sağol canım seninde kandilin mübarek olsun..duaların hemencik kabul olsun..dualarımızdasınız canım hep,bugün ayrıca dua edicem ayrı ayrı..bak kukun yola geldi gördünmü? doktorunu dinle sakın planı bozma artık..tatil yap kafanı dağıt ohhhh..
ya bişey söylicem,ben oruç falan tutan biri değillim..yani dayanamam açlığa falan..dini bilgimde çok değildir..sayıyla bişeyler okumak bana saçma gelmişti öncelerden..din kültürü öğretmeni bi arkadaşıma sorudm hatta..tam tedavim sırasında..ki kendiside tedaviyle gebe kalmış..doğurdu şimdi..bana sayıları falan anlattı tabii çok anlamadım da..bana okumam için bişeyler verdi..ben 40 gün boyunca hergün 2256 kere ya rahman okudum..hatta pozitiften sonra sizlere ve kendime diye bi daha okudum..bu konuya en çok tepki gösteren insanlardandım ama yaptım..manen işe yaradığını düşünüyorum..hergün tedavi ve bebek diye düşünürken 20 dk da bunu okudum..yap diye demiyorum ama paylaşmazsam olmazdı...
sağol canım..biliyorum dua ettiğini..kuku adam olsaydı sorunsuz hamile kalırdı:)neyse bakalım şimdilik beklemekten başka bişey yapmıyorum..demek kızçeni dinledin..artık hergün gidersin vallahi ben olsam giderdim:)şu dua meselesine gelince o kadar çok şey varki aslında okunacak filan ama çok tembelim işte..bu akşam okuyayım biraz bari..sağol güzelim...