oh oh herkes burda bugün:)
piraye sana hoşgeldin dicem canım..bi görünüp bi kayboluyosun haaa:) bende sana tepik yokmu diye soracaktım..o az biraz hissettiklerinde bebeğin hareketleri bence..ah canımm o hareketlere gelene kadar bildiğin yedik kafayı:) kalp sesini 2 gün önce dinledim bugün karın ağrısıyla başladım güne..doktorda yakında değil ki..benimde burdaki doktorun tayini çıktı iyimi..kendi doktorumada ilk defa aylık randevu aldık 15.gün burda giderim diye oda gitti..kaldım böyle..benimde ücret 200 lira git gel çok ama güvende başka bişeye benzemiyo işte..
ceren egede raporun geçecekmi canım? öyleyse büküy şans..kullan tabii niye pişman olcan,nasip heryerde bulur insanı..bu arada fsh ın fırstıkkk gibi:) benimki iki katıydı.sen boşuna kafanı kurcaladın poli poli vs...araştırmaaaa dedim sana..bırak tedaviye kendini..eylüle bişey kalmamış..
bade ilaç ne zaman bitiyo? tedavi tarihin beli dimi aşşağı yukarı? ben lucrini bilmiyomda...
Canım haklısın walla, son zamanlarda çok sık giremez oldum, okuyup çıkıyorum hemen, bişiler yazmaya pek fırsatım olmuyo. Anca sabahları fırsat bulabiliyorum