Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar değerim ikiye katlamamış...ilki 261 idi..bugün 473 çıktı..çok canım sıkıldı..doktora göstermeye gidicem sonucumu..ama böyle hafta sonu nasıl geçer bilmiyorum..merkeze haber verdim birde onlardan tlf bekiyorum..şans.....

kızz gülemm delimisin kızz artmış işteee :))) ayyy çok sevindim canım benim çok şükürr Rabbime seninde yüzünü güldürdü
Allahım tamamınada erdirsin imnşallah..haaa bide 1_2 saat bile farkediyor biliyomusun ben aynı gün iki yerde vermiştim biri özel biride devlet hastanesiydi arada 1 saat vardı 400 küsür kadar fark artmıştı 2.testim sen sakın takma kafana bunu tamamıı hamileliğin tadını çıkar aklıona kötü şeyler getirme
demin aklıma geldin bi bakayım dedim en son donrulmuşla tedavi olacağını söylemiştin hemen mesajlarını arattm veee müjdeli haberini gördüm çok sevindimm tebrik ederim tekrardan gözün aydın canımmm:16::16::16::16:

ya hiç sormayın zaten tavırları soğuk bi doktor...hayır ben kemal beyin hastasıyım diyorum habire bu arıyo..bunada uyuz oluyorum..eşime yarında baktıralım dedim hayır diyo..aslında yarında baktırsak tam bir fikir verebilir..birde ilk tahlili öğlen 11,30 gibi vermiştim..ikinciyi 8,30 da verdim..annem bu bile etkilidir diyo:) herkes bi yerden tutturmaya çalışıyo yaaaa..
kızlar iyi görüştüğüm bi kadın doğumcum var,eski doktorlarımdan..onu arycam akşam..inşallah güzel bi laf duyarım..gerçi oda 2+2=4 diyenlerden ama........
offf neyse sizide gerdim kızlar yaa.beklemekten başka yapcak bişey yok..eserse sabah giderim....

piraye canım lekelenmem var demişsin valla yeni gördüm..kendi derdimden..canım sende çok ayakta durma..offff kolay gelsin artık hepimize ne diyim:)

ayy çok merak ediyorum bu doktoru herkes çok suratsız diyo.kimse uyarmıyo heralde bu adamı.hastanın moralini bozmaktan başka bişey yapmıyor.bence değerin iyi bizde artık bu işin içinde olduğumuzdan az çok biliyoruz yani.iyiki benim dru deil ben çok soru sorarım böyle ters ters konuşursa şartellerimi attırır.Mete bey yılların doktoru hasta ile konuşurken iki düşünüp bir söylüyo valla.boşver sen onu bence pzt bidaha yaptır merkezi ara Kemal bey ile görüşücem de canımm.

gulemcim moral bozmak yok lütfeenn..bizim dr iki katı beklemiyor..bazılarının değeri az artar.kasık ağrısı ben de hiç olmadı.şimdi de hiç belirtim yok mesela.seni anlıyorum endişelisin hepimiz öyleyiz stresi hiç bitmiyor ama moralleri yüksek tutalım.bu bebekler dünyaya gelecekse kimse buna engel olamaz.evet biraz kader ama biz pozitif olalım zor bulmuşuz bu günleri dimi.hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

ya kasıklarımda böyle torba gibi,ayağa kalkınca bi gerginlik vardı,aslında onun içinde erken..ne bileyim dakika dakika bişey kalmadı gibi..off kendimi dinlemekten geberdim yaa...ya gerçektenmi?doktorunun iki katı beklemiyomu gerçekten? doğru diyosun canım..şimdi iğneleri yapıyorum,yatıyorum dahası Allahtan..oturdum dua ediyorum..hem bize hem kızlara...

gülemim moralini bozma lütfen ol değerin artmış işte :)illa 2 katı olması gerekmiyor bende öle biliyorum ..bazen bir anda tavan yapıyor..doktorlar temkinli olmayı seviyor o yüzden öyle söylemiştir canım..şimdi kuzucuğunla bol bol konuşuyorsun o minik sıpa yaşamak için mücadele ediyor sende destek ol annesi ona ve deki teyzoşların seni dört gözle bekliyor bak ona göre sıkı tutun bana :)çok seviyoruz seni ve minik inatçı sıpayı :)

canımmmm ne bileyim bi tam gitmedi sanki....bi şaşkınlık bi sevinç bi acaba bi endişe.valla yoruldum yaaa....bende sizi seviyorumm canım:) dua ediyorum size..

kızz gülemm delimisin kızz artmış işteee :))) ayyy çok sevindim canım benim çok şükürr Rabbime seninde yüzünü güldürdü
Allahım tamamınada erdirsin imnşallah..haaa bide 1_2 saat bile farkediyor biliyomusun ben aynı gün iki yerde vermiştim biri özel biride devlet hastanesiydi arada 1 saat vardı 400 küsür kadar fark artmıştı 2.testim sen sakın takma kafana bunu tamamıı hamileliğin tadını çıkar aklıona kötü şeyler getirme
demin aklıma geldin bi bakayım dedim en son donrulmuşla tedavi olacağını söylemiştin hemen mesajlarını arattm veee müjdeli haberini gördüm çok sevindimm tebrik ederim tekrardan gözün aydın canımmm:16::16::16::16:

yaaaa canımmm merakmı ettin:) sağol canım yaa...sanada yazcaktım bugün hevesim kursağımda kaldı gibi oldu..hasan beyi anlatmama gerek yok:) burdaki doktor iyi desede merkezin doktoruna itibar ediyo insan..canım aynı lab.olsun diye başka yerde yaptıramıyorumda...pazartesiyi beklicem...dua et bana olurmu..

yaaaa canımmm merakmı ettin:) sağol canım yaa...sanada yazcaktım bugün hevesim kursağımda kaldı gibi oldu..hasan beyi anlatmama gerek yok:) burdaki doktor iyi desede merkezin doktoruna itibar ediyo insan..canım aynı lab.olsun diye başka yerde yaptıramıyorumda...pazartesiyi beklicem...dua et bana olurmu..

hasan beyi bilmemiyim canımm 2 kere bana denk geldi gelmez olaydı:))

dualarım seninle canım inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliğin :49:

ohhh çok şükür kuku kendine geldi :) :) bazen kukularımız kuku olduklarını unutuyolar walla hehehehehe :) hadi bakalım sen de başla tedavine de yetiş bizlere canım benim. Sırada melodi ve hemen akabinde sen varsın :)

benim ki çoğu zaman unutuyoda neyse işim çıksın şimdilik ses etmiyorum:)))ayy inş. yaa benim hiç umudum yok ama bakalım azamnalama uyacakmı..bu gün dr.la konuştum temmuz 1 de adet olsan ramazana yetiştiririz seni dedi..öff artık hesap yapmıycam ne oluyosa olsun hayırlısıyla....

canım gözün aydın..valla eksikliğide dert iyi bilirim....inşallah bebeğin için gelmiştir bu sefe,olsun bitsin bebek gelsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
ay hiç sorma duvarlara tırmanıyodum :)..inş. canım yaa inş. hepimizin hasreti bu yıl bitsin hayırlısıyla...

günaydın kızlar...sabahın 5 indan beri ayaktayım..endişelerden uyuyamadım..gittim kan verdim..700ü geçmesi gerekiyo bugün..
nolur dua edin kızlar...

günaydın kızlar...sabahın 5 indan beri ayaktayım..endişelerden uyuyamadım..gittim kan verdim..700ü geçmesi gerekiyo bugün..
nolur dua edin kızlar...

canım yaa kıyamam.Allahım sıkıntını dindirsin ..inşallaaaaah 1000leri aşan bi değerin olurda rahat edersin kuzum yaaa.. ahh bizim hep böyle olucak işte endişe endişe endişe...dualarım seninle canım ..inatçı bebişin seninle bak gör....

Ne güseeeel yaaaaa, benim de midem bulansın istiyorum...Walla gık demem :) onun orda olduğunu hissetmek sağlıklı olduğunu bilmek dünyadaki herşeye değer, Allah öncelikle bizlere sağlık versin sonrada yolda olan ve yola yeni çıkacak olan tüm mercimeklerimize :) :)

pirayeee bak ne buldum:))) ölesine bakıyodum eskilere bu çıktı:)))

nolur dua edin kızlar...

Canım benim değerin çok güzl çıkacak Allahın izniyle, o çok inatçı ve güçlü bir bebek. Eminim sıkı sıkı tutunmuştur, salmıştır bhcg hormonlarını :) dularım seninle canım. Endişelenme diyemiyorum, sanırım bizim bütün hamileliğimiz böyle geçecek. Kendine ve miniciğine dikkat et, dinlenmeye devam tamam mı kuzum

kızlar 650 çıktı..
bitti....
çok üzgünüm........keşke olmasaydı................

biten ne allah aşkınaa değerlerin çok iyi çıkıyor dün 400lerde değilmiydi? bu kadar üzüp hırpalkama kendibni içindeki bebeğe yazık yapma lütfen :20:

pirayeee bak ne buldum:))) ölesine bakıyodum eskilere bu çıktı:)))

:) :) :) hala bulantılara gık demiyorum walla, olsun bulantılar olsun, olmayınca korkuyorum :) :) bugün sabah kusmadım hatta şu anda korkuyorum azcık. Hala inanılmaz kasık ağrım var. Allahım yardımcımız olsun

kızlar 650 çıktı..
bitti....

yaa dur ne bitti hemen artıyo senin değerin sınırın altında ilerliyo ama artıyo..ya bi dur..hemen olmasaysdı filan yapma güzelim yaa.belki birden artıcak sen pazartesi yapmıycakmıydın normalde dr. öle dememişmiydi ..gününü bekle yaa..

kızlar 650 çıktı..
bitti....

gülem gülem sakın kendini koyverme, ilaçlarını kullanmaya devam et, dinlenmeye devam et. İnatçı olduğu kadar nazlı bir bebekte anladığım kadarıyla :) hala %60 artış devam ediyo. Lütfen huzurlu olmaya çalış... DEnlenmeye ayakları uzatmaya devam. Evde küçük küçük yürüyüşler yap, onun oksijene ihtiyacı olacak, sen yürüdükçe oksijen alacak minik. p.tesiye kadar umudunu kesme. Ben inanıyorum o miniğe, tutunacak sana, bırakmayacak

gulemiiim nolur üzülme hiçbişey bitmedi..bebişin seninle ve büyüyo..sadece biraz daha sabret güzelim pazartesi değerin artıcak inş. ilaçlarını bırakma sakın.

Back
X