gülemcimmm canım maşallah takvimin pek yakışmış :) ..şimdi gelelim en yeni hamiş olarak belirtilere :)gülem söyle bakalım belirtiler nelerdi..mesela idrar koyulaşması oldu mu yahu en çok onu merak ediyorumve ne zman başladı olduyda :)
bu arada zrda iyi olmana çok sevindim ..geçecek bugünler elbet sende kavuşacaksın yavruna azmin elinden hiçbirşey kurtulmuyor bence:)
lee canım güzel bir tatil tedavi öncesi süper gelecek :)bol bol eğlenin keyfini çıkarın canım...
cerenm sen bu işi başaracaksın ilk seferde bak gör:)pozitif olman olacağına inanman müthiş :)işine çok yarayacak canım..
badecim zamanı geldiğinde olacak diyoruz işte öyle bişey ..belki kendiliğinden gelecek süpriz yapacak belkide tedaviye başladığın vakit ..ne yazık ki bilemiyoruz bu bilinmemezlik bizi bitiren aslında ..bilsek ne zman olacağını kimse strese girmeyecek :)of of zor kızlar zor her negatif adamı mahfediyor herşeye inancınız bitiyor ama annelik öyle birşey ki bu istek hiç bitmiyor insan yeniden toparlanma gücünü buluyor kendinde ..ve umud etmek...
inşallah hepimiz mutlu sonla biten hikayelerimizi yazacağız..öpüyorummmmmmmmmmmm sizi..
sağol canım:) heralde bu kadar korkak halde takvim yapan çok yoktur:) aramızda çok vakit olmayacak inşallah:)
canım belirtimi:)))))))
bunu dewe anlatmıştım..transferin ikinci haftasıydı atak geçirdim biliyosunuz..bi sürü kas gevşetici aldım..o gece bi taraftan atak ağrım var bi taraftan tam rahmimde seğirme oldu..ama çok belli bi şekilde..toplam 3 gece falan oldu bu..kas gevşeticilere bağlamıştım hatta...ama sonra hiç bişey olmadı.kasıkalrda batma falan hiçççç olmadı..
adet beklediğim gün o çok meşhur ateş basmalarıma kadar gayet net adet belirtilerim oldu..hani ben ukalalık yapıyodum ya insan kendini bilirrrrr diyee..yok canım bilmiyomuş:) ama bende hafif kanlı gibi akıntı geldi..yani kahve gibi falan..belki önlemi hemen almasaydık önceki gibi olabilirdi.progesteron değerim diplerdeydi çünkü..
sonrası adetimin geçtiği günler değerim katlanmıyo diye ağladığım gün aşırı bel ağrım oldu..karnım çok ağrıyodu...o günden sonra 2 kere daha şiddetli bel ağrısı çektim..gece özellikle..birde yatıyorum ya sürekli ondan sandım..göğüslerim her transferden sonra olduğu gibi östrojenden dolayı sanırım ağrılı..ama uçlarında koyulaşma vs.hiç bişey yok...canım transferden sonra ve testten sonra günde 3-4 lt.su içtim..idrarımda su gibi yani..koyulaşma falan yok..midemde bişey yok...
kesnlikle test gününe kadar ruh halin nolursa olsun ilaçlarını bırakma:))) ben ettim sen etme:)))))
ve kessinlikle bolllll su..bi arkadaşım demişti bana..cerenin merkezinde oldu oda..günde 4-5 lt.su iç,içemeyeceksen serum takarız demişler..banada ısrar etti bende suya dayandım resmen..sizde öyle yapın..ve belirti arama canım..valla...adet ağrısıyla direk örtüşüyo çünkü...