kızlar merhaba
hepiniz iyisinizdir umarım ama ben iyi değilim , iyi olamlıyım biliyorum , ben kötü birisi değilim başkalarının mutluluğunu duyunca kötü olmamalıyım , bazen hiç açıtmıyor canımı ama bazen gerçekten çok canımı acıtıyor ama böyle olmasını istemiyorum , hiç bir şeyin beni üzmesini istemiyorm.
gün geçmiyorki hamiş haberi almayayım , offf ne bileyim birden duyunca etikiledi.
Muhasebide çalışan birisi var oda hamileymiş , evet mutlu oldum hatta banane kim hamile kalırsa kalsın ama kötü oldum işte.
2 gün öncede teyzemin gelininin hamile olduğunu duydum , diğer teyzemin gelinide doğum yaptı ve hepside benden sonra evlendine kadar güzel değilmi
yani etrafında 4 adet hamiş var ne mutlu bana
böyle düşünmek kötülükse ben kötüyüm umrumda değil
kızlar kusura bakmayın bu duygularımı başka kimseye söyleyemezdim
bir insan kendi kendine ancak bu kadar zulum yapabilir, kendi potansiyelimden korktum valla. Doktora anlattım ben böle böle anladım diye, adam şaştı kaldı ben bunu ima edecek birşey demedim ki size dedi. inşallah canım yaa, o kadar yıprandım o kadar yoruldum ki ama şuan kuş gibiyim.. ohhh dunya varmış, artık tatil moduna girmek istiyorum
kızlar merhaba
hepiniz iyisinizdir umarım ama ben iyi değilim , iyi olamlıyım biliyorum , ben kötü birisi değilim başkalarının mutluluğunu duyunca kötü olmamalıyım , bazen hiç açıtmıyor canımı ama bazen gerçekten çok canımı acıtıyor ama böyle olmasını istemiyorum , hiç bir şeyin beni üzmesini istemiyorm.
gün geçmiyorki hamiş haberi almayayım , offf ne bileyim birden duyunca etikiledi.
Muhasebide çalışan birisi var oda hamileymiş , evet mutlu oldum hatta banane kim hamile kalırsa kalsın ama kötü oldum işte.
2 gün öncede teyzemin gelininin hamile olduğunu duydum , diğer teyzemin gelinide doğum yaptı ve hepside benden sonra evlendine kadar güzel değilmi
yani etrafında 4 adet hamiş var ne mutlu bana
böyle düşünmek kötülükse ben kötüyüm umrumda değil
kızlar kusura bakmayın bu duygularımı başka kimseye söyleyemezdim[/
Kekcb cnm hiccc yadirgamiyoruz seni olrumu hic....hepimiz ayni seyleri yasamiyormuyuz zaten...dedigin gibi eger bu kotulukse kotuyuz yaaa napalim ....icini ferah tut gun gelecek bizde bu mutlulugu yasayacagiz....
Landrach çok sevindim tüm engellerin ortadan kalkmasına.. Hepimiz paranoyak olduk walla ama çok kafaya takmamamız gerek... kafayı takmadan çalışmalara devam
Landrach çok sevindim tüm engellerin ortadan kalkmasına.. Hepimiz paranoyak olduk walla ama çok kafaya takmamamız gerek... kafayı takmadan çalışmalara devam
LANDARCH cnm okuyunca hem cok sevindim hemde ay dedim kiyamam nasilda en kotu senaryolara alismisiz aksini dusunemiyoruz kafalarimiz olumsuz isliyor ...hepimiz birbirimize olumlu ol icini ferah tut diyoruz ama gun gecmiyorki ayni seyi kendimiz yasiyoruz...ama kizlar hepsi gececek bak ben inaniyourm BUBUS kesin hamile Arencigimi bilmiyorum o cok umutsuz olunca israrci olmak istemedim...ama ikinci hamilemiz bencede bubus olacak....hadi insallah....
ben tam regli oldum sullar seller seklinde yarin teste gidecegim sonuclarim cikar cikmaz doktoruma gonderecegim bakalim ne diyecek?!
ah kızlar bende sizin gibiyim. benim çevremdeki herkezde hamile. kıskançlık değil ama o mutluluğu bende tatmak isterdim. hastalığımın 3. günü umudum da yok. sağlık açısından sorunlarımız var. belli hiçbir zaman anne olamayacağım. :2:
ah kızlar bende sizin gibiyim. benim çevremdeki herkezde hamile. kıskançlık değil ama o mutluluğu bende tatmak isterdim. hastalığımın 3. günü umudum da yok. sağlık açısından sorunlarımız var. belli hiçbir zaman anne olamayacağım. :2:
nisan topiğinde aşılama ile hamile kalan hayalbaz doğum yapmış, çok duygulandım biz onunla aynı zamanda hamile kalmıştık. Allah'a şükür onunki devam etti. facebook a resim koymuş çok şeker bir bebek anlatamam.
aren canım güzel haberlerini bekliyoruz , yok mu bir gelişme
regli olmadım canım ama oldum olacağım. birkaç gün önce hiç belirtim yoktu ama dünden beri başladı karnım davul gibi ağrım var, akıntım var biraz yani kendimi oldum olacağım gibi hissediyorum.
kızlar bu sabah kontrole gittim. ben o sersem halimle doktoru aslında doğru anlamışım. bana ovulasyon takibi yapacaklarmış gonal-f ile. muane etti sağda 21 mm lik folikül varmış, gün aşırı ilişki önerdi.hamile kalma ihtimalin çok yüksek dedi, eger adet olursan gel tedaviye başlayalım dedi. kızlar ben paranoyak olmuşum resmen, neler kurudm kafamdaendo 1 evredeymişim ama hamile kalamamın sebebi güya buymuş. artık tüm engeller ortadan kalkmış. konuşulanlar rüya gibi ama çokta umutlanmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?