Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar günaydın hepinize:-))) canlarım, verdiğiniz mesajlarla destek oldunuz güç verdiniz sizlere çok teşekkür ediyorum:-))görüldüğü üzere iki gündür mutluluktan heyecandan uyuyamıyorum:-))
evet dün eşimle buluşup kuruma gittik.ikimizdede büyük bir heyecan hamilelik test sonucumu beklerken bu kadar heyecan yapmamıştım:-)) hala korkum vardı bir aksilik çıkacak diye.bizi odaya aldılar veeeeeee iki tane şekermi şeker kuzu karşımızdalardı:-))) abimiz 6 yaşında ama o kadar zayıf ki 5 yaşında gibi yüzünde korku ne olduğunu bilemediği bir durum aşkımmm benim o an çocuk psikolojisiyle içinde neler yaşıyordu bilemiyorum.kızımız prensesimiz uykusundan yeni uyanmış hemşire ablasının kucağında herşeyden bir haber öylece bakınıyor....( gülem hani rüyamda seni hamile görmüştüm oğlum olacak demiştin bana ,yanındada bir kız çocuğu vardı sarışın maviş gözlü diye söylemiştim. kızım aynen öyle:-))
onları görür görmez merhabalaştık öptüm kokladım.ama ilk etapta normal olarak yanlarına yaklaştırmak dokundurmak istemediler.oğlumuz bana hiç yaklaşmak istemedi yaşamışlıklarından dolayı sanırım.eşim kucağına aldı. o anı hiç ama hiç unutamayacağım.canım oğlum, için için ses çıkarmadan başı önüne eğik eli cebinin içinde iki büklüm ağlamaya başladı.:-(( eşim ve ben artık koptuk göz yaşlarımıza hakim olamadık.ilk kez eşimin bu kadar çok ağladığına şahidim.oğluşumuzun o için için ağlayışını asla unutmayacağım sanırım ve bir daha asla onun üzülmesine izin vermeyeceğim.bizi ayrı bir odaya alıp başbaşa bıraktılar.kızımız benim kucağıma gelmeye başladı yavrum henüz 2 yaşında dediğim gibi olup bitenlerden bir haber ..
eşim ve ben oğlumuzu korkutmadan sakinleştirmeye çalıştık bu süre içerisinde bizimle hiç konuşmadı.ona onun istemediği hiç birşeyi yapmayacağımıza onun üzülmesini asla istemediğimizi kendisini ve kardeşini çok sevdiğimiz için yanlarına geldiğimizi eğer o isterse onunla ve kardeşiyle zaman geçireceğimizi söyledik.daha sonra sakinleşti ve eşimle oyun odalarını gezmeye gittiler o arada eşimle konuşmaya başlamışlar:-))
yanımıza döndüklerinde daha iyiydiler birbirlerine alışmışlardı ama benimle iletişimi daha geç oldu.kızımsa eşimi görünce bana sıkı sıkı sarılıyordu.veee ayrılırken saatler sonrasında bizler artık birbirimize iyice ısınmıştık abimiz artık daha iyiydi.benimlede konuşmaya başlamıştı onu öpmeme izin verdi:-)) veee kızımızda babasına öpücüklü el sallıyordu:-)))
bugün öğleden önce tekrar görmeye gideceğim.büyük çocuk olunca alışma süresi tanınıyor eve yatılı getiremiyorsunuz izinli olara bir kaç saatliğine ister kurumda isterseniz ev veya çarşıya gidebiliyorsunuz.alışma iki taraftanda tam olumlu olduğunda artık sürekli evimizde olacaklar.biz şimdiden alıştık ama önemli olan oğlumuzun ruh hali onun hazır olması bize iyice alışması daha önemli.1 yıl sonrada resmen bizim çocuklarımız olacaklar.:-)))
bugün çocuklarımla ikinci görüşmem olacak sabaha kadar uyuyamadım.rabbime çok dua ettim bizlere hayırlı evlat nasip et diye bizide onlara hayırlı kıl.ve rabbim biz bir isterken süpriz olarak iki kardeşi nasip etti.
ben kuzularıma sarılırken allahım biyolojik çocuğum olması şart değilmiş kendim doğurmuş olsam ancak bu kadar heyecanlanır bu kadar çok severdim.ben çocuklarıma aşık oldum resmen:-)) biliyormusunuz kızlar çocuklarımızın haberini aldığımızda 2 gün sonrası doğum günümdü.aynı zamanda önümüzdeki ay eşimin doğum günü ve evliliğimizin 10.yıl dönümü bizim doğum günü hediyelerimiz evlilik yıl dönümü hediyelerimiz canım çocuklarımız:-))
mübarek günlerdeyiz ve bize rabbim öyle büyük bir bayram armağan sunduki rabbime şükür ediyorum. hani derler ya doğurmak değil önemli olan bizim sevgimiz taaaaa kalbimizin en derin yerinde heryanını kaplamış .
iyikide kuruma baş vuruda bulunmuşuz .dileğim hepinizin kendi biyolojik çocuklarınıza yada çok fazla üzülmeye kendinizi harap etmeye gerek yok evlat edinerek yavrunuza kavuşmanıza.gerçekten sevgileri bambaşka farklı diyarlara gidiyorsunuz onlarla.sevgiyle kalın canım arkadaşlarım:-))

aaaaa şunuda yazmadan edemeyeceğim. annem ablam eşimin ailesi onlar bizden heyecanlı bizden daha çok istekle sürekli arayıp durdular.:-)) hatta yeğenim çok kıymetli olan araba koleksiyonunu kuzenlerine oynaması için verebileceğini istediğinide ona armağan edeceğini söylemiş:-))
kızlar kızımızın ismi hep bir kızım olursa koymak istediğim isim bu kadar tesadüf olabilirmi? oğlumuzun ismide eşimin isminin baş harfiyle başlıyor:-))

allah hiçbirinizin kucağını boş çevirmesin.hepinizi çok öpüyorum.

Son düzenleme:
merhaba kızlar günaydın hepinize:-))) canlarım, verdiğiniz mesajlarla destek oldunuz güç verdiniz sizlere çok teşekkür ediyorum:-))görüldüğü üzere iki gündür mutluluktan heyecandan uyuyamıyorum:-))
evet dün eşimle buluşup kuruma gittik.ikimizdede büyük bir heyecan hamilelik test sonucumu beklerken bu kadar heyecan yapmamıştım:-)) hala korkum vardı bir aksilik çıkacak diye.bizi odaya aldılar veeeeeee iki tane şekermi şeker kuzu karşımızdalardı:-))) abimiz 6 yaşında ama o kadar zayıf ki 5 yaşında gibi yüzünde korku ne olduğunu bilemediği bir durum aşkımmm benim o an çocuk psikolojisiyle içinde neler yaşıyordu bilemiyorum.kızımız prensesimiz uykusundan yeni uyanmış hemşire ablasının kucağında herşeyden bir haber öylece bakınıyor....( gülem hani rüyamda seni hamile görmüştüm oğlum olacak demiştin bana ,yanındada bir kız çocuğu vardı sarışın maviş gözlü diye söylemiştim. kızım aynen öyle:-))
onları görür görmez merhabalaştık öptüm kokladım.ama ilk etapta normal olarak yanlarına yaklaştırmak dokundurmak istemediler.oğlumuz bana hiç yaklaşmak istemedi yaşamışlıklarından dolayı sanırım.eşim kucağına aldı. o anı hiç ama hiç unutamayacağım.canım oğlum, için için ses çıkarmadan başı önüne eğik eli cebinin içinde iki büklüm ağlamaya başladı.:-(( eşim ve ben artık koptuk göz yaşlarımıza hakim olamadık.ilk kez eşimin bu kadar çok ağladığına şahidim.oğluşumuzun o için için ağlayışını asla unutmayacağım sanırım ve bir daha asla onun üzülmesine izin vermeyeceğim.bizi ayrı bir odaya alıp başbaşa bıraktılar.kızımız benim kucağıma gelmeye başladı yavrum henüz 2 yaşında dediğim gibi olup bitenlerden bir haber ..
eşim ve ben oğlumuzu korkutmadan sakinleştirmeye çalıştık bu süre içerisinde bizimle hiç konuşmadı.ona onun istemediği hiç birşeyi yapmayacağımıza onun üzülmesini asla istemediğimizi kendisini ve kardeşini çok sevdiğimiz için yanlarına geldiğimizi eğer o isterse onunla ve kardeşiyle zaman geçireceğimizi söyledik.daha sonra sakinleşti ve eşimle oyun odalarını gezmeye gittiler o arada eşimle konuşmaya başlamışlar:-))
yanımıza döndüklerinde daha iyiydiler birbirlerine alışmışlardı ama benimle iletişimi daha geç oldu.kızımsa eşimi görünce bana sıkı sıkı sarılıyordu.veee ayrılırken saatler sonrasında bizler artık birbirimize iyice ısınmıştık abimiz artık daha iyiydi.benimlede konuşmaya başlamıştı onu öpmeme izin verdi:-)) veee kızımızda babasına öpücüklü el sallıyordu:-)))
bugün öğleden önce tekrar görmeye gideceğim.büyük çocuk olunca alışma süresi tanınıyor eve yatılı getiremiyorsunuz izinli olara bir kaç saatliğine ister kurumda isterseniz ev veya çarşıya gidebiliyorsunuz.alışma iki taraftanda tam olumlu olduğunda artık sürekli evimizde olacaklar.biz şimdiden alıştık ama önemli olan oğlumuzun ruh hali onun hazır olması bize iyice alışması daha önemli.1 yıl sonrada resmen bizim çocuklarımız olacaklar.:-)))
bugün çocuklarımla ikinci görüşmem olacak sabaha kadar uyuyamadım.rabbime çok dua ettim bizlere hayırlı evlat nasip et diye bizide onlara hayırlı kıl.ve rabbim biz bir isterken süpriz olarak iki kardeşi nasip etti.
ben kuzularıma sarılırken allahım biyolojik çocuğum olması şart değilmiş kendim doğurmuş olsam ancak bu kadar heyecanlanır bu kadar çok severdim.ben çocuklarıma aşık oldum resmen:-)) biliyormusunuz kızlar çocuklarımızın haberini aldığımızda 2 gün sonrası doğum günümdü.aynı zamanda önümüzdeki ay eşimin doğum günü ve evliliğimizin 10.yıl dönümü bizim doğum günü hediyelerimiz evlilik yıl dönümü hediyelerimiz canım çocuklarımız:-))
mübarek günlerdeyiz ve bize rabbim öyle büyük bir bayram armağan sunduki rabbime şükür ediyorum. hani derler ya doğurmak değil önemli olan bizim sevgimiz taaaaa kalbimizin en derin yerinde heryanını kaplamış .
iyikide kuruma baş vuruda bulunmuşuz .dileğim hepinizin kendi biyolojik çocuklarınıza yada çok fazla üzülmeye kendinizi harap etmeye gerek yok evlat edinerek yavrunuza kavuşmanıza.gerçekten sevgileri bambaşka farklı diyarlara gidiyorsunuz onlarla.sevgiyle kalın canım arkadaşlarım:-))

aaaaa şunuda yazmadan edemeyeceğim. annem ablam eşimin ailesi onlar bizden heyecanlı bizden daha çok istekle sürekli arayıp durdular.:-)) hatta yeğenim çok kıymetli olan araba koleksiyonunu kuzenlerine oynaması için verebileceğini istediğinide ona armağan edeceğini söylemiş:-))
kızlar kızımızın ismi hep bir kızım olursa koymak istediğim isim bu kadar tesadüf olabilirmi? oğlumuzun ismide eşimin isminin baş harfiyle başlıyor:-))

canım Rabbım guzel yuregın gıbı sana guzel cocuklar verdı bız sokakta yada tvde basına kotu bısey gelmıs cocuklar ıcın aglaya bılıyoruz demekı cok merhametlıyız ve her yavruyu bagrımıza basabılırız ınsallah oglunda sıze alısır ve evınıze gıdebılırsınız bıran once canım benım kım bılır neler gordu yasadı okucucuk yuregınde ne fırtınalar kopuyo prensesın adını merak ettım aılenın destek vermesınede cok sevındı hakınızda hayırlısı olsn Rabbım yavrularını sana bagıslasn

canım Rabbım guzel yuregın gıbı sana guzel cocuklar verdı bız sokakta yada tvde basına kotu bısey gelmıs cocuklar ıcın aglaya bılıyoruz demekı cok merhametlıyız ve her yavruyu bagrımıza basabılırız ınsallah oglunda sıze alısır ve evınıze gıdebılırsınız bıran once canım benım kım bılır neler gordu yasadı okucucuk yuregınde ne fırtınalar kopuyo prensesın adını merak ettım aılenın destek vermesınede cok sevındm hakınızda hayırlısı olsn Rabbım yavrularını sıze bagıslasn

lee canım sanki yanınızdaymışım gibi oldum...ahh kıyamam ben onlara kuzucuklar ..o gözyaşları mutluluk için akıyo biliyorum hepte öyle olun hep mutlu olun ailece:)

canım lee. ohh cok guzel. hep boyle mutlu olun, saglikla esin, cocuklar. guzel gunleriniz olsun.
keske benim esim de hemen razi olsa ve biz de basvursak bugunden. benim de hayatimda bu kadar cok istedigim az sey var, yalnız bir cocuga annelik etmek.
neyse ben de az once doktordaydim, puregon 375'den 5 gundur igne yapmistim, yumurtam sadece 3 tanecik cikti, onlar da 7 - 6 - 4 mm. endometrium da cok ince dedi, 3,5'mus. yani sonucta doz arttirilacak, daha buyur yumurtalarim. bir de ostrojen banti verilecek, onunla da rahim kalinligi arttirilacak. ama diger kizlarin 10 - 11 mm'lerde filan yumurtalari, adet olarak da daha coklar. moralimi bozmadim, daha buyurler, hem bana bir tanecik saglam lazim ama icim burkuldu iste. neyse hayirlisi bakalim. bir de gulem dedigin gibi 10 gun rapor veriyormus burası. senin ne oldu agrilar? piraye bulantilar ? melodi sen cuma gidiyorsun degil mi ? landarch bebek napiyor? dew tup bebekle olunca bebek kesin sezeryan mi olunuyormus ? ya ne guzel buyuttun bebegini, yakinda kucagina alacaksin. :) :nazar:

canım lee. ohh cok guzel. hep boyle mutlu olun, saglikla esin, cocuklar. guzel gunleriniz olsun.
keske benim esim de hemen razi olsa ve biz de basvursak bugunden. benim de hayatimda bu kadar cok istedigim az sey var, yalnız bir cocuga annelik etmek.
neyse ben de az once doktordaydim, puregon 375'den 5 gundur igne yapmistim, yumurtam sadece 3 tanecik cikti, onlar da 7 - 6 - 4 mm. endometrium da cok ince dedi, 3,5'mus. yani sonucta doz arttirilacak, daha buyur yumurtalarim. bir de ostrojen banti verilecek, onunla da rahim kalinligi arttirilacak. ama diger kizlarin 10 - 11 mm'lerde filan yumurtalari, adet olarak da daha coklar. moralimi bozmadim, daha buyurler, hem bana bir tanecik saglam lazim ama icim burkuldu iste. neyse hayirlisi bakalim. bir de gulem dedigin gibi 10 gun rapor veriyormus burası. senin ne oldu agrilar? piraye bulantilar ? melodi sen cuma gidiyorsun degil mi ? landarch bebek napiyor? dew tup bebekle olunca bebek kesin sezeryan mi olunuyormus ? ya ne guzel buyuttun bebegini, yakinda kucagina alacaksin. :) :nazar:

takılma canım 1 yumurta yeterli zaten bantlarda hemen etki ediyo kalınlaşır rahim..hiç moralini bozma...daha tedavinin başındasın ki zaten..

Koptum salya sumuk haldeyim su anda canim yavrularim benim oglanin o mahsun durusu halleri gozumde canlandi...o cocuklar kadersiz dunyaya geldiler belki ama senin gibi anneleri ve esin gibi babalari olacagi icin artik sanslari dondu...lee ozellikle oglan icin sanirim cok sabirli olmaniz gerekiyor,zaman zaman sIkintilari olacaktir ama hep beraber bunu asacaginiza eminim...inan diyecek birseyim yok bogazimda kistelndi kaldi soyleyeceklerim ne olur bize hep yaz hergun gorusmeleriniz nasil gectigini?

lee canım okurken çok duygulandım benim de gözlerimden yaşlar süzülüverdi ..onlarında sıcacık bir yuvaya anne baba şefkatine nasııl ihtiyaçları var kimbilir.inşallah alışma süresi çok kısa sürer canım benim yüreği kocaman arkadaşım çok mutlu olun inşallah koskocaman bir aile olun :)ben demiştim 3 çocuklu bir kadın olacaksın diye bak 2 si geldi ..diğeri de allahın izniyle göbüşüne konacak...yürekten inanıyorum buna...
cerenm yumurta sayısını takma kafaya canım önemli olan kaliteli olmaları tamam mı :)sen olumlu bir kadınsın herşey güzel olacak bence rahimde östrojen bantlarıyla kalınlaşır zaten :)

ben cuma günü gidicem kontrole evet bakalım ne alemdeyim göreceğiz ..şuan sinirlerim tepemde o ayrı..bazen bu adamla evlendiğime bin pişman oluyorum kızıyorum kendime bide çocuk yapmak için yırtıyorum kendimi diye..of off..yurt dışından abimler geldiği için çoğu gün yazlıktayım 4 yıldır görüşemiyoduk yani yeğenler vs..eşimde çalışıyor geç geliyor sürekli orda olmamı istemiyor bugün kaldım evde sonuç olarak zaten haftaya gidecekler gerçi öbür tayfa gelecek ama ..anlamadığı şey o ailesiyle aynı yerde yaşıyor benim bir tek annemle babam burda ..kardeşler olarak senede 1 defa birlikte toplanıyoruz ..kazma kocam bunu anlamıyacak kadar bir odun işte ..

neyse yazasam destan olur :)öperim kaçarım hepinzi vınnnnnnnnnnnnnn:)

Cerenm sakin moralini bozma az yumurta sorun degil sekil bir ben ornegim...rahim kalinligi onemli canim eger inceyken transfer yapmak isterlerse sana tavsiyem 1 ay bekletsinler seni estrofom bantlari yada haplariyla kalinlassin rahim oyle transferini yapsinlar...onemli bir ayrinti bu bence...

Sezeryan konusuna gelince bence doktora bagli olabilir benim doktorumun dusuncesi su, bunlar zor elde edilen bebekler normal dogumla riske atmak dogru degil,sezeryanla alirim kafam rahat eder birde benim doktor cok yogun benim sancilarimi bekleyecek falan filan zamani yok hoppp aliyor bitiyor bence buda bir sebep...ben 2012 anneleri diye bit topikte yazisiyorum kizlarla orda hemen hemen hepsi sezeryan cunku hepimiz tup bebekle anne olan anneleriz bir tane normal dogum var gerisi hepsiii sezeryan. Dedigim gibi doktora ve senin saglik durumuna bagli canim sana daha once kardesimin esinin doktorunun adini vermistim sana Burak agca o adam kesinlikle normal dogum taraftari bir adam bana szeryan demeyin diyormus eger hamile kalirsan ve normal dogum istersen o doktora gitmeni tavsiye ederim...

Koptum ben yaaaa, kotum gittim, tutamıyorum gözyaşlarımı. İnan o kadar yanınızdaymışım gibi hissettim ki anlattıklarını, o mahsun çocuğun hali beynimde canlandıi, yüzü gözü, duruşu... Kıyamam... Bu kücücük yaşta evet belki zor seyler yaşadılar ama artık hayat onlara güldü birkere, senin gibi ve eşin gibi bir aileye sahip olacaklar, evet belki çok sabır gerekecek, özellikle oğlunuz için daha fazla özveride bulunmanız gerekecek belki ama inanıyorum ki siz çok yakın bir gelecekte kocaman mutlu bir aile olacaksınız. Allah hepinize sağlık versin. Yüreğinizdeki sevgi hiç azalmasın canım benim. Nooolur bize gelişmeleri anlat emi hergün. Çok çok öpüyorum seni, hem en cesur hem de en kocaman yürekli anne seçtim seni :)

merhaba kızlar...
lee nin sesini dydum hemde kuzularının yanındayken:) sanki yanlarındaydım..oğlunun hali benimde gözlerimi sulandırdı.çok hassas bi durum..ama kolay atlatacaklar eminim..lee yi gören çocuk nasıl kayıtsız kalabilirki..onlar harika bi aile olacaklar..
lee canım sesindeki heyecan,mutluluk hiç azalmasın canım..her gününüz daha iyi olsun inşallah..seneye bu vakitler okul telaşlarınız olsun:)))

cerenm canım sayıya takılma sakın..ilaç dozun artınca ve bi kaç gün daha geçince değişecek büyüyecekler..ama bant konusunda seni uyarma gereği duydum..canım ben çok beyaz tenliyim belki ondan ama sıcaktan aşırı terletti ve hep yerlerinden kalktı..hava aldırmadığı içinde hep yara oldu benim bacaklarım..biraz dene ama aynı olursa tablete geçersin..merkezin özel değil ama çok sağlam ilerliyolar canım benim güvenim tam:)

melodi canım eşine kızmışsın canım da illa cinslikleri oluyo..hepsi aynı..sen tedavine odaklan sinirlerini bozma bunlara..

dew yaa 2 kilo olmuş senin fıstıkk..tabii uyumlumu bilmiyorum da:) ay ne güzel yaaaa...iyisin değilmi sende?çok güzel oldun maşallah size:)

ben bugün iyiyim kızlar..aşırı bel ağrısı falan vardı..eşimde üşüttün ondan deyip duruyodu..kızıyodum ona.haklı çıktı tirtir titredim dün,ateşlendim falan..bugün iyiyim ama..dün tüp bebek doktorumu aradım yinede..endolu olman ağrıları daha çok hissetmene sebep oluyo olabilir kendini dinleme dedi..internettede aynı şeyi okudum dün..ama şükür daha iyiyim...

lee canım okurken çok duygulandım benim de gözlerimden yaşlar süzülüverdi ..onlarında sıcacık bir yuvaya anne baba şefkatine nasııl ihtiyaçları var kimbilir.inşallah alışma süresi çok kısa sürer canım benim yüreği kocaman arkadaşım çok mutlu olun inşallah koskocaman bir aile olun :)ben demiştim 3 çocuklu bir kadın olacaksın diye bak 2 si geldi ..diğeri de allahın izniyle göbüşüne konacak...yürekten inanıyorum buna...
cerenm yumurta sayısını takma kafaya canım önemli olan kaliteli olmaları tamam mı :)sen olumlu bir kadınsın herşey güzel olacak bence rahimde östrojen bantlarıyla kalınlaşır zaten :)

ben cuma günü gidicem kontrole evet bakalım ne alemdeyim göreceğiz ..şuan sinirlerim tepemde o ayrı..bazen bu adamla evlendiğime bin pişman oluyorum kızıyorum kendime bide çocuk yapmak için yırtıyorum kendimi diye..of off..yurt dışından abimler geldiği için çoğu gün yazlıktayım 4 yıldır görüşemiyoduk yani yeğenler vs..eşimde çalışıyor geç geliyor sürekli orda olmamı istemiyor bugün kaldım evde sonuç olarak zaten haftaya gidecekler gerçi öbür tayfa gelecek ama ..anlamadığı şey o ailesiyle aynı yerde yaşıyor benim bir tek annemle babam burda ..kardeşler olarak senede 1 defa birlikte toplanıyoruz ..kazma kocam bunu anlamıyacak kadar bir odun işte ..

neyse yazasam destan olur :)öperim kaçarım hepinzi vınnnnnnnnnnnnnn:)

Su erkekler ne bencil diymi?ah ah ne diyeyim cnm sakin transfer oncesi takma bide kocana sinirinin bozuk olmasi sana iyi gelmez sekerim biliyorsun...dilerim cuma gorusmen iyi gecer doktorunla :) haberlerini bekliyoruz.

cerenm canım,yumurta sayısına kafanı takma sakın önemli olan kalitesi dewin dediği gibide eğer rahim kalınlığın yeterli kalınlığa erişmeyince transferini ertelemelerini iste.rahmi kalınlaştırıp o şekilde dondurulmuşlarınla bebeğine kavuşursun.ve inşaallah ilk tedavinle hamiş olacaksın canım:-) evlat edinmede erkekler biraz daha çekingen davranıyorlar.benim eşim evlenmeden önce çocuğumuz olsa dahi evlet edinelim fikrinde benimle aynı duygular içerisindeydi.kendi çocuğumuza herşey normal olmasına rağmen kavuşamayınca ben artık kuruma yazılalım dediğimde önce çok çekimser davranmıştı sanki daha önce buna olumlu bakan o değilmiş gibi.karşılıklı oturup bunu defalarca konuşmuştuk onun korkusu evlat edineceğimiz çocuğu üzersek çok üzülürüm demesi.bende ona eğer onu biyolojik çocuğun gibi düşünmezsen farklı davranırsan onu daha çok üzersin kendi çocuğuna kavuşacakmış gibi düşün demiştim.ve oldu işte kabul etti ve şuan çocukları hiç dilinden düşürmüyor:-))
melodi güzelim erkeklerin hemen hemen geneli öyle:-)) :-(( benim eşimde ailemin yanına gideceğim zaman askeri hesap yapıyor 2 gün yol hakkı 3 gün kalır sonra dönersin diyor valla ben dinlemiyorum ailemin tüm fertlerini eş dostu gezsem bana 1 ay yetmez:-)) hatta benimkisi elinden gelse gözünün önünden ayırmak istemiyor bazan banada afakanlar basmıyor değil.aşk işte insanı böyle yapıyor arkadaşım :-)) seninkide yanından ayırmak istemiyordur:-)) vee sen transfer öncesi bunlarla üzme kendini gelecek bebişine odaklan:-))
dew şaka maka doğuma az kaldı allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım:-))
badeciğim sende içip içip kafa buluyormuşsun ohhhhh:-)) içelim sakinleşelim ki göbişimiz bebişle dolsun:-))
piraye maşallah bebiş büyümüş allahım sağlık versin canım sizlere.kekecle arka arkaya doğumunuz allahım kucağınızı doldursun.bubuş,zrda,vizontele umarım sizlerde iyisinizdir.world ne yaptı kızlar haberi olan varmı.yanılmıyorsam üçüzdü değilmi bazı işlemlerden bahsediliyordu.inşallah herşey yolunda gidiyordur.
vee en önemlisi kızlar sizlerin manevi gücü hep yanımdaydı çok teşekkür ediyorum sizlere iyiki varsınız:-))

canlarım benim kocaman sevgi yüklü kalpleri olan arkadaşlarım hepinize günaydın.allah hepinizin gönlüne göre en iyisini versin.
evet 2.büyük buluşmamız dün saat 10 gibiydi.ben oğlumu düşünmekten uykusuz bir gece geçirdim.sabah randevumu alıp gittim.eşimin işi olduğundan gelemedi.kuzucuklarım el ele tutuşmuş yanıma geldiler yüreğimin yağı eridi kızlar:-))
sarılıp öptüm anneniz sizi çok özledi sizi görmek istedim ve geldim.babanız çok istemesine rağmen işi dolayısıyla gelemedi.ama mutlaka o da sizi görmeye gelecek dedim.oğlumuz bu kez daha iyiydi.birlikte oyun odasına geçtik.
oğlum dün ayrılırken bizden ben10 çizgi karakterinin saatini istemişti(bu arada artık çizgi kahramanlarının isminide öğrenmemiz gerektiğini anladık:-)) )dün ona aldık. ve ben ona hediyesini verdim.aşkım çok mutlu oldu.ama inanın o mutluluğun ifadesi bile yüzünde çok başka.....kızımada bebek ve bir sürü kocaman balonlar almıştım.kızım bebekle çok ilgilenmedi ama balonlar çok ilgisini çekti:-)) oğlumla iletişimiz daha iyi:-)) o arada eşim tlf.la aradı ve oğluyla konuştu aşkımın babasına teşekkür edişini göreceksiniz:-)) oğluma eğer isterse onu ve kardeşini evimize götürmeyi veya dışarıda dolaşmayı teklif ettim.o da önce bakalım dedi:-)) sonrada tamam olur gelebiliriz dedi.anlayacağınız oğlumuzla ve kızımızla daha iyiyiz:-))
öğleden sonra bu konu hakkında görüşeceğimiz sorumlu kişiyle randevumuz olduğu için ayrılmak zorunda olduğumdan onlarla tekrar geleceğim diye vedalaştık.
veeeee daha sonra oğlumuza ve kızımıza ufak tefek alışverişler yaptık.oooo göreceksiniz babaları kuzularına gördüğünü almak istiyor anlayacağınız şimdiden papucum dama atıldı:-))) offff harika birşeydi minicik kıyafetler allahım bugünü bize yaşattığın için sana sonsuz teşekkür ediyorum.bugün ise onları izin alıp eve getireceğim.ablam tlf.da konuşurken dahi sesimin değiştiğini söylüyor.çok neşeli kıpır kıpır bir insan olmama rağmen demekki şuana kadar evlat hasretiyle yaşadıklarım benden bazı şeyler götürmüş ve artık çocuklarım sayesinde çok daha iyi olacağız.tek dileğim onlara iyi bir anne baba olmamız ve onlarıda rabbim bizlere hayırlı kılsın.sevgiyle kalın canım arkadaşlarım.hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.allah sizleride inşaallah çok yakında sevindirir.:-))
kızlar ben birazdan kuzuları evlerine getirmek üzere çıkacağım:-)) akşam tekrar onları teslim etmem gerekiyor.bu bir süre oğlumuz için böyle olması gerekiyor.bizlere dua edin:-))

ne zor bir durum ufacık cocuklar icin. sen gonlunu ferah tut ama. eminim ki o cocuklar icin de cok iyi gelmistir bu yakinlasma. biraz cekingenlikler tabi ki olacak, cok normal. ama o cocuklarin isze, sizin de onlara ihtiyaciniz var. herhalde cocuklarinin sana sarildiklari gun, icten annem dedikleri gun hersey cok daha doyumsuz olacak. herhalde cok yakin surede size yerlesecekler. bir sure sonra ailenle de tanisacak cocuklar. ne sansli cocuklarmis. bol saglikli, bol huzurlu gunler beklesin sizi. yarin obur gun ilkokula baslayacak oglan lee, ona derslerinde yardimci olacaksin. bundan keyifli ne olabilir ki hayatta ?
melodi hepimiz zaman zaman erkekleri bir kasik suda bogacak kıvama geliyoruz. dun yumurtalar yuzunden uzgun olmama ragmen takmadıgım, olumlu olmaya calistigiim cok guzel bir gunken, aksam icin yemege gidecekken, esim arabada bana bosuna ugrasiyoruz, bence bizim hic cocugumuz olmayacak, ben oyle hissediyorum uzun suredir dedi. ben de cizgi film karakterleri gibi 30 yerimden gozyasi fiskırttım tabi. yani simdi nasıl bir mantık bunu soyletebilir bir insana? ki benim kocam oda sartlarinda cok anlayıslı, dusunceli filan bir insanken birden icinden patavatsız, umursamaz bir canavar cikiyor. ben hassasim, bana dokunma diye uyardigim oyle zamanlarda oyle basiyor ki damarima. mesela 7 sene oldu sırf evleneli, her ay adet goruyoruz, hassasim iste be adam, sinirli de oluyorum, bi ellesme yani, zorlama sınırlarımı. yok ama hala algilayamadi, beni uzer, kızdırır, inatlasir ki o donem benimle inatlasanla ben de fena inatlasiyorum; sonra 2-3 saat sonra dank edip, sen hastaydin di mi sna tatli alayım barisalim der. ben daha da deliririm. yani hicbir kadindan duymadım ben kocam mukemmel lafını. herkes birseyine gıcık yani. bir de ogrenme algilari acik degil malesef. soyle, anlat, dil dok ayni. ben de lee gibi yapardım yani. dinlemezdim hic. kardes can yarisidir, yap gonlunu git yine kardeslerine. dedigi gibi leenin isi espriye vurdur. ozluyor mu beni kocam, benden ayri kalamiyor mu de, simarikliga dok, ama git yine de. gidince de ara sor, telefonla taciz et.
kızlar size katiliyorum bant cok gıcıkmıs. ben de kasintiliyim gulem. uzerinden tatli tatli kasiniyor. ama ben biliyorum bu meretler bastan tatli kasinir, sonra delirtir insani. ya ne kolay anlatiyorlardı doktorlar, olmazsa tup yapariz diye. aman ne zormus, ki ben daha sadece tek igne kullaniyorum, ogalutran veya transfer sonrasi progesteron destegi deneyimim ya da acim yok henuz. ama simdiden eminim yani cennet analarin ayagi altindaymıs.

selam kızlar pek uğrayamıyorum ben.arada bakıyorum ama inanın mide bulantısından,buraya yazacak gücü bulamıyorum..gulem senin başlamadı mı kız bulantıların.ben biraz ağır geçiriyorum galiba.ikizlerimle yola devam ediyorum ben.artık çok araştırmıyorum kurcaladıkça kafama takacak bişey buluyorum çünkü.
Lee çok sevindim senin adına ne güzel bir duygudur kimbilir.yakında evine getirdiğinde eminim tüm duvarlar yıkılacaktır miniklerle arandaki..Allah hayırlı ve sağlıklı büyütmek nasip etsin.mutluluk hiç eksik olmasın yuvanızdan.:16:

lee anne oldun ...Allahım ne güzel bişey bu...daha dün eşimle mağazada çocuk bölümünden geçerken ühüüü diye yalandan ağlamaya başladım biz hep hızlı hızlı geçeriz o reyonları..bak sen miniklerin için yepyeni şeyler yapmaya başladın...çizgifilmler kıyafetler yakında eve geldiklerinde ne yemeyi severler sağlıklı beslenme tiyoları çocuk psikolojisi okulda dersler filan derken yepyeni bir hayata adım attınız inş. çooook güzel olur bu hayat..oğluşun için bir danışmana ihtiyacın olabilir..okula başladığı zamanlarda özellikle diğer çocuklar çok sorgulayıcı oluyo..şimdiden nasıl bir yol izleyeceğinizi bilinki yavrucum kolayca her sorunun cevabını verebilsin...güzel zamanalar bunlar çoook güzel oğluşunun herşeyin farkında olması dediğim gibi daha bir titizlik gerektiriyo bu değişimi ona çok iyi açıklamalısınız..sonrası hep mutluluk hep güzellik olur güzel anne...

lee demek alışverişler başladı:) bambaşka bi dünyaya girdiniz..sende kendine bişeyler almadan çocuk reyonlarını gezen annelerden olacaksın:) canım ikiside çok küçük dünyaları hemen değişecek gör bak..:)

ceren benim eşimde çok karamsardır..biz zaten herşeyi yaşayarak yıpranıyoruz yanımızda destek yerine köstek tipler görünce işin sonu gelmeyecek gibi oluyo..benim eşim hep ''olmaz zaten'' herkesin olur bizim olmaz'' gibi cümleler kurar..ama yapacakta bişey yok ben alıştım,sallamıyorum artık...herşey olacağına varıyo çünkü..olunca hepsini unutursunuz..

world canım demek 2 si seninle:))) valla çok sevindim..herşey yolunda gider canım korkma..bende bulantı falan yok..bel ve karın ağrım oluyo bunada çok üzülüyorum..korkularım beni bırakmıyo..hiç belirti olmayınca acaba duruyomu diye düşünmekten kafayı yiyorum:)

kızlar çok fenayım..çok şiddetli resmen adet ağrısı yaşıyorum...yani o kadar çok ki aktı akacak haldeyim.çok moralim bozuk..
evde yatıyordum hadi dedim kek yapayım değişiklik olsun..eşim çok kızacak şimdi kek yaptım diye..çok fenayım.bu ağrı niye geçmiyo yaa?bildiğiniz adet ağrısından nokta kadar az değil hatta şiddetlisi...noluyo yaaa........

kızlar çok fenayım..çok şiddetli resmen adet ağrısı yaşıyorum...yani o kadar çok ki aktı akacak haldeyim.çok moralim bozuk..
evde yatıyordum hadi dedim kek yapayım değişiklik olsun..eşim çok kızacak şimdi kek yaptım diye..çok fenayım.bu ağrı niye geçmiyo yaa?bildiğiniz adet ağrısından nokta kadar az değil hatta şiddetlisi...noluyo yaaa........

Canım benim ayaklarını uzat, hatta göbeğinden biraz daha yukarda olsun, ayaklarının altına yastıklar falan koy, hiiiiiç esneme ya da gerilme, yani germe hiç kendini, dinlen bol bol. Bu ara fazla hareket etme bakalım canım geçecektir eminim. Kendini dinlememeye çalış dicem ama biliyorum pek mümkün olmuyo. Aklına kötü seneryolar getirme canım. Eminim geçecek. Bebek bu haftalarda çok çok hızlı büyüor. 2 hafta içinde şu andaki büyümesinin 4 katı büyümüş olacak onu düşün.Ağrının sebebi eminim kasık gerilmesidir, kaslar geriliyo rahim büyüyo. Ama çok artarsa ağrın mutlaka doktorunu ara canım. Geçmiş olsun

Back
X