Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar günaydın, noolmuş yaaa dün yazdıklarımız kaybolmuş sanki.... Allah Allah dün biz bişiler konuşmamaışmıydık, kafam mı karıştı benim anlamadım. Badecim lütfen vazgeçmek falan deme canım... Aldığımız ilaçlardan hormonlardan srtesten başımıza geliyo tüm bu dengesizlikler. Sen içini ferah tut tatlım, senin sıpan vaktini bekliyor. Doğru zaman çok yakında ilk tedavinle alacaksın sen de meleğini kucağına

Evet Pirayecim yazistiklarimiz gitmis ben yazmistim vallaha.....

]
canim sana endokrin doktormu dedi lokmadan bir saat sonra olc diye. banada yemekten iki saat sonra dediler her doktor farkli konusuyor kafam karisti

evet endokrin doktoru soyledi aslinda 2 saat sonra olculurmus babamda seker hastasi oyle diyor ama hamilelerde benim doktor bu sekilde bakiyormus canim...

Gulem bugun cebime mesaj bu kez o annesinin yanina gitmis kizlar interneti yokmus iyiyim kizlara soylermisin demis elciye zeval olmaz :)) iletiyorum sekerler cok sukur sorun yok iyiymis.

Bugun doktor kontorlumuz vardi sukur kizim gayet iyi guzel yuzunu gosterdi bize oyyy vallaha sirin bisey olacak galiba bu benim kizim tam karisim yarisi ben yarisi kocam :))) 2600 olmus kilosu iyi buldu doktor amcamis haftaya cuma tekrar kontrolumuz var persembe kismetse babamiz geliyor cumada doktora beraber gidecegiz insallah ve dogum gunumuze karar verecegiz ve dogum ayrintilarini konuasacagiz kizlar acayip heyecan basladi bende anammmmmm deyip uyaniyorum gece bir kaciyor uykum zaten kacmaya yer ariyor :)))) sabah kadar 10 kez doguruyorum hehehe :))))dua edin bize olurmu hersey yolunda gitsin diye.:nazar:

evet endokrin doktoru soyledi aslinda 2 saat sonra olculurmus babamda seker hastasi oyle diyor ama hamilelerde benim doktor bu sekilde bakiyormus canim...

Gulem bugun cebime mesaj bu kez o annesinin yanina gitmis kizlar interneti yokmus iyiyim kizlara soylermisin demis elciye zeval olmaz :)) iletiyorum sekerler cok sukur sorun yok iyiymis.

Bugun doktor kontorlumuz vardi sukur kizim gayet iyi guzel yuzunu gosterdi bize oyyy vallaha sirin bisey olacak galiba bu benim kizim tam karisim yarisi ben yarisi kocam :))) 2600 olmus kilosu iyi buldu doktor amcamis haftaya cuma tekrar kontrolumuz var persembe kismetse babamiz geliyor cumada doktora beraber gidecegiz insallah ve dogum gunumuze karar verecegiz ve dogum ayrintilarini konuasacagiz kizlar acayip heyecan basladi bende anammmmmm deyip uyaniyorum gece bir kaciyor uykum zaten kacmaya yer ariyor :)))) sabah kadar 10 kez doguruyorum hehehe :))))dua edin bize olurmu hersey yolunda gitsin diye.:nazar:

maşaallah size canım...ne kadar az kaldı ayy çok heyecanlı..çok şükür kavuşacaksın miniğine:nazar:.demek babanızda geliyo ne güzel telaşlar :)uykusuzluk başa bela bak ben saabahın köründe sıkıntıdan pcyi kurcalıyorum:)ama seninkinin nedeni çok tatlı o ayrı....

Canım benim emin ol dualarımızdasın canım, Allah kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin. Prenses doğuncaya kadar 3 kiloyu geçecek maaşallah. Çok güzel yaaaa... ben hep tüp bebekleri 38. haftada sezeryanla alıyorlar diye bilirdim :) siz 40 haftaya doğru gidiyosunuz ne güzel :) darısı bizimde başımıza inşallah canım benim. Kocacığında geliyormuş haftaya... evleriniz şenlenecek prenses bir tarafta kocacığın bir taraftan.... eeee kısmetse bebeği kaç aylık yapıp döneceksiniz güzelim Amerikaya

canım maşallah kızına az zaman kalmış rabbim bizede o haftaları görmeyi nasip etsin İNŞALLAH.....Bugün senin dediğin gibi ilk lokmadan 1 saat sonra ölçtüm 137 çıktı kaç olması gerekiyormş..

Güleeeemmmmm nerdesiiiinnnn, merak ettim kız seni :) sıcaklardan mı bunalldın, tabi anneni görünce unuttun bizleri. Nerlerdesin çık ortaya bakayım.
Leeeeeee seni de çok merak ediyorum, face ede giremiyom ki ben çok uzun zamandır, nasıl gidiyo çocuklarla uyum süreci. Sen kendini anneliğe iyice kaptırdın unuttun bizleri :) :) özledik seni bi ses ver... Bu arada landarchla görüşen var mı, o nasıl kuzey oğlumuz nasıl.... Yavrum kocaman adam olmuştur, canım benim. Umarım herşey yolundadır.

piraye nasil gidiyor senin gebelik.ya ben iyi deilim iki dk ayakta kalayim kalbim carpiyo elim ayagim titriyo bayilacak gibi oluyorum.karnimda ara ara agriyo hala.sendede oluyormu.acaba ben ikiz gebeligi kaldiramicakmiyim cok korkuyorum.aksamlari kusmalar yine basladi.doktorada bir ay sonra gidicem daha.cok sükür diyorum yinede.

piraye nasil gidiyor senin gebelik.ya ben iyi deilim iki dk ayakta kalayim kalbim carpiyo elim ayagim titriyo bayilacak gibi oluyorum.karnimda ara ara agriyo hala.sendede oluyormu.acaba ben ikiz gebeligi kaldiramicakmiyim cok korkuyorum.aksamlari kusmalar yine basladi.doktorada bir ay sonra gidicem daha.cok sükür diyorum yinede.

Canım benim, bende de problemler devam ediyo. Kabızlık çok fena, mide ağrısı çekiyorum bir yandan, kusmalar tabiki devam, 10 gün iyiyim 2 gün kötüyüm. Kasık ağrılarım ağrı gibi değilde bööle baskı gibi kendini hissettiriyo hala. sanki bebek çok aşağıdaymışta aşağıya baskı yapıyomuş gibi korkuyorum çok. bir de çok çabuk yoruluyorum, yarım saat yürüyüşlerine başladık eşimle ama acayip yoruluyorum bende. Olacak bunlar güzelim, üzülmemeye çalış. Bende mide ağrısından ölücem artık o derece ağrıyo :( :( c.tesi kontrolüm var çok şükür. Umarım herşey yolundadır. Sen de ikiz gebeliği kaldırırsın tatlım aklına kötü şeyler getirme canım.

kızlar selammmm :)havalar çok sıcakk bunaltıyor insanı yahu ...dew canım maşallah size az kaldı gerçekten heyecan doruktaa :)ya kızlar gerçekten müthiş birşey bebekler ya mis gibi oluyorlar ..bugün arkadaşıma gittim 2.bebeği oğluş oldu 15 günlük çok tatlıydı yaka iğnesi gibi :)yapıştı bana oy oy çok güzel oluyorlar ya maşallah :)allahım inşallah hepimşze göstersin o günleri :)dew tatlım inşallah kolay bir doğumla kucağına alacaksın karyayı dualarım sizinle :)
bende ilaçları kestim 5 gün sonra geldi kırmızılar tabi bu tüp olayından sonra ağrılı geçiyor kanamalarım ..olsun bitsin artık kürlere dönecem sanırsam birazda öyle çabalayalım bakalım hakkımızda hayırlsı ..hepinizi öpüyorum kızlarrrrrrr....

kızlar selammmm :)havalar çok sıcakk bunaltıyor insanı yahu ...dew canım maşallah size az kaldı gerçekten heyecan doruktaa :)ya kızlar gerçekten müthiş birşey bebekler ya mis gibi oluyorlar ..bugün arkadaşıma gittim 2.bebeği oğluş oldu 15 günlük çok tatlıydı yaka iğnesi gibi :)yapıştı bana oy oy çok güzel oluyorlar ya maşallah :)allahım inşallah hepimşze göstersin o günleri :)dew tatlım inşallah kolay bir doğumla kucağına alacaksın karyayı dualarım sizinle :)
bende ilaçları kestim 5 gün sonra geldi kırmızılar tabi bu tüp olayından sonra ağrılı geçiyor kanamalarım ..olsun bitsin artık kürlere dönecem sanırsam birazda öyle çabalayalım bakalım hakkımızda hayırlsı ..hepinizi öpüyorum kızlarrrrrrr....

inan o adetin bile adam akıllı gelmesi bi nimet:)yani şükret haline canım...bencede senin sıpan kendiliğinden gelecek benim gibi herşeyi birbirine karıştırmadan düzgünce bir liste yap kendine ve uygula inş..bebişine kavuşacaksın güzelim:54:

inan o adetin bile adam akıllı gelmesi bi nimet:)yani şükret haline canım...bencede senin sıpan kendiliğinden gelecek benim gibi herşeyi birbirine karıştırmadan düzgünce bir liste yap kendine ve uygula inş..bebişine kavuşacaksın güzelim:54:

badecim canımmm umutsuz olmak yok ama değil mi:)bak bana 6 ayda kabus yaşadım resmen ..umudum hep var olacak birgün olacak :)inşallah hepimiz kavuşacağız bebişlere :)dediğin gibi bundan sonra kendiliğinden gelse tadından yenmez o bebiş keşke olabilir mucizeler hep var belki birgün beni bulur belki seni :)öpüyorummmmmmmmmmmmm:)

kızlaaaaaaar canlarım hepinize merhaba:-))) görüldüğü üzere ancak kendimi çok yorgun hissetmezsem bu saatlerde yazabiliyorum.hiç unuturmuyum sizleri..sayfaya giremesemde sizler hep aklımdasınız.dew canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.inşaallah yakında gül kokulu kızını kucağına alacaksın.evet şimdiden başlamış uykusuz geceler bence şuan uykunu almaya bak inan kızın aranıza katıldığında uykuyu unutacaksın:-)) ben kızımdan dolayı çok sık kalkıyorum sabahta 6:30da ayaktayız uykuyu falan unuttum:-))) ama çoooook şirinler onlar herşeye değerler:-))
cerenm ve melodi2 sizleri çok merak ediyordum.olumsuz sonuçlanması sizleri sakın üzmesin.inşaallah rabbim sizleri ,zrda ve badeciğimi de sevindirecek.yeterki umudunuzu yitirmeyin.
gülemle telefonda konuştuk.maşallah herşey yolundaymış annesine gitmiş.herkese selamları vardı.zrda canım seni daha iyi gördüm.pozitifliğini sürdür.:-))
yeliz,world07,kekec,vizontele,piraye inşaallah hayırlısıyla sizlerde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız..
beni sorarsanız rabbim bu mübarek günde bizim evimize iki tane melek gönderdi.:-)) oğlum akşamları bana sarılamadan uyumuyor:-)) kızım ve oğlum annem dedikleri an dünyam duruyor inanın harika bir duygu:-)) biyolojik olarak yaşamadım ama inanın benim ve eşim için hiç ama hiç önemli değil.yaaaa anlatamayacağım kadar harika birşey.:-)) oğlum bugün bana anneciğim doğum günün ne zaman diye sordu.bende neden sordun çocuğum dedim.sana çiçek alacağım. o zaman çok mutlu olursun.çünkü; ben seni çok seviyorum canım anneciğim dedi:-)) okula gidecem sonra işim olacak ve babama büyük kendime küçük araba sana ve kardeşimede elbise kolye alacağım diyor:-))) ben bunların uğruna ölmezmiyim:-)))
kendi tedavim temmuz 10da başlayacaktı ve eşimle karar aldık çocuklarımızı şuan kimseye emanet edemeyiz ve özellikle bana ihtiyaçları olduğu için.aynı zamanda hamileliğim gerçekleştiğinde biliyorsunuz dikkat etmemiz gerekiyor kendimize .bu arada çocuklarımızı ihmal etmek istemediğimizden bir süreliğine erteledik.hatta olmasada olur diye düşünüyoruz.sonuçta biyolojik olmasada rabbim bize bu şekilde uygun gördü gerçekten harika iki tane evlat verdi.biz şuan hem 6 yaşında okula gidecek bir çocuğumuza ve 2 yaşında bir bebeğimize sahibiz.
cerenm ben tam kakalı bir popo yıkıyorum.offff yapınca kokudan yanına yaklaşılmıyor ama inan o kakalı popoyu hiç şikayet etmeden zevkle yıkıyorum:-)) bu arada çişide öğretmeye çalışıyorum....
allah herkese anneliği yaşatır inşaallah.gerçekten muhteşem birşey:-)) dualarım sizlerle sevgili arkadaşlarım.yeterki umudunuzu yitirmeyin.sevgiyle sağlıkla kalın:-))
bade canım bana özelden e-mail adresini verirsen sana çocuklarımın fotolarını yollarım:-))

Son düzenleme:
canım maşallah kızına az zaman kalmış rabbim bizede o haftaları görmeyi nasip etsin İNŞALLAH.....Bugün senin dediğin gibi ilk lokmadan 1 saat sonra ölçtüm 137 çıktı kaç olması gerekiyormş..

Rosemm canim dogru olan bizler icin 1 saat sonra olcum yinede degerin kotu degil bana doktorum 140i gecersen degerlendirmemiz gerekiyro demisti tabi bir kez 140i gecmekten bahsetmiyor 2-3 kez 140 uzeri cikarsa bakicaz duruma demisti.

Lee canim ne guzel anlattiklarin cok seker cocuklarin var alah bagislasin senin adina bu mutlulugu yasadigin icin cok seviniyorum inan.Allah icine sindirsin.

Kizlar hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim..heyecan dorukta bende bildiginiz gibi degil...kizimin hareketleri iyice belirginlesti hic dik oturamiyorum artik yatasim var o kadar cok tekme atiyorki kaburga ve mideme size anlatamam nefes alamiyorum bazen :)))

Kizlar hepinizi cok opuyorum kendinize iyi bakin....sicaklara dikkat sahsen ben dus alip alip uzaniyorum disari ciksam bayilirim kesin....

sizin fotolarda gulen gozler eksik olmuyor leecim. hepiniz ayri ayri isildiyorsunuz. iste bu telasin, kosturmacanin icinde kendiliginden gelsin bebeginiz. kiz cok cimcime, oglan da cok sevimli. hem biri sana, biri esine benziyor; guzel de olmus, hak gecmemiş.
dew benim de sık sık aklımdasın, esin gelince mutlulukla, gozyaslariyla bebegine kavusacaksin. hic telas etmemeye calıs ve bu guzel anı doyasıya yasa. umarim hamileligin gibi dogumun da sıkıntısız gecer.cicegini koklayacaksın artık. ne haldesin dusunemiyorum, ben bile heyecanlaniyorum halini dusununce.
melodi, bade kadersiz arkadaslarim benim :) haftasonu geliyor, ancak haftasonlari nefes alabiliyorum, isler de sıkıcı ve yorucu geliyor. o yuzden bugun daha mutluyum. ama bizim de hayatimiza renk gelsin degil mi ? biz de karnimizi tutup telaslanalim artık :)

sizin fotolarda gulen gozler eksik olmuyor leecim. hepiniz ayri ayri isildiyorsunuz. iste bu telasin, kosturmacanin icinde kendiliginden gelsin bebeginiz. kiz cok cimcime, oglan da cok sevimli. hem biri sana, biri esine benziyor; guzel de olmus, hak gecmemiş.
dew benim de sık sık aklımdasın, esin gelince mutlulukla, gozyaslariyla bebegine kavusacaksin. hic telas etmemeye calıs ve bu guzel anı doyasıya yasa. umarim hamileligin gibi dogumun da sıkıntısız gecer.cicegini koklayacaksın artık. ne haldesin dusunemiyorum, ben bile heyecanlaniyorum halini dusununce.
melodi, bade kadersiz arkadaslarim benim :) haftasonu geliyor, ancak haftasonlari nefes alabiliyorum, isler de sıkıcı ve yorucu geliyor. o yuzden bugun daha mutluyum. ama bizim de hayatimiza renk gelsin degil mi ? biz de karnimizi tutup telaslanalim artık :)

hiç güleceğim yoktu üç küçük emrah :)ne yapalım bizimde göreceğimiz varmış..inş. bizde anne oluruz bigün ...ne diyeyim.........

LEE yazdım ama burdan da yazmak istedim..çoook güzel bir aile olmuşsunuz canım..kuzuların çok tatlı..hep mutlu olun inş.

Rosemm canim dogru olan bizler icin 1 saat sonra olcum yinede degerin kotu degil bana doktorum 140i gecersen degerlendirmemiz gerekiyro demisti tabi bir kez 140i gecmekten bahsetmiyor 2-3 kez 140 uzeri cikarsa bakicaz duruma demisti.

Lee canim ne guzel anlattiklarin cok seker cocuklarin var alah bagislasin senin adina bu mutlulugu yasadigin icin cok seviniyorum inan.Allah icine sindirsin.

Kizlar hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim..heyecan dorukta bende bildiginiz gibi degil...kizimin hareketleri iyice belirginlesti hic dik oturamiyorum artik yatasim var o kadar cok tekme atiyorki kaburga ve mideme size anlatamam nefes alamiyorum bazen :)))

Kizlar hepinizi cok opuyorum kendinize iyi bakin....sicaklara dikkat sahsen ben dus alip alip uzaniyorum disari ciksam bayilirim kesin....[/QUOTE

canim sen kizinin yuzunu nasil goruyorsn israel beyin 4 boyutlu ultrasonu varmi ki

Kizlar hepinizi cok opuyorum kendinize iyi bakin....sicaklara dikkat sahsen ben dus alip alip uzaniyorum disari ciksam bayilirim kesin....[/QUOTE

canim sen kizinin yuzunu nasil goruyorsn israel beyin 4 boyutlu ultrasonu varmi ki

3 boyutlu var canim ultrasonun iki kafasi var birini birakip digeriyle bakiyor o zaman kizimin yuzu cok net gorunuyor eminim artik sanada oyle bakiyordur sen nasil gormedin ki?anlamadim.

cerenm canım sakın umutsuzluğa kapılmayın .inşaallah sizlerde bu duyguyu yaşayacaksınız.:-))

LEE yazdım ama burdan da yazmak istedim..çoook güzel bir aile olmuşsunuz canım..kuzuların çok tatlı..hep mutlu olun inş.

sağolasın çılgın bedişim:-)) allah sizlerede yaşatır inşaallah.ben inanıyorum.oğlumla sizler için dua ediyoruz:-)) meleğimin duasıyla inşaallah rabbim sizleride sevindirecek:-))

Back
X