kızlar iyi geceler

) inşaallah yakın zamanda merhaba da diyebileceğim

) o kadar yoğunum ki ancak bu saatlerde uykumdan fedekarlık yapıp geçmişi tam okuyamadan sizlere yazmaya çalışıyorum.dew in dediği gibi sizlerden asla kopmayı düşünmüyorum.mutlu- hüzünlü anlarımda hep moral kaynağım destekcim oldunuz.sizlere her zaman teşekkür ediyorum.dew canım haberinizi bende internetten gördüm.inşaallah bu tedavi yönteminiz herkese umut olacaktır.karyamız çok tatlı allah nazarlardan sakınsın.sütün için de bozayı çok öneriyorlar.şuan bulabilirmisin bilemiyorum ama belkide marketlerde vardı.hac hurmasınında sütü arttırdığı söyleniyor.gülemin dediği gibi üzülme henüz yenisiniz ve sütün artacaktır.mamalarda anne sütüne eş değer hiç canını sıkma.gülemciğim eve dönmüşsün bebeğin ve sen iyiymişsiniz allaha şükür.yeni dr.buldunuzmu?
piraye ve yeliz sizler ve oğullarınız iyiymişsiniz.inşaallah hamişlerimizin tek tek doğum haberlerini buradan alacağız.arkasından ceren,bade, zrda ,melodi ,bubuş birde bakmışsınız ben buradan hamile haberlerimizi veriyoruz sizlere

) tabii ben 3.yü pek düşünemiyorum.ama oğlum anne küçük bir bebek alalımmı diyor

) artık küçük bebek gelince beni nasıl paylaşır ailemizin diğer üyeleriyle bilemiyorum.çünkü;bu aralar kardeşimizi kıskanıyoruz

)
kızlar ben bayram sabahını acilde geçirdim.ramazanda rahatsızlanmıştım.boğaz enfeksiyonu. ilaç almama rağmen koşuştuşturmacadan dinlenemediğim için iyice zayıf düşmüşüm.bayram öncesi düşüp bayıldım.ve sabahıda acillik oldum.hala atlatamadım ama eskiye göre daha iyiyim.
cumartesi antalya taraflarında tatile çıkacağız.çocuklarımızla ilk tatilimiz olacak

) inşaallah sonraki yıllarda devamı gelir..gülemciğim senin oradan geçeceğiz.seni görmeyi çok isterdim.inşaallah bu isteğimiz birgün gerçekleşir

)
kızlar daha fazla dayanamayacağım uyumaya gidiyorum.hepiniz allaha emanet olun.allah gönlünüze göre versin.öpüldünüz.bu arada unutmadan çocuklarım teyzelerinin ellerinden öpüyorlar...