Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
melodi dondurulmuş tedavine ne zaman başlıyorsun?kentte tadilat varmış sanırım...

canım evet tadilat var maalesef :(ama ben başlamıştım tedaviye 9 temmuza kadar transfer olmuş olacak sanırım ..o tarihten sonra tüp bölümüne girilecekmiş ..bakalım artık hayırlısı :)ah şu minnoşlar benle kalsa yahu ...

gülemcimmm evet suya yükleneceğim bu sfer söz veriyorum kendime :)az su içen biri olarak su içmek bence de mühim olmalı :)lee adına çok sevindim inşallah kendi yavrusu da gelecek bu tedavisinde :)diyorum ben 2 bebiş annesi oluverecek bir çırpıda :)belli olmaz 3 bebiş bilem olabilir :)

Selam kızlar guzel gelısmeler var neguzel lee ınsallah kavusur bebısıne ay neguzel kuzusu gelcek ya vala gulemcım ılk haftalarda o agrılar banada oluyodu gaz cok agrı yapıyo hele tuvalete cıkmam gerektıgınde oluyodum agrıdan cıkamadıgım zaman dahada kotu tabıkı ama gectı canım senınde gecıcek ınan bana dew senın adına cok heycanlanıyorum azkaldı kızına kavusmana Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

kızlarrr selamlar hepinize:)lee canım ya inşallah çok güzel olur herşey senin için biranda bakmışsın 2 bebiş annesi olmuşsun :)

gülemcim merak etme canım akıntılarının olması normal. gebelik ilerledikçe bebk korunuyor rahim ağzı kapanıyor bir tıkaç oluşuyor işte o tıkaçın salgıladığı akıntılar oluyormuş :)olası birşey güzel bişey aslında :)

cerenm vallahi daha ben transfer olmadım anca kontrol hapı bitti..adet olmayı bekliyorum sonra estrofeme başlayacağım sanırım 9 temmuza kadar trasnferim olmuş olur allah izin verirse tabbii embriyolar güzel çözünürlerse :)bu sfer bol bol su içeceğim transferden sonra .dediğin gibi yumurta da yerim :)aslına bakarsan herşey olacağına varıyor be güzelim o bebiş bana yazılmışsa benim le kalacak zaten inşallah..sen nasılsın bakalım yumoşlar ne alemde :)inşallah sen de kavuşacaksın bebişine :)

dew ,bade sizler de iyisiniz umarım ..sıcaklar başladı vallahi berabat..izmir yanıyordur dew :)siz çeşmeye geçtiniz mi canım?hiç olmazsa orası eser pöfür pöfür:)

öpüyorum sizleriii benim güzel annelerim :)

ben de dun aksam son dkh'yi ictim. normalde 23unde adet olurum, bakalim ne olacak; ben de kendi hesabimla ayin 7si gibi transfer hesapliyordum, o zaman hemen hemen ayni zamanda yaptiriyoruz melodi. cok sasirdim, sen benden epey ondesin, arada bir hafta, 10 gun filan var saniyordum. tamam super oldu, birbirimizi su ic, yumurta ye, findik fistik ye diye durteriz :D

yelizcim sağol..inan aynı şeyleri yaşadığınızı duyunca ohh diyorum..bende tuvalete çıkma işi merasimle olur zaten..her zaman sıkıntılıdır.şimdi heryerimi etkiliyo azıcık bi sıkıntı. iki gündür doğal yolla hamile kalmış arkadaşlarımla beraberdim..onların rahatlığını görünce iyice psikolojim bozuldu..onlar normal be değilim gibi bi hale girdim resmen uykularım kaçtı yaaaa...

melodi lee ile görüştük canım ayrıntılı kendisi anlatır ama hemen bilgi vereyim olursa 2 tane geliyomuş:))) sonra biyolojik bebek ettimi lee ye 3:))))))) tam hunili bi anne olacak:)))

ceren çççoookk su,meyve...kabız olmamaya dikkat canım..ikinizede diyeceğim şeyler bu:)
ha bide stres yok:))))) (diyene bak:) olsun siz benim dediğimi yapın yaptığımı yapmayın:)))

kızlar merhaba bende anne ol mak isteyenler kervanındayım 5 ay oldu evleneli bu ay yumurtalarım büyümedi eşiminde sperm hareketliliğinde biraz sıkıntımız var ben agnucaston kullandım bu ay ve hiç bebeğim olcak gibi düşünmedim ilk defa erken gebelik belirtisi bakmadım adetim 5 gün geçti idrarda çıkmıyor geç döllenme belki diye umut ediyorum kan tahlili yaptırmak istemiyorum negatif olma riski yüksek diye sizce olurmu böyle olan varmı 16. günümde 10 mm di yumurtam

BUBUŞ;canım 1 haftadır etmediğim eziyet kalmadı insanlara..benim değerler yine abuk subuk başladı..çok mutlu olurum dedim ama hala fazla temkinliyim..seninle denk gelip sohbet edemedik bi türlü..online olaydın yakalrdım zaten..kendime bile diyemedim nerdeyse..öyle bi durum işte..abuk bi haldeyim...ama çok şükür şimdi iyiyim....

kızlar muayeneden çıktık..daha yeni geldik eve..vajinal baktı..kalp tışı başlamış dedi..ayırt etmek zorda olsa gösterdi..sesini duymadık tabii daha çok erken diye sanırım..görüntü olarak kıpraşan bişey vardı:))))))
çok mutlu oldum,tuhaf bi haldeyim...çok dua ettim..halada hepimiz için ediyorum...inşallah arkamdan patıırrr patır geleceksiniz....

WORLD;canım hakkınızda en hayırlısı olsun canım..doktoruna güven canım..sende çok önemlisin...jelle ilgili bilgine teşekkürler bu arada...içim rahatladı gerçekten:)

CEREN;canım ilaçlarını almışsın hayırlı olsun...şifa olsun...bebek olsun inşallahhhhhh:...canım ben zor vakaydım..günlük ilaç dozum 550 üniteydi:))) doktorun belki pirayeninki gibi azaltır bişeyler ayarlar..takılma canım bunlara...miss gibi git gel tedavine..

LEE;canımmmmmm iyi yolculuklar....dikat et kendine...telefonlaşırız:) öptüm seni:)

hepinize duacıyım kızlar...

gulemmmmmm tebriklerrrr..cnm gözümüzaydınn inan çok sevindimm..maaşallahhhhhhhhhhh.....
ben gün içinde genelde online oluyorm. gördüğün anda yaz ayrıntılarıçok merak ediyorm..
bende gecen perşembe yakın arkadasımı kist ameliyatı için benim dr uma götürdüm konustuk orada vs. %80 şansın var tüpte hem doğal da olur sizin moralinizi bozmayın dedi ama daha da fazla beklemeyelim dedi. 1 seneyi geçmiş laparoskopi tam zamanı adetinin 2. günü gel dedi ben başladım o anda titremeye heyecandan..ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum..yaz sonuna kadar bekleyip beklememkte kararsızım..ağustosa kadar süre koydum aslında kendime..adetime yaklaşık 10 gün var zaman çok hızlı bu adete yetişemem heralde..hakkımızda hayırlısı inşallahh...
cnm stres yapma lütfenn rahat ol ve keyfini çıkar.. çok öpüyorumm..allaha emanet olun. takvimine bayıldım bu arada allah banada kısmet eder inş..

gülemcim canım gözün aydın :)bak senin inatçı keçi anne meraklanma ben burdayım demiş :)artık bence bir oh çek ve hamileliğin keyfini çıkarmaya başla lütfen:)

olumsuzlukları bir kenata at rica ediyorum ve miniğinle bol bol konuş :)olası kötü senaryolar tüm hamileliklerde olabilir çünkü dert yrerine keyif zamanı bence :)çünkü bak pirayenin ve diğerlerinin de endişeleri bitmiyor sen de onlarla aynı konumdasın artık hepiniz biraz rahatlat-yın kızlar bebişler stresi hiç sevmezlermiş :)tüm hamişlerimize sağlıklı kolay doğumlar diliyorum dualarımız hep sizlerle ..inşallah azınlık olarak kalan bizler (bunu yazmak bile kleyifli çünkü çoğumuz başardı ) de en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz allahım inşallah ...lee,badezuzum,cerenm ,bubuş,zrda ve ben melodi2:)inşallah bizlerde şeytanın bacağını kıracağız..aklıma gelmeyen varsa affola:)

hepinizi seviyorum kızlar iyi ki varsınız ..yılmadan mücadeleye devammmm:)

melodicim az kaldık gerçekten inşallah yaz bitmeden hepimiz kavusuruz bebişlerimize. hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin. kendine iyi bak cnm.

melodi iyiyim canım sağol huniyi taktım geziyorum işte ..istanbulun sıcağı trafiği çileden çıkarıyo zaten..ben depresyon ilaçlarımı alıp pempiş bir dünyaya geçiş yapıyorum..yarın psikoşcuğumla randevum var delilik seviyemi ölçecek :)yani iyiysem ilacı ufak ufak bitirtecek yok gözlerim tepemdeyse devam edicem :) bu çocuk uğraşında ''ne şehit oldu ne gazi pisi pisine gitti niyazi''durumu oldu bnede:) ne adam akıllı tedavim oldu nede çocuğu buldum :))neyse herşeyin zamanı var benimki geç olacak galiba ..rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin zamanı gelince...senin tedavide başlıyo hadi bakalım minnoşları mikrodalgaya atma zamanı geliyo:))inş..senide şutlarız hamişler listesine sıra sıra biter naçocukların listesi:)

gulemmmmmm tebriklerrrr..cnm gözümüzaydınn inan çok sevindimm..maaşallahhhhhhhhhhh.....
ben gün içinde genelde online oluyorm. gördüğün anda yaz ayrıntılarıçok merak ediyorm..
bende gecen perşembe yakın arkadasımı kist ameliyatı için benim dr uma götürdüm konustuk orada vs. %80 şansın var tüpte hem doğal da olur sizin moralinizi bozmayın dedi ama daha da fazla beklemeyelim dedi. 1 seneyi geçmiş laparoskopi tam zamanı adetinin 2. günü gel dedi ben başladım o anda titremeye heyecandan..ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum..yaz sonuna kadar bekleyip beklememkte kararsızım..ağustosa kadar süre koydum aslında kendime..adetime yaklaşık 10 gün var zaman çok hızlı bu adete yetişemem heralde..hakkımızda hayırlısı inşallahh...
cnm stres yapma lütfenn rahat ol ve keyfini çıkar.. çok öpüyorumm..allaha emanet olun. takvimine bayıldım bu arada allah banada kısmet eder inş..

melodicim az kaldık gerçekten inşallah yaz bitmeden hepimiz kavusuruz bebişlerimize. hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin. kendine iyi bak cnm.

canımmm çok sağol..hep dualarımda geçiriyorum isimlerinizi:) en yakın zamanda sırayla olacak inşallah..doktorun gerçekten mantıklı davrnamışş..evet beklemek yoruyo artık.ama kendini birden tedavinin içinde bulman seni olmusuz etkileyecekse bi tatil sonrasına falan bırakabilrisin..insan gerilmeden amannn bekliyim 1 ay daha derse daha kolay oluyo..ben yok şimdi yok öbür ay diye gerdim kendimi..eşimi dinledim en sonunda,iyiki öyle yapmışım...bakalım tabii nereye gider bilmiyorum habire bi yerlerim ağrıyo,ok akıntı vs..aklımı yitirmek üzereyim..gecenin köründe dew i taciz ediyorum o haldeyim yani:))
başlarsan haber et sende tamam mı:) dua ediyoruz gerçi ama gönül birliği iyi geliyo insana..özletme artık..ama yok uzak kalmak daha iyi geliyo dersen anlarız canım..kalbimiz seninle:) öpüyorum..

melodi iyiyim canım sağol huniyi taktım geziyorum işte ..istanbulun sıcağı trafiği çileden çıkarıyo zaten..ben depresyon ilaçlarımı alıp pempiş bir dünyaya geçiş yapıyorum..yarın psikoşcuğumla randevum var delilik seviyemi ölçecek :)yani iyiysem ilacı ufak ufak bitirtecek yok gözlerim tepemdeyse devam edicem :) bu çocuk uğraşında ''ne şehit oldu ne gazi pisi pisine gitti niyazi''durumu oldu bnede:) ne adam akıllı tedavim oldu nede çocuğu buldum :))neyse herşeyin zamanı var benimki geç olacak galiba ..rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin zamanı gelince...senin tedavide başlıyo hadi bakalım minnoşları mikrodalgaya atma zamanı geliyo:))inş..senide şutlarız hamişler listesine sıra sıra biter naçocukların listesi:)

senin tedavide benimki gib kısa oldu baya:)))normalde antidepresanlar 3 haftadan itibaren tam anlamyla etki ederler derler..ben 1 hafta içtim amannnn yetti arttı...gerçi doktorun karar verecek ama sankim normal ayarlara dönmüşsün:)))
canım nasılsa ramazanı geçireceksin iç dersede devam edersin olmazsa..çünkü bırakman yeterli öyle vücuduma zararı olcak falan diye düşünme..
zor memleket istanbul,tv den bile acıyoruz insanlara:) kıymam...
hadi yarın güzel haberlerle gel..

Kizlar herkese selam,

Ancak oturdum bilgisayar basina cok yorucu bir gundu size yarin detayli yine yazarim ama kizimi gordum bugun oyyy annem nasil seker insana yavrusu pek guzel gorunur der annem sanirim aynen oyle olacak bana dunay guzeli geliyor daha simdiden :))) 1535 gr olmus yavrum,sagligi yerinde cok sukur:nazar: kipir kipirdi.DOktor amcasi gayet iyi buldu.Hersey normal seviyesinde gidiyor darisi hepiniz basina kizlar...
Yavas yavas kafasi asagiya dogru donmeye baslamis bene diyordum bu mideme gelen darbeler ne diye evet ayaklariyla tekme savuruyormsu demek kizcem :))) 31.haftama girmis bulunuyorum allahima cok sukur....hep sizlerin guzel dualariyla....

Hepinizi opuyorum artik kizim ve ben koltuga dogru uzaniyoruz :emir_bebek::nazar:

Kızlar herkese merhaba; Lee adına çok sevindim öncelikle, ne yüce gönüllü bir kadın ... Allah gönlüne göre, hayırlısını versin. Melodi ve cerenm aynı anda olacak nerdeyse transferleriniz. Temmuz size uğurlu gelsin canlarım ve ikinizde tez zamanda pozitifi görün inşallah. Transfer sonrasında uzay yürüyüşleri, bol bol su, taze badem ceviz ve fındık, ben bir de günde bir dilim ananas yemiştim, Ama ceviz ve su mutlaka olmalı... Yaptıklarım aklıma geldikçe paylaşırım kızlar. Sormak istediğiniz birşey olursa sorun emi, elimden geldiğince yardımcı olurum :) DEw canım benim yaaaa, maaşallah hem sana hem prensesine, ben bile şimdiden o minicik fasülye tanesine bakıp " Allahım ne güzel şey bu böyle diyorum" :) çocuğumun fotoğrafında kuyruğu var, kafası kocaman, elleri falan yok ama bana dünyanın en güzel şeyi gibi görünüyo :) :) hehehehehe tam hünili anne :) :) Allahın izniyle kucağınada alacaksın canım yavrunu vakti gelince, sağlıkla, mutlulukla :) gelelim gülemeeeeeeeee, şekerim nasılsın bakalım, kasık ağrılarından dert yanmışsın, haklısın insan biraz endişe ediyo, ağrı olunca korkuyo ama inan bence çok yaşadım o ağrıyı, doktorum normal demişti. Zaman zaman kramplar girip çıkıyo, hele ki bir de gazmış tuvaletmiş olunca, tamam artık krampların arkası kesilmiyo :) hala bile gazlanınca ben kramplarım oluyo güzelim, korkutma kendini tamam mı, hepimizde var aynı ağrılar, akıntıdan da korkma sakın, DEWin dediği gibi ben de günlük pedlerle duruyorum, yoksa çamaşırım bildiğin ıslanıyo yani o derece.

Kizlar tekrar selam dun kendimi yazdim sizlere bsiey diyemedim...

CERENM ve MELODI dilerim temmuz sizin ayiniz olur...cok severim ben temmuz ayini dilerim sizinde en sevdiginiz mutlu oldugunuz ay olur...

LEE sana diyecek sozum yok cok mutluyum senin icin dilerim kurumdan net haberi hemen alirsin,dort goze senden gelecek haberi bekliyoruz....esimle hep kendi cocugumuz bile alsak bir evladimizda bu sekilde olsun deriz dururuz heran bizde yapabiliriz bunu bakalim hayat ne gosterecek...

PIRAYE tadini cikart hamileligin canim benim,size ne buyuk tavsiyem ozellikle ilk aylarda asla kabiz olmayin kizlar gaz sancisi olacak tabi benimde cok oluyordu....kasik agrisi hamileligin olmazsa olmazlarindan dun doktoruma onu sordum kasik agrim bu ara cok endiselenmelimiyim diye hayir cok normal bu haftalarda dedi.Benim agrilarimin sebebi bebek agirlasti o yuzden baski yapiyor kasiklarima sizin agrilarinizin sebebi bebeginiz hizla buyuyor rahim buyuyor ve rahim karin kaslari gerildigi icin kasik agrisi gibi geliyor...endiselenmeyin...

GULEM nasil oldun canim?Geliyor mu akintin?Demek randevun Cumartesi :) hadi bakalim hayirlisi heyecanla bekliyoruz Cumartesi gununu....

Yelizzz iyi dileklerin icin sagol cnm insallah saglikla benim yasadigim bu gunleri sizlerde gorun....tadi cok baska...

kizlar selam.beni kimse merak etmemis burda:2:bir bebegimi sonlandirdik.kaldi iki ama dr tek yumurtalardan birinimi yoksa digerinimi sonlandirdi bilemiyor.ayirt edememis.ayri ayriymis hepsi.cok korkuyorum kizlar eger tek yumurta ikizleri kaldiysa cok riskli diye duydum.ayni plesentadan beslendikleri icin.kont de sorcam dra.o gune kadar stresten ölmezsem.bi türlü sevinemedim hamilelige.zaten bulantim dan basimi kaldiramiyorum.o xuzden cok kalamiyorum hepinizi öptüm.

kizlar selam.beni kimse merak etmemis burda:2:bir bebegimi sonlandirdik.kaldi iki ama dr tek yumurtalardan birinimi yoksa digerinimi sonlandirdi bilemiyor.ayirt edememis.ayri ayriymis hepsi.cok korkuyorum kizlar eger tek yumurta ikizleri kaldiysa cok riskli diye duydum.ayni plesentadan beslendikleri icin.kont de sorcam dra.o gune kadar stresten ölmezsem.bi türlü sevinemedim hamilelige.zaten bulantim dan basimi kaldiramiyorum.o xuzden cok kalamiyorum hepinizi öptüm.

off zor bir durum..Allah güç versin ne diyeyim ..dr. nasıl anlamamış ki..neyse hayırlısı olsun hakkında canım...

herkese merhaba

gulem ve piraye hayırlı olsun ne kadar çok mutluı oldum
çok çok sevindim.

2012 bu topikteki herkese çok uğurlu gelecek inanmıştım ve şimdi
herkes adına daha umutluyum.

lee canım sendende iyi haberler var sanırım geçmişi okuyamıyorum
ama hepiniz aklımda ve yürepşmdesiniz hepinizi çok merak ediyorum.

çok öpüyorum.

amanında amanınnnn kimler gelmiş :)vizontele hoşgeldin canım biizmde dualarımız sana :)inşallah herşey yolundadır :)

bubuş gerçekten az kaldık inşallah olacak bizim de bebişlerimiz :)

dew canım ya ne lkadar zaman hızlı geçiyor :)daha dün gibi pozitif haberin :)şimdi maşallah karyacık büyüdü doğumuna az bişey kaldı :)inşallah çok kolay bir doğum olur sağlıkla alırsın karyacığı kucağına canım benim..gerçekten bu zaman kavramına yetişemiyorum yahu...

gülem senin kontrole az kaldı senin kadar biz de heyecanlanıyoruz inşalah çok güzel geçecek canım benim en taze annemiz :)

pirayecim deneyimlerinize ihtiyacımız olacak gerçekten ..:)crenm hemen hemen aynı zamana gelecek transferlerimiz inşallah mutlu sonla biter bu sfer :)ben senden eminim aslında da :)kendi adıma bir mucize bekliyorum :)vakti zmanı gelince olacak inşallah o zman bu zman olsa ne güzel olur..hem 8 temmuz benim doğumgünüm yaa bebişim benle kalsa anasına doğumgünü hediyesi olsa ah ahh bir olsa..

world canım geçmiş olsun demek bir bebiş veda etti :(hayırlısı böyleymiş dmek geride kalanlara can sağlığı versin herşey sorunsuz ilerlesin inşallah ..

badecimmm seni iyi gördümmmmmmmmmm tatlım :)inşallah herşey yoluna girecek teker teker bitanem ..gerçekten zamanı gelince oluyor bu sıpalar..şimdi eski topikte bir arkadaş vardı 6 yıldır bebiş için bekliyordu bir tüpü kapalıydı vs..bugün msj atmış hamileyim diye :)nasıl sevindim yahu ..bir kez daha inandım şu zman olayına :)bizimkilerde doğru zamanı bekliyor sanırım ..inatçı minnoşlar :)öpüyorum seni bir hunili anne adayı olarak hehehehe:)

slm herkese...

world canım merak etmemişsiniz demişsin üzüldüm..canım valla kendi derdime düştüm.gergin bi haldeyim bende.keyfini bi yana bıraktım normal olsam yetecek..gerçi senin yaşadıkların çok daha zor canım..canım doktorun plesenta henüz net oluşamadığından mı acaba göremedi?işlem nasıl oldu? canım atlatacaksın inşallah.endişelerinde çok haklısın tabii,ama doktorunda yaptığını biliyodur canım..çok büyük riske atmaz bebekleri..dualarımız seninle canım..

dew,demek karya hatunu gördün..ahh canım güzeldir hem ne güzellll..miden için üzüldüm ama:) herşeyin yolunda gitmesi harika canım..sen çoook yol katettin tabii..zaman çabuk geçmiyo bana:) senin müjdeni aldığımızda ben taaaa nerdeydim:)))
biz neler yapıcaz bakalım...ben daha iyiyim ama bi dakikam diğerine uymuyo..hala hiç bi belirtim yok ağrılar dışında..topak topak crinone geliyo sinirlerim bozuluyo falan...c.tesiyi iple çekiyorum...

vizonteleeee hoşgeldin canımmmm..bizde değişiklikler oluyo olmayada devam ediyo..kızlar geliyo arkadan:)

pirayem canım nasılsın?evet ağrım var diye tam başlıyorum ağlaklığa sonra geçiyo,sonra bi daha...offff piraye çok gergin bi haldeyim....kussam inancam oda yok:)

amanında amanınnnn kimler gelmiş :)vizontele hoşgeldin canım biizmde dualarımız sana :)inşallah herşey yolundadır :)

bubuş gerçekten az kaldık inşallah olacak bizim de bebişlerimiz :)

dew canım ya ne lkadar zaman hızlı geçiyor :)daha dün gibi pozitif haberin :)şimdi maşallah karyacık büyüdü doğumuna az bişey kaldı :)inşallah çok kolay bir doğum olur sağlıkla alırsın karyacığı kucağına canım benim..gerçekten bu zaman kavramına yetişemiyorum yahu...

gülem senin kontrole az kaldı senin kadar biz de heyecanlanıyoruz inşalah çok güzel geçecek canım benim en taze annemiz :)

pirayecim deneyimlerinize ihtiyacımız olacak gerçekten ..:)crenm hemen hemen aynı zamana gelecek transferlerimiz inşallah mutlu sonla biter bu sfer :)ben senden eminim aslında da :)kendi adıma bir mucize bekliyorum :)vakti zmanı gelince olacak inşallah o zman bu zman olsa ne güzel olur..hem 8 temmuz benim doğumgünüm yaa bebişim benle kalsa anasına doğumgünü hediyesi olsa ah ahh bir olsa..

world canım geçmiş olsun demek bir bebiş veda etti :(hayırlısı böyleymiş dmek geride kalanlara can sağlığı versin herşey sorunsuz ilerlesin inşallah ..

canım az kaldı evet..aslında yarın gidecektik erteledim zaman sıkıntısından dolayı ama bide bana sor..içim içimi yiyo..çok fenaa...ayyy sizinkide tutsun inşallahhhhhta sizle uğraşalım artık:)):)

h
slm herkese...

world canım merak etmemişsiniz demişsin üzüldüm..canım valla kendi derdime düştüm.gergin bi haldeyim bende.keyfini bi yana bıraktım normal olsam yetecek..gerçi senin yaşadıkların çok daha zor canım..canım doktorun plesenta henüz net oluşamadığından mı acaba göremedi?işlem nasıl oldu? canım atlatacaksın inşallah.endişelerinde çok haklısın tabii,ama doktorunda yaptığını biliyodur canım..çok büyük riske atmaz bebekleri..dualarımız seninle canım..

dew,demek karya hatunu gördün..ahh canım güzeldir hem ne güzellll..miden için üzüldüm ama:) herşeyin yolunda gitmesi harika canım..sen çoook yol katettin tabii..zaman çabuk geçmiyo bana:) senin müjdeni aldığımızda ben taaaa nerdeydim:)))
biz neler yapıcaz bakalım...ben daha iyiyim ama bi dakikam diğerine uymuyo..hala hiç bi belirtim yok ağrılar dışında..topak topak crinone geliyo sinirlerim bozuluyo falan...c.tesiyi iple çekiyorum...

vizonteleeee hoşgeldin canımmmm..bizde değişiklikler oluyo olmayada devam ediyo..kızlar geliyo arkadan:)

pirayem canım nasılsın?evet ağrım var diye tam başlıyorum ağlaklığa sonra geçiyo,sonra bi daha...offff piraye çok gergin bi haldeyim....kussam inancam oda yok:)

umarim senin kont de de güzel haberler alirsin.valla drum bi aciklama yapmadi.sanki 3emb koyulmus gibiydi dedi.bilemiyorum ki plesenta ne zaman olusur.pzt randevum o zaman ayrintili sorucam.normalde tek yumurtalari alacakti ama ayiramamis.isindede uzman biliyosun.güveniyorum adama ama korkuyorum iste.sonucta embriyo bölünmesi tamamen sans...bunuda atlatsam rahatlicam canim yaa

Back
X