Mikroenjeksiyonda yumurtanin icine spermi koyuyorlar.yani spermlerin caba gostermesine gerek yok,saglikli goruneni yumurtaya enjekte ediyor.ama dollenmis yumurta gelisecek mi yarin ogrenecegiz. Ben bebek gorunce uzulmekten utandim guzelim. Ne guzellerdi ama ben uzuldum, uzulmekten utandim. Kiskanmaktan utandim. Kendi bebegim olmayacak diye de kahrolmuyorum. Tedaviyle olan insanlar var ama bnm hic olmasa da hayatimin sonu olmaz. Koruyucu aile oluruz,evlat ediniriz ben cocuk ozlemimi gideririm. Hipofiz pekcok hormonun uretiminden sorumlu ve anlasilan haziranda bnm hipofiz calismamis. Ama kimse gecicidir demiyor, zannediyorum bir kez teklerse islerin iyi gitmeyecegine isaretmis. Benim adetlerim hep duzenlidir, 7 gun surer hep, yani azalmis kanamam da yok. Rahmimin buyuklugu,yumurtaliklarim normal. Ama hipofiz teklemeye basladiysa disaridan hormon almam gerek hayatim boyunca. Hormonlar henuz aciklanamamis seyler pekcok yan etkileri var. Yani bombanin pimi cekilmis ama ne zmn patlayacak bilemiyorlar.rezervi arttiran birsey yok, belki dhea. O da yurtdisi makalesinde okudugum kadariyla 25kadinlik deneme gurubunda yumurta kalitesini onemli duzeyde arttirmis. Trdeki doktorlar kanitlanmamis diyor ama bence yeterli bir sonuc.yalniz trde bulmakta sikinti var,yurtdisindan getirtmeye calisacagim bulamazsam. Senin adina cok seviniyorum guzelim, ve ben de oyle hissediyorum ki bna cocugun olmaz deseler pesini birakirim,cocuk ozlemimi baska turlu cozerim ve hayatima baska bir sekil veririm. Ama 30 yasinda menopoza girerse,m bu hayat kalitemin dusmesi demek.ilaclarin esiri olmak demek. Bunu kabul edemiyorum. En azindan bikac gundur.