Hakkında hayırslısı. DEW canım benim sizde yaz sezonunu açıyorsunuz anlaşılan ne güzel :) dikkat et kendine çok sıcaklar geliyormuş, aman arkadaşım fazla sıcakta kalma emi, alışveriş yapıcam diye kendini yorma sakın. Hem seni hem de karyayı kocaman öpüyorum. Kızlar hepinizi öpüyorum çok. Pek fazla yazamıyorum, keyfim yok, sürekli endişe halindeyim. Son günlerdeki takıntım bebeğimin kalbi atıyomu atmıyomu? ya kalbi durduysa... endişelerim hat safhada.Burda henüz bi doktora gitmedim. Kendimle cebelleşiyorum. Bebeğimin bişiyi yok herşey yolunda gitmicem burda bi doktora diyorum... birsürü şey var kafamda. Mide bulantılarım, baş dönmelerim uyku hali devam... Midem sürekli ağzımda sanki. Ama inanın hiç şikayetçi değilim. Aksine midem bulanmadığında bi terslik var sanıp kafaları yiyorum. Acınası haldeyim walla, hala daha endişe bi türlü sevinememe hali, bişi olacak diye aklım çıkıyor. Allah hepimize güç kuvvet ve sabır versin...

bende iyi değilim piraye...başlangıç endişelerim haliyle devam ediyo..bu sefer kalbi atacakmı diye..
bende geceden beri şiddetli bel ağrısı çekiyorum..sabah jel kırmızı tortular halinde gelmeye başladı...karnım çok ağrıyo..
kötüyw yormak istemesemde benim durumum sanırım karışık kızlar..
çok moralim bozuk....

Back
X