Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selammmm canlarımmm..
heyecanla okuyordumm sizleriii ama yazamadım...çok yoğunum bu aralar..
gülemimm canım arkadaşımmm çok şükür kızçene kavuşun çok mutluyum senin için inan sağlıkla mutlulukla büyüsün güzel kızın ..bu sarılık her bebişte oluyor sanırım dedikleri gibi kızların bol bol emzirr canımm..
badecimm canım 6 tane bebişin olmuş maşallah inşallah bu sefer olacak :)
bu dilekelrim bubuş senin için cerenm için de geçerli..ve zrda inşallah sende anne olacaksın canım..haberdar et bizi .
lee canım senin bıdıklar nasıl bakalım.oğluşun karne almıştır sanırım ..daha nice güzel karneleri olsun hepsinin..o güzel kızınıda öp benim için :)
dew canım kıyamam zor zamanlarrr değil mi?bu diş olayı bebişleri çok yoruyor inşallah geçecek bu günlerde sana kolaylıklar diliyorum canım..bu aarda karya tam ısırmalık olmuş maşallah :)babayla kızın aşkına hayran kaldım :)
ben beklemedeyim şubat sonu gibi başlayacağım tedaviye.. sanırım tekrar bir ısrael beyle görüşeceğim bakalım.benim rapor hakkım yok arkadaşlar .çünkü yeni 3 yıllık evli olduk ve aşılamalarım da özelde oldu..tüplerde aynı şekilde hak kazanmam için üniversite hastanesinde aşılama yaptırmam gerekecek ..tam bilmiyorum bilen varsa bana yardımcı olsun :)öpüyorum çok hepiniziiii:)
kızlar çok sağolun..toparlamaya çalışıyoruz...kızımın sarılığı riskli olmasada hafif yükselmede..ama önemli sınırda değil..yine kan verilecek..bugün hem hast.hem sağlık ocağı aldıçıkmadanda hastanede delik deşik ettiler..topukları morarmış..beni mahvetti tabii...burda kan vermeye annem ve eşim götürdü beni bıraktılar evde..dayanılacak gibi değil..
bu arada kızım hiiç bana benzemiyo aynı eşim ve hatta kayınvalidem:)
badecim haberlerin çok güzel..6 tane bebek..misss kokulu onlar:) Allahım nasip etsin canım..çok iyi gidiyo herşey..öbür aya sıkı hazırlan:)
ceren senin transferin var dimi bi daha..
melodi canım şubat geç bi zaman değil zaten..olsunda inşallah vakti o zamandır..
lee canı kuzuların iyi dimi..seni arıycam en kısa zamanda..
dew canım demek diş olayına girdiniz:)) kıyamam ona ben..artık herşey onlar için..
zrda sen nasılsın? ne alemdesin?
kızlar çıkıyorum..öptüm hepinizi..
herkese hayırlı cumalar)) kızlar yaaa benim söktürücü tablet biteli bugünle 7.gün oldu .neyin nesi anlamadım.tableti sabah1 akşam1 5 gün kullandım.ve sonraki 10gün içinde regl olmam gerekiyormuş.ama tık yok.hiç böyle olmamıştım.ilk kez söktürücü kullanıyorum.10gün dolsun dr.a gideceğim.off yaaa inşaallah olumsuz birşey çıkmaz.erken yaşta menepozamı giriyorum yoksa:-(
bade canım ben ce 6 sayısı gayet iyi inşaallah sağlıkla çözülür ve annelerine tutunurlarceren tatlım ne güzel bir işe giriştiğinin farkındamısın
) sendede bendeki potansiyel var
) benim kuzular gibi iki kardeş demekki
)
bizde oğlumuz oldukça çenebaz gerçi kızımda ona yetişmeye çalışıyor) sizde tam tersi demekki.
haftada 1 saat inan o dakikaların geçmesini istemeyeceksin
) rabbim gönlüne göre versin canım
gülem çok geçmiş olsun sizlere arkadaşımın oğluda sarılık olmuştu sanırım bol bol emzirirsen iyi geliyormuş.inşaallah kısa zamanda atlatırsınız.evet aradım seni meşgule düşünce müsait olmadınızı anladım.bende tekrar dönemedim sana.önemli değil canım siz sağlıklı olun yeter.
yeliz maşallah toparlanmışsın.oğluşunu ve seni öpüyorum.piraye canım gaz sorunu devammı ? inşaallah hepiniz bu olumsuzlukları atlatacaksınız.önemli olan yavrucuklarınıza sağlıkla kavuşmuş olmanız.darısı melodi ceren bubuş zrda ve badeye.
dew tatlım dişlerimiz çıkmış ayy maşallah kocaman kız olduk artık.evet oğlum anasınıfı karne değil ama gelişimiyle ilgili rapor verdiler bize.raporumuz olumlu.sadece hatamızı kabul etmeme ve yüksek sesle konuşma gibi iki olumsuz durumumuz varonuda oğlumuza zamanla öğreteceğiz.
inanın o kadar zamanımı dolduruyorlarki anlatamam) zaman 24 saat bana yetmiyor
bugün sinemaya gideceğiz.bakalım oğlum orada sessiz kalacakmı?
)
sevgiyle ,sağlıkla kalın öpüldünüz.
landrach ın kızı olacak duymayanlara duyurulur)
Kızlar herkese selam. Gulem sarilik umarim ilerlemez. Kac degeri su an. Eminim cabucak atlatirsiniz guzelim. Emzirmek cok önemli. Emzirmeye devam. Yeliz kusma probleminiz olmus kiyamam. E bebekte reflu yataklar var. Ben dogdugundan beri onu kullaniyorium cok memnunum. Bi bak istersen. Kusma olayi bir nebze daha azaliyomus bu yataklarla. Cok sukur bizde olmadi hic. Bade hadi gozun aydin. Miniklerin hazir sana kavusmayibekliyomus. Ceren bubus umarim subat size de ugurlu gelecek. Lee canim gaz problwmi devam
Neyseki daha iyiyiz simdi. Ben birtanesine zor yetisiyorum sen ikisini birden cok iyi idare ediuosun walla
Hayatim tamamen degisti. Bir kucuk boklu adam icin ne ugraslar verdik
Allah hepinize nasip etsin canlarim.herkesi opuyorum. Gulem bu arada kizimiz 3080 mi yoksa 3800 mu.
kızlar size birşey sorup hemen çıkacağım.ben bugün regl oldum çok hafif leke geldi şuan.dr.hafif lekede gelse regl say demişti.bu durumda hormon tahlillerimi pzt. yaptırsam sağlıklı olurmu acaba? yada bir sonraki regl döneminimi beklesem.ne dersiniz.?