Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarr selammmm ..anneciğim iyi allha şükür aama ben çok koşturdum haliyle bilmiyorum ne olacak sonuçç..kendimi unuttum onun derdine düştüm inşallah tutarsa bu koşuşturmaca da mucize olacak :)inşallah miniğim benimledir de yeni bir nefes yeni bir enerji gelir ailemize inşallah...ben de bugün daha iyiyim sabırla cuma gününü bekliyorum az kaldı zatenn ak kara çıkacak meydana :)hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederimmm öpüyorum sizleri ve küçük sıpalarınızı :)

kızlarr selammmm ..anneciğim iyi allha şükür aama ben çok koşturdum haliyle bilmiyorum ne olacak sonuçç..kendimi unuttum onun derdine düştüm inşallah tutarsa bu koşuşturmaca da mucize olacak :)inşallah miniğim benimledir de yeni bir nefes yeni bir enerji gelir ailemize inşallah...ben de bugün daha iyiyim sabırla cuma gününü bekliyorum az kaldı zatenn ak kara çıkacak meydana :)hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederimmm öpüyorum sizleri ve küçük sıpalarınızı :)

canım çok sevindim annenin iyi olmasına..bizde de bugün hastane telaşı vardı.annem hastanedeydi benimde..bi troid filmi bi akciğer filmi çekildi..çok şükür iyi çıktı.bende tuz yumurtladım..hiç rahat bi insan olmayı beceremiyorum..Allah sağlık versin ailemize..
canım koşuşturmacada bişey olmuyo sıpaya merak etme..o öyle bi gömülüyomuşki doktorum anlattı tuttuysa amudada kalksan bişey olmaz diye..seninkide duruyodur merak etme:) çok heyecanlıyım aslında senin için..çünkü seninkide benim gibi gitti hep..
Allahımmmm inşallah tutsunda şoke etsin seni:)

gecmis olsun annelerinize.
benden birkac gun once islemi olan bir kız da pozitif almıs bugun. melodi senin de pozitif olacak. daha iyi tantanada dusunmeye firsatin olmamistir. ben de akupunkturu arastiriyordum, adetliyken olmuyormus, ben de hastalandim bugun. c.tesi dolasayim diyorum akupunktur yapan doktorlari 1 ay once baslaniyormus, tam 1 ayım var, tam zamani baslamak icin. hatta bir tanesi jinekolog ayni zamanda bir tasla iki kus olacak :) incir kuru tam gaz, ama cidden endise ediyorum cok sekerli cunku, bu kadar cok yuklenmek karacigeri yormaz umarim.
ya bir de bakayım gecmıse ben 30 kere fılan sormusumdur landarcha onun ılac nasıl ıcılıyordu dıye, onu da ıcecegım bu ay. bir bardak suya bir kasıktı galiba ama adetle mi baslaniyordu ona bakayım.
gorusuruzzz

Canim cok gecmis olsun annene umarim onemli birsey degildir....

canım çok sevindim annenin iyi olmasına..bizde de bugün hastane telaşı vardı.annem hastanedeydi benimde..bi troid filmi bi akciğer filmi çekildi..çok şükür iyi çıktı.bende tuz yumurtladım..hiç rahat bi insan olmayı beceremiyorum..Allah sağlık versin ailemize..
canım koşuşturmacada bişey olmuyo sıpaya merak etme..o öyle bi gömülüyomuşki doktorum anlattı tuttuysa amudada kalksan bişey olmaz diye..seninkide duruyodur merak etme:) çok heyecanlıyım aslında senin için..çünkü seninkide benim gibi gitti hep..
Allahımmmm inşallah tutsunda şoke etsin seni:)

Annelerimiz herseyimiz hayatimizin en inemli tasi onlar bence allah basimizdan eksik etmesin zaten annelerin hakki odenmez ama bu sene beni pamuklara sardi annemle babam allah basimdan eksik etmesin....gulemcim cok gecmis olsun...

Cerenm bizim bu topigi acan Meldi varya ikinci tup bebek denemesinden sonra akapunktura gitti ve hamileligini ona baglar eger hamile kalmasaydim bende gidecektim kesin gitmelisin canim ama iyi bir doktor bulmak lazim istersen Meldiye sorabilirim doktorun adini.

Ben iyiyim kizlar bas sagligi icin misafirler gelip gidiyor biraz onlarla biraz dinlenerek geciyor gunlerim bugun tam 35 hafta olduk daha nice haftalar olsun diyorum :)))
Opuldunuz..

ben o zaman da sormustum meldiye, ama bir cevap alamamistim. bilmiyorum belki nete cok girmiyordu, gormedi sordugumu.
ben de dun bir reiki uzmanindan danismanlik aldim. ben o ruhu goruyorum, cok yakin dedi. ama o ruhu senin isteyip cagirman lazim, ben goruyorum ama dusuncelerinle onu yok da edebilirsin dedi. hep olumlu seyler soyledi aslinda, kimileri cok havada kaldi, kimileri de uygundu bana. gec kalıyorum telasindan sıyrılmam gerektigini hatirlatti.

Melodi canım geçmiş olsun anneciğine, umarım şimdi herşey yolundadır. Bak yarına da az kaldı. Güzel haberini bekliyor olacağız.
Gülemcim hayırdır yaa noldu senin anneciğine de geçmiş olsun canım, rutin kontrollermiydi, yoksa rahatsızlandı mı,kıyamam yaaa... Annelerimiz herşeyimiz gerçektende. Allah onlara sağlık versin, başımızdan eksik etmesin.
DEW canım yaaaa çok çok az kaldı, walla seni düşündükçe ben heyecanlanıyorum. Allahım hayırlısıyla kavuştursun kızınla seni :) öpüyorum kocaman
Cerenm akapunktur işi süper, umarım uzman bir doktor bulurusn. Bu arada reiki demişken ben reiki eğitmeni sayesinde yüzme öğrendim biliyomusunuz :) :) ben çok küçükken yüzme kursunu gidiyodum hocayı çok kızdırmıştım o da beni kolluksuz desteksiz havuzun ortasına atıvermişti, tabi ben boğulma tehlikesi geçirmiştim o gün bu gündür denize havuza girmeye çok korkardım. Taaaa ki bundan 4 yıl öncesine kadar. Ablamın eltisi reiki eğitmeni, şehir dışında yaşıyolar. Hep beraber asosa gitmiştik ve kadın bana 1 saat içinde asosun sularında yüzme öğretti kızlar. İnanılmazdı. Ben bu reiki olayına çok inanırım o sebeple :) bazılarına saçma gelebilir ama bence bu işi gerçekten biliyolar :) :) :) cerenm umarım 1 ay içerisinde sen de pozitif düşünerek içindeki ruha ulaşırsın canım.
Bu arada kızlar ben ufak ufak alışverişe başliiim istiyorum, haftaya istanbula gittiğimizde cinsiyetimiz netleşsin ufak ufak bişiler alayım. Şu annenin yatakodasına koyulan beşiklerde kafam çok karışık, ne alsam acaba, hasır sepet beşikler var çok güzel, ya da bambu olanlar, tabi biraz pahalı. Acaba kullanışlı olur mu... Daha bebek odası yapılacak :) :) beni alışveriş heycanı sardı kızlar :) :)

günaydın kızlar..sağolun iyi dilekleriniz içn..annemde geçmeyen bi öksürük var..yıllardır doktora gider birde burda gösterelim dedim,birde boğazında nodül ele geliyodu troidlerine baktırdık..orda da bişey görünmedi ama doktor sintigrafi istedi..birde smer sonucuna göre enfeksiyon çıktı sabah akşam iğneliyorum :))) çok zor hastaneye gider hatun ama bana karşı koymak imkansız:) gözüm gibi bakıyorum.oda yemekler yapıyo bana..dün o hastaneye gitti evde değil diye eski moduma girdim yine..akşama döndüğünde nolurrr gitme bi daha bi yere diye zırlayacaktım az kalsın:) inanılmaz değişiyorum tek başımayken..direk eski koltuğuma yapışıyorum..

dew karyacık laf dinleyen bi kız olacak belli:) hiç üzmeyecek seni..otur oturduğun yerde dedin bak gününü bekliyo maşallah..ama yinede çok az kaldı..çok heyecanlı hakkaten..

piraye alışveriş olayına girdin demek:) bende arkadaşım sayesinde kataloglara baktım ama ona fikir vermek için..kendim için hiç bişey bakmadım..bi tane kıyafet bile almadım kendimede.zaten evde olunca hiç gerek olmuyo..internette bebek için alışveriş listeleri varmış.onlardan faydalanabilirsin..ama benim naçizane fikrim bebek eve gelmeden bir çöp bile almamak..hala o kadar temkinliyim ki herşeyin markasına modeline kadar karar veririm Allah izin verirde doğum olursa hepsini bi günde alırım diye düşünüyorum..dün gezmeye gittik akşam ilk kez tanışıyorum eşimin müdürü eşi..ayy kadının hamilelikle ilgli konuşmaları bile gerdi beni,annem diyo niye öle suratın değişiyo...ne bileyim..korkumu..temkinli olmakmı...hatta oğulları eczacıymış cinsiyet tahmin etme yolu varmış baya bilimsel bişey anlattı anlamadık..neyse doğum tarihlerimizi falan yazdı bişeyler yaptı %90 erkek dedi..tabii bu hamile kalınan ayla alakalıymış..ama bizim yumurta sperm ocak ayından kalma:))) artık sesimizi çıkarmadık:)

gulemccim nedense benim içime de hep oğlan doğuyo..gerçi pirayeye kız demiştim:)demek tersi oluyo hehehe..yaa benim sağ tarafımda acayip bi ağrı var kistmi oldu apandsitimmi patlıyo bilemedim..bide dr.a gidermişim kistin var bu ay kalıcak dermiş tedavi hobaaa başlarım dudakları pırrrrlatmaya vallahi...

selamm kızlr...annem iyi allaha şükür idrar yolları enfeksiyonu olmuş ama kadını bitirdi resmen öye diyim yanii..zor atlatıyor..gülemcimm canım senin anneye de çok geçmiş olsun şükür iyiler allah başımızdan eksik etmesin..dewcim saol güzelim maşşallah çok az kaldı kavuşmaya çok heyecanlı ya:)

pirayecim senin oğlan geliyor büyük ihtimal değil mi :)gülemcim aslında kızlar inatçıdır dew in karyası gibi minik bir prenses geliyor olabilir :)ay ne güzel ya bebişlerimiz arttı maşallah ...

cerenm ben aku yaptırdım ama bana faydası olmadı ne yazıkki belkide doktor işinin ehl değildi bilmiyorum çok profesyonel bir yer değildi..ben inanıyorum bu tarz şeylere am burda iyi yapan bir yer yok kalkıp izmire gelmem gerekecek yanii..,,badecim inşallah öyle birşey olmayacakkk :)güzel şeyler düşün...

ben bugüne kadar çok pozitif geldim aslında ama bugün diplerdeyim ya of niye böylr oluyor kızlar..resmen aynı şeyleri yaşıyorum bilindik regli gerginliğim kasıklarda aynı şeyler bilindik o his olmadı yani hissedeiyorum keşke yanılsam ama resmen ilaçlar sayesinde olmuyorum ..gülem dediklerin geliyor aklıma hep yenilen pehlivan misali diyordun ya benim hayatım hep böyle tedavilerle geçecek diye tam olarak aynı hisleri yaşıyorum sonuç alınamayan tedaviler ..şimdi ben o durumdayım yorgunum gerçekten..yine de hakkımızda hayırlısı diyorumm.. elimden geleni yaptımm olmuyor işte zorlamam kızım diyorum bazen ama bu bebiş ya nasıl oturup kalır ki insan ..yine deneyeceğim elbet ama ne kadar sürecek bu serüven..

gulemccim nedense benim içime de hep oğlan doğuyo..gerçi pirayeye kız demiştim:)demek tersi oluyo hehehe..yaa benim sağ tarafımda acayip bi ağrı var kistmi oldu apandsitimmi patlıyo bilemedim..bide dr.a gidermişim kistin var bu ay kalıcak dermiş tedavi hobaaa başlarım dudakları pırrrrlatmaya vallahi...

gerçektenmi:) ben hep çocuğum olursa oğlan olurmuş gibi gelirdi evlendiğimden beri..hiç kız getirmedim aklıma..ama bende eşimde annemde rüyalarımızda hep kız gördük..dün o tanıdıkta erkek deyince eşimle güldük..ama doktor ne dese şaşırmam yani..o kadar adapte değilim henüz:) sağlıklı sıhhatl olsunda...
canım sen muayene olmadınmı geçende..gel bakalım demedimi bu doktor? hayır d.k.hapı kist varsada eritmek için kullanılıyo ama daha kontrollü git bari..bi görün..bazen aldığımız hormonlara tepki veriyo yumurtalıklar,d.k.hapıda hormon sonuçta.inşallah bi sıkıntı olmayacak canım..

selamm kızlr...annem iyi allaha şükür idrar yolları enfeksiyonu olmuş ama kadını bitirdi resmen öye diyim yanii..zor atlatıyor..gülemcimm canım senin anneye de çok geçmiş olsun şükür iyiler allah başımızdan eksik etmesin..dewcim saol güzelim maşşallah çok az kaldı kavuşmaya çok heyecanlı ya:)

pirayecim senin oğlan geliyor büyük ihtimal değil mi :)gülemcim aslında kızlar inatçıdır dew in karyası gibi minik bir prenses geliyor olabilir :)ay ne güzel ya bebişlerimiz arttı maşallah ...

cerenm ben aku yaptırdım ama bana faydası olmadı ne yazıkki belkide doktor işinin ehl değildi bilmiyorum çok profesyonel bir yer değildi..ben inanıyorum bu tarz şeylere am burda iyi yapan bir yer yok kalkıp izmire gelmem gerekecek yanii..,,badecim inşallah öyle birşey olmayacakkk :)güzel şeyler düşün...

ben bugüne kadar çok pozitif geldim aslında ama bugün diplerdeyim ya of niye böylr oluyor kızlar..resmen aynı şeyleri yaşıyorum bilindik regli gerginliğim kasıklarda aynı şeyler bilindik o his olmadı yani hissedeiyorum keşke yanılsam ama resmen ilaçlar sayesinde olmuyorum ..gülem dediklerin geliyor aklıma hep yenilen pehlivan misali diyordun ya benim hayatım hep böyle tedavilerle geçecek diye tam olarak aynı hisleri yaşıyorum sonuç alınamayan tedaviler ..şimdi ben o durumdayım yorgunum gerçekten..yine de hakkımızda hayırlısı diyorumm.. elimden geleni yaptımm olmuyor işte zorlamam kızım diyorum bazen ama bu bebiş ya nasıl oturup kalır ki insan ..yine deneyeceğim elbet ama ne kadar sürecek bu serüven..

tekrar geçmiş olsun canım..ben annemle ilgili troid ultrason raporunu okudumda sanırım araştırılması gereken bişey var.açıkçası ohh demedim daha ama aklı başında davranmaya çalışıyorum..bakalım yapabilecekmiyim..inşallah bişey çıkmaz..
canım iyi biliyorum neler hissettiğini..ne desem,ne desek fikrin,psikolojini değiştirmeyiz..bu iş böyle..olacağınada çok büyük inancım var..gerçekten imkansız görünen bişey olsa gittiğin doktorlardan biri olsun söylerdi,bu kadar zaman yüzleşirdin bununla...tabii herşeyi Allah biliyo ama tıpta aşağı yukarı bişeyler belirtiyo insana...toparlan,teste kadar ilaçlarını bırakma..

sabah yarisinda cıktım yazarken, isim cıktı. dew bebegin aslan olacak, ben de aslanim, zaten tek bildigim burc aslandir. benim burcum diye soylemiyorum ama cok severim ben tanidigim aslan burclu insanlari. hep islerinde, hayatlarinda basarili insanlardir. kendime tenzii ediyorum :) senin kızın da oyle olsun
guzel seyler soyledi pirayecim danismanim. moral oldu, bazi hikayeler anlatti, hep mutlu sonla biten. menopozu cagirma dedi, kendini sen sokuyorsun boyle bir duruma filan dedi. mesela senin cocugun gozumun onunde dedi, tarif etti. surasi soyle, burasi boyle diye. guzel seyler dusundurdu. bir de bazi konularda catistik, mesela ben kendi cocugumu dogurmasam olur diyorum, o dogur mutlaka dedi. ben eskiden birkac seans yogaya gitmistim, cok sıkılmıstım. aksiyon olmayan spor bana gore degil diye, ama simdi yapacagim herhalde. bakayım kok cakrama calisayim biraz da acılsın, sacılsın cocuk olarak donsun :)
arkadaslarimdan hasir alanlar oldu, ama hareketli veletler bir sene dolmadan icinde sallanmaya basladilar ve anneleri hemen bu besikleri verecek yer aradi. ters kepce gelmesin, cocugu yerden toplamayalim dediler. ama seker oluyor valla yeni dogunca o suslu sepetler. yani aslinda gereksiz ama oh alayım da ıcımde kalmasın dersen de al gec.
bade kist diye tutturma, her agriyi kotuye yorma. belki kocaman yumurtadir, bebek olarak doner :) ayrıca benım gecen sene agustosta kıstım cıkmıstı, bir sene oyaladılar ama tup bebekte aspire ettiler. hem de benımkı de zararsız folıkul kıstıydı 2-3 mm civarinda seyreden. yani bırseyler soyle, benım kıstlerım ınatcı, gecmez bu hemen, beklemek ıstemıyorum, bırsey yapalım de. bekleme, dogum kontrol hapı zaman harcamak iste.

aa gulem hay allah, neyse birsey cıkmaz umarim.
melodi sen bugun yaptiracaktin ya tahlil ? artık yuzdun, kuyruguna geldin. hem bu usumus bebekler annelerinin sıcakliginda cok mutlu oluyorlar, onlara sımsıkı tutunuyorlar. sen de bebekliler kervanina katiliyorsun, benım hıc suphem yok. leeyle ben kaldim galiba sadece.

sagol guzelim seninde epey ilerledi masallah....benim once 50 mg yukelem yapildi 150 ustu cikti sonra 100mglik istedi Israel bey oda 3 ayri deger oluyor 170,165,150 civari cikinca rejime girdim.Sofra sekerini tamamen kestim cayimi sekersiz icmekle basladim, kazandibi dondurma herturlu tatliyi tamamen kestim,gevrek yerdim her sabah onuda kestim beyaz ekmek yok hersey tam bugdayli filan secildi ve ic hastaliklari endokronilog'a gittim seker hastlaarina bakan doktor meyvelerdede karpuz kavun kayisi cok az yedim daha az sekerli olan meyveleri tercih ettim ama onlarda kisitlama yapmadi doktorum bebege bana yararli olabilecek hicbirseyi kesmedik limitsiz yedim ama sofra sekeri kesinlikle yasak canim.Ha birde hergun bir kez parmaktan kan alarak seker olcumu yaptim kontrol altinda tutmak adina.Ne oldu sende de mi cikti?

içime doğmuş demekki canım benimde 156 çıktı 100 mg yapılacak israel beyde yok şimdi gelince görüşcez....endokronilog olarak kime gittin canım...parmaktan nasıl yaptın canım... aç tok kaç saat sonra yaptın....

sevgili anneler anne adayları canım arkadaşlarım:-)) iyi geceler hayırlı ramazanlar:-)) dilerim rabbim hepinizi bu mübarek ayda sevindirir:-))geçmişi okumadan yazıyorum.umarım herşey yolunda gidiyordur.ceren ve melodinin transfer gerçekleştimi inşaallah olumlu olmuştur herşey.badecik sen başladınmı tedaviye? ben bir süreliğine erteledim.şuan çocuklarımın bana ihtiyacı var.tedavi sürecinde onları ihmal etmek istemiyorum. bizleri soracak olursanız yazacak o kadar çok şey varki ama maalesef zaman bulup yazamıyorum.eeeee artık iki çocuklu ve çocuklarına yoğunlaşmış bir anneyim.hemde çooook mutlu bir anneyim:-)) geçen hafta düğünümüz dolayısıyla şehir dışına çıkmıştık. çocuklarım anneanne,dayılar,teyzeler,yengeler ve kuzenleriyle tanıştılar.birbirleriyle öyle güzel kaynaştılarki anlatamam:-))anne tarafının gülü oldu bunlar :-))
şuan evimizdeyiz inşaallah fırsat buldukça yazacağım sizlere.sevgiyle kalın......

Tatlim merak ediyorum seni bugun yapacaktin diymi testi hadi yaz yaaa merakta birakma bizi...

içime doğmuş demekki canım benimde 156 çıktı 100 mg yapılacak israel beyde yok şimdi gelince görüşcez....endokronilog olarak kime gittin canım...parmaktan nasıl yaptın canım... aç tok kaç saat sonra yaptın....
tatlim gecmis olsun benim gibi cikmis degerin israel bey yok evet bugun geliyor insallah haftaya konusursun benim gittigim bayan alsancakta sevinc biberoglu diye bir bayan cok hassas cok ciddiye alan bir kadin hatta bazen bayiyor hehe ama ben onun sayesinde cok kilo almadim bebegime aldirdim saglikli beslendim yani uzulme degerin cok yuksek degil parmaktan olcum icin babamin bir cihazi var onu kullandim ama doktora gorunmeden alma belki gerek duymazlar canim.Gecmis olsun.

aa gulem hay allah, neyse birsey cıkmaz umarim.
melodi sen bugun yaptiracaktin ya tahlil ? artık yuzdun, kuyruguna geldin. hem bu usumus bebekler annelerinin sıcakliginda cok mutlu oluyorlar, onlara sımsıkı tutunuyorlar. sen de bebekliler kervanina katiliyorsun, benım hıc suphem yok. leeyle ben kaldim galiba sadece.

cerenm vallaha evet aslan olcak benim ki demek send aslansin aman gozumu korkuttular benim dikakt cekmeyi sever ilgi manyagi olurmus aslan burclari diye sen guzle seyelr soylemissin mutlu oldum bak simdi :))) gordugum kadariyla tatli hatunsun darisi benium kizimin basina insallah. :)))

selam kızlar maalesef olmadı.sonuç aynı 2.0 geçenseferde aynıydı.kırgınım,yorgunum ama bu bır son degil aksine yeni başlıyorum makus talihimi degiştirecegim allahın izniyle..sevgiler

selam kızlar maalesef olmadı.sonuç aynı 2.0 geçenseferde aynıydı.kırgınım,yorgunum ama bu bır son degil aksine yeni başlıyorum makus talihimi degiştirecegim allahın izniyle..sevgiler

Canım benim ne diyeceğimi bilemiyorum her zamanki gibi. Ama inanıyorum mutlaka bir gün hatta çok yakın zamanda anne olacaksın canım benim.

canım uzuldum gercekten yıne umut yıne hayal kırıklıgı zorlandın sen cok bu sene kacıncı transferın bu dınlencekmısın yoksa yola hıc durmadan devamı ama yılmamana guclu olmana cok sevındım herkes senın gıbı olamıyo neyazıkı Rabbım ınsallah en ksa zamanda melegını sana bagıslar

Back
X