gülen inşallah gerçek olur ,6 yıldır istiyoruz silik te olsa görmek yaşamak çok güzel gerçek olmasını çok istiyorum
inşallah gerçektir canım..Allah kimseyi bekletmesin..bence bi an önce baktır kanda..için iyice rahatlasın..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülen inşallah gerçek olur ,6 yıldır istiyoruz silik te olsa görmek yaşamak çok güzel gerçek olmasını çok istiyorum
kızlar yardımınıza ihtiyacım var,aşılamamın 8.ci günü ve dayanamadım idrar testi yaptım ve 6 yıldır ilk defa 2.ci çizgi silik çıktı ,testi erken yaptım ama inşallah iyiye işarettir
zrda lütfen bu topiğin küçük emrahı benim:)canım moralini bozma..sen tedaviye başlamışmıydın e2 nasıl yüksek çıktı?bak benimde iptal oldu..bende lucrinle başlıycam..düne kadar estim gürledim yumurta takibi zırt pırt bu gün adet olunca fısss söndü bütün havam..şimdi akıllı akıllı gün sayıyorum lucrin için:)yani yalnız değilsin canım üzülme.bazen düşünüyorum biçok şanslı insan var kendiliğinden hamile kalan onların içinden şanssızlığımla sıyrıldım e hadi neyse tedaviyle olsun dedik onlada olmadı ..tedaviyle hamile kalanların içinden de şanssızlığımla sıyrıldım...böyle böyle dibe vuruyo insan..bakma bende toprlayamıyorum..ama elden gelen bişey yok..totomuzu yırtsakta olacakları yaşıyoruz..sen şimdi bol bol kalabalığa karışacaksın laflara hazırlıklı ol..sevmediğin kişilerden uzak ol ki canın sıkılmasın olurmu canım..slm kızlar nasılsınız ilk meleğimiz geldio kadar mutluyum ki kendimin olmuş gibi inanın darısı pireyv yelizz ve güleme inşallah
benim tedavi yine iptal e 2 yüksek çıktı lucrinle başladık yani eylüle sarktı biraz moralim bozuldu ama alıştım olumsuzluğa başarı şaşırtıyor beni artık uyuştum mu ne bütün yazım mahvoldu Allahtan ramazandı yani şimdi koyverdim gitti Ankaradan dönmüştüm salı tekrar gidiyorum orda görümcem var fransadan geldi oğluşuyla vakit geçirip doğum günümü kutlayıp (nesine kutlayacaksam ) istanbula annemlere geçeceğim onlarla birlikte bayrama yalovaya tatile kaçıyorum ordan gelince de niğdeye düğüne gitce sasttın anasını ........................... desem de inanmayın içim acıyo kızlar iyiye gideceğime kötüye gidiyor artık başlayamıyorum bile bakın
bir de asıl canımı sıkan okul zamanına kaldı ben ğraştıkça olmuyo napi-ayım işin yoksa müdürle uğraş bu sefer bir şey söylemiycem ama okula gidemediğim günler raporumdan anlar yazın naptı bu kadın der haklı bilmez ki öfffff gülem en iyi sen anlarsın beni ama artık sen de unuttun dimi o günleri ne güzelll ben galiba hiç unutamıcam yoruldum bıktım kızlar ama gözümden yaş bile akmıyo sadece okul olmasaydı
Gemiyi terk etmek yok demişsim gülemcim duygulandım herkes doğurmadan bitmeyecek demişsin sana bir şey söyleyeyim mi biraz depresif olacak ama GEMİYİ EN SON KAPTAN TERKEDRMİŞ ben kaptandan sonraya kalacğım korkarım
Neyse sonu iyi olsun da diyorum bu arada tabi olduğum kürtaj da boşa gitti bunca tedavi ıoldum sorun yok ilk defa kürtaj oldum kist çıkıyor değerleri alt üst ediyor eşşek şansı benimki gerçi eşşeğe hakaret olmasın da ben de napiyim öyle sizleri takip ediyorum hepinizle yaşıyorum gebeliklerinizi heyecanlarınızı bana da bu düştü napalımm öptüm hepinizi çoook seviyorum canım arkadaşlarımm
zrda lütfen bu topiğin küçük emrahı benim:)canım moralini bozma..sen tedaviye başlamışmıydın e2 nasıl yüksek çıktı?bak benimde iptal oldu..bende lucrinle başlıycam..düne kadar estim gürledim yumurta takibi zırt pırt bu gün adet olunca fısss söndü bütün havam..şimdi akıllı akıllı gün sayıyorum lucrin için:)yani yalnız değilsin canım üzülme.bazen düşünüyorum biçok şanslı insan var kendiliğinden hamile kalan onların içinden şanssızlığımla sıyrıldım e hadi neyse tedaviyle olsun dedik onlada olmadı ..tedaviyle hamile kalanların içinden de şanssızlığımla sıyrıldım...böyle böyle dibe vuruyo insan..bakma bende toprlayamıyorum..ama elden gelen bişey yok..totomuzu yırtsakta olacakları yaşıyoruz..sen şimdi bol bol kalabalığa karışacaksın laflara hazırlıklı ol..sevmediğin kişilerden uzak ol ki canın sıkılmasın olurmu canım..
Iyı geceler kızlar nasılsınız ben bugun baska topıktekı bı arkadastan kotu bı haber aldım bebegını kaybetı 11 haftalıktı olmus neyazıkı cok uzuldum ıcım cız ettı Allah sabır versın nedıyım bana gelınce dun cok kotu belım agrıdı sanırım bu agrı dogum hedıyesı olarak kalıcak bana bugunde kasıgımda bı agrı oldukı sormayın doktorumu aradım ıdrar yolu enfeksıyonu olabılırmıs yarın ıdrar testı yaptırcam bakalım sonuc ne cıkcak benım bı uzuntum daha var kızlar kardeslerım askere gıtcek bayramdan sonra hem zaman gecmesın ıstıyorum hemde hızla gecsın ıstıyorum oglumu gorcem bayramdan sonra karısıgım anlıycagınız neyse gece gece uzdum sıktım sızıde ıyı geceler tekrar kendınıze ıyı bakın
Iyı geceler kızlar nasılsınız ben bugun baska topıktekı bı arkadastan kotu bı haber aldım bebegını kaybetı 11 haftalıktı olmus neyazıkı cok uzuldum ıcım cız ettı Allah sabır versın nedıyım bana gelınce dun cok kotu belım agrıdı sanırım bu agrı dogum hedıyesı olarak kalıcak bana bugunde kasıgımda bı agrı oldukı sormayın doktorumu aradım ıdrar yolu enfeksıyonu olabılırmıs yarın ıdrar testı yaptırcam bakalım sonuc ne cıkcak benım bı uzuntum daha var kızlar kardeslerım askere gıtcek bayramdan sonra hem zaman gecmesın ıstıyorum hemde hızla gecsın ıstıyorum oglumu gorcem bayramdan sonra karısıgım anlıycagınız neyse gece gece uzdum sıktım sızıde ıyı geceler tekrar kendınıze ıyı bakın
kızlar nasılsınız? ayyyyyy sizleri çooook özlüyorum yaaa!! hergün topiğimize girip geçmişi okuyup herkese ayrı ayrı yazacağım diyorum ama yoğunluktan fırsat bulamıyorum)
dewciğim doğum yaptı maşallah prensesimiz dünyaya merhaba dedi.darısı sizlere olsun inşaallah.bana gelince artık çocuklarıma kavuşunca tedavi umurumda değil.o stresli günleri yaşamak istemiyorum artık.en azından şuan düşünmüyorum.bakarsınız rabbim bu yoğunlukta kendiliğinden verir.ama dediğim gibi hiç umursamıyorum evlatlarıma kuzularıma kavuştum.bana sık sık anneciğim sen çok güzel bir annesin sen benim canımsın seni çok seviyorum diyen bir oğlum var ben daha ne isteyebilirim) darısı inşaallah sizlere olur diyorum
)
geçen hafta çocuklarımızı genel bir kontrolden geçirdik.tüm testleri yapıldı allaha şükür önemli birşeyleri çıkmadı.ama kızımdan kan alırlarken damarları belirgin olmadığından canı çok yandı.prensesim çok ağladı o ağladıkça bende ağladım.ciğerim yandı.yani önemli olmasa vazgeçecektim.
geçen cumarteside kabızlık yaşadı.kuzum yapamıyor hüngür hüngür ağladı gözlerimin içine bakıp anne diye ağlaması içimi yaktı.artık dayanamadık acile götürdük.allaha şükür şuan çok iyi. oğlumun hergün yüzme kursu var.öğleden sonrada koştura koştura kursa gidiyoruz.anlayacağınız büyük bir yoğunluk içerisindeyim)
hamiş anne adaylarımız bebeklerinizin ve sizlerin sağlıklı olmasına çok sevindim.inşaallah dewin yaşadığı mutluluğu sizlerde buradan bizlerle paylaşacaksınız.ve henüz hamiş kalamamış canım arkadaşlarım pozitifliğinizden umudunuzdan hiçbirşey kaybetmeyin inanıyorum ki sizinde bebeğinize kavuşma vaktiniz geldi.inşaallah buradan sizlerde hamileyiz haberini vereceksiniz.dualarım sizlerle.sizleri çok seviyorum.sık giremiyorum kusura bakmayın.hep kalbimdesiniz.veee beni sakın unutmayın)
Canım günaydın, benimde hafta sonu belim çok ağrıdı, sonra ağrı kasıklarıma indi, bir de temizlik falan yapmıştım hafta sonu, gerçi ben pek bişeye dokunmadım ama sonuçta ayaktaydım bütün gün, çok korktum bişi olcak bebeğime diye.Allaha şükür p.tesi gününe bişeyim kalmadı. Ama ara sıra kasıklarım yokluyo sanki. Tam anlayamıyorum kasık mı yoksa bağırsaklarım mı sıkışıyo. Aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum. Bende bayramdan sonra gidicem kontrole nasipse, bir gösem şu sıpayı tekrar çok rahatlıcam. bu aralar içimi yine korku kapladı benimde ama çaktırmıyorum. Bu arada kardeşlerin için hayırlı teskereler yelizcim. Allah tez zamanda yuvalarına dönmeyi nasip etsin. Ben de dün çok güzel bi haber aldım. 4 yıldır bebek isteyen bir arkadaşım vardı. tüp bebek ve çeşitli tedaviler geçirmişti. hem eşinde hem kendinde sorun vardı, dün pozitifi gördü çok şükür, 4. denemesinde aldı güzel haberi. Allah sizlerede nasip etsin diye dua ettim kızlar. Umudunuzu kaybetmeyin emi, çopk yakında hepinizden güzel haberler almak dileğiyle
sagolun kızlar kardeslerımın bırı manısaya gıdıcek oburu yarın bellı olcak bakalım ıdrar testı yaptırdım bırazcık enfeksıyon varmıs ama normalmıs Allahtan fazla degıl gulemcım benım oglum tembel cıktı hısetmıyorum daha :) ama benım doktorum dedı ben bıle 22 haftadan sonra hısetım dıye yanı daha hısetmemız normal canımcanım Allah kayıp yaşayan arkadaşa sağlıklısını versin inşallah..bizlere dua etmekten ve Allaha bırakmaktan başka bişey kalmıyo..bende önceden yaşadığım için şu an daha kaygılıyım..ne diyim Allah bi daha yaşatmasın..kimseye vermesin..
asıl ağrı gelince kopuyo insan..bende öyleyim..benimde karnımın yan tarafları acımaya başladı 2 gündür..ilk sağdaydı sonra sola geçti..artık sürekli ağrım var deyince eşimde yutmuyo doktora gitmek yok her hafta doktoramı gidilir diyo.bende 1 eylülü bekliyorum..sabır çekiyorum ama içimdeki korkuda geçmiyo..canım hareketlerini hissetmeye başlamadınmı daha? sorcam ne zamandır unutuyorum..bazıları 20.haftadan önce hissedermiş...
kardeşlerim demişsin canım..hayırlı teskereler..sağ salim gitsin gelsinler inşallah..Allah korusun onları..nereye gidecekler?
selaaam kızlar..
hayırlı kandiller..hepinizden arsızca dua istemey devam ediyorum..bu mübarek günde dualar geri çevrilmezmiş...beni de unutmayın olurmu...
gulem evet canım adet oldum..çok şükür adam akıllı oldum bu defa:)dr.la konuştum...otur oturduğun yerde der gibi gününü say gel dedi...bende dolanıyorum öyle...bayramda biyerlere kaçıcaz eşimle..belki oyalanırım yoksa ilaçlar gel gel diyo bana:)
sagolun kızlar kardeslerımın bırı manısaya gıdıcek oburu yarın bellı olcak bakalım ıdrar testı yaptırdım bırazcık enfeksıyon varmıs ama normalmıs Allahtan fazla degıl gulemcım benım oglum tembel cıktı hısetmıyorum daha :) ama benım doktorum dedı ben bıle 22 haftadan sonra hısetım dıye yanı daha hısetmemız normal canım
tabii size heryer gurbet şimdi ama göz açıp akapayıncaya kadar geçer..hem oğlun dayılarına dönüş hediyesi olacak dimi:)))
canım bol bol su iç idrarın rengi hiç sarı olmamalıymış aslında..her zaman yani..neyse en azından ağrının sebebini buldun bak:)
bu arada hissetme konuusnda bende 20.hafta diye biliyorum ama bazı arkadaşlarım kafamı karıştırıyo..bende sağlık ocağına gittim çekine çekine dedim hemşireye çok kafa dengi birde yoğunluk yoktu gel dinleyelim dedi.ayyy nasıl sevindim..içim rahatladı hemde çokkkkkk...kıza dedim ben arada gelebilirmiyim eşim doktora gidip durma diye kızıyoda dedim:)) tamam istediğin zaman gel dedi heheeehe..çok sevindim...