Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
lee canım kaç gündür pc bozuktu giremedim..
embriyolar dün 7 taneydi 3.gün dondurulacak..belki 5.gün belki çözüldüğü gün transfer olacakmış..gelecek ayı bekliyorum heyecanla
benden haberler böyle canım..yerimben o habuç diyen dilleri :16:

Kızlar herkese merhaba, güzel kızımız dünyaya merhaba demiş çok şükür. Tebrik ederim gülemcim. En yakın zamanda bizlere kızını anlat olur mu. Bir de foto bekliyoruz. Bi ara face e ekle canım. Takipteyiz.
Bade ceren ve bubuş sizlerinde sanırım şubatta transferiniz olacak.peş peşe pozitifleri çakarsınız umarım :) Badecim dondurulmuşlara güven canım :) biliyorsun benim gülemin ve dewin bebekleridondurulmuş tranferi ile oldu. Ben dondurulmuşlarla şansın daha fazla olacağına inanıyorum. Şu bir ayda moralinizi yüksek tutun kızlar. bu işlerde tedavi kadar moral motivasypnda çok önemli. Dualarımdasınz kızlar.
Zerda canım senin tedavin ne durumda. Pek geçmelişi okuyamadm.
yeliz sen nasılsın güzelim anneliğe alışabildin mi :) ben biraz zorlanıyorum :) ama tabiki de asla şikayetçi değilim.
lee canım evet gaz preblemimiz var. aslında kendisi çok güzel çıkartıyo ama bazen çok sıkıştırıyo bebeğimi, çok huzursuz oluyo... bi türlü çıkartamıyoruz. sanırım benden geçiyo bebeğe gaz çünkü doğumdan beridir ben de pek atamadım şu gazı :(
Hepinizi çok öpüyorum kızlar. pek fazla yazamasamda hergün girip takip etmeye çalışıyorum.
Kendinize iyi bakın. gülemden haber alan olursa payaşsın lütfen. Kızçemizi çok merak ediyorum

Pirayecim sen de iyisin degil mi dogumdan sonra? Yigit nasil, disariya cikip gezmeye basladiniz mi artik? Ahh cocukla gezme fikri bile guzel. Leecim ben de okudum ama yazamadim bu ara. Hele gulemin haberini beklerken o kdr cok baktim ki. Karneniz nasil, oglun hala yuzmeye gidiyor mu? Ben de gonulluluk icin bugun yine gittim, evrak istediler, yarin tamamlayip goturecegim.0-6 yas arasi bir arkadasim olacak. Sanirim istekli oldugunu ispatlaman icin birkac gun bugun git, yarin gel havasi caliyorlar ama bu da gerekli.gelismelerden haberdar ederim sizi. Gulem cadi kizin napiyor? Annesini oyle cok korkuttu ki hepimiz derin bir oh cektik dogumun ve saglik haberinle.

günaydınnn herkese,
çok şükür prenseste ailesine kavustu. darısı bizlere inş.
cerencim hadi acele etmemiz lazım arayı soğutmayalım :)))
bu doğum kontrol ilacı acayip başağrısı yaptı ilaç içiyorum geçiremiyorum yaa alışana kadar böyle sanırım. allahtan 25 gün aylarca kullansaydım ne yapardım.
cumarteside unutmusum içmeyi valla çöpe attım içmedim 1 günden bişey olmaz sanırım ;)
gulemcimmm bi ara gelde anlat bakalım prensesinle kavusma anınızı düşündükçe içim kıpırdanıyor..ayyy ne kadar güzeldirrr..
pirayecim tecrübeli annemiz sende artık bizlere ders verirsin dew le birlikte.
lee cnm kızın iyimi düzeldi kabızlık sorunu. oğluşun karne aldımı? ne güzel onlarla birarada olman günler nasıl geçiyor hiç anlamıyosundur.
badecim sayı gayet güzel iyi düşünelim iyi olsun. inş. bu sefer olacak hepimiz sırayla şenlendireceğiz burayı...
çok öpüyorum hepinizi..

kızlarr..hepinizi öpüyorum..yazamadım..
biz iyiyiz..kızım 3080 gr.dünyaya geldi..sezeryanla bile zor çıkarmışlar pozisyonu çok kötüymüş.
hareket etmiyo diye düşünmem boşuna değilmiş..neyseki zamanında evimize geldik....
ama sarılık oldu..giderek sararıyo.burda hastanede takibe alınacak..kan verildi bugün..
sonucu öğleden sonra çıkacak.umarım düzelir..bende de dikiş acısı falan var.
yazamazsam nolur kusra bakmayın..
pirayeye bugün kısaca yazmıştım telefonumada bakamadım..lee canım tam hastaneye giderken aramıştın dün..en uygun zamanda arıycam..
bade..ceren..bubuş..melodi..zrda kızlar sizlere her dk dualardayız eşimde bende...
öptüm tekrar..

Kizlar selam umarim herkes iyidir ben cok uykusu gunler geciriyorum karya sanirim dislerden dolayi hic uyumuyor saat basi aglayarak uyaniuor canim cikti inanin gozumun feri sondu elber bugunlerde gececek ..,cerenm,bubus dondurulmuslar bakin gorun ugur getirecek badeeee yumurta toplama filan okuyunca cok sasirdim ne zaman basladin yavrucum sen tedaviye?hayirlisi insallah hadi dilerim bu defa dondurulmuslar ugur getirsin..,,

Lee karne nasil oglusunun?o kizini yerim yaaaaa harbi yerim haberin olsun ;)topis
Gulemle konustum bende gayet iyi gwliuordu sesi ama sarilik olayi zor oluuor ilk gunler piraye ve yeliZze yasiuor er asamasi ayri Zor bebek buyutmenin harika duygu o ayri ama zor helede bekim gbi sifir yardimla buyutuyirsaniz cok zor oluyor...

Cerenm demissjn ya gezmeye cikiuormusun diye pirayeye daha geZme bende ancak basladi pirayininde daha var :))))hehehe opuyorum kizlarrr

piraye canım bende dondurulmuşta daha rahat olduğunu düşünüyorum şimdi transferim olsa halen lekenmem şişliğim var gelecek ay daha rahat olur inş.
bubuş canım sayı 6 ya düşmüş dr.benden 15 filan olur demişti sanırım boş çıkan oldu..hayırlısı inş. çözülürken fire vermez bıdıklar:)beraberce hamile kalırız önümüzdeki ay
güllem canım demek zor oldu sezeryan..neyse çok şükür ikinizde iysizni ..sarılık her bebekte olur bol bol emzirmeye çalış..çok öpüyorum mis kızını ve seni
dew başladım canım pek yazmadım galiba daah güzel bi heyecanımız vardı güleme odaklanmıştık:) inş. hayırlısı olur canım..karyanın huzursuzluğuda geçer bian önce umarım .
cerenm neye karar verdin bu ay için dondurulmuşlarla devammı..devam edersen üçümüz aynı zamanda tedavide oluruz:)
benim merkezden aradılar 3.gün 6 tane donduruldu..dr. 5.güne gidermi çözdükten sonra bilmiyorum ama inş. kaliteli kalişteli büyüyp tutunurlar minnaklar:)

selammmm canlarımmm..

heyecanla okuyordumm sizleriii ama yazamadım...çok yoğunum bu aralar..

gülemimm canım arkadaşımmm çok şükür kızçene kavuşun çok mutluyum senin için inan sağlıkla mutlulukla büyüsün güzel kızın ..bu sarılık her bebişte oluyor sanırım dedikleri gibi kızların bol bol emzirr canımm..

badecimm canım 6 tane bebişin olmuş maşallah inşallah bu sefer olacak :)
bu dilekelrim bubuş senin için cerenm için de geçerli..ve zrda inşallah sende anne olacaksın canım..haberdar et bizi .

lee canım senin bıdıklar nasıl bakalım.oğluşun karne almıştır sanırım ..daha nice güzel karneleri olsun hepsinin..o güzel kızınıda öp benim için :)

dew canım kıyamam zor zamanlarrr değil mi?bu diş olayı bebişleri çok yoruyor inşallah geçecek bu günlerde sana kolaylıklar diliyorum canım..bu aarda karya tam ısırmalık olmuş maşallah :)babayla kızın aşkına hayran kaldım :)

ben beklemedeyim şubat sonu gibi başlayacağım tedaviye.. sanırım tekrar bir ısrael beyle görüşeceğim bakalım.benim rapor hakkım yok arkadaşlar .çünkü yeni 3 yıllık evli olduk ve aşılamalarım da özelde oldu..tüplerde aynı şekilde hak kazanmam için üniversite hastanesinde aşılama yaptırmam gerekecek ..tam bilmiyorum bilen varsa bana yardımcı olsun :)öpüyorum çok hepiniziiii:)

selammmm canlarımmm..

heyecanla okuyordumm sizleriii ama yazamadım...çok yoğunum bu aralar..

gülemimm canım arkadaşımmm çok şükür kızçene kavuşun çok mutluyum senin için inan sağlıkla mutlulukla büyüsün güzel kızın ..bu sarılık her bebişte oluyor sanırım dedikleri gibi kızların bol bol emzirr canımm..

badecimm canım 6 tane bebişin olmuş maşallah inşallah bu sefer olacak :)
bu dilekelrim bubuş senin için cerenm için de geçerli..ve zrda inşallah sende anne olacaksın canım..haberdar et bizi .

lee canım senin bıdıklar nasıl bakalım.oğluşun karne almıştır sanırım ..daha nice güzel karneleri olsun hepsinin..o güzel kızınıda öp benim için :)

dew canım kıyamam zor zamanlarrr değil mi?bu diş olayı bebişleri çok yoruyor inşallah geçecek bu günlerde sana kolaylıklar diliyorum canım..bu aarda karya tam ısırmalık olmuş maşallah :)babayla kızın aşkına hayran kaldım :)

ben beklemedeyim şubat sonu gibi başlayacağım tedaviye.. sanırım tekrar bir ısrael beyle görüşeceğim bakalım.benim rapor hakkım yok arkadaşlar .çünkü yeni 3 yıllık evli olduk ve aşılamalarım da özelde oldu..tüplerde aynı şekilde hak kazanmam için üniversite hastanesinde aşılama yaptırmam gerekecek ..tam bilmiyorum bilen varsa bana yardımcı olsun :)öpüyorum çok hepiniziiii:)

inş. canım hepimizin bu defa olsun artık:)
canım bildiğim kadarıyla rapor için üni. hastanesi veya devlet hastanesine baişvuruyosun
erkekte azosperm kadında tüp olmaması ve 3.derece çikolata kisti olursa aşılama olmadan veriyolar
yoksa bunlar 3 kez başvurduğun yerde aşılama yapıyosun sponra veriyolar
ama tanıdık bir dr. varsa gayette basit bi şekilde alıyosun maalesef herşeyde torpil oluyo
sanki biz keyfimizden tüp bebek yapıyoruz
yani bu raporu vermemek için abuk sabuk ne kadar prosedür varsa eklemişler

Merhaba kizlar.herkes gelmis, ne guzel :) ben sonucu aldigimin ertesi gunu adet gordum. Yani subat 22 gibi benim tedavim baslayacak.yalniz bnm 2 tane oldugu icin cok da umut baglamiyorum, yani yasamazsa iptal. Bu arada doktor negatifi verirken donmus sonrasi olmazsa hsg cekelim dedi. Bu arada kizlar bugun oyun arkadaslarimla tanistim, bir bebek degil bana da iki kardes geldi. Buyuk 5 yasinda kiz, kucuk 4 yasinda oglan. Leecim senin guzeller gibiler, kiz sari, oglan kara, cok sekerler ve kiz oyle dilli ki niyetimiz oglana yardimci olmakti ama kizdan firsat kalmayacak.haftada 1 gun, 1 saatimiz var.yaptigim en iyi islerden biri oldu bu, hala yuzumde gulumsemeyle geziyorum.hepinizi opuyorum.

Selam kızlar oglum uyurken yazayım nasılsınız bakalım gulem faceden tebrık ettım ama burdan yazmadım canım cok sukur kızına kavustun Rabbım ayırmasın sızı ınsallah sarılık hemen hemen her bebekte oluyo tabı dıkkat etmek lazım bız dogdugundan berı serum suyu verıyoruz doktorda tavsıye ettı ıyı gelıyomus keske fırsat bulup soyleseydım sanada ınsallah cabuk gecer mısafırlerım geldı kızlar ugrarım yıne optum hepınızı

herkese hayırlı cumalar:-))) kızlar yaaa benim söktürücü tablet biteli bugünle 7.gün oldu .neyin nesi anlamadım.tableti sabah1 akşam1 5 gün kullandım.ve sonraki 10gün içinde regl olmam gerekiyormuş.ama tık yok.hiç böyle olmamıştım.ilk kez söktürücü kullanıyorum.10gün dolsun dr.a gideceğim.off yaaa inşaallah olumsuz birşey çıkmaz.erken yaşta menepozamı giriyorum yoksa:-(
bade canım ben ce 6 sayısı gayet iyi inşaallah sağlıkla çözülür ve annelerine tutunurlar:-) ceren tatlım ne güzel bir işe giriştiğinin farkındamısın:-)) sendede bendeki potansiyel var:-)) benim kuzular gibi iki kardeş demekki:-))
bizde oğlumuz oldukça çenebaz gerçi kızımda ona yetişmeye çalışıyor:-)) sizde tam tersi demekki.:-) haftada 1 saat inan o dakikaların geçmesini istemeyeceksin:-)) rabbim gönlüne göre versin canım:-)
gülem çok geçmiş olsun sizlere arkadaşımın oğluda sarılık olmuştu sanırım bol bol emzirirsen iyi geliyormuş.inşaallah kısa zamanda atlatırsınız.evet aradım seni meşgule düşünce müsait olmadınızı anladım.bende tekrar dönemedim sana.önemli değil canım siz sağlıklı olun yeter.
yeliz maşallah toparlanmışsın.oğluşunu ve seni öpüyorum.piraye canım gaz sorunu devammı ? inşaallah hepiniz bu olumsuzlukları atlatacaksınız.önemli olan yavrucuklarınıza sağlıkla kavuşmuş olmanız.darısı melodi ceren bubuş zrda ve badeye.
dew tatlım dişlerimiz çıkmış ayy maşallah kocaman kız olduk artık.evet oğlum anasınıfı karne değil ama gelişimiyle ilgili rapor verdiler bize.raporumuz olumlu.sadece hatamızı kabul etmeme ve yüksek sesle konuşma gibi iki olumsuz durumumuz var:-) onuda oğlumuza zamanla öğreteceğiz.
inanın o kadar zamanımı dolduruyorlarki anlatamam:-)) zaman 24 saat bana yetmiyor:-) bugün sinemaya gideceğiz.bakalım oğlum orada sessiz kalacakmı?:-))
sevgiyle ,sağlıkla kalın öpüldünüz.
landrach ın kızı olacak duymayanlara duyurulur:-))

slmm herkese hayırlı cumalar kızlar,
lee cnm o bahsettiğin olumsuz durumlar halledilmeyecek seyler değil. öğrenir zamanla,
gulemmmm ayyy kuzum sarılıkmı oldu. yerimm yaa çok tatlı gözler şiş şiş sağlıkla büyüt inşallah cnm. kendine iyi bak
cerennn cnm nasılsın, ben yasmin kullanınmaya devam regli olalı 14 gün oldu hala lekelenmem devam ediyor sinir oldum aradım dün hemşireyi normal dedi.
21. gün lucrine baslıyorum. bu sefer olacak inş. cnm...
landarchhh seni seni face de paylaştığın o güzel kız çocuğun anlamı buydu demek anlamıştım ama oraya yazmak istemedim belki kendin haber verirsin diye.. hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına al inş. o yakışıklı kuzeyide öp benim için. öpüyorumm
badeeeecimmm ne durumdasın cnm. kendine iyi bak.
melodi , zrda siz neler yapıyosunuz anlatın artıııkkkk:)))

hepinizi öpüyorummmmmmmmmmm..

kızlar çok sağolun..toparlamaya çalışıyoruz...kızımın sarılığı riskli olmasada hafif yükselmede..ama önemli sınırda değil..yine kan verilecek..bugün hem hast.hem sağlık ocağı aldı:( çıkmadanda hastanede delik deşik ettiler..topukları morarmış..beni mahvetti tabii...burda kan vermeye annem ve eşim götürdü beni bıraktılar evde..dayanılacak gibi değil..
bu arada kızım hiiç bana benzemiyo aynı eşim ve hatta kayınvalidem:)

badecim haberlerin çok güzel..6 tane bebek..misss kokulu onlar:) Allahım nasip etsin canım..çok iyi gidiyo herşey..öbür aya sıkı hazırlan:)

ceren senin transferin var dimi bi daha..

melodi canım şubat geç bi zaman değil zaten..olsunda inşallah vakti o zamandır..

lee canı kuzuların iyi dimi..seni arıycam en kısa zamanda..

dew canım demek diş olayına girdiniz:)) kıyamam ona ben..artık herşey onlar için..

zrda sen nasılsın? ne alemdesin?

kızlar çıkıyorum..öptüm hepinizi..

kızlar çok sağolun..toparlamaya çalışıyoruz...kızımın sarılığı riskli olmasada hafif yükselmede..ama önemli sınırda değil..yine kan verilecek..bugün hem hast.hem sağlık ocağı aldı:( çıkmadanda hastanede delik deşik ettiler..topukları morarmış..beni mahvetti tabii...burda kan vermeye annem ve eşim götürdü beni bıraktılar evde..dayanılacak gibi değil..
bu arada kızım hiiç bana benzemiyo aynı eşim ve hatta kayınvalidem:)

badecim haberlerin çok güzel..6 tane bebek..misss kokulu onlar:) Allahım nasip etsin canım..çok iyi gidiyo herşey..öbür aya sıkı hazırlan:)

ceren senin transferin var dimi bi daha..

melodi canım şubat geç bi zaman değil zaten..olsunda inşallah vakti o zamandır..

lee canı kuzuların iyi dimi..seni arıycam en kısa zamanda..

dew canım demek diş olayına girdiniz:)) kıyamam ona ben..artık herşey onlar için..

zrda sen nasılsın? ne alemdesin?

kızlar çıkıyorum..öptüm hepinizi..

kıyamam minicik ayakları vr zaten..aman geçsede şu sarılık rahatlasa kuzucuk..
demek kv.ye benzedi prenses:9:kv.pek sevinmiştir:9:
sağlığı yerinde olsun kuzunun doya doya öp..
senide çok öpüyorum canım..

herkese hayırlı cumalar:-))) kızlar yaaa benim söktürücü tablet biteli bugünle 7.gün oldu .neyin nesi anlamadım.tableti sabah1 akşam1 5 gün kullandım.ve sonraki 10gün içinde regl olmam gerekiyormuş.ama tık yok.hiç böyle olmamıştım.ilk kez söktürücü kullanıyorum.10gün dolsun dr.a gideceğim.off yaaa inşaallah olumsuz birşey çıkmaz.erken yaşta menepozamı giriyorum yoksa:-(
bade canım ben ce 6 sayısı gayet iyi inşaallah sağlıkla çözülür ve annelerine tutunurlar:-) ceren tatlım ne güzel bir işe giriştiğinin farkındamısın:-)) sendede bendeki potansiyel var:-)) benim kuzular gibi iki kardeş demekki:-))
bizde oğlumuz oldukça çenebaz gerçi kızımda ona yetişmeye çalışıyor:-)) sizde tam tersi demekki.:-) haftada 1 saat inan o dakikaların geçmesini istemeyeceksin:-)) rabbim gönlüne göre versin canım:-)
gülem çok geçmiş olsun sizlere arkadaşımın oğluda sarılık olmuştu sanırım bol bol emzirirsen iyi geliyormuş.inşaallah kısa zamanda atlatırsınız.evet aradım seni meşgule düşünce müsait olmadınızı anladım.bende tekrar dönemedim sana.önemli değil canım siz sağlıklı olun yeter.
yeliz maşallah toparlanmışsın.oğluşunu ve seni öpüyorum.piraye canım gaz sorunu devammı ? inşaallah hepiniz bu olumsuzlukları atlatacaksınız.önemli olan yavrucuklarınıza sağlıkla kavuşmuş olmanız.darısı melodi ceren bubuş zrda ve badeye.
dew tatlım dişlerimiz çıkmış ayy maşallah kocaman kız olduk artık.evet oğlum anasınıfı karne değil ama gelişimiyle ilgili rapor verdiler bize.raporumuz olumlu.sadece hatamızı kabul etmeme ve yüksek sesle konuşma gibi iki olumsuz durumumuz var:-) onuda oğlumuza zamanla öğreteceğiz.
inanın o kadar zamanımı dolduruyorlarki anlatamam:-)) zaman 24 saat bana yetmiyor:-) bugün sinemaya gideceğiz.bakalım oğlum orada sessiz kalacakmı?:-))
sevgiyle ,sağlıkla kalın öpüldünüz.
landrach ın kızı olacak duymayanlara duyurulur:-))

leecım toplandım canım arada agrım oluyo tabıde cok abartılı degıl ben bazen fazla kaptırıp cok dolanıyorum ıs yapıyorum benım kotu bı huyum var baskasından ıs beklemem mumkun oldugunca kendım yapmaya calısırım oyuzden ısım zor :)gulem sevındım kızının ıyı olmasına bıldıgım kadarıyla sarılıgın tedavısı kolay artık ınsallah cabuk toplanır prensesımız ah o topuk kanları ınsanın cıgerınden parca kopuyo resmen bızde hastanedeyız kızlar oglum cok kustu bugun korktuk bızde getırdık hemen cok sukur bıseyı yokmus benım hatamıs gazını cıkarmam gerekıyomus ogrencez artık neyse optum hepınızı Allaha emanet olun

Kızlar herkese selam. Gulem sarilik umarim ilerlemez. Kac degeri su an. Eminim cabucak atlatirsiniz guzelim. Emzirmek cok önemli. Emzirmeye devam. Yeliz kusma probleminiz olmus kiyamam. E bebekte reflu yataklar var. Ben dogdugundan beri onu kullaniyorium cok memnunum. Bi bak istersen. Kusma olayi bir nebze daha azaliyomus bu yataklarla. Cok sukur bizde olmadi hic. Bade hadi gozun aydin. Miniklerin hazir sana kavusmayibekliyomus. Ceren bubus umarim subat size de ugurlu gelecek. Lee canim gaz problwmi devam
Neyseki daha iyiyiz simdi. Ben birtanesine zor yetisiyorum sen ikisini birden cok iyi idare ediuosun walla
Hayatim tamamen degisti. Bir kucuk boklu adam icin ne ugraslar verdik
Allah hepinize nasip etsin canlarim.herkesi opuyorum. Gulem bu arada kizimiz 3080 mi yoksa 3800 mu.

Kızlar herkese selam. Gulem sarilik umarim ilerlemez. Kac degeri su an. Eminim cabucak atlatirsiniz guzelim. Emzirmek cok önemli. Emzirmeye devam. Yeliz kusma probleminiz olmus kiyamam. E bebekte reflu yataklar var. Ben dogdugundan beri onu kullaniyorium cok memnunum. Bi bak istersen. Kusma olayi bir nebze daha azaliyomus bu yataklarla. Cok sukur bizde olmadi hic. Bade hadi gozun aydin. Miniklerin hazir sana kavusmayibekliyomus. Ceren bubus umarim subat size de ugurlu gelecek. Lee canim gaz problwmi devam
Neyseki daha iyiyiz simdi. Ben birtanesine zor yetisiyorum sen ikisini birden cok iyi idare ediuosun walla
Hayatim tamamen degisti. Bir kucuk boklu adam icin ne ugraslar verdik
Allah hepinize nasip etsin canlarim.herkesi opuyorum. Gulem bu arada kizimiz 3080 mi yoksa 3800 mu.

canım mıdesınde bı sorun yok cok sukur sadece emerken bıraz hava yutuyomus bende agzından gazını cıkartmıyordum emdıkten sonra oyuzden oluyomus dunden berı cıkartıyorum bıttı kusması sız nasılsınız nasıl degıstırıyo mınnacık seyler degılmı hayatımızı Rabbım herkese nasıp etsın ınsallah buarada oglumun fotosu posta gaztesıne cıktı bugun :)

kızlar size birşey sorup hemen çıkacağım.ben bugün regl oldum çok hafif leke geldi şuan.dr.hafif lekede gelse regl say demişti.bu durumda hormon tahlillerimi pzt. yaptırsam sağlıklı olurmu acaba? yada bir sonraki regl döneminimi beklesem.ne dersiniz.?

kızlar size birşey sorup hemen çıkacağım.ben bugün regl oldum çok hafif leke geldi şuan.dr.hafif lekede gelse regl say demişti.bu durumda hormon tahlillerimi pzt. yaptırsam sağlıklı olurmu acaba? yada bir sonraki regl döneminimi beklesem.ne dersiniz.?

canım benimde bazen öyle olduğunda dr.rahim incelmişmi diye bakıyodu..
eğer rahim incelmişse normla adet sayıyodu..
hormon için hiç baktırmadım ama bence neyse zaten çıkıyo ..için rahat edecekse gelecek ayı bekle veya..

Back
X