kızlar bir haftadan beri infertilite bölümünde bir topic dikkatimi çekti, basit bir yönteme hamile kaldım diye yazan bir bayan sadce romanyada bulunan bir ilacı tavsiye ediyor. bitkisel bir ilac, ilgimi cekti icerigindeki bitkiyi google arattim ulkemizde ikinci onem sirasinda bir bitki. yaani bizim hayıt, adacayi gibi bilinen ir bitki degil. ama bazi yeni makaleler okudum bu bitki ile ilgili ve şaşırtıcı bir şekilde etkili imiş. neyse zaten bitkiyi bizim bildiğimiz yöntemlerle çay gibi demleyim içmek yetmiyor tentür şeklinde kullanıldığında etkisi varmış. Romanya dişina bu bitkiyi gondermiyor firma, bende bir tanıdık buldum benm için temin edebilecegini söyledi haber bekliyorm. bu arada boş durmiim web sitesindeki ilaç hakkındaki bilgileri cevirtirdim bunları sizinle paylaşmak istiyorum.
İlacın adı ; TINCTURĂ DE BRÂNCA URSULUI
(Heracleum sphondylium)
Heracleum sphondylium) aile Umbelliferae bir Branca ayı parçası, büyük koyu yeşil yaprakları ve beyaz çiçekleri ile bir yüksek bitkidir. ışık ve nemli ormanlar, tepeler, su ve yol kenarında artırır. Romanian bitkiler son derece yoğun olan canlandırıcı etkisi ile, özel bir rol tutan kol ayı arasında. Romanian ginseng''Name''and muhtemelen bizim flora diğer şifalı bitkiler daha iyi uyuyor. Tohum kök ve ayı kol hızlı yenilenir ve kısırlık, iktidarsızlık ve soğukluk ortadan kaldırmak, vücut, egzersiz kapasitesinde artış ve psikolojik sesi gençleştirmek. Bir çare sesi ve şehvet yaşam için geri, sıkıntı Prematüre fiziksel düşüş giderici, yaşlılar için endikedir
Uyarır salgı eylemler cinsel bezleri, sindirim ve genel tonik sinir, sindirim afrodizyak ve antispazmodik rahim, uyarıcı özgü yerel bağışıklık (böbrek ve genital olarak), genital vazodilatör, periferik vazodilatör, h ipotensiv sinirsel aktivite düzenleyici
kadın ve erkek kısırlığı, iktidarsızlık, cinsel soğukluk, zührevi hastalıklar (bel soğukluğu, frengi, chlamidya, vb.) eklenmesi, metroanexită, over yetmezliği, erken menopoz, amenore, yorgunluk ve bitkinlik fiziksel zorlama ve şu: adjuvan olarak kullanılır entelektüel, zor sindirime, sık sık kolik, böbrek yetmezliği, hipertansiyon, kötü periferik dolaşım (soğuk eller ve ayaklar) şişkinliği de eşlik ediyorsa.
Kullanımı:
Yönetim kuralı, su (yarım su bardağı), 3-4 defa aç karnına günde 100ml seyreltilir tentür bir çay kaşığı olduğunu.
Hamilelik ve emzime durumlarında kullanılmamalı.
Tedavi sırasında güneş ışığı veya UV radyasyon, ışığa olgusuyla sayesinde Dikkat maruz kalmaktan kaçının. Tedavi kolu ayılar oluşabilir prostat prostat iltihabı bazı hastalıkların yeniden olabilir. belirtiler kayboluncaya kadar bu durumda o zaman, tüylü (Epilobium hirsutum) ve bur (Xanthium spinosum'un) karışımı uygulamak, tedavi durdurulur tedavi kolunda taşır devam ettirin. YAN ETKİLERİ: fotosensitivite, deri alerjileri.
Ilacin fiyatı 18 ron, yaklasik 9 ytl civarında