Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım benim ne yazıkki kabızlık geçmedi, hala devam, hergün yapıyorum ama gel bide bana sor, saatlerce tuvalette oyalanıyorum yapıcam diye :17: Bıcak batmaları olmaz mııııı sen nediyorun hem de nasıl, öle çok uzun sürmüyo bi girip çıkıyo ama ödüm kopuyo tabi, sonra yine girip çıkıyo falan. Yokluyo yani. Ama ciddi canımı acıtıyo. Ödüm mokuma karışıyo korkudan. Bir de ayakta çok uzun süre kalmaya gelmiyorum hiç hemen kasığım gerilmeye başlıyo, yine sağdan sağdan bir sertlik hissediyorum rahatsız ediyo.... C.tesi günü için randevu aldım. İlk defa burda bi doktora gidicem. Umarım herşey yolunda gider

canım beslenmende değişiklik yap bari..kiraz acayip rahatlatıyo hatta bozuyo:) dene istersen..

aynı şeyi anlatıyosun,demek aynı şeyleri hissediyoruz.arkadaşlarımda oluyodu diyo o batmaları..demekki normal bişey ama rahatsızlık veriyo gerekten..ve hep bi taraflı batıyo.tam girişin bi tarafı..duruyo duruyo öbür tarafa geçiyo..neyse endişe etmemeye çalışcam..doktor bulman çok iyi olmuş canım.özel muayenehane varmı orda? yoksa devlet hastanesinemi gideceksin?inşallah sonuna kadar sorunsuz geçiririz canım..

yaaa ben yine leke leke adet olmaya başladım öfff vallahi kesip atıcam şu kukumu bu ne dengesizliktir yaa.dr.u aradım bakalım ne diycek bekliyorum şimdi..adam ne desin gariban hergün benle uğraşıyo vallahi yakında tel.mi engelliyecek:)hatta paranı biz verelim başka merkeze git deseler şaşırmam yani..kesin gel bakayım der.öfff bu sıcakta o kadar yolu nasıl gidicem ben...Allahım daha çocuk yokken uğraştırıyo bu kuku beni..hayır arkadaşım adam akıllı oldun adetini tamam kes işte dur durduğun yerde yooook illa atraksiyon illa bi çılgınlık ....tam dayaklık bu kuku:)

Allah Allah..hakkaten dediğin oldu demekki..canım üşenme gözünü seveyim..gitte bi baksınlar.senin kukuyu çözecekler inşallah:)

Yelizz nasılsın canım, belirtiler ne durumda, seninde kasıkların ağrıyomu şekerim yaaa, çok sinir bozucu şu kasık ağrısı. Bi ağzı tadıyla ohhhh beeee hamileyim diyemedim. Gerçi doktor herşey yolunda diyo ama, kasık ağrıları olunca bi de böle kasıkta gerilme falan rahatsız oluyorum, sen ne durumdasın
bende aynıyım canım dedıgın gıbı ayakta kalınca batmalar agrılar oluyo benım bıde karnıma ve belıme vuruyo agrılar doktorum normal oldugunu soyledı ve magnezyum dısporal dıye bı ılac verdı ıyı gelıyo canım sende sor doktoruna cumartesı baska doktora goruncekmıssın soyle bakalım nedıycek

Allah Allah..hakkaten dediğin oldu demekki..canım üşenme gözünü seveyim..gitte bi baksınlar.senin kukuyu çözecekler inşallah:)

ya ilaçlar tüm dengemi bozdu benim.dr.halen aramadı unutmuşum bunların çarşamba günleri toplantısı oluyo yarın arar heralde..öfff ne gıcık bi durum yaaa.

ya ilaçlar tüm dengemi bozdu benim.dr.halen aramadı unutmuşum bunların çarşamba günleri toplantısı oluyo yarın arar heralde..öfff ne gıcık bi durum yaaa.

nasıl yanii toplantı var diye yarınımı bekleyeceksin? yinede arasalar iyi olurdu yaa..neyse demekki adet olayı yeni başlayacak..dur bakalım..

Kizlarrrr herkese selam dun okudum ama yazamadim bi turlu....gulem canim benim iyiyim sen merak etme dogurursam emin ol ilk sana msj atacagim merak etme arkadasim benim..kizim bende hergun ask-i memnu izliyorum kzima izletiyorum entrikayi :)
cok sukur iyiyim canim ilaclar iyi geldi...
Kasik batmasi cok oluyor simdi ile cok var bende gecen hafta bir belirti yok diyordun al sana bebisinden isaret :)

Zrda gecmis olsun dilerim yeni ve guzel bir baslangic olsun canim....

Piraye cnm kabizlik yasiyormussun canim ben dupalac surupla cok rahat ettim bir kapak atiyorum aksama wcdeyim :)Daha pazar gunu ictim sukur uzun sure idare ediyorum surupla....

Cerenm daha iyi olmana sevindim cnm....guclu kizsin sen en kisa zamanda guzel seyler olacak inaniyorum.

Meldi cnm mesajastik ama yinede yazayim istedim hayirlisi olsun dilerim kuzucuklar sİki siki yapissin sana....
Badeeee doktora gorun lutfen tembellik etme gecmis olsun cnm...

Opuyorum kizlarrr

nasıl yanii toplantı var diye yarınımı bekleyeceksin? yinede arasalar iyi olurdu yaa..neyse demekki adet olayı yeni başlayacak..dur bakalım..

evet bunların klasik toplantısı öğlen sonu embriyolog ve iki dr.hastaların durumunu birbirine anlatıp yol çiziyolar akşamı buluyo dolayısıyla..ve aramadı yarın arayıp çemkiricem:)şimdide adet filan yok canım leke leke gidiyo yani sökülmedi hiç..öff tam antikayım ha:)

Gunaydin kizlarrrr,

Herkes nasil bakalim bugun?Biz iyiyiz Karyayla cok sukur sicaklar harici bir sorunumuz yok ....34+1 olduk bugun:nazar:..35.hafta icindeyiz....Kizlar ben artik geceleri heyecandan uyuyumaz oldum aklima bir geliyor dogum ani ve Karyayi kucagima alisim bir heyecan bir kalp carpintisi yasiyorum sormayin :))) eh artik normal diymi bu haftalarda baslamasi bu heyecanlarin. :) Her an duamdasiniz bu duyguyu saglikla mutlulukla yasamaniz icin inanin...

Yarin doktor kontorlumuz var dilerim kasilmalar bitmis normale donmusuzdur bakalim yarin hanim efendi yuzunu gosterecek mi?Kizlar hepinizi cok opuyorum...:54:

Gunaydin kizlarrrr,

Herkes nasil bakalim bugun?Biz iyiyiz Karyayla cok sukur sicaklar harici bir sorunumuz yok ....34+1 olduk bugun:nazar:..35.hafta icindeyiz....Kizlar ben artik geceleri heyecandan uyuyumaz oldum aklima bir geliyor dogum ani ve Karyayi kucagima alisim bir heyecan bir kalp carpintisi yasiyorum sormayin :))) eh artik normal diymi bu haftalarda baslamasi bu heyecanlarin. :) Her an duamdasiniz bu duyguyu saglikla mutlulukla yasamaniz icin inanin...

Yarin doktor kontorlumuz var dilerim kasilmalar bitmis normale donmusuzdur bakalim yarin hanim efendi yuzunu gosterecek mi?Kizlar hepinizi cok opuyorum...:54:

günaydın canım:) sen yazmayınca valla doğurduğun geliyo ilk aklıma..
artık çok az kaldı..çok heyecanlı hakkaten:) e uyku tutarmı yaaa..hazırlıklar tamam hatun kişiye kalmış artık:)
inşallah bizde sizin gibi sabırla bekleriz:)
bu arada dün meldi yazmışsın ya dedim nooluyo:) melodi aklıma geldi sonra..meldi napıyo ki? hiç yazmadılar bi daha dimi..helsayla görüştünmü onuda merak ediyorum..direk koptu..

melodiiiiiiiiii:)
canım naber???? iyimisin? yatıyomusun?

canım selammmmmmmm:)valla bana kızacaksınız ama transfer günümden beri doğru düzgün yatamadım :)transfer günü akşamı çok yakın arkadaşımın kızının 1.yaş doğumgünü vardı ona gittik belimi incittim dedim bişey yapmadım oturdum lakin ayağa kalkıp foto çektim bol bol :)salı günü evdeydim ama çaöaşır attım makinaya yıkadım astım kendimi zorlamadan dikkat ediyorum ama nırmal hayatıma devam ediyorum açıkçacı..sadece ağır kaldırmıyorum ve uzanmıyorum ..bu tedaviyi kimse bilmiyor haliyle anneciğimde yardıma gelemiyor misafirleri de var zaten şuan herkes belimi incittiğimi düşünüyor:)hee bide dün bankaya gittim arabayla banka işlerimi hallettim ..bu transfer sonrası farklı oldu anlayacağın inşallah allahım birisini bana bağışlasa yeter gülemcim ya aama kısmet tabii..bebişi bulana kadar denemeye devam edeceğim ama yoruldum yahu şubattan beri 3 denemem düşün artık allah acısın artık diyorum..seni ve miniğini öpüyorum canım....

canım selammmmmmmm:)valla bana kızacaksınız ama transfer günümden beri doğru düzgün yatamadım :)transfer günü akşamı çok yakın arkadaşımın kızının 1.yaş doğumgünü vardı ona gittik belimi incittim dedim bişey yapmadım oturdum lakin ayağa kalkıp foto çektim bol bol :)salı günü evdeydim ama çaöaşır attım makinaya yıkadım astım kendimi zorlamadan dikkat ediyorum ama nırmal hayatıma devam ediyorum açıkçacı..sadece ağır kaldırmıyorum ve uzanmıyorum ..bu tedaviyi kimse bilmiyor haliyle anneciğimde yardıma gelemiyor misafirleri de var zaten şuan herkes belimi incittiğimi düşünüyor:)hee bide dün bankaya gittim arabayla banka işlerimi hallettim ..bu transfer sonrası farklı oldu anlayacağın inşallah allahım birisini bana bağışlasa yeter gülemcim ya aama kısmet tabii..bebişi bulana kadar denemeye devam edeceğim ama yoruldum yahu şubattan beri 3 denemem düşün artık allah acısın artık diyorum..seni ve miniğini öpüyorum canım....

canım olsun o kadarlık bende iş yaptım..hatta şu saplı süpürgelerden var bende onunla bi odayı bile süpürdüm..çok hafif oluyo onlar,karnımı yormadan yaptım..ama ikinci yarısındaydı sanırım..hatta pazara çıktım gezdim deli gibi,pazar alışverişi ağır poşetler..tabii adet günüme yakın günlerde amannn olmadı dediğim için yaptım:) olacağına varır tabii ama sen dikkati elden bırakma..inşallah kuzular bu sefer seninledir..Allahın hakkı 3 demişler:) benimkide 3.idi:))) zaten yaşadıklarımız çok benziyo,hayırlısıyla tutar inşallah..

bugun kimse yazmamis. herkes iyi mi ?
ben bu sabah israel beye gidecektim ongorusmeye ama sonra iptal ettim. hem dosyami eski merkezden alamadim hem de burada degilmis, yurtdisindaymis.
ben opudan sonra iliskiye girerken acayip aci yasadim bir haftadir. sol yumurtaligimda ayni yerde batma oluyor, dayanilacak gibi degil. siz opu sonrasi beklemissinizdir herhalde 12 gun, ama boyle birsey duydunuz mu? antibiyotigi de duzenli almadim sonrasinda. enfeksiyon kapmis olabilir miyim bilmiyorum, sonucta 2 yumurtaligimdan da toplandi diger tarafta aci yok, bir tarafta olmasi dusunduruyor beni. benim gunler zor geciyor, siz neler yapiyorsunuz ?

ben bu sabah israel beye gidecektim ongorusmeye ama sonra iptal ettim. hem dosyami eski merkezden alamadim hem de burada degilmis, yurtdisindaymis.
ben opudan sonra iliskiye girerken acayip aci yasadim bir haftadir. sol yumurtaligimda ayni yerde batma oluyor, dayanilacak gibi degil. siz opu sonrasi beklemissinizdir herhalde 12 gun, ama boyle birsey duydunuz mu? antibiyotigi de duzenli almadim sonrasinda. enfeksiyon kapmis olabilir miyim bilmiyorum, sonucta 2 yumurtaligimdan da toplandi diger tarafta aci yok, bir tarafta olmasi dusunduruyor beni. benim gunler zor geciyor, siz neler yapiyorsunuz ?

enfeksiyon olduğunu sanmam ..bu opu göründüğü kadar kolay değil ..içerde neler yapıyolar sonuçta iğneli bi müdahale var..ve dr.lar yumurta az çıkınca gelişen tüm foliküllere girip bakıyolar ..galiba sende de öyle oldu..sonuçta bir tarafı daha zorlamış olabilirler..sen yinede biraz toparlanana kadar ayrı dur eşinden:)enfeksiyon riski kendiliğinden olmaz ama ilişki sonrası olabilir canım dikkat et..antibiyotiğinide al..

msj tekrarı olmuş boşa gitmesin bari..benim adet kahverengi lekelenme halinde devam ediyo..dr. aradı bu adetini say öyle gel dedi..adette adet olsa ona aynmıycam artık ne olacak bilmiyorum :(

Son düzenleme:

Canım benim opu sonrası ilişki yasak normal şartlarda, çünkü opu zor bir operasyon, benim opudan sonra midem çok ağrıyodu dahiliye doktoruna gitmiştim hatta yazmıştım size de, ultrasonla bi baktılar ki noooldu senin yumurtalara demişti. Kanserli yumurtalık gibi gözüküyo demişti.Sonra anlatmıştım durumu falan.... yani söliceeem opu biraz zorlu bir işlem, bence siz bi ara ilişkiye girmeyin canım. Antibiyotiği de mutlaka al.

evet ya, ben de deli miyim neyim, ne yapiliyor, ediliyor hem biliyoruz, hem sakınmak korumak yok. aman ne bileyim su durumlardan sıyrılmak istiyorum. bakayim bir sure dinleneyim, ararim doktoru da. hatta dosyami alirken sorayim diyordum da hic gidesim gelmedi, olur da kontrole alirlar filan diye. evde incir suyu ve kocama keci boynuzu suyu filan hazirliyacagim, nasilsa 2 ay bekleyeceksek bari faydali birsey yapayim. yalniz seker hastasi olmazsam ıyı 15 incir kaynayinca suyu neye benzer ? en azindan kalite ve adet arttiriyormus, ihtiyacim olan sey bu ve baska da yapilabilecelk birsey yok.
bade sayilmasi guzel haber, bir an once baslayacak tedavi. bozma moralini guzelim. tedavi sonrasi adet de gecikiyormus degil mi
piraye nasil bebek, belli oluyor mu artik ?

evet ya, ben de deli miyim neyim, ne yapiliyor, ediliyor hem biliyoruz, hem sakınmak korumak yok. aman ne bileyim su durumlardan sıyrılmak istiyorum. bakayim bir sure dinleneyim, ararim doktoru da. hatta dosyami alirken sorayim diyordum da hic gidesim gelmedi, olur da kontrole alirlar filan diye. evde incir suyu ve kocama keci boynuzu suyu filan hazirliyacagim, nasilsa 2 ay bekleyeceksek bari faydali birsey yapayim. yalniz seker hastasi olmazsam ıyı 15 incir kaynayinca suyu neye benzer ? en azindan kalite ve adet arttiriyormus, ihtiyacim olan sey bu ve baska da yapilabilecelk birsey yok.
bade sayilmasi guzel haber, bir an once baslayacak tedavi. bozma moralini guzelim. tedavi sonrasi adet de gecikiyormus degil mi
piraye nasil bebek, belli oluyor mu artik ?

incir kürü biraz tatlı oluyo ama kötü değil tadı bence yap ..benimde çok sayıda işe yaramaz yumurtam var o yüzden arı sütü polen karışımından içiyorum ..inş. işe yararda biraz yola gelir şu yumurtalar..bide şimdi ada çayı civanperçemi aslan pençesi kaynatıp içtim..hissediyorum iltihap var iyi gelir bide başlamadan anitbiyotik isterim dr.dan öfff tadıda berbat bu şeyin..neyse canım sen dikkat et kendine senin eşinde morfoloji prob.i vardı dimi şu pycnogenol ü bi kullandırsana benim eşimde işe yaramıştı..2 aylık içsin e vitamini niyetine...

Back
X