Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dew canım fsh ın yüksek çıkmış. soğan kürüne başlasana. meldininkide bayağı yüksekti soğan kürü ve içtiği saraçoğlu çayları ile düştü.
Ne zaman baslamam gerekiyor sogan kurune sence?reglim biteli 4-5 gun filan oldu simdi dogru zaman mi?
kızlar ne olur dualarınıza ihtiyacım var. bir akıntı hissettim lavaboya gittim baktım biraz lekelenmem olmuş. geçen seferkine benzeyen bir tarzdaydı. çok korkuyorum. doktoru aradım yarın gel dedi. zaten karın ağrıalrımda vardı birde bu eklenince tam huzursuz oldum.
dew canım tam zamanı başla şimdi 15 gün yap.
her saniye dualarim seninle arkadasim buna emin ol yanliz doktor sana yat filan demedimi ya?yani sanirim biraz yatman gerekecek senin....bak icini ferah tut 9 ay bu tarz minik minik kanmalari olanlari biliyorum sen icini ferah tut bedenini rahat tut ki bebecik kendini emin hissetsin canim....
dualarim seninle her ayrintiyi paylas bizimle ve lutfen izin alabiliyorsan izin al guzelim....cok onemli...
kızlar ne olur dualarınıza ihtiyacım var. bir akıntı hissettim lavaboya gittim baktım biraz lekelenmem olmuş. geçen seferkine benzeyen bir tarzdaydı. çok korkuyorum. doktoru aradım yarın gel dedi. zaten karın ağrıalrımda vardı birde bu eklenince tam huzursuz oldum.
tamam anlastik basliyorum o zaman....hep okuyorum sizde ama nasil yapicam ki ben bunu?soganimi kaynatcam :)))
tamam anlastik basliyorum o zaman....hep okuyorum sizde ama nasil yapicam ki ben bunu?soganimi kaynatcam :)))
landrach anlatmış. öyle canım. yalnız 2 bardak kaynayan suya atıp 5 dk haşlıyorsun birde ne kadar bölersen o kadar iyi. herseferinde taze olacak. fazla yapayım akşamada içerim değil.
neolur dua edin.
canm bu akşam annemle beraber senin için dua edicez ama sende lütfen pozitif ol, hisediyorum şuanda panik haldesin ve üzülüyorum. Allahın gücüne gidecek bak, sana bebeğini gönderdi dualarını kabul etti.. bundan ötesi varmı, bak dışarda yığınla insan var hepsi anne karnından çıkmadı mı? evel allah sende doğuracaksın bak 9 ay su gibi akıp gidecek
dew cim bak bu blog ilgimi cekti bi bak istersen
Poyraz'lı Günler :): Aldım, Verdim, FSH'ı Yendim :)
Helsa oncelikle selam guzelim....kendine dikkat ediyorsun diymi?:)
kizlar size dun sonuclarimi yazdiktan sonra doktoruma email attim sonuclarimi cevap gelmis bugun sizlerinde dedigi gibi yumurtalik rezervinde problem var dedi 18 temmuz icin randevu almistim zaten gittikten 3 gun sonra doktoru gorecegim insallah..malum turkiyede kisitli kaldigim icin zamanla yarisiyorum...
neye uzuluyorum biliyormusunuz burdkai doktorlarin bana birseyin yok demesine ya kardesim turkiyedeki doktor fsh degerime bakti kut diye teshisi koydu e iyide burdakiler ne ise yariyorlar o zaman...o kadar pismanim ki burdaki zaman kaybima size anlatamam aglicam yani o kadar uzgun ve moralsizim su anda...haksizmiyim ya bu degere 2-3 ay takip et kut koy teshisi bu nasil bir doktorluk...bu doktorluk degil arkadaslar ticaret...ayrica yumurtalik rezservi problemi olan insanda birde dogum kontrol hapi kullandi ki heryerde okudum dogum kontorl hapi dogru degil benim durumum da olanlara...ay tam saka gibi....
vallaha kizlar bugun cok uzgunum sinirim cok kalkti....hepinize cevaplar icin tesekkurler....kiymetlisiniz benim icin...
Arkadaşlar tedavimizin hayırlı olumlu sonuçlanması için allahın isimleri var "günlük" okunacak.sayıları yanında yazıyor sanırım ebced hesabına göre.iş yaparken bile okunabilir siz bilirsiniz
günlük okunacak
ya muhyi (68 kez)= can bağışlayan hayat veren.işlerin başarılı olması için
ya bedi (86 kez)= maddi manevi güzellik veren.allahın yardımına nail olmak için
ya mübdi (57kez) = varlıkları örneksiz yaratan.her işte muvaffak olmak için
ya vekil (66kez) =allahtan her türlü yardımı görmek için.
Ya latif (129kez) =dileklerin olması için
ya kayyum (156 kez) = allahın izniyle her isteği olur.
Ya semi (180kez) = işiten.duaların kabul olması için
ya bari (214 kez) = eşyayı herşeyin vucudunu birleşmesini uygun yaratan
ya rakib (312kez)= bütün varlığı gözeten,her işte allahın korumasında olmak için
ya hay (324kez) =diri.herşeye gücü yeten
ya halık(731kez) = varlığı yoktan vareden.üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmak,başarılı olmak için
ya veliyy 2116 kez = her işte allahın yardımı için
ya muti veren ihsan eden.bunun sayısını bulamadım
allah kabul etsin
neolur dua edin.