Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlar selam.beni kimse merak etmemis burda:2:bir bebegimi sonlandirdik.kaldi iki ama dr tek yumurtalardan birinimi yoksa digerinimi sonlandirdi bilemiyor.ayirt edememis.ayri ayriymis hepsi.cok korkuyorum kizlar eger tek yumurta ikizleri kaldiysa cok riskli diye duydum.ayni plesentadan beslendikleri icin.kont de sorcam dra.o gune kadar stresten ölmezsem.bi türlü sevinemedim hamilelige.zaten bulantim dan basimi kaldiramiyorum.xuzden cok kalamiyorum hepinizi öptüm.

Ay cok zor haklisin ne zaman bu islemler bitecek o zaman rahat bir nefes alacaksin ben bu yapilmasi gerekenlerin hemen yapilmasina sevindim yoksa sana daha da zor olurdu.Senin ve yavrun icin hangisi hayirlisiysa o olsun canim.
herkese merhaba

gulem ve piraye hayırlı olsun ne kadar çok mutluı oldum
çok çok sevindim.

2012 bu topikteki herkese çok uğurlu gelecek inanmıştım ve şimdi
herkes adına daha umutluyum.

lee canım sendende iyi haberler var sanırım geçmişi okuyamıyorum
ama hepiniz aklımda ve yürepşmdesiniz hepinizi çok merak ediyorum.

çok öpüyorum.

Vizontele cnaim cok az ugrar oldun ama hem bizi unuttun hem kendini unutturdun..oglun nasil anlat biraz yahu?
amanında amanınnnn kimler gelmiş :)vizontele hoşgeldin canım biizmde dualarımız sana :)inşallah herşey yolundadır :)

bubuş gerçekten az kaldık inşallah olacak bizim de bebişlerimiz :)

dew canım ya ne lkadar zaman hızlı geçiyor :)daha dün gibi pozitif haberin :)şimdi maşallah karyacık büyüdü doğumuna az bişey kaldı :)inşallah çok kolay bir doğum olur sağlıkla alırsın karyacığı kucağına canım benim..gerçekten bu zaman kavramına yetişemiyorum yahu...

gülem senin kontrole az kaldı senin kadar biz de heyecanlanıyoruz inşalah çok güzel geçecek canım benim en taze annemiz :)

pirayecim deneyimlerinize ihtiyacımız olacak gerçekten ..:)crenm hemen hemen aynı zamana gelecek transferlerimiz inşallah mutlu sonla biter bu sfer :)ben senden eminim aslında da :)kendi adıma bir mucize bekliyorum :)vakti zmanı gelince olacak inşallah o zman bu zman olsa ne güzel olur..hem 8 temmuz benim doğumgünüm yaa bebişim benle kalsa anasına doğumgünü hediyesi olsa ah ahh bir olsa..

Insallah cnm aldigin bugune kadar alacagin en guzel hediye olur dualarim seninle....evet ya zaman cabuk geciyor hele bana 4.-5. aydan sonra zaman cok hizli gecti nasil heyecan yapiyorum bazen anlatamam...bak sozun var gelip gorcen kizimi ona gore :)))

world canım geçmiş olsun demek bir bebiş veda etti :(hayırlısı böyleymiş dmek geride kalanlara can sağlığı versin herşey sorunsuz ilerlesin inşallah ..

off zor bir durum..Allah güç versin ne diyeyim ..dr. nasıl anlamamış ki..neyse hayırlısı olsun hakkında canım...

slm herkese...

world canım merak etmemişsiniz demişsin üzüldüm..canım valla kendi derdime düştüm.gergin bi haldeyim bende.keyfini bi yana bıraktım normal olsam yetecek..gerçi senin yaşadıkların çok daha zor canım..canım doktorun plesenta henüz net oluşamadığından mı acaba göremedi?işlem nasıl oldu? canım atlatacaksın inşallah.endişelerinde çok haklısın tabii,ama doktorunda yaptığını biliyodur canım..çok büyük riske atmaz bebekleri..dualarımız seninle canım..

dew,demek karya hatunu gördün..ahh canım güzeldir hem ne güzellll..miden için üzüldüm ama:) herşeyin yolunda gitmesi harika canım..sen çoook yol katettin tabii..zaman çabuk geçmiyo bana:) senin müjdeni aldığımızda ben taaaa nerdeydim:)))
biz neler yapıcaz bakalım...ben daha iyiyim ama bi dakikam diğerine uymuyo..hala hiç bi belirtim yok ağrılar dışında..topak topak crinone geliyo sinirlerim bozuluyo falan...c.tesiyi iple çekiyorum...

vizonteleeee hoşgeldin canımmmm..bizde değişiklikler oluyo olmayada devam ediyo..kızlar geliyo arkadan:)

pirayem canım nasılsın?evet ağrım var diye tam başlıyorum ağlaklığa sonra geçiyo,sonra bi daha...offff piraye çok gergin bi haldeyim....kussam inancam oda yok:)

Canim Karya hatun buyudu vallaha bende inanamiyorum...cok garip bir olay...:) dun Israel beye onu soyledim sikayetin varmi hani bir rahatsizligin dedi hicbir sikayetim yok kizimdan sukur dedim guluyor onada ne garip geliyordur elleriyle buyuttu adam hakikaten buyuk mutluluk onun icinde birde dogurtcak ilk o alacak eline cok garip durununce...ben boyl ebir meslek yapiyor olsaydim dunyanin en mutlu insani olabilirdim yaaaaa...

Senin endiselerini anliyorum aynilarini yasadim bazi geceler uyuyamiyordum surekli dogurdugumu goruyordum ama inan hepsi gececek canim...

insan sevmez mi cocugunu, insana guzel gelmez mi ya Dew. ne desen az yani. benim de bir arkadasim dogurdu, o da oyle soguk, sakin bir kızdır, kardesiyle arasında cok da yas farkı var, ve kardesini o buyuttu. o yuzden de cocuklardan sogudu garibim, dogurmadan annelik yaptim buna diye dert yanardi. epey gec cocuk yapti o da, hic ben cocuk sevmezdim, hadi yapalim olsun diye yaptik ama baska birseymis cocugu alıp icime sokasım geliyor, boyle bir sevgi olamaz ya diyordu. onu da o halde gorunce evet demistim, demek boyle oluyormus cocuk sevgisi.
gulem birazcık tadini cikar artık, zamanı geliyor. bir psikologa gorun bari, kaygılarım cok yuksek de, biraz konusun. kendine yapiyorsun. su 9 ayı boyle gecirme, oranı buranı dınleme, jel kontrolu yapma. tamam bize konusmasi kolay da, sen yapma :)
melodi ya, cok uzuldum, oyle cumle olur mu, ben hepimizden cok umutluyum. seninle yakın tarihlerde olacak olmasi da cok mutlu etti beni. dedıgın gıbı guzell bebegin dogum gunu hediyen olsun. benım de agustosta dogum gunum, benim de erken hediyem olsun :) hem dondurulmuslarda basarının ne kadar yuksek oldugunu burada yasıyoruz, kent de bu iste cok ıyı.
world iyi misin simdi ? sen de guclusun cok, bebeklerin icin daha gucclu olacaksın. endise etme artık, oyle mi boyle mi diye uzme kendini. ayrı yerlerden rahme baglanıyorlarsa, aynı plesentayı paylasmiyordur, o zaman beslenememeleri sorun olmaz galiba. cunku ayni plesenta icinde olunca besin birine daha cok gidebiliyor. bilemiyorum tabi, sadece fikir yurutuyorum.
ya bosa konusuyorum di mi, bu hamilelik %99 endise. akıl sagliklarimiz yerinde olsun da o guzel bebeklere annelik edelim layıkıyla.
piraye napıyorsun?
lee 2 bebek mi? hadi bizi haberdar et.

h

umarim senin kont de de güzel haberler alirsin.valla drum bi aciklama yapmadi.sanki 3emb koyulmus gibiydi dedi.bilemiyorum ki plesenta ne zaman olusur.pzt randevum o zaman ayrintili sorucam.normalde tek yumurtalari alacakti ama ayiramamis.isindede uzman biliyosun.güveniyorum adama ama korkuyorum iste.sonucta embriyo bölünmesi tamamen sans...bunuda atlatsam rahatlicam canim yaa

canım tek yumurta ikizlerinin ayrılması riskmi?yani bilmediğimden soruyorum..demek doktorunda ayırt edemedi..şimdi ne planlanıyo?birini daha alacakmı? canım çok zordur eminim ama en hayırlısı neyse o olsun..ben kolay atlatacağını düşünüyorum..bebeğini sağlıkla kıcaklayacaksın inşallah..

ceren tutsunda seninle konuşcaz uzun uzun:))) kafayı yedirir bu sıpalar canımmm...
ben doktora gidince iyi olurum inşallah..onun dışında kimse beni rahatlatamaz:) c.tesiyi iple çekiyorum:)

badecimmm seni iyi gördümmmmmmmmmm tatlım :)inşallah herşey yoluna girecek teker teker bitanem ..gerçekten zamanı gelince oluyor bu sıpalar..şimdi eski topikte bir arkadaş vardı 6 yıldır bebiş için bekliyordu bir tüpü kapalıydı vs..bugün msj atmış hamileyim diye :)nasıl sevindim yahu ..bir kez daha inandım şu zman olayına :)bizimkilerde doğru zamanı bekliyor sanırım ..inatçı minnoşlar :)öpüyorum seni bir hunili anne adayı olarak hehehehe:)

bilmiyorum canım yaa bazen çok iyiyim bazen tamam son nefesimi veriyorum diyorum..geçen gece eşim oturup ağladı halime acilden gelmiştik uyku ve sakinleştirici için serum verildi ama hiiç etki etmedi ne yapacağımızı bilemedik..şimdi bu ilaçlar iyi geldi bakalım ..arkadaşına bende çok sevindim bende de tek tüp kapalı :)bende öpüyorum canım aman diyeyim takma huniyi pek bi kötü:))

senin tedavide benimki gib kısa oldu baya:)))normalde antidepresanlar 3 haftadan itibaren tam anlamyla etki ederler derler..ben 1 hafta içtim amannnn yetti arttı...gerçi doktorun karar verecek ama sankim normal ayarlara dönmüşsün:)))
canım nasılsa ramazanı geçireceksin iç dersede devam edersin olmazsa..çünkü bırakman yeterli öyle vücuduma zararı olcak falan diye düşünme..
zor memleket istanbul,tv den bile acıyoruz insanlara:) kıymam...
hadi yarın güzel haberlerle gel..

bu gün gidemedim canım işlerim çıktı yarın yada ertesi gün giderim..dr.un söylediği ben sinir hastası değilmişim ..panik atakmış mışım atak zamanları ilaç içip iyileşince kesicekmişim amaan kısaca delirmişin kızmı sen demiyoda :)) bak sen daha iyiyken hamile kalınca endişeler tavan yaptı işte ben bu haldeyken birde hamile kalırsam gömleği tersten giyerim heralde ..ama kaşınmayada devam ediyorum :) temmuzdaki adetimde bir aşılama deniyeyim diyorum olmayacağını bile bile ..boş kalmak daha kötü yapıyo beni..eşim ''3 çocuk doğurursun bu alışkanlıkla yinede dr.a her ay gidip yumurtalarıma bakın dersin sen'' diyo :)))) alışmış kudurmuştan beter napiim böyle beklemek bana göre değil ahh birde kafam yerinde olsaydı neyse hayrılısı artık....

bilmiyorum canım yaa bazen çok iyiyim bazen tamam son nefesimi veriyorum diyorum..geçen gece eşim oturup ağladı halime acilden gelmiştik uyku ve sakinleştirici için serum verildi ama hiiç etki etmedi ne yapacağımızı bilemedik..şimdi bu ilaçlar iyi geldi bakalım ..arkadaşına bende çok sevindim bende de tek tüp kapalı :)bende öpüyorum canım aman diyeyim takma huniyi pek bi kötü:))

bu gün gidemedim canım işlerim çıktı yarın yada ertesi gün giderim..dr.un söylediği ben sinir hastası değilmişim ..panik atakmış mışım atak zamanları ilaç içip iyileşince kesicekmişim amaan kısaca delirmişin kızmı sen demiyoda :)) bak sen daha iyiyken hamile kalınca endişeler tavan yaptı işte ben bu haldeyken birde hamile kalırsam gömleği tersten giyerim heralde ..ama kaşınmayada devam ediyorum :) temmuzdaki adetimde bir aşılama deniyeyim diyorum olmayacağını bile bile ..boş kalmak daha kötü yapıyo beni..eşim ''3 çocuk doğurursun bu alışkanlıkla yinede dr.a her ay gidip yumurtalarıma bakın dersin sen'' diyo :)))) alışmış kudurmuştan beter napiim böyle beklemek bana göre değil ahh birde kafam yerinde olsaydı neyse hayrılısı artık....

canım yaptır valla..bak hep diyorum beklemede kalmak iyi gelmiyooooo...sen olmycak de dur senin fikrini soran olmuyo merak etme:)))
panik atakta hemen geçen bişey değil ama sen ucundan koklayıp sırtını dön başla tedaviye..içinde kalacaktı aşılama yaptır anasını satayım:)))) oldumu şaşar kalırız inşalllaaahhhhhhhhhhhhhh...

ayy kızlar benim bi sülalem var...dert oldu benim çocuğumun olmayışı...halam var okumuş cahillerden daha ona dert yanan olmadı babanneme bile olmuyo demişlerki yaşlı kadıncaaaz olmuyomu çocuğun diye soruyo..halam bana kendine göre şifalar arıyomuş meğer,duymuş ağlıyo telefonda falan..çok yapmacık..
bi kuzenim var çıkan gelinin yengesi..herkesin herşeyini bilecek,bilmiyosada fikir yürütür zaten..ablama noldu?iyimi?bi hastalığı vardı(endo yu diyo ameliyat oldum ya...kısırım yaa..yazıkk) soramıyorum kendisine iyimi diyomuş...salak yaaa...nefret ediyorum
açıp telefonu saycaktım ablam arada kalcak..ve söylemeyin diye tembih ettim..doğurmak nasip olursa o zaman öğrensinler..bunlarla başa çıkılmaz..gereksizz yazz.aptal...sinirlendim çok://///

\
Canim neden olmasin ki asilama ile hamile kalan cok aramizda biliyorsun,o yuzden daha simdiden baslama negatif dusunmeye vallaha bu begatiflik bulasici galiba :))) canim asil ruhen ve bedenen iyi hissetmen onemli canim onemli olan o geri kalan hersey kolay inan bana..sen tanidigim kadariyla matrak,hayata neseli bakan bir kizsin eger bu ruh halini korursan hersey kisa surede duzene girecek guzelim...

ayy kızlar benim bi sülalem var...dert oldu benim çocuğumun olmayışı...halam var okumuş cahillerden daha ona dert yanan olmadı babanneme bile olmuyo demişlerki yaşlı kadıncaaaz olmuyomu çocuğun diye soruyo..halam bana kendine göre şifalar arıyomuş meğer,duymuş ağlıyo telefonda falan..çok yapmacık..
bi kuzenim var çıkan gelinin yengesi..herkesin herşeyini bilecek,bilmiyosada fikir yürütür zaten..ablama noldu?iyimi?bi hastalığı vardı(endo yu diyo ameliyat oldum ya...kısırım yaa..yazıkk) soramıyorum kendisine iyimi diyomuş...salak yaaa...nefret ediyorum
açıp telefonu saycaktım ablam arada kalcak..ve söylemeyin diye tembih ettim..doğurmak nasip olursa o zaman öğrensinler..bunlarla başa çıkılmaz..gereksizz yazz.aptal...sinirlendim çok://///

aman ya densiz insanlar ya....sen hic takma kafana guzelim kimseyi karnindaki mutluluguna odaklan...

\
Canim neden olmasin ki asilama ile hamile kalan cok aramizda biliyorsun,o yuzden daha simdiden baslama negatif dusunmeye vallaha bu begatiflik bulasici galiba :))) canim asil ruhen ve bedenen iyi hissetmen onemli canim onemli olan o geri kalan hersey kolay inan bana..sen tanidigim kadariyla matrak,hayata neseli bakan bir kizsin eger bu ruh halini korursan hersey kisa surede duzene girecek guzelim...

ahh ahhh o eski halimden eser yok şimdiii diye başlayasım var :)))öyleydim canım ama evlendikten sonra çok yalnız kaldım eşim dışında kimseyi görmüyorum ..insanların laf sokmaları fikir yürütmeleri asosyal yaptı beni..şimdi tek kala kala delirdim:))aşılama işine gelince söylemiştim önceden ablamda aşılama ile hamile kaldı minnoş bir kuzumuz oldu..dr bana tek tüpün kapalı olduğundan şansın %50 demişti tüpe geçmiştik o zamanlar e tüpte olmadı vücudum kaldırmadı o kadar hormonu..bende deneyeyim diyorum bakalım kendimi biraz daha toparlasam cesaret edip dr.a gidicem...inş. bir gün benimde karnımda kıpraşan minik bir prensesim olur karyamızın gibi:)QUOTE]

yaa amaaan salla totona doğru :)))senin artık o lafları sahiplerine yutturacak bir minnoşun var..inanki bu densizler hep bişey bulurlar bebek oluncada söyleyecek şeyleri vardır mutlaka..ablanlarada söyle sana anlatmasınlar böyle şeyleri senin bitmeyen stresin sana yeter:) bide bunları takma kafana.benim ablam hep çocuğum olsun bunların kucağına vericem altının bezlemeden üstlerine işeticem derdi:))))))yapamadı o ayrı sen yaparsın bak güzel bi intikam şekli:))))

gulemcım ınan bu akrabalardan komsulardan kısacası densızlerden herkeslerde var evlenene kadar nezaman evlencen dıye sorarlar evlenırsen cocuk ne zaman dıye sorarlar onuda yaparsın bu sefer 2ncı nezaman dıye sorarlar anlıycagın onlarda soru bıtmez bızdede cevap en ıyısı takmadan gecıcen sen mınıgını dusun bosver

evet ya gulem, densizlere kızmıyorum ben densizler iste, ama densizin lafini sana getirende suc buluyorum. anlatmasinlar sana boyle seyleri, acma seni direkt arayan densizleri de. gulem bir de bugun gordum tugba unsal da fmfymis, o da dogurdu iste cocugunu. ve hep anlattigina gore risksiz, tasasiz dogurdu, bilmem kac ay abdde kaldi, yani cok riskli birsey olsa istanbulda bildikleri bir hastanede dogururdu herhalde, abdde degil, di mi ?
bade sen de kız mı istiyorsun ? benim de kocam futbol meraklısıdır, har hafta halısahaya giderler, tum maclari, yorumlari seyreder, yani eminim ki oglu olsa cok sevinir, ama son 6 aydir, kiz olsun, adini da ceren koyalim, sana benzesin, ceren junior deyip duruyor. ya ben de o kız diye ısrar ettiginden midir nedir, erkek olsun, gonlu olsun istiyorum. ask boyle birsey galiba. cocugumuz olursa kendi isimlerimizi koycaz galiba, boyle deli bi ciftiz biz.
panik atak bir tanidik var bizim de, uzuntuye gelemiyor sadece. etrafi da el bebek, gul bebek davraniyor boyle olunca. ben simarmaya yatkin biri olarak kullanirdim bu durumu, ha ha ha yasasin kotuluk. yani kendini sıkma, ve bu durumu da hic buyutme gozunde bade. bak ne guzel demis doktorun, gelirse atak ilacinikullanirsin. oyle delilige vurdurma, bize yutturamazsin :)
dew bebek dogunca ne kadar kalacaksin burada ?

lik
evet ya gulem, densizlere kızmıyorum ben densizler iste, ama densizin lafini sana getirende suc buluyorum. anlatmasinlar sana boyle seyleri, acma seni direkt arayan densizleri de. gulem bir de bugun gordum tugba unsal da fmfymis, o da dogurdu iste cocugunu. ve hep anlattigina gore risksiz, tasasiz dogurdu, bilmem kac ay abdde kaldi, yani cok riskli birsey olsa istanbulda bildikleri bir hastanede dogururdu herhalde, abdde degil, di mi ?
bade sen de kız mı istiyorsun ? benim de kocam futbol meraklısıdır, har hafta halısahaya giderler, tum maclari, yorumlari seyreder, yani eminim ki oglu olsa cok sevinir, ama son 6 aydir, kiz olsun, adini da ceren koyalim, sana benzesin, ceren junior deyip duruyor. ya ben de o kız diye ısrar ettiginden midir nedir, erkek olsun, gonlu olsun istiyorum. ask boyle birsey galiba. cocugumuz olursa kendi isimlerimizi koycaz galiba, boyle deli bi ciftiz biz.
panik atak bir tanidik var bizim de, uzuntuye gelemiyor sadece. etrafi da el bebek, gul bebek davraniyor boyle olunca. ben simarmaya yatkin biri olarak kullanirdim bu durumu, ha ha ha yasasin kotuluk. yani kendini sıkma, ve bu durumu da hic buyutme gozunde bade. bak ne guzel demis doktorun, gelirse atak ilacinikullanirsin. oyle delilige vurdurma, bize yutturamazsin :)

Canim ben ksimetse agustos 2.hafta alirim Karya'yi kucagima oyle gorunuyor tabi onceden supriz yapip gelmezse hatun :))) 3 aylik olana kadar beklemek istiyorum yani kasim ortasi gibi kacarim biraz bebek buyusun istedim cunku bizim yol cookk uzun kizlar 3 ayri ucak degistiriyorsun burdan cikip evime varisim 22 saat kadar suruyor hatta diyorum ki New York'ta bir gece kalayim dinlenelim kendimize gelelim sonra devam edelim bakalim nasil olacak..allahtan annemde benimle geliyor yoksa o kadar yolu tek basima gidemem...iste boyle canim programlar...bakalim zaman ne gosterecek...

aslında ben erkek isterdim hep ismi bile hazırdı ''emir'' şimdi evlendikten sonra kız istemeye başladım eşimde kız delisidir 5 tane kızımız olsun 1 oğlan yeter diyo:)bitane bulamamışken 6 tanenin hayalindeyiz:))
panikatak tuhaf bişeymiş birgün süperim gazı alsam uçucam yani o derece ertesi gün su içecek halim isteğim olmuyo..atak zamanları dişlerimi sıkmaktan aşınmış dişlerim dün farkettim...evet en ufak bir sinirlilik hali bende krize dönüyo..eşim idare etmeye çalışıyo ama oda çok stresli bi işte çalışıyo benimi idare etsin işimi onada kıyamıyorum kötüysemde iyiyim diyorum...elbet u günlerde geçer önümüzde ki maçlara bakalım bu gün bi cesaret dr.dan randevu alıcam galiba aşılamayı sormak için ..en azından bir ayı boş geçirmemiş olurum:))bu yıl herkesin meleği gelir hayırlısıyla inş. göbüşüne tabi dew in kucağına:)

dew canım maalesef ben gebelik tansiyonuyla uğraşarak hamilelik geçiriyorum sürekli
istirahat halindeyim ve preklamsi belirtim var ödem yapıyuor.

bebeğim iyi maşallah allaha emanet.
37.haftada sezaryanla doğum yapacağım hayırlısıyla inşallah.
bu sebeplerden topiğe pek giremiyorum ama sizleri çok merak eidyoprum.
sürekli kontrol altındayım her hafta doktor kontrolüm ve her sabah akşam tansiyon kontrolü için sağlık
ocağındayım.

slm canlar...
sohbet iyiymiş..ben okula gidiyorum ama öfff valla zorla..3 saat gün yapar gibi kadın kadına sohbet muhabbet.hadi kalk geri gel..yani ben gelmesem olmazmı diyesim geliyo..raporda almaya değmez..yakın yer,bi işte yapmıyoruz..neyse günün yarısı geçiyo böylece..
kızlar dün çok fenaydım..size yazdığım şeylerede sinir oldum..muayene için geriliyorum,yemek yapmıorum,ne yapacağımı bilmiyorum falan..dışardan bişeyler aldırdım eşime,yiyemedim..hani içine bi dert otururya boğazından lokma geçmez aynen öyle..oturdum ağladım ağladım uyumuş kalmışım..ablam laparoskopi olcak ege de..anlayamadıkları bişey olmuş..yumurtalkılta..diyorum çikolata kistidir bişey olmaz ama kendm kahrediyorum..sonra karnım ağrıyo diye ağlıyorum..çimden topak topak şeyler geliyo falan..bugün sabah kalktım dedim burdaki doktora gidelim diye tutturdum..c.tesiye kadar bekleyemycem diye ağladım gittik adam yokmuş ordan okula geçtim..okulda noldu iyimisin demeleri yetti zır zır ağladım..tam adet öncesi sendromdayım yani..burnum sızlıyo..harelde muayenehanede yaşasam bundan sonra anca rahat etcem:))
neyse eve geldim bişeyler yedim ve daha iyiyim...

vizontele canım geçmiş olsun..tansiyon çok önemliymiş ama dikkat edersen bişey olmaz canım..inşallah herşey yolunda gider..

dew demek kasımda gideceksin..sanki bizdende uzaklaşacakmışsın gibi oldu şimdi:)) neyse takip edersin yinede bizi:)

bade yaptır canım..tek tüple doğal yolla kalan insanlar var..denk gelecek sadece..hiç belli olmaz bu işlere..

cerenim eşinle muhabbetiniz çok güzel:) maşallah valla...aşk çok önemli gerçekten..onun yerine sevgiyi koyamıyosun gerçekten..yinede huzur herşey deyip yaşayıp giidyoruz:)))))) inşallah aşınızın meyveside gelecek:)

Kızlar herkese selam, badecim taa nezamndır sölüyon, yaptır şu aşılamayıda kurtul canım benim, olmaz diye bişey yok, belki tutar, hem tedavi sürecinde sende biraz oyalanmış olursun, banada tedaviyi bırakınca iyi gelmiyodu gülem gibi, ara vermek bazı bünyelere iyi gelmiyo :) :) hem belki o zamana ataklarında azalır canım.
Dew canım planınızı yapmışsınız ne güzel yaaa, Allah gönlünüze göre versin, dönüşünde nerdeyse 1 sene olacak evinden ayrısın, insan özler, ne de olsa kendi evi :) annenin seni yalnız bırakmayacağına çok sevindim. Yaaa şuraya bak, gelirken tek başına gel dönerken cümbür cemaat :) :) Allah o günleri de yaşatsın canım inşallah sağlıkla :) Çok merak ediyorum karya meleği. Öpüyorum ikinizide.
gülemim nolduuuu sana yaaaa, neden ağlama krizlerindesin sen bakiiiiim, inan endişeler hiç bitmiyo ama kendini topla biraz canım, minik kuzun nereye düştüm böle burası sürekli gergin diyodur :) :) Aslında bakma şu stres endişe bende de tavan yapıyo xzaman zaman ama çaktırmıyorum. 2 gündür acayip kasık ağrım var. tek taraflı girip çıkıyo, beni aldı tabi bi korku. İş yerinde işler çok yoğun stresli.... Sabah saat 7.30'dan akşam saat 6'ya kadar sandalye tepesindeyim :( Çok korkuyorum aslında. Allaha dua etmekten başka elimden hiç bişi gelmiyo. Şu jel inan beni de deli ediyo. Zaman zaman içinde siyah lekelerle geri geliyo aptal şey, bazen kocaman kocaman oluyo, bide ben oraya ayna tutup temizliyorum :) kapı girişi rezalet. Hergün temizliyorum deli gibi yine rezi yine rezil. Jel bitse de kurtulsak Allahın izniyle. İşte böye kızlar :) :)
Yeliiiizzzz sen nasılsın canım, nasıl gidiyo hamilelik. Seninde kasık ağrın varmı şekerim.

Kızlar herkese selam, badecim taa nezamndır sölüyon, yaptır şu aşılamayıda kurtul canım benim, olmaz diye bişey yok, belki tutar, hem tedavi sürecinde sende biraz oyalanmış olursun, banada tedaviyi bırakınca iyi gelmiyodu gülem gibi, ara vermek bazı bünyelere iyi gelmiyo :) :) hem belki o zamana ataklarında azalır canım.
Dew canım planınızı yapmışsınız ne güzel yaaa, Allah gönlünüze göre versin, dönüşünde nerdeyse 1 sene olacak evinden ayrısın, insan özler, ne de olsa kendi evi :) annenin seni yalnız bırakmayacağına çok sevindim. Yaaa şuraya bak, gelirken tek başına gel dönerken cümbür cemaat :) :) Allah o günleri de yaşatsın canım inşallah sağlıkla :) Çok merak ediyorum karya meleği. Öpüyorum ikinizide.
gülemim nolduuuu sana yaaaa, neden ağlama krizlerindesin sen bakiiiiim, inan endişeler hiç bitmiyo ama kendini topla biraz canım, minik kuzun nereye düştüm böle burası sürekli gergin diyodur :) :) Aslında bakma şu stres endişe bende de tavan yapıyo xzaman zaman ama çaktırmıyorum. 2 gündür acayip kasık ağrım var. tek taraflı girip çıkıyo, beni aldı tabi bi korku. İş yerinde işler çok yoğun stresli.... Sabah saat 7.30'dan akşam saat 6'ya kadar sandalye tepesindeyim :( Çok korkuyorum aslında. Allaha dua etmekten başka elimden hiç bişi gelmiyo. Şu jel inan beni de deli ediyo. Zaman zaman içinde siyah lekelerle geri geliyo aptal şey, bazen kocaman kocaman oluyo, bide ben oraya ayna tutup temizliyorum :) kapı girişi rezalet. Hergün temizliyorum deli gibi yine rezi yine rezil. Jel bitse de kurtulsak Allahın izniyle. İşte böye kızlar :) :)
Yeliiiizzzz sen nasılsın canım, nasıl gidiyo hamilelik. Seninde kasık ağrın varmı şekerim.

ne bileyim canım,niye böyle oldum..aynı troid ilacı kullanmadan önceki hale döndüm.geçende badeye anlatmıştım..
asıl derdim ablam..yarın laparoskopi olacak.annem yanında olacak ama ben burda mahvoluyorum.yumurtalığımı büyümüş anlayamamışlar..onun için olacak..çok kötüyüüm yaa...kuzum yavrusunu evde bırakıyo diye kötü..onun sesini öyle duyunca yıkılıyorum..
sanırım ben hormonlardanda böyleyim...

sagol canım ıyı gıdıyo hamılelık kasık agrılarım oluyo tabı benım agrım belımede vuruyo fena oluyorum ama ben cok endıselenmıyorum cunku bılıyorum kı kuzum buyuyo ondan bu agrılar ıkımızınde kontrolune azkaldı canım sabır bıraz daha bende cok merak edıyorum mınıgımı ama dedıgım gıbı azkaldı

ne bileyim canım,niye böyle oldum..aynı troid ilacı kullanmadan önceki hale döndüm.geçende badeye anlatmıştım..
asıl derdim ablam..yarın laparoskopi olacak.annem yanında olacak ama ben burda mahvoluyorum.yumurtalığımı büyümüş anlayamamışlar..onun için olacak..çok kötüyüüm yaa...kuzum yavrusunu evde bırakıyo diye kötü..onun sesini öyle duyunca yıkılıyorum..
sanırım ben hormonlardanda böyleyim...

gulemcım dıyceksınkı bu yelız hepmı benımle aynı seylerı yasıyo ama galıba bırtek bız degıl herkes aynı seylerı yasıyo galıba bende aglama krızlerıne gırıyorum hep yalan dunyayı bılırsın onu ızlerken bıle aglıyorum ınankı bıde bısey sorcam sen troıd ıcın doktora gıdıyomusun ben heray kontrol etırıyorum hormonları oda cok bozuyo bılıyosun doktorunla konus ıstersen

Back
X