ee piraye isim ne dusunuyorsunuz ?
gulem 2 gune bebekle randevu var ha ?
melodi ne guzel bak sogan iyidir, ben haftasonundan beri incir yapamadim, hep disaridaydik, eve gec geldik, uykum coktu. bugun de misafirim var ama bugun yapayim diyorum, bakalim.
melodi ben yine heyecan ariyorum ya. yurtdisindan bir suru vitamin almistim onlar geldi. saclarim dokuluyor biotin aldim, yumurtalarimin kalitesi icin dhea aldim, bir de bizim beye larginine aldim. cok da ucuza geldi, birinin fiyatina aldim ucunu. ihtiyaciniz olursa aklinda olsun. canim bir turlu gitmek istemiyor bu kente. ne bileyim cok hevesliydim ama simdi canim istemiyor. benim eski hastaneye gittim, eksik evraklarim kalmisti onlari aldim. sevdigim bir hemsireyle konustum, anlattim kenti dusunuyorum dedim. hazir burada raporun cıktı, bu raporu cıkartmak icin ne kadar ugrasiyor insanlar; ugrasmamıs olsan neyse ama 6 ay gecerli; zaten arada 2ser adet bekleniyor; sakin daha sık yaptirma, yumurtaliklarin cok hirpalanir vs. dedi de dedi. aslinda mali olarak (her ne kadar kentle gorusmesem ve dewin dediklerinden yola cıksam da) aralarinda pek fark yok. bu eski hastanede ilaclari raporsuz alacagim diye sırf ilaclara verecegim kente verecegim tahmini ucreti. aslinda isin cok maddiyatinda da degildim de, dedim ya isten ayrilmak istiyorum diye; kendi basima odedigim krediler var; onlari da kocama yukleyecegim. ayip olacak, simariklik olacak isi birakmak. ama sonucta bırakmayı kafama koydum ve tedavi icin izin alip alip koca ayin yarisinda calismadan, sonra da hamile kalip işi birakmak da ayip geliyor. yani herseyi hesap ediyorum oturdugum yerden. sonra boyle dusunurken forumda ege üni. ile ilgili birseyler okudum, egede benim gibi erken yumurta yetmezligi yasayan bir kiz anlatti; orada herkese (dedigine gore yumurta yetmezligi sorunu olmayanlara da ) kısa protokol uygulaniyormus zaten. 3. denemede uzun yapiyorlarmis, yarin gidip konusmayi dusunuyorum universiteyle; buradaki raporum gecerliyse ege uni.de yaptirsam dedim. esime de soyledim, bıktı benden, ne yaparsan, nasıl yaparsan diyor.
akupunkturcumu buldum ama tup bebek hastanemi bulamadim hala. bastan dew ve baska bir arkadasim sayesinde, cok pozitiftim. onun da 2 arkadasi ilk denemelerinde hamile kalmisti kentte. simdi ne degisti onu da bilemiyorum, ama habire erteliyorum su kenti, istemiyorum. yarin islerimi ayarlayabilirsem gidecegim universiteye. bir yandan daha dhea 3 ay kullanmak lazim, bekliyeyim 3 ay sonraya mi denk getireyim tup bebegi diyorum. sonucta bu ilaci da uzun sure kullanmayin diyorlar; yani bu tupte de olmadi, 3.ye kadar dhea kullanmaya devam edeyim diye birsey de olamaz.
kendimden nefret ettim vallahi, bu ne boyle, surekli gel-gitler yasiyorum.
Kizlar selam hepinize,
Nasil bakalim herkes?Soyle bir okudum gecmisi...sanirim herkes iyi....Kizlar evet bizim tam 1 haftamiz kaldi 7-8-9 bu uc gunden birisinde olacak...Yarin esim geliyor bugun yola cikiyor,heyecan var tabi kuzum da bekledi babasini cok sukur biliyorsunuz fobi vardi bende :) ama simdi biraz daha rahatim..sag salim once kocacigim sonra kizima kavusayim benden mutlusu yok kizlar vallaha....Simdi bende soyle birsey basladi1 hata sonra kucaima alacagim kizimi ama dogumdan sonra karnimdkai hareketlerini cok ozleyecegim kizlar vallaha bu bende acayip bir huzun yapiyor esimde diyorki vallaha delisin sen..evet deliyim biliyorum :) simdi artik minigimin haftasi doldu ya erken dogum riski bittigi icin bende bu huzun hasil oldu :)
Iste boyle sekerler bir iki gun yazamazsam merak etmeyin yarin esim geliyor Cuma gunu doktor randevumuz var dogum tarihini ve ayrintilari netlestirecegiz kismetse Cuma size haber veririm gunumu...Dualarinizi eksik etmediginizi biliyorum kizlar eksik olmayin hep hayatimd aolun insallah...
oPuldunuz cok,
deew cok heycanlı ya Rabbım bızede gostersın bugunlerı gercekten hem huzun hem sevınc degısık bı duygudur emınım buarada kızlar avatarımdakı oglumun yenı fotosu :)
deew cok heycanlı ya Rabbım bızede gostersın bugunlerı gercekten hem huzun hem sevınc degısık bı duygudur emınım buarada kızlar avatarımdakı oglumun yenı fotosu :)
canım amiiiiiin diyorum bende:))) hala inanmakta zorlanıyorum yeliz yaa..dün arkadaşıma gittim oda hamile yaa nerende bebek var kızım senin dedi,ben zaten gerginim..çok kötü oldum..sonrada e senin göbeğin kamufle ediyo ben sen gibiyken hamilelik giymiştim dedi:) dünden beride sol kasığımda kütük var sanki..normalmi acaba? off bi yarın olsaydı..
canım resminiz pek güzel:) yakışıklı sıpa haaa:)))
Ohhhh mis kokulu kuzum benim, ne de güzel poz vermiş kerataya bak sen :) :) benim oğluşumda aynı böyle :) ama bu son gittiğimizde poz vermedi velet, anlattım ya hep popo pipi... :) :) bi yüzünü göremedik eşşeğin. Ayyyy şunun güzelliğine bak yaaa, kucağımıza aldığımız günleri de görebilecekmiyiz acaba
günaydın kızlar..
ikili testimin sonucu çıkmış..eşim okudu kadarıyla iyi çıkmış..çok mutlu oldum.insanlar ne rahat,heyecanlanmama şaşırıyolar ama benim için büyük sınavların bütünlemesi bunlar dimi:) çok şükür Allahıma..inşallah kontroldede güzel güzel görürüm kuzumu:) cinsiyete %70 demişti bu sfere kesinleşir sanırım..hiç heyecan bitmiyo..
yelizcim canım bu iştah konusunda haklısın galiba bende de açılan bi iştah gidiyorum..yani oturunca çok yemek değilde gece aç bilaç uyanmak gibi şeyler yaşıyorum..açlık kan şekerim sınırın çok altında çıkmış zaten aile hekimi uyardı çok sık atıştır diye.açlığa dayanamam ama habirede yiyen biri değiilim neyse yerim artık..göbek konusuna gelince bende çok takmıyordum arkadaşım öle deyince dumur oldum:) ama çok sevgili kayınvalidem son noktayı koydu,sen kalçalı göbeklisinya belli olmaz dedi:)))) bu arada test sonucumdan beri onları görmüüyorum.görümcem atom aldı haziranda.korkudan yaklaşamıyolar.eşim bile görüşemiyo..görümcem için kötü tabii..neyse çenem düştü..akşama yazarım inşallah..öptüm sizi..
pirayecim dün konuşamadık,sınav için ders çalıştırdığım bi kızla annesi ilk kez geldi,tanışmıyorduk bile:) kusura bakmadın umarım..sonra ben aradım ama sen müsait değildin sanırım..bi konuşamadık yaaa..
merhaba kızlar) geçmişi okuyamadan sizlere yazıyorum.çünkü;artık internete girmemle çıkmam bir oluyor ) sadece son sayfaya bakabildim. dew'le dün görüşmüştüm doğumuna sayılı günler kalmış.dün eşini karşılayacaktı.onun adına çok seviniyorum.inşaallah sağlıkla karyasına kavuşacak.şimdiden hayırlı doğumlar dew.ciğim.doğuma girerken biliyorum çok heyecanlı olacaksın.bebek isteyen tüm anne adaylarına bol bol dua et o an ki duanın kabul olacağına inanıyorum ve bizlerinde duaları seninle olacak )
yeliz, gülem, piraye kuzularınızın iyi olmasına çok sevindim.dew den sonra darısı sizlere)
cerenm,bade,zrda,melodi sizlerde sakın umudunuzu yitirmeyin buradan sizlerde mutlu haberlerinizi bizlere yazacaksınız)
melodiciğim senin e-mail adresine fotoğraf yolladım.
kızlar bize gelince kızımızın yatağını aldık çok şirin) oğlumuzunda ağustos sonuna doğru geliyor ) oğlum her gece bana sarılmadan uyumuyor.mutlaka yanında olacağım.yatağım gelirse artık kendi başıma yatabilirim anneciğim o zamana kadar ben uyuyana kadar benimle kal diyor.tabii benim de bu durum çok hoşuma gidiyor.onun başını koynuma yaslayarak ve elimi sıkı sıkı tutarak uyuması beni mest ediyor ) bu arada çocuklarımızın bayram alış verişlerinide yaptık.yalnız kızım çooook fena ) kolay kolay kıyafet beğenmiyoruz.eeee boşuna dememişler kız çocuğu diye )
oğlum bir sürü arkadaş edindi.öğleden sonraları artık arkadaşlarıyla takılıyor) allah mutluluğumuzu ve beraberliğimizi sonsuza kadar sürdürsün.ben kelimelerle ifade edilemeyecek kadar mutlu bir anneyim.çok şükür rabbime )
allahtan dileğim herkesin bu mutluluğu tatması.sağlıkla kalın.veeee sakın umudunuzu yitirmeyin)
canım doktorun ve esın anlamasada ben anlıyorum senı ben doktora gıtcegımın gecesı uyuyamam asla ve agzımdan kerpetenle laf alınır tabırıcaızse cok gergın oluyorum yanı gorunceye kadar sonrada agzım kulaklarımda gezerım butun gun:)sende ıyı gormusun kızını rahatla bugunluk artık bıdahakı kontrolun nezaman vcanımbende kendimden havadisleri vereyim..doktordan geldik.kız olduğu kesinleşti:) çok fazla hareketli değildi gene doktor uyuyo muhtemelen dedi..ultrasona ilk başladı kolları bacakları gösteiyo doktor..dedim bana gülmeyinde önce bi kalbini duyalım yaşıyomu diye:) hala neler düşünüyo olmama güldü doktor,ama anlıyoda beni..düşünün bu kafayla geçiyo günler..neyse sonra organlarını falan gösterdi..çok şükür biiinnn şükür rabbime iyi dedi çıktk geldik..yol boyu hem dua ettim hem ağladım kızlar..hala sulanasım var çok fena..eşimle papaz olcaz..duygusallığıma anlam veremiyo..yaşadıklarımızı düşününce falan kopuyorum...
yanımda arkadaşım vardı onada dua ettirdim..aklından hiç çıkarma dua et dedim durdum:)arkadaşlarıma şu an uğraşan herkese ver Allahım diye..
gerçi gönlümün bi yeri sizinle ilgili hep rahat..bade,melodi,ceren,zrda,lee...o kadar inancım çok ki olacağına..Allah çok büyük..
canım doktorun ve esın anlamasada ben anlıyorum senı ben doktora gıtcegımın gecesı uyuyamam asla ve agzımdan kerpetenle laf alınır tabırıcaızse cok gergın oluyorum yanı gorunceye kadar sonrada agzım kulaklarımda gezerım butun gun:)sende ıyı gormusun kızını rahatla bugunluk artık bıdahakı kontrolun nezaman vcanım
yaa ben yerim o kızçeyi..gulemciim hadi gördün kızını rahatlar için ..her gün görsende tepiklesede biz zor yollardan geçtik geçiyoruz kimse anlamaz seni canım..inan annen bile anlamaz...bu sıkıntıları sen yaşadın.. ama çok şükür hepsi geride kaldı inş. senin de bir gözümüzü kapaıyıp açıcaz ki dew in gibi doğumunun haftasına girmiş olacaksın ...bizlerde inş. o zaman göbüşlerimiz dolu oluruz :)..duana çoook ihtiyacım var canım unutmadığın için ayrıca teşekürler...seni ve minnoş kızını öpüyorum güzelim..
kızlar yardım....
dün doktora soramadım yanımda arkadaşım vardı..eşimin yanında bile çekinirim aslında.çok özel olacak ama fikrinize ihtiyacım var..ilişki konusunda...tam anlamıyla olmasada bişeyler yaşadık..şimdi ne düşüneceğimi bilemedim...
amanıın sizi gidi kuduruk kumrular:)))))maalesef bu konuyu hamişlerimize havale ediyorum..ama korkma bişey olmaz yaa..
canım çok sağol öncelikle.hep aklımdasın,herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..zaten şüphede yok:) hep diyorum ya onlar çooook ama çok şanslı çocuklar..yüreği kocaman iki insanla büyüyecekler.gerçekten çok mutlu oluyorum onlar adına..senin mutluluğun zaten anlatılmaz değilmi:) bu sürecide sorunsuz atlatmanız çok güzel canım..ee şimdi sen kıyafet beğendiremiyosan işin zor valla..gerçi kızlar hakkaten bi acayip..alt komşumun kızı var benim eve çıkana kadar çorap ayakkabı giydirtti kendine..asla bi basamak çıkmadı velet daha 2 yaşında:) şok oldum..ee kendi yeğenim ayrı fırlama 3,5 yaşında muz çorap ve şortsuz çıkmıyo neymiş şimdi genç kızlar böyle giyiniyomuş:))) valla ağzım açık kalakaldım:) ki seninkinin verdiği pozlardan belli:) böyylleee bi ayrı bakıyo kameraya falan belli yani:))) yerim onu ben:) inşallah bi gün mıncıklamakta nasip olur ne dersin:))) nasılsa yolumuz kesişiyo arada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?