cerenmm canımm benim çok üzüldüm inan seni öyle iyi anlıyorum kii..ama bizi bu negatifler yıkamaz arkadaşımm emin ol.annelik bu ya en paha biçilemez duygu bu yüzden ağlayıp debelendikten sonra toparlanacağız ve başaracağız er yada yada geç ..dilerim benim kadar uğraşmak zorunda kalmazsın da dondurulmuşların sana süpriz yapar..:)
pes etmek yok biz anne olacağız allahın izniyle inşallah...
evet kızlar ben de pes etmedim nasıl ederim ki içimde tarifi mümkün olmayan annelik ateşiyle doluyum hayatımda ufacıkkkenden bile anne olma arzusu vardı hep vardı bu birde üstüne yengeç burcu olunca bu duygular 2 katına çıkıyor..dolup dolup taşıyorum annelik özlemiyle ,heyecanıyla bekliyorum ya birgün miniğimin karınıma konacağı günü bekliyorum ..bir mucize diliyorum hep başkalarının başına gelmez ki belki bir mucize bizimde başımıza gelir ah kızlar gelse keşke artıkk..zaman geçtikçe tedaviler olumsuz sonuçlandıkça dayanılmaz oluyor bazı şeyler ..küçücük yüreğim taşıyamıyor bazen tüm bunları ..ama olsun biliyorum savaşacağım ve anne olacağım ben allahım nasip edecek inşallah..sanırım kızlr ankarada timur gürgana gideceğim birde oarayı deneyeceğim ne çıkar :)ama henüz tarih belirlemedim gelen giden çok şubattan sonra allah izin verirse start vereceğim tekrar ..5.tüp için yola :)var ya aklıma gelmeyen başıma geldi..okurdum 4 kez denemiş ,5 kez denemiş,vs..nasıl dayanmışlar diyordum insan başına gelince anlıyormuş..bu istek öyle birşey ki vazgeçemiyorsun yaaa :)vazgeçmeyeceğiz hiçbirimizzz ..hepinizi seviyorummmmm
gülemin kızçesini bekliyoruz az kaldı miniğimize kavuşacağız allahın izniyle :)öperim kaçarımmmmm..vınnnnnnnnnnn