oku oku icim karardi, herkes mutsuz mu su sıra ?
gulem yarın doktor guzel haberler versin de sevinelim doya doya.
melodi doldurulnuslar herkes icin umut bak. sen neden boyle oldun ? ben sana da inaniyorum, senin de bir an once gelecek bebegin.
ben 15-20 gun sonra tup bebek ilaclarina baslayacagim. su an folik asit, aspirin, dogum kontrol hapi kullanıyorum.
her sabah uyanmak, ise gitmek, isten keyif almak icin kendimi zorluyorum.
world belki de rahim yapin, rahim agzin ikiz tasimak icin yeterli degildrir. cunku boy kısaligindan gebeligin birini sonlandiralim demiyorlar genelde. tabi ki kısa boylular icin cok daha sıkıntılı oluyo hamilelik ama sen doktorunla acık acık konus. ne baklımdan rısklerı oldugunu ogren. hatırlar mısınız bilmem, dijiturkte bir belgesel vardi, abdde yasayan cüce bir ailenin yasantisini anlatiyordu. oradaki cuce kadinin ikizleri vardi. cuce ve ikiz dogurmus yani; hatta cocuklarin biri cuce, digeri normaldi. yalnız bence de birkac doktora gorun lutfen. cunku mutlaka dogur diyen doktorlar da olacaktir ama kendini ve bebegini riske atma.
kaçak....nerdesin sen:) burda moraller bozuk gitti bu ara..benim halim ortada...çok fena günler geçiyorum.yarın ola hayrola inşallah....
hadi bakalım tedaviye başladın..sendende çok umutluyum ben..çok uğraştırdı merkezin ama iyi işler yapıyolar..bu mevsim herkese bahar geliyo biz bi ağır aksak gidiyoruz..sizde güzel sonuçlar verinde baharlar açsın artık...
dediğin programı iyi biliyorum.çok izlerdim..kadına bende hayret etmiştim..iyi doğurmuş diye:)
inşallah worl da bu evreyi kolay atlatır..hayırlısı olur onun için...