Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kimse başına gelmeden anlamaz cnm ..bende geçen alışverişte bi kadın gördüm 7_8aylık vardı karnı...transparan bir tişört giymiş (resmen çatlaakları bile görünüyodu)kadın oturmuş kocası tişört getirip gösteriyo oda bi havayla'öfff saçmalama hamileyim farkındaysan hamile kıyafetleri getir'diye kapris yapıyodu ..birden kendime geldiğimde eşim beni çekiştiriyodu hadi çıkalım burdan diye.. Allahım sana yalvarıyorum burdaki isteyen herkesinde benmimde bu hevesi içimizde bırakma ..hayırlı evlatlar nasip et ..başkalarına imrendirme artık yarabbbim..........

LANDARCH cnm okuyunca hem cok sevindim hemde ay dedim kiyamam nasilda en kotu senaryolara alismisiz aksini dusunemiyoruz kafalarimiz olumsuz isliyor ...hepimiz birbirimize olumlu ol icini ferah tut diyoruz ama gun gecmiyorki ayni seyi kendimiz yasiyoruz...ama kizlar hepsi gececek bak ben inaniyourm BUBUS kesin hamile Arencigimi bilmiyorum o cok umutsuz olunca israrci olmak istemedim...ama ikinci hamilemiz bencede bubus olacak....hadi insallah....
ben tam regli oldum sullar seller seklinde yarin teste gidecegim sonuclarim cikar cikmaz doktoruma gonderecegim bakalim ne diyecek?!

BUBUS canim hattasin goruyorum umarim bize guzel haber vermek icin gelmissindir....ay cok heyecnalandim

Landrach çok sevindim tüm engellerin ortadan kalkmasına.. Hepimiz paranoyak olduk walla ama çok kafaya takmamamız gerek... kafayı takmadan çalışmalara devam

ah kızlar bende sizin gibiyim. benim çevremdeki herkezde hamile. kıskançlık değil ama o mutluluğu bende tatmak isterdim. hastalığımın 3. günü umudum da yok. sağlık açısından sorunlarımız var. belli hiçbir zaman anne olamayacağım. :2:

Landrach çok sevindim tüm engellerin ortadan kalkmasına.. Hepimiz paranoyak olduk walla ama çok kafaya takmamamız gerek... kafayı takmadan çalışmalara devam

ah kızlar bende sizin gibiyim. benim çevremdeki herkezde hamile. kıskançlık değil ama o mutluluğu bende tatmak isterdim. hastalığımın 3. günü umudum da yok. sağlık açısından sorunlarımız var. belli hiçbir zaman anne olamayacağım. :2:

cnm ağzından bal damlıyor inşallah öyledir. henüz test yapmadım. ara ara kasıklarım ağrıyor ha oldu ha olacak kadar yani gidiyorum wc ye yok bişey. diyorum ya kist oluştu. yada vücudum kitlendi galiba. hamile kalamamaya o kadar alıştıkki nedense bende hiç pozitif düşünemiyorum. ama ne yalan bugünde bitmeye yakın gitgide heyecanlanmaya başladım. eşimde beni adet oldum biliyor.
eğer pozitif olursa ne büyük sürpriz olacak.rabbim inş kısmet etmiştir.
birazdan işten çıkacağım eve gidip duş alıp üstümü değiştirip kayınvalideme gidicem. şimdi oğlu yok yanına gitmezsem küser bide onunla uğraşmayım.

ya ne kötü neden doğru düzgün bi belirti yok adet olacaksamda olmayacaksamda. ne sinir bozucu. bişey olsada adet 1-2 gün geçince hah ben hamileyim desek.inşallah güzel düşüncelerinizi boşa çıkarmam sizleri sevindirim sonrada peşimizden gelirsiniz. süper olur.

cnm seninde test sonuçların inş iyi çıkar. allah yardımcın olsun. öptm

kızlar nasılsınız?
bubuş pes yani..ya gebelik belirtin olmayacak şimdiden zaten,ama adet belirtin yok sonuçta..bu bile yeter aslında..
kızlar hepimizin aklında aynı düşünceler var..kimse kendini farklı yada kötü hissetmesin..daha az önce bi hamile gördüm..daha çok büyük değildi karnı.ve şu üzerinde bebek resimleri olan tişörtlerden bakıyodu..bende ona:)) aklımdan geçenleri yazmıyorum uzun uzun..siz biliyosunuz..

slm canım.açıkçası durumunu merak ettim..umarım hepimiz anne oluruz....inan herkesin tek sorunu gebe kalamamak değil..benimde var sıkıntılarım..ama burada içimizden geldiğince konuşabiliyoruz,destek oluyoruz birbirimize..lütfen umutsuz olma..

nisan topiğinde aşılama ile hamile kalan hayalbaz doğum yapmış, çok duygulandım biz onunla aynı zamanda hamile kalmıştık. Allah'a şükür onunki devam etti. facebook a resim koymuş çok şeker bir bebek anlatamam.

Canım bu kadar olumsuz düşünmene sebep olan şey ne merak ettik. Allah o kadar büyük ki, O'na dua et şükret ve umudunu asla kaybetme. Çokçok umutsuz bir durum içindeysenden şunu düşün "Rabbim bizden aldığını başka bir surette geri verir..."

Ne güzeeellll.Allah sağlıklı ve upuzun ömür verir İnşallah... Darısı bizim de başımıza

sizde sabah olmak uzere bense yeni yatag gidiyorum umarim sabah uyandigimda Bubus yada Arenden harika haberler alirim....dualarim sizinle....
yarin reglimin ikinci gunu teste gidecegim erkenden gelir gelmez bir solukta acacagim bilgisayarimi....
sevgiler hepinize

günaydın hayırlı cumalar
bence bubuş ve aren kesinlikle hamile
kalpten inanıypum.
hayırlı haberlerini bekliyorum.

Kızlar günaydın, biliyorsunuz ben pko hastasıyom ve bu ay ilk defa ilaçcız regli oldum SATtan 36 gün sonra. ayın 8 inde regli oldum ve dün bir damladan aşka gelmedi hatta akşam temizlendim ve bu sabah ped bile koymaya gerek kalmadı ama ayın 8 inde gelen reglim çık yoğundu, sabah sabah sölemek istemezdim ama böle parçalı parçalıydı yani ve çok sancılı geçti. Size bişey sormak istiyorum sizce bu adet şekli normal mi yoksa doktoruma bir danışayım mı? kafam çok karışık bilemedim ve nasıl iş bu böyle anlamadım Kist oluşmasından çok korkoyorum, şu ande ne bi ağrım ne de regli belirtim var, hepsi geçti... Kızlaaar ne yapmalıyım, doktora gideyim mi... Yorumlarınız benim için önemli. Şimdiden teşekkürler

Aren Bubus sizlerden güzel haberler bekliyoruz, hadi peş peşe ilan edin hamileliklerinizi... Arkanızdan da biz gelicez söz.... Bu topikteki herkes 2011 sonuna kadar hamile kalır inşallah ve 2012 anneleri olarak yeni topiğimizde buluşuruz

aren canım güzel haberlerini bekliyoruz , yok mu bir gelişme

regli olmadım canım ama oldum olacağım. birkaç gün önce hiç belirtim yoktu ama dünden beri başladı karnım davul gibi ağrım var, akıntım var biraz yani kendimi oldum olacağım gibi hissediyorum.

regli olmadım canım ama oldum olacağım. birkaç gün önce hiç belirtim yoktu ama dünden beri başladı karnım davul gibi ağrım var, akıntım var biraz yani kendimi oldum olacağım gibi hissediyorum.

canım benim hayırlısı olsun , sonuç olumsuz olsada sakın üzme kendini.
Ama kırmızılarıda görmeden hiç bir şey belli olmaz ,dur bakalım gün doğmadan neler doğar

canım ya insan hep en kötüsünü düşünüyor değil mi ? serin kanlı olamıyoruz felaket senaristiyiz hepiniz geçketen.Bak en kötüyü düşünürken sana bir ışık yanmış folikül 21 cm olmuş bile yani top sizde hadi bakalım bu ay olmasa sonra inşallah kovuşucaz bebişlere
birazda biz kabahatliyiz herhade çok kasıyoruz kendimizi , rahat beyin rahat vücut lazım bize :118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…