Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım eşinde morfoloji yani yapı sorunu var..krugere göre normal morfoloji %4 ün üzerinde olmalıymış..benim eşiminde %3 ben bi kere doğal yolla gebe kaldım..eşimi fakültede proflar gördü,hepside normal dedi..fakültelerde kruger yöntemiyle bakılmıyo ve orda sorunsuz görünüyodu..ve krugeri çok katı bulduklarını,buna gerek olmadığını söylemişlerdi ki;ben gebe kalabildim ama kalp atımı olmadı(bu arada asıl sorun bende,endometriozis,haşimato troidi,rahimde polip:)) eşimdeki sorunu hiç takmıyoruz artık ama tüp bebek yaptıracağız,ben geç kalmak istemiyorum..bu arada toplam sayınız 230 milyonu buluyo,onun %3 ü normalse eğer buda 7 milyon sağlıklı sperm yapar:)) yanii bence sorun etme,ama üroloğa muayene olsun muhakkak,bazen basit bi enfeksiyondan kaynaklanıyo ve ilaç tedavisiyle iyileşiyo durum..eğer doktora gitmezse(zor olur onların doktora gitmesi) evicap vitamin içir,hiçbi zararı yok;)) sen normalsen gebe kalırsın bence..

benim eşimde de vardı burda okuduğum bir yazıda pycnogenol diye bi ilaç duydum kullandı eşim ki ilaç değil bitkisel takviye ürünü hiç inanmadan içti %1 lik morfoloji 2.ay sonunda %16ya çıktı hala devam ediyo içmeye öneririm bu ilacı

bubuş sen seraphonu günde kaç tane içtin
ve çatlatma iğnesi oldunmu?

Ben bu ay günde bir adet klomen kullandım 5 gün.
Bugün kontrolüm olacaktı ama doktor yurtdışındaymış dönmemiş.
Çatlatma iğneside olamadım kist falan olur diye korkuyorum.

Bu arada arkadaşlar eşimin spermiogrem sonucunu yazdım
yorumlarsanız sevinirim.

ben serophene i sabah 1 akşam 1 içtim. çatlatma iğnesi vermedi dr. normal şartlarda çatlatma sorunu olmayanlara vermiyorlarmış birde arastırdım klomenle kesin veriyorlarda serophene ile vermediklerini cok okudum.bu ilaçlı 2. ayım. geçen ay acayip yumurtlama akıntım oldu çok şükür. bu ayda akıntım daha az geldi halende kasık ağrılarım devam ediyor. korkma ama klomen kullandıysan iğneni yaptırsan iyi olur. başka dr a durumu anlat ultrasonla bakıp duruma göre iğne yapacak uzun bişey değil.kistle uğraşmaktansa bununla uğraş bence.

Kizlar herkesi ayri ayri kucakliyorum....
MELDI icin yarin buyuk gun insallah allah gonlune gore versin cnm senden guzel haberler bekliyoruz keseciklerini gor saglikla...
Gulemcim tatilden hosgeldin dinlenmene sevindim...

Kizlar hepinizi opuyorum....Landarch sonucunu ne zaman alacaksin cnm?

meldi canım yarın çok güzel iki haberle geleceksin İnşallahhh. öpüyoruz sizi kızlarr

slm kızlar...dew cim hoşbuldum canım..dinlendim valla.ama hala gün sayıyorum..tedavi için sabırsızlanıyorum..sonra yine gün sayacaz..off canım ne zaman gün saymalar bitecek? birde ben rapor alıp özelde yaptırmayı düşünüyordum,eşim uğraşmak istemiyodu ama ben nerden kar etsek diye bakıyodum açıkçası..ama antalydaki fakülte hastanesi bi karar almış;kendilerinde tedavi olmayanlara rapor vermeyeceklermiş..eşimde zaten onlarla uğraşacak halde değiliz deyip duruyo..

neyse bişey daha anlatayım;geçenlerde bahsetmiştim,2.bebeği 1 yıldır olmayan kuzenimle sürekli konuşuyoduk diye,ve gebeymiş diye yazmıştım sizlere..neyse bi ara yazıştık nette,işte havadan sudan..o söylemiyo bende bekliyorum..sonra dur dedi telden görüşelim,açtık,,öyle durgun,resmii,ne diyeceğini bilemiyo falan..baktım çekiniyo bende demedim hayırlı olsun falan,saddeeeceee onun bana müjdeyi vermesini bekledim..ve veremedi..kapattık telefonu..ne hissedeceğimi bilemedim,ama uyuyamadımda...demekki benim kahrımdan gebereceğimimi sanıyo sizce..bu kadar acizzzce bi durumdamıyız..ne yaniii..olmuyosa onun olmasını kabullenemeyecekmiyimmm...neyiimmm benn..bana onun tarafından açıklayıcı sözler söyledi bi büyüğümüz..o da şunu düşümüştür,kötülüğünden değildir falan..değildir,kötü biri değildir,benden daha iyi biridir hatta..ama bu farklı bi durum..eninde sonunda bilinecek,o zaman; canım şu kadardır sakladım senden,günlerce ağlamanı,kafayı yemeni istemedim mi diyecek??? bana bu haberi verek kaçç kişi oldu,samimiyetle davranamadığı için sırf ona kızdım..

işte böyle kızlar..biz kafamızı gömmek istiyoruz ya bazen bu tuhaf hallerden..gerek kalmıyo bazen,başkaları gömüyo bizim yerimize..

Son düzenleme:
gülem canım kuzenin kötü niyetli değildir bencede. bak ben ilk evlendiğimde hemen hamile kaldım. bizim işyerinde biri vardı 4 yıllık evliydi. iki kere düşük yapmıştı. ve olmuyordu.biride hamileydi ve çok dengesizce hareketleri vardı. ona acı çektirmeye çalışıyordu hareketleri tahmin edersiniz.sonra ben hamile kaldım. ve söyleyemedim üzülmesin diye. sonra bi arkadaşa söyledim böyle diye. oda ona söylemiş geldi sarıldı bana. sonra ben düşük yaptım. onu gördüm rüyamda çok yakında dedim. ve hamile kaldı ikizleri oldu. inan oda kötü niyetli değildir sanmıyorum.

gülem canım kuzenin kötü niyetli değildir bencede. bak ben ilk evlendiğimde hemen hamile kaldım. bizim işyerinde biri vardı 4 yıllık evliydi. iki kere düşük yapmıştı. ve olmuyordu.biride hamileydi ve çok dengesizce hareketleri vardı. ona acı çektirmeye çalışıyordu hareketleri tahmin edersiniz.sonra ben hamile kaldım. ve söyleyemedim üzülmesin diye. sonra bi arkadaşa söyledim böyle diye. oda ona söylemiş geldi sarıldı bana. sonra ben düşük yaptım. onu gördüm rüyamda çok yakında dedim. ve hamile kaldı ikizleri oldu. inan oda kötü niyetli değildir sanmıyorum.

canım bende kötü niyetlidir dememiştim zaten :)

canım bende kötü niyetlidir dememiştim zaten :)

ben yanlış anlamışım canım. bazıları var nazar değdireceğini düşünüp söylemiyorlar hamile olduklarını. malum kıskanırız bişey olur çocuklarına. hani çocuğumuz olmuyor ya , ya kıskanırsak ya gözümüz kalırsa. imrenmeyle fesatlığın farkını anlayamayacak kadar akla sahip olmadıkları için. öyle tipleride gördüm canım. öylemi düşünüyor acaba şeklinde anlamışım sanırım canım. kusura bakma canımsın. banada aman hamile olduğunu kimseye söyleme nazar değer demişlerdi. :1: bende nereme nazar değecek. 5 yıl sonra oldu zaten üstelik tedaviyle. hangisine değecek demiştim. :1: :1:

slm kızlar...dew cim hoşbuldum canım..dinlendim valla.ama hala gün sayıyorum..tedavi için sabırsızlanıyorum..sonra yine gün sayacaz..off canım ne zaman gün saymalar bitecek? birde ben rapor alıp özelde yaptırmayı düşünüyordum,eşim uğraşmak istemiyodu ama ben nerden kar etsek diye bakıyodum açıkçası..ama antalydaki fakülte hastanesi bi karar almış;kendilerinde tedavi olmayanlara rapor vermeyeceklermiş..eşimde zaten onlarla uğraşacak halde değiliz deyip duruyo..

neyse bişey daha anlatayım;geçenlerde bahsetmiştim,2.bebeği 1 yıldır olmayan kuzenimle sürekli konuşuyoduk diye,ve gebeymiş diye yazmıştım sizlere..neyse bi ara yazıştık nette,işte havadan sudan..o söylemiyo bende bekliyorum..sonra dur dedi telden görüşelim,açtık,,öyle durgun,resmii,ne diyeceğini bilemiyo falan..baktım çekiniyo bende demedim hayırlı olsun falan,saddeeeceee onun bana müjdeyi vermesini bekledim..ve veremedi..kapattık telefonu..ne hissedeceğimi bilemedim,ama uyuyamadımda...demekki benim kahrımdan gebereceğimimi sanıyo sizce..bu kadar acizzzce bi durumdamıyız..ne yaniii..olmuyosa onun olmasını kabullenemeyecekmiyimmm...neyiimmm benn..bana onun tarafından açıklayıcı sözler söyledi bi büyüğümüz..o da şunu düşümüştür,kötülüğünden değildir falan..değildir,kötü biri değildir,benden daha iyi biridir hatta..ama bu farklı bi durum..eninde sonunda bilinecek,o zaman; canım şu kadardır sakladım senden,günlerce ağlamanı,kafayı yemeni istemedim mi diyecek??? bana bu haberi verek kaçç kişi oldu,samimiyetle davranamadığı için sırf ona kızdım..

işte böyle kızlar..biz kafamızı gömmek istiyoruz ya bazen bu tuhaf hallerden..gerek kalmıyo bazen,başkaları gömüyo bizim yerimize..

aslında bilmiyorlarki bizler çok güçlüyüz , bu yolda nelerle karşılaştık biz , nelere gögüs gerdik , heleki sevdiğimiz bir insanın haberini almak kesinlikle yıkmaz.
bizler özel insanlarız bu kutsal yolda sabırla yıkılmadan her seferinde yola devam ediyoruz , rabbim bize bu sabrı verdi ve hayırlısıyla ulaşacağız meleklerimize.

gülemcim hiç kendini sıkıntıya sokma , neden böle neden şöyle diye düşünme , sen bence sadece tadavini düşün umutla düşün , inşallah sendende güzel haberler alıcaz.

meldicim sendende güzel haberler bekliyoruz bugün , kalp atışları duyulurmu bugün ?

kızlar ben ise beklemedeyim , regli günüm dündü ama ben hafta sonu gibi bekliyorum , dün sağ kasığımda sanmcıdan çok damar çekiyo gibiydi .neyse bekliyorum bakalım ne olucak.

Kizlar herkesi ayri ayri kucakliyorum....
MELDI icin yarin buyuk gun insallah allah gonlune gore versin cnm senden guzel haberler bekliyoruz keseciklerini gor saglikla...
Gulemcim tatilden hosgeldin dinlenmene sevindim...

Kizlar hepinizi opuyorum....Landarch sonucunu ne zaman alacaksin cnm?

canm nerelerdesin kaç gündür, gözümden kaçmadı sanma ;) canm haftaya salı günü belli olur heralde. normalde adetime çoook var ama aşilamadan 15 gün sonra test yaptırın dedi doktor. aşilama olmasaydım adetime daha iki hafta var ama şuan 1 hafta var.

kızlar sonucu tahmin etmek için şöle geriye bakmak yeterli :) yaani o kadar başarısız aşilamadan sonra pozitif beklemek belki hayal ama nedense ben ilk günden itibaren olmuş gibi hisediyorum. çoğu zaman unutuyorum aşilama olduğunu ama hatırlayınca sanki bebeğim benimleymiş gibi gelio. bunun sebebini galiba biliyorum ve sizinle paylaşmak istiyorum. bu zamana kadar şilamalarda da hatta tüp bebekte de şu olayı bir türlü idrak edemedim. döllenme olayı tutunma olayını hayal edersiniz ama hep bir sorun vardır, sanki bende olmayacakmış gibi. bu eyleme bir türlü inanıp idrak edemedim. aşilamaları hep bir prosedür gibi gördüm. kendiliğinden olmasını da mucize.. tüp bebeğe başlarken ise, raporumu alayım devlet desteğinden yararlanayım nasıl olsa tutmazsa ikinci şansım da olacak gibi gibi bürsürü düşünceler. Degişen ne oldu diyeceksiniz.. beynim artık bedenimin doğurgan olduğuna inandı :) biraz uzun sürdü ama sonunda oldu, artık döllenme olayı her ay gercekleşebilecek doğal bir süreç benm için, mucize değil. belki şuan hamileyim, belki değilim.. belki 1 ay sonra hamile kalıcam belki bir yıl ama şuan bedenim buna hazır, böyle hisediyorum..

kafayı yemedim korkmayın, bir süredir kafamın içinde hisettiğim olumlu gelişmeler bunlar. bunların sayesinde panik halimden kurtuldum birazcık

canm nerelerdesin kaç gündür, gözümden kaçmadı sanma ;) canm haftaya salı günü belli olur heralde. normalde adetime çoook var ama aşilamadan 15 gün sonra test yaptırın dedi doktor. aşilama olmasaydım adetime daha iki hafta var ama şuan 1 hafta var.

kızlar sonucu tahmin etmek için şöle geriye bakmak yeterli :) yaani o kadar başarısız aşilamadan sonra pozitif beklemek belki hayal ama nedense ben ilk günden itibaren olmuş gibi hisediyorum. çoğu zaman unutuyorum aşilama olduğunu ama hatırlayınca sanki bebeğim benimleymiş gibi gelio. bunun sebebini galiba biliyorum ve sizinle paylaşmak istiyorum. bu zamana kadar şilamalarda da hatta tüp bebekte de şu olayı bir türlü idrak edemedim. döllenme olayı tutunma olayını hayal edersiniz ama hep bir sorun vardır, sanki bende olmayacakmış gibi. bu eyleme bir türlü inanıp idrak edemedim. aşilamaları hep bir prosedür gibi gördüm. kendiliğinden olmasını da mucize.. tüp bebeğe başlarken ise, raporumu alayım devlet desteğinden yararlanayım nasıl olsa tutmazsa ikinci şansım da olacak gibi gibi bürsürü düşünceler. Degişen ne oldu diyeceksiniz.. beynim artık bedenimin doğurgan olduğuna inandı :) biraz uzun sürdü ama sonunda oldu, artık döllenme olayı her ay gercekleşebilecek doğal bir süreç benm için, mucize değil. belki şuan hamileyim, belki değilim.. belki 1 ay sonra hamile kalıcam belki bir yıl ama şuan bedenim buna hazır, böyle hisediyorum..

kafayı yemedim korkmayın, bir süredir kafamın içinde hisettiğim olumlu gelişmeler bunlar. bunların sayesinde panik halimden kurtuldum birazcık

canım benim 3. aşılamamdı ve bende son prosedürü tamamlamak için yaptırmıştım. ve adet olmayı bekliyordum. hemen tüpe geçecektik. hatta adetim 6 gün geçmişti düşün adet tarihimden yani aşılamanın test tarihi değil. akşam işten eve gittim test almayı unutmuşum. eşime kist oldu gördünmü dedim. en iyisi test yapayım yarın doktora giderim. doktor sorarsa test yaptım negatif çıktı derim dedim. oda işyerinde çalışıyordu ve unutmuş. saat 10 da aldırdı ve tutmuştu. senin neden tutmasın canım. olacak inşallah

canım benim 3. aşılamamdı ve bende son prosedürü tamamlamak için yaptırmıştım. ve adet olmayı bekliyordum. hemen tüpe geçecektik. hatta adetim 6 gün geçmişti düşün adet tarihimden yani aşılamanın test tarihi değil. akşam işten eve gittim test almayı unutmuşum. eşime kist oldu gördünmü dedim. en iyisi test yapayım yarın doktora giderim. doktor sorarsa test yaptım negatif çıktı derim dedim. oda işyerinde çalışıyordu ve unutmuş. saat 10 da aldırdı ve tutmuştu. senin neden tutmasın canım. olacak inşallah

inaşallah canmmm, amiinnn.. buarada bebeğin çooook tatlı maşallah ;)

kızlar bir haftadan beri infertilite bölümünde bir topic dikkatimi çekti, basit bir yönteme hamile kaldım diye yazan bir bayan sadce romanyada bulunan bir ilacı tavsiye ediyor. bitkisel bir ilac, ilgimi cekti icerigindeki bitkiyi google arattim ulkemizde ikinci onem sirasinda bir bitki. yaani bizim hayıt, adacayi gibi bilinen ir bitki degil. ama bazi yeni makaleler okudum bu bitki ile ilgili ve şaşırtıcı bir şekilde etkili imiş. neyse zaten bitkiyi bizim bildiğimiz yöntemlerle çay gibi demleyim içmek yetmiyor tentür şeklinde kullanıldığında etkisi varmış. Romanya dişina bu bitkiyi gondermiyor firma, bende bir tanıdık buldum benm için temin edebilecegini söyledi haber bekliyorm. bu arada boş durmiim web sitesindeki ilaç hakkındaki bilgileri cevirtirdim bunları sizinle paylaşmak istiyorum.

İlacın adı ; TINCTURĂ DE BRÂNCA URSULUI
(Heracleum sphondylium)

Heracleum sphondylium) aile Umbelliferae bir Branca ayı parçası, büyük koyu yeşil yaprakları ve beyaz çiçekleri ile bir yüksek bitkidir. ışık ve nemli ormanlar, tepeler, su ve yol kenarında artırır. Romanian bitkiler son derece yoğun olan canlandırıcı etkisi ile, özel bir rol tutan kol ayı arasında. Romanian ginseng''Name''and muhtemelen bizim flora diğer şifalı bitkiler daha iyi uyuyor. Tohum kök ve ayı kol hızlı yenilenir ve kısırlık, iktidarsızlık ve soğukluk ortadan kaldırmak, vücut, egzersiz kapasitesinde artış ve psikolojik sesi gençleştirmek. Bir çare sesi ve şehvet yaşam için geri, sıkıntı Prematüre fiziksel düşüş giderici, yaşlılar için endikedir

Uyarır salgı eylemler cinsel bezleri, sindirim ve genel tonik sinir, sindirim afrodizyak ve antispazmodik rahim, uyarıcı özgü yerel bağışıklık (böbrek ve genital olarak), genital vazodilatör, periferik vazodilatör, h ipotensiv sinirsel aktivite düzenleyici

kadın ve erkek kısırlığı, iktidarsızlık, cinsel soğukluk, zührevi hastalıklar (bel soğukluğu, frengi, chlamidya, vb.) eklenmesi, metroanexită, over yetmezliği, erken menopoz, amenore, yorgunluk ve bitkinlik fiziksel zorlama ve şu: adjuvan olarak kullanılır entelektüel, zor sindirime, sık sık kolik, böbrek yetmezliği, hipertansiyon, kötü periferik dolaşım (soğuk eller ve ayaklar) şişkinliği de eşlik ediyorsa.

Kullanımı:
Yönetim kuralı, su (yarım su bardağı), 3-4 defa aç karnına günde 100ml seyreltilir tentür bir çay kaşığı olduğunu.

Hamilelik ve emzime durumlarında kullanılmamalı.

Tedavi sırasında güneş ışığı veya UV radyasyon, ışığa olgusuyla sayesinde Dikkat maruz kalmaktan kaçının. Tedavi kolu ayılar oluşabilir prostat prostat iltihabı bazı hastalıkların yeniden olabilir. belirtiler kayboluncaya kadar bu durumda o zaman, tüylü (Epilobium hirsutum) ve bur (Xanthium spinosum'un) karışımı uygulamak, tedavi durdurulur tedavi kolunda taşır devam ettirin. YAN ETKİLERİ: fotosensitivite, deri alerjileri.

Ilacin fiyatı 18 ron, yaklasik 9 ytl civarında

landrach cnm bende bunun gibi bir yazı okumuştum ilaç adı aynımı bilmiyorum ama onunda ana maddesi hayıttı yeni evli bir kız almanyada bu ilacın kısırlık için kullanıldığını ve yaşı ilerlemiş kadınların bile bu ilaçla hamile kalabildiğini yazmıştı .'ben yeni evliyim kendim kullanmıyorum ama türkiyede bu kadar kısırlığın ilerlediğini görünce kullanmak isteyen olur 'diye yazmıştı .yazıyı bulabilirsem bakayım aynı ilaç olabilir çünkü hatırladığım kadarıyla yumurtlaması olmayan bayanlar için ve rahim kuvvetlendirici diye yazıyodu

kafayı yemek değil bence asıl olması gerektiği gibi düşünüyosun canm ..başarmanın yarısı inanmaktır bana göre sen bu kısmı halletmişsin diğer yarısıda ;kader ,takdir-i ilahi cnm ..o kalan kısmıda dualarla halledicez inş.

canım benim diyorlar ya herşey beyinde bitiyor diye , evet herşey beyinde bitiyor buna inandırmak , vucüdumuzu rahat bırakmak bizim elimizde .
en önemli olan ise kendini hazır hissetmek , dogurganlığını hissetmek.
bende son gittiğim bu dr sayesinde doğurganlığımı hissetmeye başladım, heran herşey olabilir gibi geliyor.

ya şimdi geçmişi düşündükçe önceki dr o kadar olumsuz yaklaşmışlarki stresten başka bişey değil , yatakda sesiz sesiz ağladığım geceler çok oldu ama hepsi geçmişde kaldı , olan 2 seneme oldu, keşke bu bilinçle yeni başlamış olsaydım ama yaşanan yaşandı artık.

aşılama olayıda dediğin gibi bana 2 kötümdeneyimden sonra gereksiz bişey gibi geliyordu ama gittiğim dr a aynı iş yerinde çalıştığım birisi aşılama yaptırdı ve tutu bu ay ögrendik o kadar umut oldumki buna.
bu dr aşılama öncesi çatlamış mı çatlamamış ı bakmış , çatlamadığını görünce 2 saat gezdirmiş , aşılama esnasında da rahme enjekte edilen spermleri utrasonla göstermiş , malesef benim 2 aşılamamda da hiçbiri olmamışdı yada ne bileyim zamanı gelmiş demekki , herşey kısmet biz elimizden geleni yapmakla kalıyoruz sadece

canım senin sonucunuda merakla bekliyoruz

meldi hadi müjdeyi ver bize ikiz diye. kalp atışlarınıda duyarsın inş. endişelerin azalır birazda olsa.

deww nerelerdesin nasılsın?

gulem düşündüklerinde sonuna kadar haklısın aynı kızgınlıkları ben çok yaşadım. artık çok ilgilenmiyorum hamilelerle bebeklerle ben onlara yanaştıkca zavallı gözüyle bakmaları beni daha çok çıldırtıyor. o yüzden bosver önemseme. herkes kaderini yaşıyor. ne yapalım kendimizi parçalasak rabbim vermeyince ne yapalım.

landarch cnm süpersin işte bu sen yolu yarılamışsın zaten bu düşüncelerinle. inş. pozitif olacak sonucunda düşüncelerin gibi. benimde ayın 5 i falan günüm. hiç umudum yok ben şimdi önümüzdeki ayki ilacıda içip atlatınca gidip hemen aşılamadan başlayacağım. ona odaklandım şimdi.

kekecb hadi inşallah bir mucizede senden gelir. test yapsana hafta sonunu bekleme dünmüş günün geçmiş sayılır. hem kafanda rahatlar öylemi böylemi diye düşünmekten kurtulursun.

hepinizi öpüyorum.

ben yanlış anlamışım canım. bazıları var nazar değdireceğini düşünüp söylemiyorlar hamile olduklarını. malum kıskanırız bişey olur çocuklarına. hani çocuğumuz olmuyor ya , ya kıskanırsak ya gözümüz kalırsa. imrenmeyle fesatlığın farkını anlayamayacak kadar akla sahip olmadıkları için. öyle tipleride gördüm canım. öylemi düşünüyor acaba şeklinde anlamışım sanırım canım. kusura bakma canımsın. banada aman hamile olduğunu kimseye söyleme nazar değer demişlerdi. :1: bende nereme nazar değecek. 5 yıl sonra oldu zaten üstelik tedaviyle. hangisine değecek demiştim. :1: :1:

canım yani bu insan benim arkadaşım olsa,uzun zaman görüşülmese yada fırsat olmasa belki dicem,sık sık görüştüğüm kuzanim olunca bozuldum açıkçası.yani bu kadar düşünceli olmasalarda olur..etrafımızda lafını bilmeyen thaf insanlara alışığızda buda hoş değil,sonuçta yüz yüze gelinecek,ee...e si canımm,takılmıyorum elbetteki..sadece bozuluyorum..yabancım değil ya,ondan..

aslında bilmiyorlarki bizler çok güçlüyüz , bu yolda nelerle karşılaştık biz , nelere gögüs gerdik , heleki sevdiğimiz bir insanın haberini almak kesinlikle yıkmaz.
bizler özel insanlarız bu kutsal yolda sabırla yıkılmadan her seferinde yola devam ediyoruz , rabbim bize bu sabrı verdi ve hayırlısıyla ulaşacağız meleklerimize.

gülemcim hiç kendini sıkıntıya sokma , neden böle neden şöyle diye düşünme , sen bence sadece tadavini düşün umutla düşün , inşallah sendende güzel haberler alıcaz.

meldicim sendende güzel haberler bekliyoruz bugün , kalp atışları duyulurmu bugün ?

kızlar ben ise beklemedeyim , regli günüm dündü ama ben hafta sonu gibi bekliyorum , dün sağ kasığımda sanmcıdan çok damar çekiyo gibiydi .neyse bekliyorum bakalım ne olucak.

evet canım..çoğu zaman bu kadar olsun diyorum kendi kendime..cidden..yani bu kadar olsun dediğim şey anne olamamak..kendime şaşıyorum ama sabır öğreniliyo..bizde öğrendik..
sen neden test yapmıyosun..yani haftasonu beklemen neden?geçmiş işte..hadi bize müjdeyi ver..

Back
X