Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar..bubuşa bakiim diye uğradım...bu arada meldiden de ses yok..muayenesi ne zamandı acaba..neyse..herkese iyi hafta sonları..

kızlar dediğim gibi umudum yoktu dün gece kayınvalidemdeydim gece yatan kadar bişeyyoktu
ama ben hiçbişey hissetmedim sonra yatmadan wc ye gittim hafif leke gibi gördüm tuvalet kağıdında tabi hazırlıklı yattım. ve sabaha olmuştum. ama kızlar size bişey söyleyimmi resmen düşük yapıyorum.
bayılacak kadar bir ağrı oldu öğle arasında sonra resmen rahmimden bişeyin koptuğunu hissettim ve avucumun ortası kadar parça düştü yoğun kanla birlikte. allahtan ağrı eşiğim yüksekte dayanıyorum rengim falan soldu hemen. sinirlerimde boşaldı bayağı ağladım şimdi iyiyim. eşimde yarın gelecek inşallah. pazartesi dr a gitmeyi düşünüyorum.bakalım ne diyecek.

Canım üzülmek moral bozmak yok... umudumuz önümüzdeki aya İnşallah

canım ya , gün gelicek teselli sözcükleri yazmaya gerek kalmayacak ,sevinç çığlıklarıda atıcaz.
Ama kafama bişey takıldı gerçekten düşük yapıyor olabilirmisin ,bugünden dr gitmek öğrenmek mümkün olmazmı ? aslında uzun uzun beklemenin böyle bir tehlikesi var

Ah Bubuscum o zaman cnm kesinlikle dusuk tarzi birsey...doktorum bana soyle demisti kadin vucudu,duzgun embriyo degilse anne adayi anlamadan vucuttan regli ile atarmis bence seninkide boyle birsey cnm...uzuldum tabi ama sunu dusunuyorum ki bu bile bir gelisme bakalim doktorun ne diyecek....dinlen ve kendini yipratma lutfen olurmu?

Pirayecim ben PKO lu degilim ancak benimde bazi ay cok yogun gelir parcali dedigimiz turden bazi ay az gelir ...yanliz senin durumunda hemen hemen hic gelmemesi pek normal degil bence kesinlikle doktoruna danismalisin cnm....biz ne desek yanlis olur...

sağolun kızlar ama bütün gücüm gitti dayak yemiş gibi oldum. rengim soldu resmen.
düşürdüğüm şeyin yarısını pedin üstünde yakaladım yarısı wc ye gitti. yarısı koyu kan pıhtısı yarısı beyazımsı et parçası gibiydi. tuhaftı. önceki kan pıhtılarınıda bildiğim için bu kesinlikle farklıydı.
neyse hayırlısı tabi. biran önce eve gidip banyo yapıp yatmak istiyorum.
yarın da dr a gitmeyi düşünüyorum inş. dolu değildir. öpüyorum sizi kızlar. kendinize iyi bakın.
akşam evdende yazarım.

çok geçmiş olsun cnm belki rahim hamile kalıcağın zaman kalınlaşıyo ya sonrasında olmadığında parça parça düşüyo odur ...ama o kadar ağrılı olmaz.anlayamadım ben düşük yaptığımda (6haftalık)tuvalette küçük et parçaları gelmişti ben dr.a daha fazla olması gerekmiyormu dedim 'hayır senin kese oluşmuş ama bozulmamış şimdi rahim içi duvarın geliyo demişti kese bütünüyle geldiğinde (ablam resmen pede düşük yaptı)bir avuç büyüklüğünde (biraz iğrenç olucam ama )tavuk göğsü gibi bütün bir parçaydı...bi an önce dr.una git ve güzel haberler al cnm tekrar geçmiş olsun...

cnm bende geçen ay hiç olmadım sadece bir pet kirletmedim bile yani okadar..dr.a gittim ve kocaman iki kistin var o yüzden dedi (ayrıca pko luyum )onlardan hariç oluşmuş dedi ..dkh.ı verdi kullan eritsin dedi belki sende de olmuşsa ondandır.. gel sen beni dinle iç şu soğan kürünü:)

arkadaşlar merhaba;
bu beyaz et parçası aynı bubuşun anlattığı gibi bazen bendede oluyor.
daha önce aşılamadan sonra aynı şey olmuştu.
Doktor kimyasal gebelik olmuş olabilir dedi.
hiç test falan yaptırmamıştım
Ama ben bu olayı bikaç defa yaaşadım.
Sanırım gelişmeyen gebeliği vücut atıyor.

önce de yazdığım gibi cnm bebeğin kesesi 6. haftadan sonra oluştuğu için gelen şey rahim içi tabakası ..kimyasallarda genelde pıhıt kan oluyo ..bebek oluşmamış oluyo kimyasallarda toplanan bir kan var.......

canım seni çok merak ettim bende enson dün öğlen bakabildim sonra yola çıktım ankaraya gelmek için şimdi vatim oldu bakmaya. ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. benim 2. hamileliğim düşük olmuştu ya düşen parça böyle akciğer gibi beyazımsı parmak kadar bir et parçası gibiydi ve düşerkende öyle bir ağrı olduki düşünce birden rahatlamıştım o ağrı falan gitmişti. sende öyle deyince bana kimyasal bir gebelik geçirmişsin gibi geldi.

bence sen doktora git belki kist olmuştur onu atmışsındır. ihmal etme.

aren cim sen ne yaptın, regl oldun mu? olmadıysan hala test yapmadın mı?

bubuşcum anca nete girebildim, seni düşününce kalbim hep pıt pıt attı.. okuyunca içim yandı yaa resmen ben yaşıyorum gbi gelio, bu kadar mı tek vücud olduk şaştım kendime. üzüldüm, biraz da kızdım açıkcası.. sana test yap dedim, ben hastanede yatarken yanımda düşük tehlikesi olan bir kadın vardı. progestan takviyesi yaptılar ama biraz gec kalınmış dediler. kese var, kalp atıyor ama aşırı kanaması vardır. bebeğin gidişatı pek parlak değildi. o gün karar verdim günüm geçer geçmez idrar testi yapıcam diye. sonuçta düşecek olursa ilaçlara rağmen de düşer ama biz elimizden geleni yapalım dimi..

canm kimyasal da olsa hamile kalmak bence güzel bir şey, ancak benm tüp doktorum kimyasal sonrası tekrarını beklemeden genetik test yaptırmak taraftarı. hatta gecenlerde hatırlattılar bana sağ olsunlar :) siz hala genetik test yaptırmadınız mı diye

canım ben hala olmadım p.tesini bekleyeceğim olmazsam salı doktora giderim birşey varsa görünür yoksada regli olmam için ilaç verir. tüp bebek sonrası 2.reglisi geciken çok oluyormuş ilaçlar nedeni ile.

dew cim hormon tahlillerini yaptırabildin mi? inşallah herşey normaldir. Oldukca yoğun günler geciriyorsun ama lütfen bünyeni yıpratma. Bol bol enerjiye ihtiyac duyacaksın hem bedensel hem ruhsal.. herşey dörtdörtlük olmak zorunda değil, işte ve ewde çok titiz olma biraz sallamakta fayda var

kızlar ben perşemne günü kontrol sonrası size ohhhh kuş gbi rahatladım falan dedim ya.. kendi kendime nazar değdirdim sanırım, akşam üzere bana bir haller oldu böle fenalık geldi ewe gittim yattım akşam ateşim çıktı. enfeksiyon kaptım diye ödüm patladı. sonra ishal oldum aynı anda da istifra.. off felaket bir durum
güya doktor o gece mutlaka ilişki olsun, sonrada gün aşırı olablir demişti. eşim gülüyor yaa bakk işte demek kısmet deil diyor :) gecen ay aşilamada da grip olmuştum preseed ın enjektörünü kullanmıştık. dedim bu sefer onu bile yapamiicam wc den yatağıma ble zor gittim. ama çok şükür şuan iyim, sanırım salgın var etrafta.. zaten binyem de zatıf düştü ameliyat sonrası, bağırsaklarım tam olarak iyileşmese de en azında iyi hisediyourm.

Canım dün doktorumla konuştum, senin durumdaki biri için normal dedi. kendi kendime regli olmam bile iyi bişeymiş :) pek tatmin olmadım ama, geliiiim muayeneedin olmazsa dedim, dalga geçti benimle gerek yok dedi, rahat ol sen dedi Anlamadım walla, üsteikte çok sinir oldum....Neyse çalışmalara erken başlıcam bu ay... ve yumurtlama takibi yapmıcam

hmmm pek emin değilim ama önümüzdeki ay benek gelmezse başlıcam söz doktorumla konuştum dün, yoktur bişey dedi. Senin durumundaki biri için normal dedi,. Bakalım ben bu ayarı poleni yiyiorum, yumurtaolgunlaştırıyomuş ve kalitesini arttırıyomuş bi de incir kürü yapıcam bakalım...

Landarchcim cnm yaptirdim testimi cok sukur...hafta sonuna denk gelecek2.gunum diye stres yaptim ama Cuma ikinci gunume denk geldi.Haftaya alacagim sonuclari doktoruma email atacagim...bu arada doktoru aradim hemsiresine sordum illa doktor beni regliyken mi muayne etmek istiyor yoksa temmzu reglim bittikten sonra muayne etse yeterlimi dedim...kizda tabi kendinizi zorlamayin agustos reglisinden 15 gun once sizi gorse yeter deyince derin bir nefes aldim hemen temmuz basi degil 2.haftasi trye gelecek sekilde bilet bakiyorum....
dedigin gibi herseyi tam birakayim derken canim cikti ama simdi butun islerimi bitirdim birtek is yerindeli duzenlemeler kaldi sonra ver elini izmir :)))))

sende hastalanmissin guzelim cok cok gecmis olsun virutuk birsey belli dikkat et kendine...iyi dinlen bu hafta sonu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…