Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bubuş canım sabır..çok zor beklemek..belirsizlik..
inşallah emeğinin karşılığını alırsın canım..sakın bekleme kocanı..ara telefonla öğren..hemen buraya yaz..
Napayım kızlar ya oglum gelsın dıye yurumem lazım cok canım yanıyo aslında kıvranıyorum yollarda eve gelınce bacaklarımı hısetmıyorum esıme dıyorumkı ayak tabanlarım bıle yalvarıyo oglusa geldıye artık ınsallah mukafatını gorurum bukadar yurumeye sezeryan olursa ısırcam gotunu artık tosun pasamın:) bubus esın nekadar ketunmus nasıl dayanılır aksama kadar bız bıle catlarız valla Allah sana sabır versın ınsallah senınde bekledıgıne deger guzel haberlerını beklıyorum belkı benım oglumda yarın gelır:)
zaten insanı çıldırtan bu belirsizlik. cnm yaa benimki çok fena böyle konularda yemin verdirdi arayamıycam o yüzden.
kan verirken kliniğede tembihlyecek aramayın diye. akmı karamı akşama belli olur. dısarıda olurum ama telden yazarım hemen.
şu son günlerde bari net bişeylerle kendini belli etse kan tahliliyle teyit edilse ne olur sanki.:)))
ne olur dualarınızı eksik etmeyin.
allah sizide bebişlerinize kavuştursun biran önce sağlıkla.
yeliz vallahi bravo normal insan o kadar yürüyemez helal olsun sana ama ben inanıyorum cok kolay olacak doğumun inş.
canım,sırf bu saatte senin için girdim internete acaba tosun paşa gelmişmi diyebizim paşa sanırım içeride keyfi yerinde
) inşaallah 2 güne kalmaz sağlıkla normal doğum yaparsın.sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberini
)
allah kolay ve sağlıklı doğurmak nasip etsin![]()
bu saatte kızlara yazayım dedim:)
4 te uyandım uyuyamadım bi daha..bari takılayım biraz vakit geçsin dedim.
bubuş hakkaten eşinde bi alem..sen idrarda ya canım çıkar.nasıl beklicen akşama kadar..
cerenden de ses seda yok.......inşallah ard arda güzel haberler verirsiniz..
lee canım sen nasılsın? geldimi adetin?
yeliz senin oğlan laf dinleyen bi çocuk olacak anlaşılan..gününü bekliyo uslu uslu:)
gulem sende benım gıbı gececımı oldun :) valla bılmıyorum uslumu olcak yoksa ınatcımı olcak bugun doktorum aradı sen aramayınca ben arayım dedım dıyo hıc agrım sızım yok dedım carsamba gunu gıtcem nstye gırcem muayne etcek acılma varmı dıye ona gore yolumuzu cızcez enfazla cumartesıye kadar beklıycez yoksa sezeryan olcak bakalım Rabbım neler gostercek
bubuş içimdeki his inşaallah beni yanıltmaz hamile haberini senden ve cerenden duyacakmışız gibi bir his var içimde.inşaallah hislerimde yanılmam.inşaallah pozitif haberi verirsiniz.heyecanını çok iyi anlıyoruz canım.![]()
bu saatte kızlara yazayım dedim:)
4 te uyandım uyuyamadım bi daha..bari takılayım biraz vakit geçsin dedim.
bubuş hakkaten eşinde bi alem..sen idrarda ya canım çıkar.nasıl beklicen akşama kadar..
cerenden de ses seda yok.......inşallah ard arda güzel haberler verirsiniz..
lee canım sen nasılsın? geldimi adetin?
yeliz senin oğlan laf dinleyen bi çocuk olacak anlaşılan..gününü bekliyo uslu uslu:)
cnm inş. valla artık yarın herşey belli olacak. allahım nasip etmiştir inş.kuzuları öp benim için.
ay sorma beni deli etti dün. öğle arası gidelim yine birlikte öğrenelim dedim. yok neymiş olumsuz olursa ayrılıp işlere gitmek olmazmış.
olumluda olumsuzda olsa birarada olmamız daha mantıklıymıs. benimle pazarlık yaptı resmen. erken öğreneceksekte o zaman ilk ben öğrenirim dedi onuda ben kabul etmedim.
allahım yaaa sanki olduda uğraştığımız seylere bak. taktı işte neyapcan. arnavutta benimki inat biraz:)))
aman neyse pozitifi görelimde akşam öğrenelim. zaten olumluda olumsuzda olsa dr la görüşeceğimiz için akşam orda olacaktık..
ara ara bu adet olacakmış gibi olan ağrılar oluyor henüz bir leke kanama falan yok normal dimi??
cerennnn sen ne durumdasın cnm nası geçiyor??
yelizciim Allah kolay doğum nsaip etsin..annem erkek çocuklar için 9 ay 10 günü doldurur der hep..
senin yakılışklıda öyle yapıyo...
ayrıca suni sancıyla çok kolay doğurrusun canım açılman normal olursa hemen sezeryan olmaz bence..
bubuş zor olan beklemekti bitti inş. sabrının sonu çok güzel olur canım..
eşin, ilk denemeniz heyecan panik karışmış anlayış göster sende inş. sonucu pozitif görürsünüz de o panik yerini sevince tatlı telaşa bırakır.
önce sen sonra ceren anneler kadrosuna geçersiniz sonrada bizler inş.
yarın güzel haberlerle yazarsın inş. buraya
merhabalar) bubuşcuğum biraz sabır inşaallah yarın pozitif haberi alırsın bu yolda fazla uğraşmadan bebeğine sahip olursun.cerenciğimde arkadan güzel haberlerle gelir inşaallah sonrada badenin dediği gibi diğer anne olmak isteyen herkese rabbim bebeklerini nasip etsin
)
yeliz canım seninkinin eli kulağında inşaallah bugün yarın hayırlısıyla kucağına geliriçeride o kadar süslenip püslenip hazırlanmasına gerek yok aslında bizler onu her haliyle şimdiden çok beğeniyor ve istiyoruz
)
bade canım senin tedavi ne durumda inşaallah daha iyisindir. gülem canım uykusuzluğa kendini şimdiden alıştırıyorsun sanırım) canım hiç merak etme prensesin gelince iki dakika boş anın olmayacak
)
yaaa ben hala regl olmadım 25 gün oldu gecikmem ilacıda kullanmadım.hiçbir sıkıntımda yok gecikmenin 17.günüde test yaptırdım birşey çıkmadı.zaten bu aralar elimden dolayı bir sürü kas gevşetici ağrı kesici ilaçlar kullanmıştım.
söktürücü tableti kullanmadım.şuan 2 gündür hayıt suyu içiyorum belki kendiliğinden regl olurum diye bekliyorum.doğrumu yapıyorum bilemiyeceğim:-(
bu aralar kızımın kabızlık sıkıntısıyla uğraşıyorum yavrum çok canı yanıyor.dün saatlerce ağladı.o ağladıkça ben ağladım annem dedikce içip parçalandı bende sonunda lavman yapmak zorunda kaldım ve ancak onun üzerine rahatladı.salı günü tıp fak.çocuk gastroloji bölümüne götüreceğim.kullandığı ilaçlar bile bazan işe yaramıyor en azından orada çare buluruz diye düşünüyorum.eşimde sakın çocuğu deneme tahtası yapmasınlar diyor.
bizde durum bu..
sevgiyle ,sağlıkla kalın kızlar.öpüldünüz)
yeliziz burada olduğuna göre tosun paşa hala gelmemiş) biz bile buradan heyecan yaşıyoruz .hadi hayırlı haberlerle dön bize.
yeliziz2 ne şekilde hamile kaldın acaba ben geçen ay ilk aşılamamı yaptırdım ve negatif sonuç aldım resmen yıkıldım![]()