Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yaa benim morelim biraz bozuk. sebebini size açıklayayım. doktor bana tüp bebeğe kadar GNRH analogları ile tedavi olacaksın dedi. bende bunu bildiğimiz yumurtlama yakibi sandım. meğer tam aksi imiş. resmen suni olarak menepoza giriliyormuş o ilaçlar kullanılırken. en fazla 6 ay kullanılabiliyormuş. şimdi nette okudum. offfff kafayı yiicem, her doktor ayrı kafada..
canım ben geldim:) hafta sonları iyi kaynatırdınız,kimse uğramamış..canım tüp bebekten sonra doğal ihitmali yokmu? :))yani eşinden uzakmısın haladaha önceki kullandığın ilaç ve tedavilerden sonra düzensizlik yaşadınmı?yani değerlendirdiyseniz niye doğal olmasın ki???
kızlar yaa benim morelim biraz bozuk. sebebini size açıklayayım. doktor bana tüp bebeğe kadar GNRH analogları ile tedavi olacaksın dedi. bende bunu bildiğimiz yumurtlama yakibi sandım. meğer tam aksi imiş. resmen suni olarak menepoza giriliyormuş o ilaçlar kullanılırken. en fazla 6 ay kullanılabiliyormuş. şimdi nette okudum. offfff kafayı yiicem, her doktor ayrı kafada..
kizlar tekrar selam...ben hala regli olmadim ama belirtilerim en ust seviyede....umarim carsamba filan olurumda 2.gunu kan veririm hormon testlerimide olmus olurum...
aren,piraye bubus sizde sanirim daha yok regli....hayirlisi kizlar....opuyorum cok
benim bu tedavilerden sonra düzenim çok değişti eskiden 26.gün sektirmeden regli olurdum. ama şimdi değişiyor daha da geç oluyorum. 27-28-29 bazen 30-31 i bulduğu zamanlar bile oluyor onun için beklemedeyim.
DEW,LANDARCH sizin tüp bebek sonrasındaki reglinizde gecikme oldu mu. bazı insanlarda oluyırmuşya. bazılarında da kist oluyormuş. inşallah böyle şeyler yaşamam. herşey benim için zaman kaybı.
canım yukarda benimde demek istediğim buna benzer bişeydi..endometriozis adetten kesilince son buluyo..beni ameliyat eden doktor ameliyattan sonra bana 2 şey var yapılacak,ya 6 gibi bi süreyle menepoza girmeni sağlayacağız yada direk 2 aşılama,tutmazsa hemen tüp bebek dedi..menepozla vücuttaki yapışıklık odakları duracak,yada gebe kalarak adet görmeyerek yine durdurlacak..tabii bende seninle aynı şeyleri düşündüğümden aşılama dedim..her doktorun yaklaşımı farklı oluyo ama genelde menepoz olayını uyguluyolar..tabii biz bebek için gün sayarken 6 ay çok uzun geliyo insana..ve canım asıl merak ettiğim direk tedaviye niye başlamıyo?benim evre 4 olması daha büyük risk mesela..ama benim doktorum ısrar etmedi.hangisi dedi bende aşılama dedim..sen doktorunla tekrar görüş olmazsa..yada git bi merkeze direk aşılamayla başla..yani raporun önemli tabii..evresi falan..
canım öncelikle çok geçmiş olsun, herşey yolunda gitmesine sevindim ama yukarıdaki yazıyıda okuyunca şaşırdım açıkcası, inan bende anlamıyorum bu dr ları her biri ayrı yorum yapıyor.
Endo derken tam olarak açılımı ne nasıl bir rahatsızlık dı kızlar .
Bu tedaiyi uygulayıp , nasıl bir sonuç almak istiyor acaba.dr bişey sorulmuyorki tam olarak cımbızla cevap alıyoruz.
Canım gelişmelerini merakla bekliyorum.
Dr bana hiç bu tarz şeylerden bahsetmedi, ne bileyim okuyunca telaşlanıyorum , bende de var mıdır acaba böyle birşey ne demali dr.
aren , bubuş, deww canlarım sizdende merakla haberlerinizi bekliyorum , inşallah güzel haberlerinizi alırız.
ben ise tam olarak bırakmış durumdayım , kilolardan kurtulmaya adapte olmuş durumdayım , pko da en önemlisi kilo vermakmiş , ama inanın o kadar zor gidiyorki kilolar.
canlar hepinizi çok çok öpüyorum
ben dr a tekrarlarmı diye sormuştum oda evet ama hemen değil dedi. kesin çözümü yokmu dedim kesin çözümü hamile kalmak hamilelik bunu bertaraf ediyor dedi. hamilelik sonrasıda zaten tüm rahim temizlendiği için geri dönüşü daha zor oluyormuş. neticede 12 aya yakın adet olunmuyorya. ne biliyim artık bende şaşırıyorum ne doğru ne yanlış. tatil sonrası dra gidicem bakalım o zamana kadar ne olacak. henüz adet olmadım.bubuşum endonun doğumdan sonra bi daha olmayacağını doktorunmu söyledi? çünkü ben öyle bilmiyorum..yaşadığımız her adet endoyu bi adım ilerletiyo..sadece menepoz kesin çözüm diye biliyorum ben...
kizlar tekrar selam...ben hala regli olmadim ama belirtilerim en ust seviyede....umarim carsamba filan olurumda 2.gunu kan veririm hormon testlerimide olmus olurum...
aren,piraye bubus sizde sanirim daha yok regli....hayirlisi kizlar....opuyorum cok