Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eskiden olsaydı daha adet günüm gelmeden yığınla test yapmıştım şimdi içimden hiç gelmiyor çünkü hiç olumlu birşey düşünemiyorum aksine kist mi, hormonal dengesizlik mi oldu diye düşünüyorum.

canım benim neler hisstediğini okdar iyi biliyorumki , elim gitmiyordu teste , sonucu göremek o anı tekrar yaşamak çok zor gerçekten ama senin doğal yoldan hamişliklerin var neden olmasın.
Her şey alllahtan her an bir süpriz olabilir.

cerenm haklisin cnm benim gozum hamielelere uzun zamandir takiliyor cocuklarad abayilirim minciklarim hep ancak cok enteresan birsey yasiyorum bu durumda hic hosuma gitmiyor ama eskiden minik bebek goreyim alirdim kucagima simdi o duygum silindi bebek goruyorum ne sirin masallah diyorum sonra ne dokunmak nede sevmek istiyor cnm pek hos bir durum degil farkindayim ama buda elde degils anirim

demek ayni seyi yaziyoruz. hatta utaniyorum bakiyorum diye. hani cebinde paran olmasa, donerciyi gormemis gibi yapar, bakislarini cevirirsin ya; bebeklere baktigim icin gizli bir utanc duyuyorum. bende olmadigi, cok istedigim anlasilmasin diye boyle sekilden sekile giriyor insan. etraf ta artik yapin a diyecek laf kalmadi. evlenmeden kocamla bak 3 tane istiyorum cocuk der dururdum, hala 3 istiyorum ama artik mumkun mu bilemiyorum.
ilk cocuk 1 yasinda olsun, sonra korunmayi dusunmuyorum.

bir de ben cocukluktan beri asla hamile kalacagimi dusunmemistim. hep haileleri cirkin bulurdum, acaba diyorum bilincaltima mi kazindi bu fikir; vucud icten ice istemiyor mu, sorumlusu ben miyim diye.

Pirayecim moralini bozma sanirim hala tam regli oldum diyemiyorsun hafif pembeliklaer var diymi?aslinda bende oyleyim ama benim reglim zaten hep bu sekilde baslar o yuzden ben eminim regli oldugumdan...insallah senin hala bir umtu vardir...ama olmas abile moralini bozma daha onumuzde guzle gunler var...

Canım benden umut yok maalesef bu ay, çok kötü ağrım var, yerimde duramıyorum resmen, çok uzun zamandır böle ağrım olmamıştı, acaba d.kontrol hapını bıraktığım ve hiç ilaçsız ilk reglim diye mi böyle oldu...Eskiden yani pko teşhisi konmadan her adetimde acillik olur serum yerdim, şimdi de aynı öle oldum acaba doktoruma sormalımıyım??? Kistler mi tekrarladı acaba, kist olsa regli olurmuydum kızlar, çok yoğun kasık ağrısının sebebi ne olabilir???

BUBUŞ canım bende regli olmadım bekliyorum ama hiç test yapasım yok. p.tesini beklemeyi düşünüyorum. arada nadir bir sancı ve kasılma oluyor ama onun dışında regli belirtim yok geçen hafta daha çok vardı, hatta erken regli olacağım galiba diye düşünmüştüm ama olmadı. hiç akıntım bile yok aksine kupkuruyum.göğsümde hiçbir sızı falan yok, regli öncesi olurdu ama bu sefer hiç olmadı. korkuyorum hep aksilikler beni bulurya yine olumsuz birşey oldu diye.

al bendende o kadar. hiç elim gitmiyor sonrada diyorumki eğer varsa ve ben birkaç günde olsa erken öğrenmedim diye kendime kızarmıyım diye. ama negatifi görmektense birkaç gün beklemek bana daha iyi gelecek sanırım. eşimde hafta sonu yanımda olacak bilipte ona söyleyememk beni çok zorlar nasıl tutarım böyle bişeyi. o yüzden bekleyim bakalım bugünde geçerse umutlanırım belki.
allahım yardım et bizlere aklımıza mukayyet ol. aren benimde akıntım bile yok dediğin gibi.
bakalım neler olacak hayırlısı hepimiz için.

bubuş ve aren hala test yapmamışsınız..yani şaşıyorum size..kızlar bugün iyi bişey duymaya çok ama çok ihtiyacım var..lütfe ''pozitif'' bişeyler yazın..dünyada güzel şeylerinde olabildiğini görelim..
.........................görüşürüz...................................................

evet yaa gulem şaştım valla yarın 4. gün olacak ama hiç cesaretim yok bakalım hayırlısı

al bendende o kadar. hiç elim gitmiyor sonrada diyorumki eğer varsa ve ben birkaç günde olsa erken öğrenmedim diye kendime kızarmıyım diye. ama negatifi görmektense birkaç gün beklemek bana daha iyi gelecek sanırım. eşimde hafta sonu yanımda olacak bilipte ona söyleyememk beni çok zorlar nasıl tutarım böyle bişeyi. o yüzden bekleyim bakalım bugünde geçerse umutlanırım belki.
allahım yardım et bizlere aklımıza mukayyet ol. aren benimde akıntım bile yok dediğin gibi.
bakalım neler olacak hayırlısı hepimiz için.

evet yaa gulem şaştım valla yarın 4. gün olacak ama hiç cesaretim yok bakalım hayırlısı

canım en zor kısmı bu değil mi beklemek , dr gitmek ilaçlar kullanmak , muayene olmak hiçbiri zor gelmiyorda beklemek gerçekten çok zor geliyor, ama inşallah ikinizdende güzel sonuçlar alırız

kızlar hala regli olamdım ama karnımın içi hareketli oldum olacağım galiba tüp bebek sonrası yaşanan bir düzensizlik yaşadım. olacaksamda olsam biran önce artık.

kızlar hala regli olamdım ama karnımın içi hareketli oldum olacağım galiba tüp bebek sonrası yaşanan bir düzensizlik yaşadım. olacaksamda olsam biran önce artık.

Aren canım bugün 5. günü olcak sanırım gecikeli, hadi bir test alıp yap...Belki de hamilesindir, hiç hamilelik belirtileri yok mu?? belki de bu ay kendiliğinden hamile kalmışsındır belli mi olur?

Aren canım bugün 5. günü olcak sanırım gecikeli, hadi bir test alıp yap...Belki de hamilesindir, hiç hamilelik belirtileri yok mu?? belki de bu ay kendiliğinden hamile kalmışsındır belli mi olur?

eskiden 26 günde bir olurdum dengesizleştiği için 26-29 arasında bir gün oluyordum. bugün regli belirtilerim tekrardan olmaya başladı ben olurum..

kızlar merhaba
hepiniz iyisinizdir umarım ama ben iyi değilim , iyi olamlıyım biliyorum , ben kötü birisi değilim başkalarının mutluluğunu duyunca kötü olmamalıyım , bazen hiç açıtmıyor canımı ama bazen gerçekten çok canımı acıtıyor ama böyle olmasını istemiyorum , hiç bir şeyin beni üzmesini istemiyorm.

gün geçmiyorki hamiş haberi almayayım , offf ne bileyim birden duyunca etikiledi.
Muhasebide çalışan birisi var oda hamileymiş , evet mutlu oldum hatta banane kim hamile kalırsa kalsın ama kötü oldum işte.
2 gün öncede teyzemin gelininin hamile olduğunu duydum , diğer teyzemin gelinide doğum yaptı ve hepside benden sonra evlendi :66: ne kadar güzel değilmi
yani etrafında 4 adet hamiş var ne mutlu bana
böyle düşünmek kötülükse ben kötüyüm umrumda değil

kızlar kusura bakmayın bu duygularımı başka kimseye söyleyemezdim :59:

aren canm bir test yapsan, biliyorum bıktık artık ama test yapmayacak kadar umutsuz vakalar değiliz ki, kaldı ki sen doğal yolla iki kez hamile kaldın.

kızlar merhaba
hepiniz iyisinizdir umarım ama ben iyi değilim , iyi olamlıyım biliyorum , ben kötü birisi değilim başkalarının mutluluğunu duyunca kötü olmamalıyım , bazen hiç açıtmıyor canımı ama bazen gerçekten çok canımı acıtıyor ama böyle olmasını istemiyorum , hiç bir şeyin beni üzmesini istemiyorm.

gün geçmiyorki hamiş haberi almayayım , offf ne bileyim birden duyunca etikiledi.
Muhasebide çalışan birisi var oda hamileymiş , evet mutlu oldum hatta banane kim hamile kalırsa kalsın ama kötü oldum işte.
2 gün öncede teyzemin gelininin hamile olduğunu duydum , diğer teyzemin gelinide doğum yaptı ve hepside benden sonra evlendi :66: ne kadar güzel değilmi

ahhh canm yaa hep hep aynı yaşadıklarımız. dün bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim ama işin ilginç yanı arkdşn eşi yurtdışında çalışıyor. düğünden 2 gün sonra gitti ve belli aralıkalrla sadece ziyarete geldi . o ziyartlerin en sonuncusunda hamile kalmış :) çok şaşırdım tebrik ettim, kısmet işte..

Son düzenleme:
kızlar bu sabah kontrole gittim. ben o sersem halimle doktoru aslında doğru anlamışım. bana ovulasyon takibi yapacaklarmış gonal-f ile. muane etti sağda 21 mm lik folikül varmış, gün aşırı ilişki önerdi.hamile kalma ihtimalin çok yüksek dedi, eger adet olursan gel tedaviye başlayalım dedi. kızlar ben paranoyak olmuşum resmen, neler kurudm kafamda :69: endo 1 evredeymişim ama hamile kalamamın sebebi güya buymuş. artık tüm engeller ortadan kalkmış. konuşulanlar rüya gibi ama çokta umutlanmak istemiyorum.

kızlar merhaba

Hepimiz aynı durumdayız galiba, benim de çalıştığım odada bir hamile var, iş yerinde ise toplam 3 kişi, gözümün önünde bebişlerini büyütüyolar, Allah sağlık versin tabi hepsine de insan özeniyo bea. Bana da soruyolar sen düşünmüyomusun diye evleneli 3 yıl oldu hala yapmadınız bi bebek diyolar, ben de yok daha erken diyorum bende soranlara...:43::43:

kızlar bu sabah kontrole gittim. ben o sersem halimle doktoru aslında doğru anlamışım. bana ovulasyon takibi yapacaklarmış gonal-f ile. muane etti sağda 21 mm lik folikül varmış, gün aşırı ilişki önerdi.hamile kalma ihtimalin çok yüksek dedi, eger adet olursan gel tedaviye başlayalım dedi. kızlar ben paranoyak olmuşum resmen, neler kurudm kafamda :69: endo 1 evredeymişim ama hamile kalamamın sebebi güya buymuş. artık tüm engeller ortadan kalkmış. konuşulanlar rüya gibi ama çokta umutlanmak istemiyorum.

Landrach çok sevindim tüm engellerin ortadan kalkmasına.. Hepimiz paranoyak olduk walla ama çok kafaya takmamamız gerek... kafayı takmadan çalışmalara devam:66::66:

canım bayağı yanlış anlamışsın:) neyse menepoz düşüncesi bile insanı geriyor. dün falan bir belirytim yoktu ama bugün regli olacağım gibi hissediyorum. test yapmak istemiyorum çünkü negatifi göreceğime eminim içimden hiç ama hiç gelmiyor. geçen sefer doktor kist var regli gecikmen ondan deyip beni göndermişlerdi o zaman içimden bir ses test yap dedi doktora gittiğim akşam evde yapmıştım ama bu sefer içimdeki ses boşa yapma her an regli olacaksın diyor:)

ilahi:) kaç gündür ne strese girdin canım..ya çok iyi bi durumdasın hemde hazırda 21mm..çok iyi..evresine takılma,bence bütün kadınlara açılıp bakılsa 1.evre bişeyler çıkar:) benim 4.evre bide düşün..hemen gebe kalmıştım.senden bu yazın 2.süprizi gelir,umutlu ol biraz...

kızlar merhaba

valla eğer kötülükse bende çok kötüyüm. eşimin teyzesinin kızı geçen sene evlendi oda şimdi hamile.amcamın kızı geçen sene evlendi oda hamile dünde halamın kızı 2. ye hamileymiş onu duydum. gerçekten içim yandı. dedim rabbim beni sınıyomusun artık bizede yaşat bu duyguyu dayanacak gücüm kalmadı diye ve eşimin kuzeninin haberini kayınvalidem verdi. onların yanından ayrılınca ağladım tutamadım kendimi onları kıskandığımdan değil kaderime ağlıyorum resmen.
hem kusura bakacak bişey yok bende ilk kez burda itiraf ediyorum bunları. en yakınımız bile bizler gibi anlamıyorlar. rabbim acısın artık bizede versin inş.

cnm çok sevindim bak herşey iyiye gidiyor sakın olumsuz düşünme. umudumuz hiç bitmeyecek söz verdik birbirimize.
benimde 2. evredeydi. dr umda bana artık hiçbir engel kalmadı demişti. o anda bile dr a sarılıp ağlamak istemiştim.
benimde bu ay ki adetimle 3. kutu serophone başlayacaktım ama henüz adet olmadığım için ilaca başlayamadım. bugün akşam eve gidince bir test denemesi yapmayı düşünüyorum. eşimde şehir dışında oda sorup duruyor onada adet oldum merak etme dedim. o gelene kadar olursam şaşırmasın olmazsam süpriz olsun diye. allahım yardımcımız olsun.

valla eğer kötülükse bende çok kötüyüm. eşimin teyzesinin kızı geçen sene evlendi oda şimdi hamile.amcamın kızı geçen sene evlendi oda hamile dünde halamın kızı 2. ye hamileymiş onu duydum. gerçekten içim yandı. dedim rabbim beni sınıyomusun artık bizede yaşat bu duyguyu dayanacak gücüm kalmadı diye ve eşimin kuzeninin haberini kayınvalidem verdi. onların yanından ayrılınca ağladım tutamadım kendimi onları kıskandığımdan değil kaderime ağlıyorum resmen.
hem kusura bakacak bişey yok bende ilk kez burda itiraf ediyorum bunları. en yakınımız bile bizler gibi anlamıyorlar. rabbim acısın artık bizede versin inş.

cnm çok sevindim bak herşey iyiye gidiyor sakın olumsuz düşünme. umudumuz hiç bitmeyecek söz verdik birbirimize.
benimde 2. evredeydi. dr umda bana artık hiçbir engel kalmadı demişti. o anda bile dr a sarılıp ağlamak istemiştim.
benimde bu ay ki adetimle 3. kutu serophone başlayacaktım ama henüz adet olmadığım için ilaca başlayamadım. bugün akşam eve gidince bir test denemesi yapmayı düşünüyorum. eşimde şehir dışında oda sorup duruyor onada adet oldum merak etme dedim. o gelene kadar olursam şaşırmasın olmazsam süpriz olsun diye. allahım yardımcımız olsun.

canm yaaa hamilesin işte, yarın sabah olsun biran önce güzel haberi ver bize.. Aren nle ikiziniz ne inatçı çıktınız yaa, şaştım size

ilahi:) kaç gündür ne strese girdin canım..ya çok iyi bi durumdasın hemde hazırda 21mm..çok iyi..evresine takılma,bence bütün kadınlara açılıp bakılsa 1.evre bişeyler çıkar:) benim 4.evre bide düşün..hemen gebe kalmıştım.senden bu yazın 2.süprizi gelir,umutlu ol biraz...

bir insan kendi kendine ancak bu kadar zulum yapabilir, kendi potansiyelimden korktum valla. Doktora anlattım ben böle böle anladım diye, adam şaştı kaldı ben bunu ima edecek birşey demedim ki size dedi. inşallah canım yaa, o kadar yıprandım o kadar yoruldum ki ama şuan kuş gibiyim.. ohhh dunya varmış, artık tatil moduna girmek istiyorum

ya olumsuzluk yokmuş işte ne güzel inş. en kısa zamanda kendiliğinden hamile kalırsın cnm çooook sevindim(o folikülde böle ikişer ikişer atar yumurtaları inş.)

Back
X