Kızlar kusura bakmayın sizi merakta bıraktım elimde olmayan nedenlerle yazamadım. Keseyi gördük tek dedi dr ama ikizse de genelde aynı anada gözükmez bir sonraki kontrol de gözükür dedi. 3 hafta sonra kontrol kalp atışlarını duyucaz inşallah. Bebeğin ultrason fotosu var elimde kızlar inanamıyorum. Ama dün arenciğimede söyledim böyle bir türlü çok mutlu olamadım acaip endişe var. drum 9 ay böyle geçmez dedi. böyle şimdilik.inş. güzel haberler devam edicek. topiğimiz maşallah uğurlu gelecek.kekecb çok heyecanlandım okuyunca gecikme olmuş. hadi lütfen senden de müjde gelsin şenlik devam etsin.
gulemcim sen nerede yaptıracaksın tedaviyi basetmemeişsin yada ben atladım şu bir aylık süreçte.
dewim sağol beni aramışsın bitanem ben eşim şehir dışında olduğu için kayınvalidemde kaldım sizede yüzden yazamadım zaten.
gulem geçen gün sormuştu değerlerimi falan ben uzun uzun yazamadım. canım ben 12. gün değerim 535 ti. çok şaşırdım çok mutlu oldum. ikiz mi olabilir mi diye heyecanlandık şimdilik tek gözüküyor. hcg 48 satte bir ikiye katlıyormuş uyumlu devam etti çok şükür rabbim yardımcımız olsun sizler emen yaşayın benim de mutluluğum sağlıkla devam etsin bütün duam bu.
kızlar hamilelik belirtileri yşamaya başladım. acaip halsizim, sürekli yatıyorum raporluyum zaten. sabahları midem bulanıyor kusmuyorum ama midem ağzımda gibi. iştahım pek yok..herşeye razıyım allahım diyorum.
hepinizi öpüyorum. sevgiler..
meldicimmm cnm gözünaydın olsun. rabbim inşallah sağlıkla devam ettirir ve sağlıkla mutlulukla kucağına aldırır.
bayramımız devam ediyor şükürler olsun. topiğimizin uğuru devam eder inşallah. mercimeğine bakarken bizleride aklından geçir. aşılama tüp doğal hiç farketmez inşallah hepimize bir şekilde nasip eder rabbim.
kızlar geçen hacdan gelen bir teyze şunu tavsiye etti dileğin olması için.
300 tane ihlas suresini okuyup 2 rekat allah rızası için namaz kılın her istediğiiz olur dedi. inşallah yapmaya fırsat bulucam.
bende 5 hazirani bekliyorum bakalım ne olacak.sonraki ay son serophone i kullanma ayım. o zamanda olmazsa dr a gdicem tekrar bakalım nasıl devam edecek.
landarch cnm hazır kendine güven gelmişken sakın kendini üzme. olmaması çok alıştığımız bir durum. ama olmayacak da değil. sabredip beklemekten başka çaremiz yok. elde edene kadar ne gerekiyorsa yapacağız.
laparoskopiden de korkma sakın eğer uzman eldeysen hele hiç tedirgin olma. bence çokda faydalı bişey resmen rahmin 10000 bakımına giriyor. herşeye aynı anda bakıldığını ve varsa bişeylerin temizlenip düzeltildiği başka bir imkan yok. ben laparoskopiden sonra çok daha iyi hissediyorum kendimi en azından içeride herşeyin normal olduğundan eminim.
kekecb lütfen bi test yap şenliğimiz devam etsin. umudumuz artsın.
dew cnm iyi dinlen sende. güç topla.
kendinize iyi bakın öptm.