gulem posta kutun dolmuş fıstıkımmm
canım ben hala belırtım yok desem hanı sen dıyosun ya dolgunluk hıssı dıye o bendede yok hala arada seyırmelerım oldu bazende mıydem bulanıyo ıstahım bıle acılmadı desem yerıdır as bıle ermıyorum sadece uykum cogaldı ve goguslerım acıyo belırgın bı belırtı yok ama bebıgım cok ıyıymıs canım 5 gun onceden gıdıyomus sıpam bu arada evet o resımdekı bebısım cok buyudu yarın senınde guzel haberlerını alıcaz canım nasıp ıyı gecelerlee hoşgeldin canım..evet uzun uzun konuştuk,tedavin sağlam adımlaral ilerliyo canım..sende tatilini çıkar aradan..içinde hiç bişey kalmasın..eşininde dinlenmiş olması önemli,gerçi bizimkiler sabır taşı gibi yanımızdalar sağolsunlar:)))
evettt kuzeyi söyleyecektim çoookk tatlı yaaa küçük adam:)
yelizzzz profilindeki resim ultrason kağıdınızmı?bebeğinmi yani:) elini görmesem anlayamayacağım..canım 9 haftayı devirdin ha:) bu arada belirti yaşamaya başladığın haftayı hatırlıyomusun?6.haftanın başında belirtin varmıydı?
canım ben hala belırtım yok desem hanı sen dıyosun ya dolgunluk hıssı dıye o bendede yok hala arada seyırmelerım oldu bazende mıydem bulanıyo ıstahım bıle acılmadı desem yerıdır as bıle ermıyorum sadece uykum cogaldı ve goguslerım acıyo belırgın bı belırtı yok ama bebıgım cok ıyıymıs canım 5 gun onceden gıdıyomus sıpam bu arada evet o resımdekı bebısım cok buyudu yarın senınde guzel haberlerını alıcaz canım nasıp ıyı geceler
canım resmi çözmeye çalışıyorum ama anlayamadım...yani yüzü sanki ama o kadar olmamıştır dedim:)))
maşallah sıpaya yaaaa:)
canım bende odun gibiyim yani...öyleki gece falan çok rahat yatıyorum,sabah korkarak uyanıyorum..ben komşumu görmüştüm o böyle tüy gibi yürümeler,otururken falan karnını tutmalar:))) ben aynı benim...oturunca falan dizlerimi karnıma kadar çekmeden rahat edemem mesela,unutuyorum yanii..bi benmi böyleyim diye üzülüyorum....neyse rahatladım..
ama dün şu crinone jel ceviz kadar falan geldi..yarısı beyaz yarısı siyahlı,kahveli gibi...çok gerildim yine...hafif kasığımda ağrıyla oldu..varya kurmadığım seneryo kalmadı..
benim gibi yaşayanınız oldumu?
Canım benim jel bende de bazen kocaman kafam kadar geri geliyo :) :) zaman zaman yeşil zaman zaman beyaz sarı, çok nadiren de koyu kahve leke leke :) Ben kendi doktoruma sordum, korkma panik yapma, çok normal dedi. sonuçta lekelenme yada kanama yok çok şükür, şimdik bazen o jelin tepesini koparırken böyle bir tarafında çapak kalıyo ya, elini değdirince çıkıntıyı hissediyosun hani, sonra onu malum bölgeye sokuyoruz, her nekadar nazikte davransak yavaşta hareket ettirsek çok narin orası, az biraz tahirş oluyodur, hatta çiziyo bile olabiliriz içini azıcık, o yüzden bile kahverengi geliyo olabilir jel geri. Hİç korkma canım. Kasık ağrısına gelince, inan zaman zaman benimde çok şiddetli oluyo kasık ağrım, sonrada çok korkuyorum. Ama oda normal, büyüyo sıpalar içeride. Benim 2. adet tarihimin olacağı zamanlarda yani geçen hafta falan, bildiğiniz adet sancısı yaşadım zaman zaman, aklım çıktı, ama sonra baktım normalmişi. Bİ de azda olsa gaz olsa bile kasıklarıma vuruyo sanki ağrısı. İşte böyle canım, hepimiz aynıyız. Hİç merak etme sen. Ama azcık kendine dikkat et olur mu, çocuğu içerde sıkıştırmı öle bacaklarını yukarı çekerek :) :) bir de kan dolaşımı için 2 saatte bir 10 dk yürüyüş yap evde. Öpüyorum çok, herşey yolunda korkma canım benim. Ahhhh şu endişelerden bir kurtulsak :)
canım resmi çözmeye çalışıyorum ama anlayamadım...yani yüzü sanki ama o kadar olmamıştır dedim:)))
maşallah sıpaya yaaaa:)
canım bende odun gibiyim yani...öyleki gece falan çok rahat yatıyorum,sabah korkarak uyanıyorum..ben komşumu görmüştüm o böyle tüy gibi yürümeler,otururken falan karnını tutmalar:))) ben aynı benim...oturunca falan dizlerimi karnıma kadar çekmeden rahat edemem mesela,unutuyorum yanii..bi benmi böyleyim diye üzülüyorum....neyse rahatladım..
ama dün şu crinone jel ceviz kadar falan geldi..yarısı beyaz yarısı siyahlı,kahveli gibi...çok gerildim yine...hafif kasığımda ağrıyla oldu..varya kurmadığım seneryo kalmadı..
benim gibi yaşayanınız oldumu?
canım ben jel kullanmıyorum progestan kapsulu yıne hazneden kullanıyorum obıle bazen tuvalete gıttıgımde gerı gelıyo pırayenını dedıgı gıbı vucud doydu ılaca canım yuzu tam gelısmemıstı daha o kafası ama benımde kasık ve bel agrım oluyo doktora sormustum buyudugu ıcın kasıklarda genıslıyo ve malum regl gunlerı kızların dedıgı gıbı olmasakda malum agrıyı cekıyoruz bende okadar rahat yatıyorumkı bayılırım bacamı yaya yaya yatmaya ama bence daha rahatsız olmuyolardır okadar pımpırıklenmeye gerek yok bence ıyı haberlerını beklıyorum gulemcımCanım benim jel bende de bazen kocaman kafam kadar geri geliyo :) :) zaman zaman yeşil zaman zaman beyaz sarı, çok nadiren de koyu kahve leke leke :) Ben kendi doktoruma sordum, korkma panik yapma, çok normal dedi. sonuçta lekelenme yada kanama yok çok şükür, şimdik bazen o jelin tepesini koparırken böyle bir tarafında çapak kalıyo ya, elini değdirince çıkıntıyı hissediyosun hani, sonra onu malum bölgeye sokuyoruz, her nekadar nazikte davransak yavaşta hareket ettirsek çok narin orası, az biraz tahirş oluyodur, hatta çiziyo bile olabiliriz içini azıcık, o yüzden bile kahverengi geliyo olabilir jel geri. Hİç korkma canım. Kasık ağrısına gelince, inan zaman zaman benimde çok şiddetli oluyo kasık ağrım, sonrada çok korkuyorum. Ama oda normal, büyüyo sıpalar içeride. Benim 2. adet tarihimin olacağı zamanlarda yani geçen hafta falan, bildiğiniz adet sancısı yaşadım zaman zaman, aklım çıktı, ama sonra baktım normalmişi. Bİ de azda olsa gaz olsa bile kasıklarıma vuruyo sanki ağrısı. İşte böyle canım, hepimiz aynıyız. Hİç merak etme sen. Ama azcık kendine dikkat et olur mu, çocuğu içerde sıkıştırmı öle bacaklarını yukarı çekerek :) :) bir de kan dolaşımı için 2 saatte bir 10 dk yürüyüş yap evde. Öpüyorum çok, herşey yolunda korkma canım benim. Ahhhh şu endişelerden bir kurtulsak :)
ben bugun ilaclarımı aldım da puregon 300 vermısler, daha dusuk dozajlar varken ılk denemede daha yuksek degıl mı bu oran? sizlerin kacla baslamıstı ilk tedaviler hatirliyor musunuz ?
lee cok sevındım doktorunu sevmene. gulem biraz rahatla, bu stresle 9 oglan doguracaksın.
melodi hadi bakalim yaklasık gunu de belli olmus. senden sonra ben varim.
world ne durumdasın ?
lee canm amh hormon değerin kaç çıktı tatlım? sormamın sebebi şu benm fsh arada yüksek çıkıyordu amh e baktırmayı düşünüyordum ama hamile kalınca kaldı ole şimdi arada aklıma geliyor rezervim ne alemde diye
kızlar size yazarken gülemden mesaj geldi değeri katlanmış 1583 çıkmış kese gözükmüşşşşşşş yupppiii dr u da değeri beyenmiş ama bizimki hala endişelii hadi tebriklerr başlasınn))))
kızlarrrrr ben geldimmm
sonunda ewe internet bağlattık komşuyla ortak kullanıyorduk ama iki dakika bağlanıp kopuyordu kaç kere destan yazdım size ama gonderemeden sayfa kapandı. sizi hep takip ettim heğinize ayrı ayrı söyleyecek seylerim var ama uzun uzun yazıp yine sayfa kapanır diye tırsıyorum aklıma geldikçe yazıcam
bşzde son durumları biliyorsunuzdur kuzey üç haftadır ewinde sık sık kontrole gidiyoruz göz kontrollerimiz her haftaydı artık iki haftada bir olacak. bir operasyon gecirmişti ikincisi için zaman kazanmak için.. artık ikinci operasyonu olacak kiloya ulaştı maşallah ewe geldiğinden beri baya seçildi. dilimi ısırarak konusmam lazım gecenlerde bir arkadaşıma kabızlığı yok dedim gunlerce kabızlık cekti yavrucuk. haftaya perşembe acıbadem kozyatağı hastanesinde şant takılacak. biran once olsun sağlığına kavussun istiyorum. kızlar cok zor gunler gecirdik ama şimdi kollarıma aldığım zaman hepsini unutuyorum. sadece onun acı çekmiş olması her tarafında hortumlar damar yolları olan hali beni kahrediyor. eger bana bunların olacağını onceden söylemiş olsalardı olmasın anne olmayayım derdim. kıyamıyorum hiç.. bazen diyorum ki benm yüzümden erken doğdu benm bedenim onu taşıyamadı ama tüm acıları o çekti hiçbir günahı yokken. işte bu düşüncelerim yüzünden hep keşke sunu yapmasaydımlar yüzünden piskolojik yardım almak istiyorum ama vakit bulamıyorum. üç saatte bir beslenmesi lazım altını al gazını çıkar derken bir sonraki beslenmesi geliyor.dün göz kontrolu dönüşü alışveriş merkezine gittik anakucağında uslu uslu uyudu sanırım annesi gibi gezmeyi sewiyor. face birkaç fotograf koymuştum etraftaki birkaç bilmiş aile büyükleri yüzünden kaldırmak zorunda kaldım. ameliyat olacak bebeğin fotografı hiç koyulurmuymuş nazar değerse kaldıramazmış falan filan.. zaten şu nazar olayına ezelden beri takıkım. arkadaşların bebeklerine yaklaştığım anda başlarlardı dualara. anne babanın nazarına inanırım çünkü o çirkin hali insana o kadar güzel geliyor ki dünayanın sekizinci harikası falan sanıyor insan :))) ama değil işte başka bebeğe ole bakamıyor insan bebek işte diyor. insanların patavatsızlıklarından bahsetmişsiinz. bende kitap yazmak istiyorum. bebek isterken olanlardan sonra şimdi erken doğumumla ilgili yorumlar var top 10 da :)))) bir komşumuz aaa seni doğum yaptı diyorlar doğru mu dedi, ewt dedim.. ee sen hamilemiydin ki neden farketmedik dedi, bende ewlatlık aldık aslında numara hepsi dedim. tabi 5.5 aylıkken hastaneye yatınca 6.5 aylık olunca da doğum yapınca haklı biraz insanlar. bir akrabamız da aklınca espiri yapacak demiş ki; onlar cok akıllı vucudum bozulmasın diye erkenden doğurdu yenidoğan bebek bakımı zor diye de hastanede hocalara baktırıyorlar okula başlayınca alacaklar. güldüm ve ekledim mutlaka kendileri de ole yapsınlar üçüncü cocuklarında. ben hastaneden taburcu oldupumda bebek yoğun bakımda haliyle baya kötü durumdaydım kimseyle görüşmek konuşmak istemiyordum o ara eşimin kuzeni gelmek istemiş beni ziyarete o da yeni doğum yapmıştı. annemde herkese söylediğini ona da söylemişti ziyaretçi istemiyor yalnız kalmak istşiyor diye. etrafta konuşmaya başlamış benm bebeğim sağlıklı diye beni görmek istemiyor. offf daha neler neler.. yine destan yazdım yaa :)))
canım ben jel kullanmıyorum progestan kapsulu yıne hazneden kullanıyorum obıle bazen tuvalete gıttıgımde gerı gelıyo pırayenını dedıgı gıbı vucud doydu ılaca canım yuzu tam gelısmemıstı daha o kafası ama benımde kasık ve bel agrım oluyo doktora sormustum buyudugu ıcın kasıklarda genıslıyo ve malum regl gunlerı kızların dedıgı gıbı olmasakda malum agrıyı cekıyoruz bende okadar rahat yatıyorumkı bayılırım bacamı yaya yaya yatmaya ama bence daha rahatsız olmuyolardır okadar pımpırıklenmeye gerek yok bence ıyı haberlerını beklıyorum gulemcım
canlarım selamlar hepinize ...gülemcim inşallah mutlu haberlerle döneceksiz :)herşey yolundadır inşallah şöyle artık derin bir oh çekersin canım benim...
burda da sıcaklar başladı vallahi dün deniz sezonunu açtım süperdi :)ben de bir su kuşu olarak transferden sonra ne yapacağım bilemiyorum ..acaba denize girmek yasak mı yahu ?
kızlar temmuz 10 sanırsam transferim olmuş olacak allahın izniyle benim sıpalar yaşarsa :)inşallah bu sefer benden vazgeçmezler yaa en azından biiri anneciğim seninle kalmak istiyorum dese
lee canım hydi bakalım bu tedavin inşallah sana bebişlerini getirecek..gitmiş olduğun doktor gerçekten çok iyi ekip olarak labaratuar olarak ve yenilikçi bir sürü şey deniyorlar..sperm dna analizi aslında çok önemli birşey spermenler normal gibi gözüküp dna hasarı oluyor buda işte gebelik oluşamamsı iiçin başlı başına birşey ..herşeyin iyice araştırılması çok güzel gerçekten ..ben bu sefer allahın izniyle başaracağına inanıyorum ..bu pozitif halin sana bebişlerini getirecek bence :)sevgiler..
piraye canımm kıyamam kilo kaybetmişsin ama olsun bak sonra nasıl alınacak o kilolar.dew in dediği gibi 2.3 aylık döneme girdiğinde çok rahatlayacaksın ..arkadaşalr hep öyle söylüyor :)yeğenime sevgiler..
world canım demek üç tane minik kalp varmış..çok zor bi karar gerçekten.allah yardımcın olsun ..eğer diğerlerinin de sağlığını tehlikeye atacaksa bir tane olsun sağlıklı olsun değil mi?
yeliz z sende büyüttün sıpayı maşallah size:)
dewcim canım demek deniz yasağı var :)aslında hamişlere yüzmeyi bol bol verir doktorlar lakin sanırım bizizm bebişler özel olduğu için israelciğim temkinli davranıyor :)))hepinizi öpüyorummmmmm kızlarrrrrrrrrrrr..ya kuzey bebeği bende çok merak ediyorum nerde gördünüz yahu :)landarcaha bol bol sevgiler yolluyorum hep dualarımda ..
bu arada landarch tatlım eğer okursan göndermiş olduğun buğday çimi tabletini hala içiyorum bedenime iyi geldi gerçekten yahu..çok çok teşekkürler tekrar :)
kızlar sağolun bilgilendirmişsiniz...herkesin yaşadığı bişeyse kaafa yormayacağımda sihay gibi bordo gibi geliyo ama taze bi kan yok..peçeteye gelen parçayı doktora götürsemmi dedim eşime:))))))) içine düşcez yani ne ki bu diye:)) o haldeyim..
randevumuz 5 te..daha doğrusu doktora kaçta geleyim dediysem geeellll dedi..çokmu bekleyeceğiz bilmiyorum..sabahtan beri yüreğim içime sığmıyo....
melodi canım deniz sezonunu açmışsın ne güzel..benim merkezimde bi bayan ikinci bebeği koydurmuş kapıdan çıkarken sekretere ya havuza giricem doktora bi sorsanız dedi..sekreter doktora sordu ve girebilirmişsiniz dedi:))) ben şok olmuştum..yani yüzme kasların hepsini yoğun çalıştırırya bize göre deil sanki..gerçi ben saplı hafif süpürgeyle süpürge bile yaptım ama karnımı yormamıştım..sende sabrediver,ayaklarını sok ama iyi gelir:)))
gulem buraya gelemiyorum diye cezalımıyımm(
faceden yazsaydın yaa cnm allahım sonuna kadar sağlıkla ilerlemesini nasip etsin.. çok sevindim çokk...
tek kelime ile boşver...
resmini gördüm minik kuzunun.. maaşallah çokda sağlıklı görünüyor.. inşallah dahada iyi olacak. hiç merak etme.. sağlıklı , mutlu günler geldikçe bunları unutacaksın..
kızla bayağı gerilere gittim ama kimler beklemede kimler hamiş inanın toparlayamadım bana özet geçermisiniz acaba :))
ben iyiyim ağustosa kadar vakit koydum kendime.. düzgün herşeyim çok şükür..ağustos sonrasında bakıcaz artık tüp falan..
bu arada cok gelemedim sayfaya cok yakın arkadasımın 3 yaşında oğlu suçiçeğinden hastanedeydi ölümden döndü kötü günlerdi. işlerimde yoğun..kızmayın bana lütfeenn:)) daha sık geleceğim söz:)) öptm hepinizi..
Ben gorcem sizi yaya yatmak hayallarde kalacak :))) heheheh :)))simdi yatis pozisyonum genelde solumda arkamda bir yastik onumde bir yastik bacak aramda bir yastik baska turlu heryerim agriyor,kizim rahatsiz olup itekleniyor bi yerleri sIkisiyor hissediyorum ondan bir itiyor ki sormayin :))) bence simdi tadini cikartin oyle yatmanin...haaa ben birde bacaklarimi kollarimi gererek gerinmeyi ozledim tabi o da yasak biliyrosunuz :)))
oh oraya yastık buraya yastık desene bızım kocıse yer kalmıycak yatakta:)canım senın kız buyudu tabı hahat vermez sana bende cok severım gerınmeyı her sabah kocam ıse gıderken uyandırır benı tam gerınmeye baslarken kocam bagırır hemen gerınmek yok dıye bıde denız mevzusu tabı bende tam bı su kusuyumdur ama bu sene denız yok tabı aman bebısler gelsınde ben herseyden mahrum kalmaya razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?