Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gülemcimmm canım maşallah takvimin pek yakışmış :) ..şimdi gelelim en yeni hamiş olarak belirtilere :)gülem söyle bakalım belirtiler nelerdi..mesela idrar koyulaşması oldu mu yahu en çok onu merak ediyorumve ne zman başladı olduyda :)

bu arada zrda iyi olmana çok sevindim ..geçecek bugünler elbet sende kavuşacaksın yavruna azmin elinden hiçbirşey kurtulmuyor bence:)

lee canım güzel bir tatil tedavi öncesi süper gelecek :)bol bol eğlenin keyfini çıkarın canım...

cerenm sen bu işi başaracaksın ilk seferde bak gör:)pozitif olman olacağına inanman müthiş :)işine çok yarayacak canım..

badecim zamanı geldiğinde olacak diyoruz işte öyle bişey ..belki kendiliğinden gelecek süpriz yapacak belkide tedaviye başladığın vakit ..ne yazık ki bilemiyoruz bu bilinmemezlik bizi bitiren aslında ..bilsek ne zman olacağını kimse strese girmeyecek :)of of zor kızlar zor her negatif adamı mahfediyor herşeye inancınız bitiyor ama annelik öyle birşey ki bu istek hiç bitmiyor insan yeniden toparlanma gücünü buluyor kendinde ..ve umud etmek...

inşallah hepimiz mutlu sonla biten hikayelerimizi yazacağız..öpüyorummmmmmmmmmmm sizi..

sağol canım:) heralde bu kadar korkak halde takvim yapan çok yoktur:) aramızda çok vakit olmayacak inşallah:)
canım belirtimi:)))))))
bunu dewe anlatmıştım..transferin ikinci haftasıydı atak geçirdim biliyosunuz..bi sürü kas gevşetici aldım..o gece bi taraftan atak ağrım var bi taraftan tam rahmimde seğirme oldu..ama çok belli bi şekilde..toplam 3 gece falan oldu bu..kas gevşeticilere bağlamıştım hatta...ama sonra hiç bişey olmadı.kasıkalrda batma falan hiçççç olmadı..
adet beklediğim gün o çok meşhur ateş basmalarıma kadar gayet net adet belirtilerim oldu..hani ben ukalalık yapıyodum ya insan kendini bilirrrrr diyee..yok canım bilmiyomuş:) ama bende hafif kanlı gibi akıntı geldi..yani kahve gibi falan..belki önlemi hemen almasaydık önceki gibi olabilirdi.progesteron değerim diplerdeydi çünkü..
sonrası adetimin geçtiği günler değerim katlanmıyo diye ağladığım gün aşırı bel ağrım oldu..karnım çok ağrıyodu...o günden sonra 2 kere daha şiddetli bel ağrısı çektim..gece özellikle..birde yatıyorum ya sürekli ondan sandım..göğüslerim her transferden sonra olduğu gibi östrojenden dolayı sanırım ağrılı..ama uçlarında koyulaşma vs.hiç bişey yok...canım transferden sonra ve testten sonra günde 3-4 lt.su içtim..idrarımda su gibi yani..koyulaşma falan yok..midemde bişey yok...
kesnlikle test gününe kadar ruh halin nolursa olsun ilaçlarını bırakma:))) ben ettim sen etme:)))))
ve kessinlikle bolllll su..bi arkadaşım demişti bana..cerenin merkezinde oldu oda..günde 4-5 lt.su iç,içemeyeceksen serum takarız demişler..banada ısrar etti bende suya dayandım resmen..sizde öyle yapın..ve belirti arama canım..valla...adet ağrısıyla direk örtüşüyo çünkü...

sağol canım:) heralde bu kadar korkak halde takvim yapan çok yoktur:) aramızda çok vakit olmayacak inşallah:)
canım belirtimi:)))))))
bunu dewe anlatmıştım..transferin ikinci haftasıydı atak geçirdim biliyosunuz..bi sürü kas gevşetici aldım..o gece bi taraftan atak ağrım var bi taraftan tam rahmimde seğirme oldu..ama çok belli bi şekilde..toplam 3 gece falan oldu bu..kas gevşeticilere bağlamıştım hatta...ama sonra hiç bişey olmadı.kasıkalrda batma falan hiçççç olmadı..
adet beklediğim gün o çok meşhur ateş basmalarıma kadar gayet net adet belirtilerim oldu..hani ben ukalalık yapıyodum ya insan kendini bilirrrrr diyee..yok canım bilmiyomuş:) ama bende hafif kanlı gibi akıntı geldi..yani kahve gibi falan..belki önlemi hemen almasaydık önceki gibi olabilirdi.progesteron değerim diplerdeydi çünkü..
sonrası adetimin geçtiği günler değerim katlanmıyo diye ağladığım gün aşırı bel ağrım oldu..karnım çok ağrıyodu...o günden sonra 2 kere daha şiddetli bel ağrısı çektim..gece özellikle..birde yatıyorum ya sürekli ondan sandım..göğüslerim her transferden sonra olduğu gibi östrojenden dolayı sanırım ağrılı..ama uçlarında koyulaşma vs.hiç bişey yok...canım transferden sonra ve testten sonra günde 3-4 lt.su içtim..idrarımda su gibi yani..koyulaşma falan yok..midemde bişey yok...
kesnlikle test gününe kadar ruh halin nolursa olsun ilaçlarını bırakma:))) ben ettim sen etme:)))))
ve kessinlikle bolllll su..bi arkadaşım demişti bana..cerenin merkezinde oldu oda..günde 4-5 lt.su iç,içemeyeceksen serum takarız demişler..banada ısrar etti bende suya dayandım resmen..sizde öyle yapın..ve belirti arama canım..valla...adet ağrısıyla direk örtüşüyo çünkü...

Bende bir iki bişi yazmak istiyorum :) Kesinlikle adet ağrısıyla aynı, bence hiç bir fark yok, belki fark olarak dolgunluk hissini söyleyebiliriz tam kasıkların üzerinde :) hatta ben öğrendiğim gün kesin adet olucam sanmıştım, çantama ped bile koymuştum, moralim yerlerdeydi, hatta o gün ilk defa işe gelmiştim tedaviyi bilenler sonucu negatif olarak aldım sanmışlardı. O kadar adetle aynı belirtiler yaşadım. Sonrasında klasik kasık ağrıları göğüs ağrıları falan :) benim idrarımın rengi yeni yeni koyulaşıyo ki bence hala bile çok farkedilir derecede değil :) sabah idararım birtek koyu oluyo :) en büyük belirtimde şu aralar kusmak :) :) :) bir de irileşen memeler :) Yaşasıııııınnnn artık desteksiz sütyen kullanabiliyorum kızlar.... memelerim kocaman oldu :) :) önceden hep 75 beden o da destekli ve full balenli olurdu, artık balenli sütyen takamıyorum... Oleeeeyyyyyy üçgen bikini giyebilicem yazıııınnnnn, yupiiiiiiiii :)

kızlar çok tatlısınız hepiniz gerçekten :)ya şu memoş olayına takıldım :)benim işim zor desenize ben biyerlere sığdıramayacağımm dmekki :)

gülemcim böylelikle öğrenmiş oluyoruz adet ağrısı vs... hepsi boş demekki canım en güvenilir sonuç kan testi :)benim yine bunalımlı 12 gün geçmek bilmez neyse gelen giden olcak kimsenin de haberi yok oyalanırım hiç olmazsa ..ah bende bir pozitif alsam zil takıp oynayacam :)hepinizi öpüyorum güzel anneler ve anne adayları ...

kızlar çok tatlısınız hepiniz gerçekten :)ya şu memoş olayına takıldım :)benim işim zor desenize ben biyerlere sığdıramayacağımm dmekki :)

gülemcim böylelikle öğrenmiş oluyoruz adet ağrısı vs... hepsi boş demekki canım en güvenilir sonuç kan testi :)benim yine bunalımlı 12 gün geçmek bilmez neyse gelen giden olcak kimsenin de haberi yok oyalanırım hiç olmazsa ..ah bende bir pozitif alsam zil takıp oynayacam :)hepinizi öpüyorum güzel anneler ve anne adayları ...

canım piraye ve cerene katılıyorum..balenli silikonlu sütyenle anca oluyodu:) şimdi koltukaltlarıma yayılıyo:)))
demek sen doğuştan şanslılardansın..bize göre bu şans:) valla seni düşünemiyorum ben hahahaaaa:)
bomba gibi olursun:)
canım kandil gecesi dua et..ben hep geçiriyorum sizi alımdan...
sadece ağır iş yapma,hareket etmekten yürümekten bişey olmaz...çaktırmazsın kimseye hem bu konuyu konuşmamış olursan daha iyi geçer vakit...inşallah olacak canımmm..

Kizlarrrrr iyi pazarlar hepinize,sicak bir izmir gununden sevgiler hepinize..benim hormonlar tavan yapti tabi birde sicak olunca evde ciplak geziyorum gibi birsey saka gibi....Yarin doktor kontrolumuz var kismetse 3 hafta sonra gorecegim tekrar minigimi nasil merak ediyorum inanamazsiniz...dilerim sagligi herseyi iyidir yavrumun....

Melodi cnm insallah iyi olacak hersey sen merak etme....yeterki umudunu yitirme...bak gulem, ben,piraye dondurulmuslarla hamiel kaldik bunu unutma...

Kizlar gogus mevsuzu donmus bir iki birsey soylemeden gecemeyecegim :))) benimkilerin zaten masallahi vardi gecen gun emzirme sutyeni aldim 100 bildiginiz 100 olmus heheh :)))) bereket karnim cok buyudu biraz kamufule olduk ama bazen birer cocukta memeciklerimde diye dusunuyorum :))))) daha sutlencem vallaha annem diyor ki aman cocugu emzirirken uyursun muyursun allah korusun cocuk ezilir altinda diyor hahahah muhtemelen cocugumun kafasindan buyuk anasinin memecikleri :))))

Ileride oyle gorunuyor ki ancak ameliyatla kurtulacagim bu memelerden yoksa bir omur samantha fox olarak yasayamayacagim...

Kizlar hepinizi cok opuyorum iyi pazarlar olsun...yarin doktordan sonra ilk firsatta yazarim size kizimin durumunu....opuyorum cok cok...

Kizlarrrrr iyi pazarlar hepinize,sicak bir izmir gununden sevgiler hepinize..benim hormonlar tavan yapti tabi birde sicak olunca evde ciplak geziyorum gibi birsey saka gibi....Yarin doktor kontrolumuz var kismetse 3 hafta sonra gorecegim tekrar minigimi nasil merak ediyorum inanamazsiniz...dilerim sagligi herseyi iyidir yavrumun....

Melodi cnm insallah iyi olacak hersey sen merak etme....yeterki umudunu yitirme...bak gulem, ben,piraye dondurulmuslarla hamiel kaldik bunu unutma...

Kizlar gogus mevsuzu donmus bir iki birsey soylemeden gecemeyecegim :))) benimkilerin zaten masallahi vardi gecen gun emzirme sutyeni aldim 100 bildiginiz 100 olmus heheh :)))) bereket karnim cok buyudu biraz kamufule olduk ama bazen birer cocukta memeciklerimde diye dusunuyorum :))))) daha sutlencem vallaha annem diyor ki aman cocugu emzirirken uyursun muyursun allah korusun cocuk ezilir altinda diyor hahahah muhtemelen cocugumun kafasindan buyuk anasinin memecikleri :))))

Ileride oyle gorunuyor ki ancak ameliyatla kurtulacagim bu memelerden yoksa bir omur samantha fox olarak yasayamayacagim...

Kizlar hepinizi cok opuyorum iyi pazarlar olsun...yarin doktordan sonra ilk firsatta yazarim size kizimin durumunu....opuyorum cok cok...

canım tam senin aırlaştığın zamana geldi ssıcaklar..bende sürekli evdeyim ve en üst kattayım..pişiyoruz...
ama şikayetçi değilim..
canım benim ablamın öyleydi...çok gülerdik..birde evde free takılırdı..heryer meme gibi olurdu:))))) gerçi 6 ay emdi ona rağmen..,
bi arkadaşımın hali çok tuhafıma gitmişti..emziriyorum dediğinde inanamamıştım.çünkü 75 lik ancaydı göğüsleri ve oğlu yaşını geçmişti..koşup oynayıp geliyodu çocuk oda açıyodu(hiç hoşlanmam elalemin içinde:)) emziriyodu... yani süt neresindeydi anlaşılacak gibi değildi:))))))))
aman bebekler büyüsünde sonrasına bakılır:)

bende dün akşam dışarıya çıktım..biraz dolandım oturdum,çok iyi geldi..ama hala şu siyah-beyaz crinone geliyo..onu görünce acayip geriliyorum..birde sol kasığım ağrıyo bazen..çarşamba rendevumuz aslında ama hafta sonu daha rahat giderizdiye c.tesiye almayı düşüünüyorum..eşimde erteleme bu sefer kafamızın etini yersin diyo...ama çarşamba çok akşama kalıyoruz daha çok yorulcam..kararsız kaldım...

neyse herkese iyi pazarlarrrrr...

kızlar merhaba herkes çok iyidir umarım:-)) ben yazdıklarınızı okuyamadan kısaca yazıp çıkacağım.burası müthiş sıcak neyse yarın side de olacağız ohhhhh denize bir atacağım kendimi çıkarabilene aşkolsun:-)))
kızlar aslında çooooook heyecanlı ve çooooooook mutluyum.beklenen süprizim gerçekleşecek inşaallah.şimdilik fazla birşey yazmıyorum.eve dönünce bazı şeyler daha çok netlik kazanacak ve ben beklenen mucizemle ilgili haberleri ilk olarak sizlerle burada paylaşacağım.ne olur bizim için dua edin. allahım, lee nin gönlünden geçenler hayırlıysa nasip et diye dua edin...gerçekten duaya çok ihtiyacım var.sizleri çok seviyorum.kendinize çok iyi bakın rabbim herkesin dileğini hayırlısıyla verir inşaallah.öpüldünüz.....

Son düzenleme:
kızlar merhaba herkes çok iyidir umarım:-)) ben yazdıklarınızı okuyamadan kısaca yazıp çıkacağım.burası müthiş sıcak neyse yarın side de olacağız ohhhhh denize bir atacağım kendimi çıkarabilene aşkolsun:-)))
kızlar aslında çooooook heyecanlı ve çooooooook mutluyum.beklenen süprizim gerçekleşecek inşaallah.şimdilik fazla birşey yazmıyorum.eve dönünce bazı şeyler daha çok netlik kazanacak ve ben beklenen mucizemle ilgili haberleri ilk olarak sizlerle burada paylaşacağım.ne olur bizim için dua edin. allahım, lee nin gönlünden geçenler hayırlıysa nasip et diye dua edin...gerçekten duaya çok ihtiyacım var.sizleri çok seviyorum.kendinize çok iyi bakın rabbim herkesin dileğini hayırlısıyla verir inşaallah.öpüldünüz.....

yaaa çatlatırsın insanı..neler oluyooo? regl olcam antalyada dediğini hatırlıyorum sanki...regl olmadınmı?
neyse akşama arycam seni:)))
zaten dua ediyoruz hep canımmmmm:)

canım inş. güzel haberlerdir..anladığım kadarıyla ilk kuzun için bu hbaerler..inş sonrasındada tedaviyle kuzun gelir iki çocuk annesi oluverirsin birden:)Allah hakkında hayırlısını versin canım..güzel yüreğin güzelliklere layık......

lee canım arayamadım seni ev çok kalabalıktı...
ama merak içindeyim......

kızlar çok gerginim....sümüksü şeffaf krem rengi gibi akıntı geldi..
dew sana msj attım,aklıma sana sormak geldi..mantarda böylemi oluyo?
offff çok kötü oldum..

lee canım arayamadım seni ev çok kalabalıktı...
ama merak içindeyim......

kızlar çok gerginim....sümüksü şeffaf krem rengi gibi akıntı geldi..
dew sana msj attım,aklıma sana sormak geldi..mantarda böylemi oluyo?
offff çok kötü oldum..

Canım günaydın, benim geçen haftalarda kaşıntı başlamıştı akıntı ile birlikte, jelden dolayı sanırım. Erbil Bey' e sormuştum ne kullanayım diye ilaç olarak :) oda bana kocakarı tarifi vermişti. Seninlede paylaşayım. Eğer ileri derecede değilse sadece kaşıntı ve hafif akıntıysa sorun, kızarıklık falan işte klasik mantar başlangıcı tarif şöyle: 1 çay bardağı içme suyuna 2 tatlı kaşığı natırel üzüm sirkesi koyuyorsun ve o bölgesi sabah akşam temizliyorsun onunla, arkasından durulama yok. Benim kaşıntımı 2 günde kesmişti bu tarif :)

lee bir cevap ver, bebek mi geliyor? eminim ki cok guzel olacak, ve onunla ugrasir, oyalanirken senin bebek de kendileiginden gelecek. ee bebegin gelecekse tedaviyi iptal mi edeceksin? siz yas grubu secmis miydiniz, ne kadar suredir bekliyordunuz ?
cooook heyecanlandim, cik denizden de bir cevap yaziver bizeee.
melodi nasil simdi kacinci gundesin sen su an? transfer gerceklesmemisti daha degil mi ben mi kacirdim ? zaten dondurulmus olacagi icin yumurta gelistirmeyecekleri icin cok olmuyor degil mi takip dondurulmus transferi oncesi? ne zaman olacak transfer? kimsenin bilmemesi en guzeli, ben de kayinvalideme soylemiyordum, o da hep soruyordu, en sonunda tup bebek yaptiracagiz dedim, simdi habire soruyor, geleyim bakayim, dinlenmen gerekir filan diye. tamam iyi niyetli de, yahu ben hem rahat edemem, hem de is buyuramam kadina, kendi annem gibi olmaz yani. bir de yemekleri cok yagli, salcali yapiyor; yaz gunu yesen bir turlu, yemesen bir turlu. basimda oturur durur, konussan ne konusacaksin, konusmasan bir turlu. ama kendi annem oyle mi, acarim dergi, kitap okurum mis gibi. ps oynarim filan, karisan gorusen yok, mis. ya da butun gun kadin programi, izdivac filan seyrederim, ev hanimi mode on yaparim. en iyisi kendimi kocama baktirayim, o daha guzel olur. gerci o bakarsa gorup gorebilecegim tek yemek cesidi bilimum soslu makarnalar olur, kendisi eve gelen misafire aksam yemeginde 2 cesit makarna yapip, yedirmis kisidir ama. oyle makarnasi guzeldir. kuruluk olurum kesin. melodi hergun yumurta ye, yesillik ye. hamileler doktorunuza sorup omega 3-6-9 kullanin duzenli, 3unun bir arada oldugu kapsuller var, bebeklerin beyin gelisimi icin cok onemli.
gulem hicbir seye de gerilme. stresten uzak dur, herseyi kafana takma. kocan nasil basediyor seninle :)

Leee seni merak ettik, sanırım kurumdan bebek geliyor, ayyyy hadi karı-koca hakkınızda hayırslısı olsun canım, hem sizin hem de alacağınız yavru için umarım hayırlı olur. Allah gönlünüze göre versin güzelim.Hadi bizi haberdar et, çok heycanlandım bende şimdi. Tüm kalbimle dua ediyorum hemen akabinde kardeşte gelir umarım minik yavruya, ikisi birlikte büyür gider :)

piraye canım kaşıntı falan yok..şu ovülasyon kıntısı varya aynen o geliiyo..böyle sünen şeffaf bişey..dün akşam hafif krem rengi gibiydi..çok canım sıklıdı..bugün okula gittim,millet çıkışta bi yerlere gittiler ben dooooru eve..doktoru aradım hemen.önemli bişey değil dedi..bende bişey olmaz değilmi deyince bişey olmaz ayrı,o dediğinin bi anlamı yok herşeyden önce dedi:) sevdim bu adamı..ama sabahıda sabah ettim...

cerennnnn sorma eşim artık takılma doktor iyi dedi deyip dönüp kıçını uyuyo...vücudunu dinleyen biziz..gerçi onun yüküde çok..valla kendi annen gelebiliyosa çağır..bana şuan eşim bakıyo..yemeği yapıyoruz beraber..o topluyo ama yoruldu,temizlik,ütü vs:)

lee ben kurumdan arayacaklarını unutmuştum..kızlar hemen anlamışlar:) canım çok sevindimmm yaa:)
inşallah herşey gönlünce olur..aynı aklımıza geldiği gibi arkasından bi bebiş daha gelirr:))))

Kizlar iyi haftalar,

Guleme telefondada soyledim sana bir daha yazayimilk aylard abir iki kez kanli olarak geldi o akinti sonra beyaza seffat rengine dondu hala var o akinti bende bazi gunler coka rtiyor boyle sumukumsu birsey,hele sonlara dogru iyice artiyor o akinti bana dedikleri sari olmasin akintin o idrar yollarind ausutme demekmis o onemliymis ama onun disinda seffaf akinti olmasi cok dogal ben hamileligimin ilk gununden beri bu akinti yuzunden minik pedlerden kullaniyorum yoksa gunde 4 kez kilot degistirmem gerekir o kadar deyim ben sana :)

kizlar hepinizi opuyorum...lee'den gelecek haberi dort gozle bekliyorum....bencede kurumdna haber geldi bakalim ne olacak...:46:

kızlarrr selamlar hepinize:)lee canım ya inşallah çok güzel olur herşey senin için biranda bakmışsın 2 bebiş annesi olmuşsun :)

gülemcim merak etme canım akıntılarının olması normal. gebelik ilerledikçe bebk korunuyor rahim ağzı kapanıyor bir tıkaç oluşuyor işte o tıkaçın salgıladığı akıntılar oluyormuş :)olası birşey güzel bişey aslında :)

cerenm vallahi daha ben transfer olmadım anca kontrol hapı bitti..adet olmayı bekliyorum sonra estrofeme başlayacağım sanırım 9 temmuza kadar trasnferim olmuş olur allah izin verirse tabbii embriyolar güzel çözünürlerse :)bu sfer bol bol su içeceğim transferden sonra .dediğin gibi yumurta da yerim :)aslına bakarsan herşey olacağına varıyor be güzelim o bebiş bana yazılmışsa benim le kalacak zaten inşallah..sen nasılsın bakalım yumoşlar ne alemde :)inşallah sen de kavuşacaksın bebişine :)

dew ,bade sizler de iyisiniz umarım ..sıcaklar başladı vallahi berabat..izmir yanıyordur dew :)siz çeşmeye geçtiniz mi canım?hiç olmazsa orası eser pöfür pöfür:)

öpüyorum sizleriii benim güzel annelerim :)

dew sağol canım..ya uçuk çıktı bi gecede..kaybetme korkusu çok fena..ilginçtir ilkinde hiç bu duyguları yaşamamıştım bu sefer çok bağlandım:) o akıntı bugün olmadı.doktoru aradım zaten rahatlattı..saat 1,5 gibi yemek yedim uzandım..hiç hissetmediğim sağ kasığımın ağrısıyla uyandım.yanii ne diyeyim kalp küpürtüm hiç azalmıyo,son gaz devam ediyo..doktordan çıkınca 5 gün idare edebilcem anlaşılan..çarş olan muayeneyide c.tesiye aldık..hafta içi zor olacak diye..kötümü ettim bilmiyorum..

kızlar lee ile mesajlaştık..keyfi yerinde:) kurumdan aramışlar gerçekten..dönüşte görüşme yapacaklarmış.sanırım süreç başlayacak..
çok moralli,tatilde çok iyiymiş..tam doping olmuş onun için..

melodi canım su olayı galiba çok önemli..ben ağrım var diye ağladığımda bile doktor serum taktı rahim suyu sever dedi,bol su tüket falan dedi..sende asılll suya:) mutlaka artı yönde etkisi olur..temmuza bişey kalmadı şurda..benim için akmıyo zaman gerçi bu aralar:)

Back
X