kızlar görüldüğü üzere ben artık bugünlerde kargalar bilmem ne yapmadan uyanıyorum

))) şimdiden hayırlı günler herkese

) sizlerin iyi olmasına sevindim.melodi2 canım, herşey yolunda gidiyor vede gidecek

) sen inşallah bukez hamile kalacak ve kuzunu kucağına alacaksın.hıdırellez duamız sırasıyla kabul oluyor bak

) ben yanımda kuzularımla birlikte kendimi hamile çizmiştim.yüce rabbim önce iki evladımı bana bağışladı içimden bir his yakındada kardeşlerini nasip edeceğine inanıyorum.aslında biyolojik çocuğumuza kavuşmak o kadarda önemli değil bizim için daha öncede dediğim gibi doğursam bu kadar severim.onların kokusu varlıkları o kadar güzel ki anlatamam.
bade evet yaaa sende melodide face açın.bende aslında face olayını çok sevmiyorum çünkü; senin dediğin gibi açıklıkları var dosyalarını koruyamıyorsun.ama şuda var fotoğraflarını yakınlarınla onlar uzakta olunca bu şekilde paylaşmak da güzel oluyor

) tedaviye başlarsan benimle aynı döneme gelecek

) benim çılgın bedişim gör bak sende arkadan hamiş gelenlerdensin

) landrach,vizontele, dew sağolsunlar ayaklarını iyi sürmüşler

)
dew inanamıyorum karyacık 1 ayın sonunda anne babası ve sevenleriyle olacak

) fotoğraf ve video olayı çok güzel

) kızıma arkadaş geliyor

)
gülem daha bir iyi olduğuna sevindim canım.inşaallah yakında cinsiyetinide öğraneceksiniz

) hala tedirgin olman normal ama içini rahat tut.rabbim yüzünü güldürecek güzel yüzlü arkadaşım benim

)
ceren yumoşlar ne zaman toplanıp transfer yapılıyor? melodiden öncemi transferin allahım hepinizin yüzünü güldürsün aminnnn

)
piraye,kekec, yeliz,world07, gülem hamiş anneler dewden sonra arka arkaya doğuracaksınız inşallah

)
zrda ne yaptı nasılsın zrdacığım ?
kızlar bize gelince biz cuma günü kuzularımızı teslim ederken oğluşum yine çok ağladı için için:-(( cmrtesi sabahtan babalarıyla birlikte oğlumuzu ve kızımızı almaya gittik.elele tutuşarak yanımıza geldiler.öpüşüp koklaştık

)
hepbirlikte öğle yemeği için nefis bir yere gittik

) kızım masada ben müdahale etmeden yemeğini yedi

) sonra parkda oğluşumuz ve kızımızla eğlendik.daha sonrasından evimize geldik.kızım içeriye girmeden ayakabısının altını kaldırıyor silmem için

) içeriye girince doğruca salona giriyor ve tam karşıda tekli koltuğa çıkıp oturuyor. artık o koltuk kızımıza ait

)) sonrasından duş aldık tabii o kadar süslüyüz ama banyoyu sevmiyoruz

) aynı şekilde çığlıklar atarak duşumuzu aldık.ama duştan sonra yağlanırken göbişini sevdirmeyi çok seviyor

) öğle uykusuna yattığında oğlum hiç gürültü yapmadan oynadı kız kardeşi uyanmasın diye

) yaaaa teyzeleri oğlum tam bana yardımcı o bana çok şeyler öğretiyor

) kızım uyanınca sitemizdeki parka gittik akşam yemeği derken onları teslim etmeye gittik.oğlumuz onlardan ayrılacağımız satte yine çok kötü oldu kendini yerlere atıp için için ağlamaya başladı :-(( onu o şekilde görmek arık benide babalarınıda çok üzüyor.onu ve kardeşini sabah alacağımızı söyleyerek zor yatıştırdık.onlar uyuyana kadar gitmeyeceğimizi söyledik ancak öyle gitti.dün almaya gittiğimde nöbetçi memur almamıza hafta sonu olduğu için izin vermedi.o kadar sinirlendim ki anlatamam hayır cumartesi günü diğer memur izin vermişti ve bizim izin olayımızda hafta sonlarıda almamız şeklindeydi.herşeyden önemlisi biz oğlumuza ve kızımıza onları alıp eve getireceğimizi söylemiştik.ortada minik kalplerin güven olayı vardı.... biliyordum görüşüp gitsem yine çok ağlayacaktı.geleceğimize söz verdiğimizden oğlumu görmek istediğimi onu terk ettiğimizi sanmamasını söyledim.memur eee bütün çocuklar aynı şeyi yapıyor buraya geldiklerinde ayrılırken ağlıyorlar falan demeye başladı dahada sinirlendim.ne demek ya ben söz vermişim ve o sözü yerine getirmem lazım.o minik kalbinde ne hasarlar açacağının farkında değil sinir kadın:-(( neyse oğlum geldi.onu götüremeyeceğimizi banyo günü olduğundan dolayıizin alamadığımızı söyleyince ağlamaya başladı öyle bir mahsunlaştı ki anlatamam yüreğim kaldırmıyor onu öyle görünce:-((
tüm minikler bahçeye oyuna çıkıyorlardı oğlumunelinden tutup bizde onların yanına gittik.kızımı göreceksiniz beni görünce gözlerini benden ayıramadı

)
neyse oğlumu zorda olsa onlar için alışveriş yapacağımızı ve çok yakında yanımıza alacağımızı söyleyince azda olsa sakinleşti.ve ben o daha iyi olunca oradan ayrıldım.kızlar oradaki minikleri görseniz yürağiniz kaldırmaz:-((
o minicik kalpli melekler beni görünce oğluma annen gelmiş.oğlumun adını söyleyerek artık gelmeyecekmi evinizdemi kalacaksınız diye soranlar :-(( o minicik halleriyle çok şeyleri bizden iyi algılıyorlar.çok iyi bakılmalarına birçok anneleri olmasına rağmen onlar sıcacık anne kalbini sıcaklığını istiyorlar.benim doğuştan şanssız yavrularım mümkün olsa imkanım daha çok elverse bütün çocuklara annelik yapmak onları yanımda büyütmek isterdim.
benki ilk evlendiğimde hamile kaldım diye ağlayan ben.evliliğimizin 2.yılında çocuk olayına sıcak bakmaya başlamıştım.sonra çocuk aşkıyla yanmaya başlarken yüreğimdeki çocuk sevgiside o kadar çok artmış ki ve şuan tüm çocuklara annelik yapmak istiyorum

)
çocuklarımızı alamadık ama bir yandanda bu bize alış veriş fırsatı yarattı.ben de kuaföre gidip saçlarımı boyattım kendime bakım yaptırdım.eşimle buluşup oğlumuza ve kızımıza alış veriş yaptık.ohhhhh allahım sana binlerce milyonlarca kez çok şükür.bende artık çocuklarım için ciciler oyuncaklar alıyorum harika birşey bu

) allah sizlerede bu duyguyu yaşatsın inşaallah

)
bugün inşaallah bizimle ilgilenen memuru arayıp dilekçemizi vereceğiz.oğlumuz artık bizimle evimizde kalmak istiyor.
cmrtsi babasına sen kimi daha çok seviyorsun diye sordu benimi kızkardeşimimi ....babası ben ve annen ikinizide çok seviyoruz.biz birbirini seven çok mutlu aileyiz dedi

)
oğlumuzu ve kızımızı çoooook seviyoruz.onlar bizim aşkımız artık yaşam sevincimiz

)
sevgiyle kalın kızlar

) allah ne muradınız varsa versin

)