sağol cerencim..
bade :)) çok şükürrr canımm....rahatladım...
evetttt karya hatun dünyada..ve çok güzelll.facede resmi var..dew babaya benziyo demişti ultrasonlarda ama aynı kendisi..kara bı kız:))))) yanaklar falan tombiş tombiş:))) canım yaaa...Allaha şükürler olsun..ailesine bağışlasın..darısıda bizlere olsun inşallah...
Demek karyamız dogdu ay cok merak ettım ya kımbılır nekadar guzeldır mıs kokar sımdı o Rabbım bızlerede nasıp etsın kucagımıza almayı ınsallah bende cok merak edıyorum oglum kıme benzıycek saglıkla kucagıma alayımda farketmez gercı kıme benzedıgı
melodi hoşgeldin canım..nasıl geçti tatil? iyi gelmiş belli:))) valla insan şurdan 1 saat öteye gitse havası değişiyo dimi..bende bayram tatilini iple çekiyorum..evde pineklemeye başladım çünkü.canım karya geldi dünyaya..maşallah çok tatlı..dewin eşi eklemiş.bende yorum yazamadım o yüzden..ama not düşmüş anne kız ikiside iyiler diye:))) dewi çok merak ediyorum aslında..sütü geldimi,neler yaşadı falan.azıcık toparlansın yazar muhakkak:) darısı bize canım yaa..hep içimden geçiriyorum şu sonbahar güzel güzel gelsin..kızlarda baharlar açsın inşallah diye..inşallah yakındır canım...
lee sende hoşgeldin canım..hakkaten çok yoğunsun..bu nasıl bişeydir yahuuu..gecenin köründe anca fırsat buluyosun genelde:)))
bende senin minik sıpalarını çok seviyorum..kızın ayrı amaçok sevimli:)))
badeee canımmm benim buralardayız hayatım..arada kopanlar oluyo ama gönüller bir..hakkaten piraye yoğun heralde bu günlere..dewde ilk fırsatta yazar...herkes doğurmadan gemiyi terk etmek yok yavrummmmm....merakla sizi bekliyorum ben:)))
canım bence dew e benziyo..yahu sende demi yok face? canım banada diyolar ayyy kime benzeyecek acaba diye,ben daha kafamda oralara gelememişim çok tuhaf geliyo bu sorular...sağlıkla gelsin inşallahhhhh..kaynanama bile benzeyebilir:)))))))
melodi hoşgeldin canım..nasıl geçti tatil? iyi gelmiş belli:))) valla insan şurdan 1 saat öteye gitse havası değişiyo dimi..bende bayram tatilini iple çekiyorum..evde pineklemeye başladım çünkü.canım karya geldi dünyaya..maşallah çok tatlı..dewin eşi eklemiş.bende yorum yazamadım o yüzden..ama not düşmüş anne kız ikiside iyiler diye:))) dewi çok merak ediyorum aslında..sütü geldimi,neler yaşadı falan.azıcık toparlansın yazar muhakkak:) darısı bize canım yaa..hep içimden geçiriyorum şu sonbahar güzel güzel gelsin..kızlarda baharlar açsın inşallah diye..inşallah yakındır canım...
lee sende hoşgeldin canım..hakkaten çok yoğunsun..bu nasıl bişeydir yahuuu..gecenin köründe anca fırsat buluyosun genelde:)))
bende senin minik sıpalarını çok seviyorum..kızın ayrı amaçok sevimli:)))
badeee canımmm benim buralardayız hayatım..arada kopanlar oluyo ama gönüller bir..hakkaten piraye yoğun heralde bu günlere..dewde ilk fırsatta yazar...herkes doğurmadan gemiyi terk etmek yok yavrummmmm....merakla sizi bekliyorum ben:)))
gece gece guldurdun benı Allahta senı guldursun gulem kız olsaydı ben ısterdım tıpı kaynanama benzesın guzel kadın cunkı ama erkek oldugu ıcın esıme benzer ınsallah hem huyu guzel hemde kendı kocısımın:) canım var benım facesım esımle ortak kullanıyoruz atım sana ozelden eklersen sevınırım ıyı geceler
bade aslinda bir yerde haklisin endiselerinde. sonucta hem uzun ugras gerektiriyor bu is, hem de moral. aslinda doktor aksi bir durum olsa seni uyarir da, ama icine sinmiyorsa bir baska doktordan fikir alamaz misin? bence sirf kuruntular yuzunden bir ay kaybetme, ama ille simdi olsun diye diretmemen de guzel. biz uzman degiliz guzelim sonucta, yine bir doktor soyler herseyin en dogrusunu. acik acik bir doktora danis, tup bebege baslamak icin uygun bir zaman mi diye sor.kızlar beni yine kaşıntı aldı:))ben vazgeçiyorum şimdilik tüp olayından...yani galiba..yine delirdi bu kız diyceksiniz ama geçen ay ki adet coşkusu yüzünden doğru bi şekilde günümün hesaplandığını düşünmüyorum..yani sanki başlasak bile tedavinin ortasında adet olucam gibi ...öff çok çaresizim..şimdilik kendimce adetim düzene girene kadar bıraktım ..önümüzdeki ay korunmayı bırakıp yumurta takibi yapmayı düşünüyorum..artık dış gebelik iç gebelik Allah hayırlısını versin ama cık olmayacak..öff delirdim yine dimi..saçma düşünüyosam neolur uyarın beni ..oyyy çok çıkmazdayım oyyyy:)
kızlarrrr şaka ettimde benzerse kaynanama aboooovvvv...gerçi eşim annesine benziyo.sanırım bingo bu iş:)))
neyse her zamanki gibi sağlığı önemli..
yelizcim ekledim seni canım:)
melodi sen zaten tatillik yerde yaşıyon dimi..sana heryer tatil valla:) neyse tadını çıkar canım.sende landarch gibi tatil bebeği yaparsın inşallah:) en rahat zamanda:)
bade canım yaaa ne oldu gene? ben anlayamadım senin derdini,kaşıntı derken mantarmı oldun? ya hiç adet olmayanlara bile tedavi uygulanıyo,ilaçla senin adetinde durur yumurtada toplanır..doktorlar yön veriyo tedaviye zaten..yok baskılayıcı yok bilmem ne...bence sen doktoruna güveniyosan devam et..ama belki cerenin dediği gibi başka bi doktordan fikir alsan iyi olur..sen bakma kukuna tedavide dize gelir o...
kızlarrrr şaka ettimde benzerse kaynanama aboooovvvv...gerçi eşim annesine benziyo.sanırım bingo bu iş:)))
melodi sen zaten tatillik yerde yaşıyon dimi..sana heryer tatil valla:) neyse tadını çıkar canım.sende landarch gibi tatil bebeği yaparsın inşallah:) en rahat zamanda:)
bade canım yaaa ne oldu gene? ben anlayamadım senin derdini,kaşıntı derken mantarmı oldun? ya hiç adet olmayanlara bile tedavi uygulanıyo,ilaçla senin adetinde durur yumurtada toplanır..doktorlar yön veriyo tedaviye zaten..yok baskılayıcı yok bilmem ne...bence sen doktoruna güveniyosan devam et..ama belki cerenin dediği gibi başka bi doktordan fikir alsan iyi olur..sen bakma kukuna tedavide dize gelir o...
bade aslinda bir yerde haklisin endiselerinde. sonucta hem uzun ugras gerektiriyor bu is, hem de moral. aslinda doktor aksi bir durum olsa seni uyarir da, ama icine sinmiyorsa bir baska doktordan fikir alamaz misin? bence sirf kuruntular yuzunden bir ay kaybetme, ama ille simdi olsun diye diretmemen de guzel. biz uzman degiliz guzelim sonucta, yine bir doktor soyler herseyin en dogrusunu. acik acik bir doktora danis, tup bebege baslamak icin uygun bir zaman mi diye sor.
melodi seninki de tatil bebegi olsun da sevinelim.
dew neler yapiyor acaba, vallahi cadi kiz demeye dilim elvermiyor melek gibiydi masallah. uzuyor mu ki annesini ?
canımm evet lakin insan değişiklik arıyor :)evden uzak yemek derdi yok temizlik derdi yok oh keyif işte ama ne yazıkki döneceğiz yarınkeşke olsa öyle birşey ama bana nerdeeeeeeeee diyorum :)
badecim canım ne desem bilemedim inan..içine nasıl sinerse o zaman başla bu çok önemli bence ben hep eşimin iteklemesiyle yaptım tedavilerimi belki degerçekten hazır değildim bilemiyorum başka bir doktordan da fikir al istersen güzelim zamanı geldiğinde olacak bu iş inan hepimiz anne olacağız inşallah :)
canımm evet lakin insan değişiklik arıyor :)evden uzak yemek derdi yok temizlik derdi yok oh keyif işte ama ne yazıkki döneceğiz yarınkeşke olsa öyle birşey ama bana nerdeeeeeeeee diyorum :)
badecim canım ne desem bilemedim inan..içine nasıl sinerse o zaman başla bu çok önemli bence ben hep eşimin iteklemesiyle yaptım tedavilerimi belki degerçekten hazır değildim bilemiyorum başka bir doktordan da fikir al istersen güzelim zamanı geldiğinde olacak bu iş inan hepimiz anne olacağız inşallah :)
gülemciim yok canım kaşıntı ruhumda :)tedavi yaklaştıkça kaçmak istiyorum hep bahaneler üretiyorum..yani kanım bitlendi yine:)
off cernm çok karışık bir durum..dr.gayet iyi değerlendirdi aslında..rahim kalınlığına göre günü belirledi filan..ama ben ilki gibi olacağına o kadar inandırmışım ki kendimi kaçıyorum açıkcası..yoks aherşey normal aslında..
melodi inş. güzelim anne oluruz da ben biraz cebelleşiyorum tedaviyle..bakalım hayırlısı...aslında 17sinde gidicem o zaman dr.a sorayım aklıma takılanları..ama ne bileyim olmayacak boşuna eziyet gibi geliyo..bari normal deneyeyim dedim..
sağolun kızlar iyi ki varsınız ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?