Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canlarim negatif. Uzgunum ama aglamadim henuz. Hazirdim galiba, ikeaya geldim dolasiyorum. Sigara icecegim cok canim istiyordu, cilem henuz dolmamis, ne yapalim :)

canım benim çok üzüldüm..bu sefer çift çizgi olayından çok umutlanmıştım,sana diyemiyodum ama onu gördüysen tamamdı sanki..
belki iğnenin etkisiydi belkide yerleşme başladı ve devam etmedi..herşey olabilir..yinede dondurulmuşlarından ümidini kesme..inan olmaz gibi geliyo insana bi anda herşey değişiyo..onlara inan..sen bu sefer yumurta sayınla falanda ümit vaadettin..belliki zamanını bekliyo..bu yolda insan giderek güçleniyo tuhaf bi şekilde..sende toparlan ve dondurulmuşlarını dene canım..ara verme bence..öpüyorum seni..

cerenmm canımm benim çok üzüldüm inan seni öyle iyi anlıyorum kii..ama bizi bu negatifler yıkamaz arkadaşımm emin ol.annelik bu ya en paha biçilemez duygu bu yüzden ağlayıp debelendikten sonra toparlanacağız ve başaracağız er yada yada geç ..dilerim benim kadar uğraşmak zorunda kalmazsın da dondurulmuşların sana süpriz yapar..:)

pes etmek yok biz anne olacağız allahın izniyle inşallah...

evet kızlar ben de pes etmedim nasıl ederim ki içimde tarifi mümkün olmayan annelik ateşiyle doluyum hayatımda ufacıkkkenden bile anne olma arzusu vardı hep vardı bu birde üstüne yengeç burcu olunca bu duygular 2 katına çıkıyor..dolup dolup taşıyorum annelik özlemiyle ,heyecanıyla bekliyorum ya birgün miniğimin karınıma konacağı günü bekliyorum ..bir mucize diliyorum hep başkalarının başına gelmez ki belki bir mucize bizimde başımıza gelir ah kızlar gelse keşke artıkk..zaman geçtikçe tedaviler olumsuz sonuçlandıkça dayanılmaz oluyor bazı şeyler ..küçücük yüreğim taşıyamıyor bazen tüm bunları ..ama olsun biliyorum savaşacağım ve anne olacağım ben allahım nasip edecek inşallah..sanırım kızlr ankarada timur gürgana gideceğim birde oarayı deneyeceğim ne çıkar :)ama henüz tarih belirlemedim gelen giden çok şubattan sonra allah izin verirse start vereceğim tekrar ..5.tüp için yola :)var ya aklıma gelmeyen başıma geldi..okurdum 4 kez denemiş ,5 kez denemiş,vs..nasıl dayanmışlar diyordum insan başına gelince anlıyormuş..bu istek öyle birşey ki vazgeçemiyorsun yaaa :)vazgeçmeyeceğiz hiçbirimizzz ..hepinizi seviyorummmmm

gülemin kızçesini bekliyoruz az kaldı miniğimize kavuşacağız allahın izniyle :)öperim kaçarımmmmm..vınnnnnnnnnnn

canım hiç birimiz vazgeçemezdik zaten.sende vazgeçmeyeceksin..dün tv de tüp bebek dr.u vardı..kaç kere denenir dedi sunucu 18.de tutturduğumuzda var,kadında yumurta ,erkekte sperm ve rahim varsa herşekilde mümkün dedi..evet bunu biliyoruz,tedavilerdeykende biliyoduk..bende aşılamalarla boğuşurken tüp bebek yasası için habire bakanlığa mail atalım diye msj gelirdi sayfalarda,işte 3.,4.,5.denemesidenemesi olanlar..uzak gelirdi onların anlattıkları..ama iş değişti sonra..baktımki bizde tüp bebek diye koşuşturuyoruz..herşey insan için.
bizlerde payımıza düşeni yaşıyoruz..başla bi yerden...çok uzatma zamanı..geleni gideni boşver bence..cidden..zaman geri gelmiyo..bizim için çok kıymetli bu günler..
bu arada rapor hakkını kullanmışmıydın sen? egede düşünebilrisin bak..

bu c.tesi doğum olacak inşallah..her dk olduğu gibi o anda da sizleri sayıklıyor olacağım:)bizde öperiz:)

Kızlar bende 2.kez aşılama maratonuna başlıyorum cumartesi günü şimdiden heyecan başalad bile

Canlarim negatif. Uzgunum ama aglamadim henuz. Hazirdim galiba, ikeaya geldim dolasiyorum. Sigara icecegim cok canim istiyordu, cilem henuz dolmamis, ne yapalim :)

cnm benim çok iyi anlıyorum seni bi an sonucu ilk duyduğum ana gittim. bende klinikten çıktığımda eve girmeden hemen 1 paket sigara almıştım. bunca sabrın sonu bumu dedikçe içtim vallaha. dediğin gibi daha sınavımız var demekki güzelim. bi an önce ağla ve içinden at ben o gün eşim yanımda diye ağlayamadım istediğim gibi sonra o içimdeki acıyı parça parça atmak zorunda kaldım.
kendine iyi bak cnm çok öpüyorum.

Canım, üzüldüm gerçekten, kaç gündür aklımda, bugün eve gelir gelmez baktım topiğe. Keşke pozitif olsaydı canım. Bugün izn ver kendine, canın istiyorsa iç sigaranı ama üzme çok fazla kendini, bak dondurulmuşları var en azından. Şansın devam ediyor, okuduklarımdan görüyorum he, mucizenin ne zaman geleceği belli olmuyor. Ümidini kaybetme lütfen.

Kizlar sagolun desteginiz icin. 2. adette gel cozelim dedi. Ama ne bileyim bence hamile kalirim ben bu aya. Sahiden de Icimdeki o saflik geri geldi.sali yuvaya gidiyorum gonullu annelige.belki ilk bebegim beni orada bekliyordur.melodi canim gulemin dedigi gibi ege universitesini de deneyebilirsin. Ya da soyle yap,ankaraya git ama burada da dosya actir zaten her terkikin elinde, ondan hizli ilerler dosyan.ankarayla ilgili tereddutun olursa cepte bulunsun.hem kentten de tup bebek yaptirdigina dair kagit alirsan belki cift embriyo koyarlar

Kizlar sagolun desteginiz icin. 2. adette gel cozelim dedi. Ama ne bileyim bence hamile kalirim ben bu aya. Sahiden de Icimdeki o saflik geri geldi.sali yuvaya gidiyorum gonullu annelige.belki ilk bebegim beni orada bekliyordur.melodi canim gulemin dedigi gibi ege universitesini de deneyebilirsin. Ya da soyle yap,ankaraya git ama burada da dosya actir zaten her terkikin elinde, ondan hizli ilerler dosyan.ankarayla ilgili tereddutun olursa cepte bulunsun.hem kentten de tup bebek yaptirdigina dair kagit alirsan belki cift embriyo koyarlar

bişey diyeyim mi sana gıpta ettim.insan kendisi kazanıyo bu hayatta çoğu şeyi..evet nasip kısmetsede hayatı yaşayabilmekte çok önemli..sen gönlü çok geniş bi insansın...bunun mükafatını alacaksın eminim..hep dedik zamanı diye..belki kendiliğinden gelecek..bu ay kendinize fırsat ver..öbür ay çok geç olmaz nasılsa kuzun orda seni bekliyo olacak...

Gulemcim sen bizi bosver. Cadi kizin c.tesi aranizda mi olacak? Butun kalbimle size en guzel dileklerimi yolluyorum, bizi habersiz birakma topicin 1 numarali melegi.

cerencim senin adına çok sevindim ne kadar güzel birşey yaptığın. allahım mükafatını verir en kısa zamanda inş.
pes etmek asla yok. bak bugünki hürr,iyette genetik testten çınar geçti diye bi haber var. biz sonucu öğrendik boğazımda bir yumruk oturduk dr un kapısının önünde. sonra bi çift geldi ellerinde bebek taşıma puseti bütün hemşireler aaa ooo diyerek sevdiler. ben dönüp bakamadım bile. sadece içimden şunu geçirdim bu zor olmuş bir bebek diye. sonra gazeteci geldi. o arada dr bizi çağırdı görüştük tabi ben ağlayarak cıktım odadan kafamı bile kaldırmadan çıktık ordan. işte o bebek bugünki haber olan bebekmiş.

kandiliniz mübarek olsun kızlar.allahım bu güzel günde dualarımızı geri çevirmesin dilerim.hepimizin kucaklatrı dolmuş, sağlıklı, mutlu günlerde burada geçmişi gülümseyerek hatırlamayı nasip etsin inş.

gulemcim çok az kaldı inan düşününce içim akıp gidiyor. prensesin geliyorrr sağlıkla gelsin. içini ferah tut cnm dualarımız seninle.

Okudum bubuscum, cok etkileyici.Acaba melodinin dedigi yer de burasi mi? Doktorunun ve senin pesetmeye niyeti yok, ne guzel.leecim guzelim sen ne yaptin sokturucu ictin mi?

Gulemcim sen bizi bosver. Cadi kizin c.tesi aranizda mi olacak? Butun kalbimle size en guzel dileklerimi yolluyorum, bizi habersiz birakma topicin 1 numarali melegi.

ayyy nasıl boşveririm sizi:))))))) valla aklım hep sizde..annem var yanımda gıyabında hepinizi tanıtmıştım,bana ve bu konuya bile yabancı olan annem bile yeni yeni anlıyo sanki yaşadıklarımı.benim amannn geçti gitti diyemediğimi farkediyo:) bu durumda bizi bizden başkası anlamıyo:)
canım c.tesi 11 de diye sözleştik dr.la..ben 9 gibi orda olacakmışım,testler vs.. sanırım..
benim doktorumda bi rahat adam,sizi görmeden asla soyunmam demişim adama:)))
bu arada akşam zorla yatıp uyuyorum saat 3 te uyanıyorum..mumya gibiyim:)
bi çıkaydıda gayet iyi deselerdi sonra uyurum heralde...

cerencim senin adına çok sevindim ne kadar güzel birşey yaptığın. allahım mükafatını verir en kısa zamanda inş.
pes etmek asla yok. bak bugünki hürr,iyette genetik testten çınar geçti diye bi haber var. biz sonucu öğrendik boğazımda bir yumruk oturduk dr un kapısının önünde. sonra bi çift geldi ellerinde bebek taşıma puseti bütün hemşireler aaa ooo diyerek sevdiler. ben dönüp bakamadım bile. sadece içimden şunu geçirdim bu zor olmuş bir bebek diye. sonra gazeteci geldi. o arada dr bizi çağırdı görüştük tabi ben ağlayarak cıktım odadan kafamı bile kaldırmadan çıktık ordan. işte o bebek bugünki haber olan bebekmiş.

kandiliniz mübarek olsun kızlar.allahım bu güzel günde dualarımızı geri çevirmesin dilerim.hepimizin kucaklatrı dolmuş, sağlıklı, mutlu günlerde burada geçmişi gülümseyerek hatırlamayı nasip etsin inş.

gulemcim çok az kaldı inan düşününce içim akıp gidiyor. prensesin geliyorrr sağlıkla gelsin. içini ferah tut cnm dualarımız seninle.

bende merak ettim hürriyette hergün bi hikaye yayınlanacak heralde..
bende merkezde çok hikaye duydum..en son bi kadını gösterdiler 16.denemesi diye..sonucu sonra burdan okudum tutmuş.
Allah kimseyi bekletmesin o kadar...

bana da çok zor geçiyo tabii vakit...sabaha kadar ayaktayım..bugün sabah 7-10 arası uyudum..endişeliyim galiba..
inşallah herşey yolunda gider...sağol canım..dualarınıza ihtiyacım var..

ayyy nasıl boşveririm sizi:))))))) valla aklım hep sizde..annem var yanımda gıyabında hepinizi tanıtmıştım,bana ve bu konuya bile yabancı olan annem bile yeni yeni anlıyo sanki yaşadıklarımı.benim amannn geçti gitti diyemediğimi farkediyo:) bu durumda bizi bizden başkası anlamıyo:)
canım c.tesi 11 de diye sözleştik dr.la..ben 9 gibi orda olacakmışım,testler vs.. Sanırım..
Benim doktorumda bi rahat adam,sizi görmeden asla soyunmam demişim adama:)))
bu arada akşam zorla yatıp uyuyorum saat 3 te uyanıyorum..mumya gibiyim:)
bi çıkaydıda gayet iyi deselerdi sonra uyurum heralde...

ayyyy kıyamam sana uyuyamıyorsun haklısın tabiki o kadar zorlukla gelen bir bebek onu kucağına alana kadar rahat nefes alamayacaksın sen.ama bu kadar da kendini yıpratma prensesin hayırlısıyla kucağına gelecek onun mis kokusunu doya doya hissedeceksin canım:-)) ve asıl tatlı yorgunluk ve uykusuzluğu o zaman bol bol yaşayacaksın:-)) cumartesi gününü bizde senin kadar sabırsızlıkla bekliyoruz:-))dualarımız senin ve bebişinle..
Annene de çok selamlar:-)

okudum bubuscum, cok etkileyici.acaba melodinin dedigi yer de burasi mi? Doktorunun ve senin pesetmeye niyeti yok, ne guzel.leecim guzelim sen ne yaptin sokturucu ictin mi?

cerenmciğim pes etmek yok...inşaallah dondurulmuşun sana bebek olarak gelir.bizim kızların bebekleri biliyorsun soğuk ülkede tatil yapıp gelenlerden.inşaallah seninkiside kaldığı otelden anneciğinin rahmine tutunacak 9 aylık tatilini burada tamamlayıp annesinin kucağına gelecek:-))
bu arada gönüllü annelik düşüncende çok güzel.sen çoooook büyük yürekli bir anne adayısın rabbim gönlüne göre verecek inşaallah:-))
melodinin bahsettiği yer benim 3.tüp tedavisini başlatıp çocuklarım geldiğinde tedaviyi bıraktığım yer.prf.dr.timur gurgan.gurgan clinik.evet orasıda iyi bir merkez.dr. O zaman benimle oldukça olumlu konuşmuştu.ama bubuşun gittiği dr.içinde iyi şeyler söyleniyor.
Gülem ve benim de 2.tüp tedavisi olduğum antalyadaki kemal beyde iyi burada bu iki dr.un yaptığı yöntemler uygulanmıyorsada buradada başarı oranı çoktu.tabii kısmet işi bu.neresi olursa olsun inşaallah hakkınızda hayırlısı olan yer olur sizler için.
Ben 4 gündür söktürücüyü kullanıyorum.ondan öncede arkadaşımın ısarıyla test yapmıştım birşey çıkmadı zaten olmasıda zordu.biz eşimle 1 kez ve yumurtlama dışı bir tarihte birlikte olabilmiştik.çocuklardan dolayı görüşmelerimiz pek olmamıştı:-))
ama var yaaa ilk kez hamilelik testi yaptırıp sonucunun negatif çıkmasına üzülmedim. Iyiki çocuklarım hayatımıza girmiş.beni tedavi stresinden kurtarıp anneliği tattırdılar:-)
dileğim sizlerin pozitifi görmesi.veee bu kandil gününde herkesin kandilini kutluyorum.tüm yapılan dualar sayesinde rabbim sizlere fazla aratmadan hayırlı evlatlar nasip etsin.

Kızlar herkese hayırlı kandıler Rabbım dualarınızı kabul etsın ınsallah gulem canım az kaldı bıraz daha sabır kızına kavusuncada uyuyamıycaksın merak etme ben sersem gıbıyım vala ama olsun guzel bı duygu cerenım uzuldum canım Rabbım hakkında hayırısını versın optum hepınızı kızlar ugrarım musaıt olunca yıne sımdı kontrole gıdıyorum

Okudum bubuscum, cok etkileyici.Acaba melodinin dedigi yer de burasi mi? Doktorunun ve senin pesetmeye niyeti yok, ne guzel.leecim guzelim sen ne yaptin sokturucu ictin mi?

cnm evet birde birebir görünce daha çok etkilendim. melodinin dediği yer gürgan klinik. o dr unda başarılı uygulamalrı var ama maddi yönden biraz daha şartları ağır oranın diye biliyorum gidenlerden.
dr umunda benimde pes etmeye niyetimiz yok ama inş. bebeğimin gelmeye niyeti vardır. yeter kızmaya başlıyorumm :)))
sende daha iyisin umarım. dahada iyi olacağız inş. öptm.

bende merak ettim hürriyette hergün bi hikaye yayınlanacak heralde..
bende merkezde çok hikaye duydum..en son bi kadını gösterdiler 16.denemesi diye..sonucu sonra burdan okudum tutmuş.
Allah kimseyi bekletmesin o kadar...

bana da çok zor geçiyo tabii vakit...sabaha kadar ayaktayım..bugün sabah 7-10 arası uyudum..endişeliyim galiba..
inşallah herşey yolunda gider...sağol canım..dualarınıza ihtiyacım var..

evet cnm hafta başından beri hergün bir hikaye yayınlanıyor. allahım daha fazla bekletmesin inş.
endişeli olman çok normal cnm ama kalbini ferah tut. çok şükür bu kadar olduya geriside iyi bi şekilde gelecek inan.
bizimde sizlerin dualarınıza ihtiyacımız var. sizler çok özelsiniz şu anda.

yelizcim oğluşun nasıl sende umarım iyisinizdir. mis gibi koklayarak öp yerimize. bu gece sende dualarında bizide hatırla..kendine iyi bak cnm.

lee cnm regli olduktan sonra gidecekmisin kontrole yani neden bu kadar gecikmiş baktır bence. miniişlerini ve seni çok öpüyorum. hayırlı kandiller cnm.

melodi cnm ankaraya ne zaman gelmeyi düşünüyosun. elimden gelen bir şey olursa lütfen çekinme. kalacak yer falan ne olursa elimden geleni yaparım.hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin yüzü gülsün bu yolda.

Canim cerenm ilk goruste anlamistim ne buyuk gonullu ildugunu cok sekersin canim benim iyi olmana sevindim melodide sende cok pozitifsiniz bunun mukafatini alacaksiniz buna inaniyorum....kiZlar arastirmalariniz iyi en iyisini bulun en icinize sineni ....
Gulemmmmmmm cok az kaldi heyecan varmi bakalim?kizim ben heyecanliyim senin icin nolurr hemen resim koy yarin degil ama cuma seni arayacagim sesini duymam lazim :)

Lee sana ne oldu okuyamadim?idrar sokturucu filan merak ettim
Yelizz oglun cok seker masallah piraye senjnkide oyle allah ikisinide bagislasin...

Kizlar annem gideli beri bittim cok yorgunumdislerden dolayi karya acayip uykusuz bir cocuk oldu inanin 2-3 saat uykukarla yasiyorum koptum diyebilirim :((( gurbette olmak hic yardimsiz yasiyor olmak ilk defa bu kadar cok koydu inanin...iyiki kizim var onsuz napardim bilmem...yine gelirim opuuorum sekerler

slm kızlar ben diğer topicte konu dışı yazınca toplyu ceza yedik:) 1 hafta giremedim foruma sizleri okudum ama yazamadım..
cerenm inan sen ve bubuştan çok umutluydum çok üzgünüm..inş. kendiliğinden gelir dediğin gibi..
guleeeeeeeem bu hafta sonu doğum dimi yanlış okumadım..ne çabuk geçti zaman ..tabi sana sormak lazım :)canım çok heyecanlıyım çok mutluyum senin adına..
artık evin mis gibi kokacak vızıkdayıup duran minik bir bebiş olacak evde..Allahım sağlıklı hayrılı etsin kızçenii.kolay bir soğum nasip etsin...

bana gelince gulem doğumdayken bende opuda olucam:)
iğneler son iki gün kaldı..inş. herşey yolunda gider ..dr.yumurta sayısı iyi filan dedi ama ben dinlemiyorum tabi:)geçen defada 21 yumurta çıktı 1 dondurulmuşum yok..
ben pozitfi görmedikçe sevinemiyorum sayı için :)hımmm bu arada bu ay transfer yapmayacak dondurup diğer ay yapacak dr.um..rahim dinlensin birde kandaki mikrop için 15 gün antibiyotik kulllanıcam o yüzden transfer şubata kaldı...
hepinizi çok öpüyorum...

dew canım 1 gün kaldı:) bugünü ve c.tesiyi saymıyorum artık..napsamda kısaltsam diye bakıyorum..
bugün 3,5 ta uyandım ve 7 de tekrar uyudum..değişik bi düzene girdi uykum..karyacığım demek diş çıkarıyo..severim onun dişleriniiiiii:)
son resmine bayıldım..annemle sevdik ekrandan:)
ben evdeyim canım..ara konuşalım..

bade:) ne yasağı yahu? hiç başımıza gelmemişti:) neyse burdasın ya sağ salim:))
c.tesi opumuuuuu? süpersin? yaa çok sevdim erbil beyi ben :) olacak inşallah..sen takıl kafana göre sayıyı falan boşver zaten.
c.tesi dualarımızla beraber olalım ne dersinnnnnn:) herşey güzel olsun,sağlıkla olsun...

dew canım 1 gün kaldı:) bugünü ve c.tesiyi saymıyorum artık..napsamda kısaltsam diye bakıyorum..
bugün 3,5 ta uyandım ve 7 de tekrar uyudum..değişik bi düzene girdi uykum..karyacığım demek diş çıkarıyo..severim onun dişleriniiiiii:)
son resmine bayıldım..annemle sevdik ekrandan:)
ben evdeyim canım..ara konuşalım..

bade:) ne yasağı yahu? hiç başımıza gelmemişti:) neyse burdasın ya sağ salim:))
c.tesi opumuuuuu? süpersin? yaa çok sevdim erbil beyi ben :) olacak inşallah..sen takıl kafana göre sayıyı falan boşver zaten.
c.tesi dualarımızla beraber olalım ne dersinnnnnn:) herşey güzel olsun,sağlıkla olsun...

ben can sıkıntısından diğer topiclerde de yazıyorum bir derdim var bölümünde, orda arkadaşlarla geyiğe çeviriyoruz konuyu, ceza alıyoruz sonra:9:
evet c.tesi..bende sevdim erbil beyide o beni pek sevmedi adamın başının etini yiyip duruyorum sorularla:9:
c.tesi kalbim dualarım seninle güzelim... sen bu topiğin bi tanesisin tanıdık tanımadık kim olsa yardımcı oluyosun ,kendi sıkıntın olsa bile bize destek verdin hep..inş. kızçen uslu bi bebek olurda vaki,t bulup yazarsın yine buraya ..seni ve meleğini çok öpüyorum şimdiden güzel anne:16:

Son düzenleme:
Back
X