kizlar selam.beni kimse merak etmemis burda:2:bir bebegimi sonlandirdik.kaldi iki ama dr tek yumurtalardan birinimi yoksa digerinimi sonlandirdi bilemiyor.ayirt edememis.ayri ayriymis hepsi.cok korkuyorum kizlar eger tek yumurta ikizleri kaldiysa cok riskli diye duydum.ayni plesentadan beslendikleri icin.kont de sorcam dra.o gune kadar stresten ölmezsem.bi türlü sevinemedim hamilelige.zaten bulantim dan basimi kaldiramiyorum.xuzden cok kalamiyorum hepinizi öptüm.
Ay cok zor haklisin ne zaman bu islemler bitecek o zaman rahat bir nefes alacaksin ben bu yapilmasi gerekenlerin hemen yapilmasina sevindim yoksa sana daha da zor olurdu.Senin ve yavrun icin hangisi hayirlisiysa o olsun canim.
herkese merhaba
gulem ve piraye hayırlı olsun ne kadar çok mutluı oldum
çok çok sevindim.
2012 bu topikteki herkese çok uğurlu gelecek inanmıştım ve şimdi
herkes adına daha umutluyum.
lee canım sendende iyi haberler var sanırım geçmişi okuyamıyorum
ama hepiniz aklımda ve yürepşmdesiniz hepinizi çok merak ediyorum.
çok öpüyorum.
Vizontele cnaim cok az ugrar oldun ama hem bizi unuttun hem kendini unutturdun..oglun nasil anlat biraz yahu?
amanında amanınnnn kimler gelmiş :)vizontele hoşgeldin canım biizmde dualarımız sana :)inşallah herşey yolundadır :)
bubuş gerçekten az kaldık inşallah olacak bizim de bebişlerimiz :)
dew canım ya ne lkadar zaman hızlı geçiyor :)daha dün gibi pozitif haberin :)şimdi maşallah karyacık büyüdü doğumuna az bişey kaldı :)inşallah çok kolay bir doğum olur sağlıkla alırsın karyacığı kucağına canım benim..gerçekten bu zaman kavramına yetişemiyorum yahu...
gülem senin kontrole az kaldı senin kadar biz de heyecanlanıyoruz inşalah çok güzel geçecek canım benim en taze annemiz :)
pirayecim deneyimlerinize ihtiyacımız olacak gerçekten ..:)crenm hemen hemen aynı zamana gelecek transferlerimiz inşallah mutlu sonla biter bu sfer :)ben senden eminim aslında da :)kendi adıma bir mucize bekliyorum :)vakti zmanı gelince olacak inşallah o zman bu zman olsa ne güzel olur..hem 8 temmuz benim doğumgünüm yaa bebişim benle kalsa anasına doğumgünü hediyesi olsa ah ahh bir olsa..
Insallah cnm aldigin bugune kadar alacagin en guzel hediye olur dualarim seninle....evet ya zaman cabuk geciyor hele bana 4.-5. aydan sonra zaman cok hizli gecti nasil heyecan yapiyorum bazen anlatamam...bak sozun var gelip gorcen kizimi ona gore :)))
world canım geçmiş olsun demek bir bebiş veda ettihayırlısı böyleymiş dmek geride kalanlara can sağlığı versin herşey sorunsuz ilerlesin inşallah ..
off zor bir durum..Allah güç versin ne diyeyim ..dr. nasıl anlamamış ki..neyse hayırlısı olsun hakkında canım...
slm herkese...
world canım merak etmemişsiniz demişsin üzüldüm..canım valla kendi derdime düştüm.gergin bi haldeyim bende.keyfini bi yana bıraktım normal olsam yetecek..gerçi senin yaşadıkların çok daha zor canım..canım doktorun plesenta henüz net oluşamadığından mı acaba göremedi?işlem nasıl oldu? canım atlatacaksın inşallah.endişelerinde çok haklısın tabii,ama doktorunda yaptığını biliyodur canım..çok büyük riske atmaz bebekleri..dualarımız seninle canım..
dew,demek karya hatunu gördün..ahh canım güzeldir hem ne güzellll..miden için üzüldüm ama:) herşeyin yolunda gitmesi harika canım..sen çoook yol katettin tabii..zaman çabuk geçmiyo bana:) senin müjdeni aldığımızda ben taaaa nerdeydim:)))
biz neler yapıcaz bakalım...ben daha iyiyim ama bi dakikam diğerine uymuyo..hala hiç bi belirtim yok ağrılar dışında..topak topak crinone geliyo sinirlerim bozuluyo falan...c.tesiyi iple çekiyorum...
vizonteleeee hoşgeldin canımmmm..bizde değişiklikler oluyo olmayada devam ediyo..kızlar geliyo arkadan:)
pirayem canım nasılsın?evet ağrım var diye tam başlıyorum ağlaklığa sonra geçiyo,sonra bi daha...offff piraye çok gergin bi haldeyim....kussam inancam oda yok:)
Canim Karya hatun buyudu vallaha bende inanamiyorum...cok garip bir olay...:) dun Israel beye onu soyledim sikayetin varmi hani bir rahatsizligin dedi hicbir sikayetim yok kizimdan sukur dedim guluyor onada ne garip geliyordur elleriyle buyuttu adam hakikaten buyuk mutluluk onun icinde birde dogurtcak ilk o alacak eline cok garip durununce...ben boyl ebir meslek yapiyor olsaydim dunyanin en mutlu insani olabilirdim yaaaaa...
Senin endiselerini anliyorum aynilarini yasadim bazi geceler uyuyamiyordum surekli dogurdugumu goruyordum ama inan hepsi gececek canim...