Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bubuş geçmiş olsun ayakların için birde bu ilaçlar var ben sora sora bitirememiştim Dr.a şunun zararı varmı diye:)
annenin yeni işide hayırlı bol kazançlı olsun inş. Allah utandırmasın..
hadi bakalım tedaviler devam ediyo sonu güzel olur inş. hepimiz için bende çok öpüyorum canım

DEW kafam 1500 bi toparlayıp yazamadım
yeni yaşın hayırlı olsun ..ailenle birlikte sağlıklı huzurlu ömür versin Allahım:16:

merhaba kızlar..
bade canım çok sevindim..sonucu biliyoduk ama duyma ayrı rahatlattı dimi..hadi hayırlı güzel tedavilere artık..
kızlar benim ciğerim yandı iki gündür...anlatmazsam çatlarım....
dün göbek kontrolü için dr.a gidecektiik..annem bebeğiğ kapıda bana verirken yere düşürdü..yani yerdeki puseti devrildi..hala kendimde değilim..uyuyodu kuzum çok ağladı..alnında kızarıklık oldu..dr a gittik hemen..bişey yok film çekip eziyet etmeyelim biraz gözle dedi..rahatladık ama o an hala gözümün önünde..biri annem canım..öbürü ciğerim..Allah onunla sınamasın beni..hala çok kötüyüm..neyse dr.gelmişken kalp eko nuza bakalım dedi.rutin bakılıyomuş..onda da bişey çıkmadı sadece %95 bebekte çıkan kalp kapakçığında açıklık varmış..kilo aldıkça geçer ama çocuk kardiyoloğunada gösterebilirsiniz dedi..e kafamız bulanmadı değil tabii..fakülteden randevu alcaz..
şimdi seri bi şekilde yazzıyorum size..ama baya kötüyüm..kızım iyi ama ben topalanamadım..eşim arabayı ısıtıyodu olay olduğunda..annem düşürdü demedim artık..ben düşürdüm dedim..ama annemde bende tükendik......
herşey saniyelik..

Gulemcım cok gecmıs olsun bende cok korkuyorum dusurmekten ama neyazıkı olabılıyo canım kucucukler zaten nerden tutcagını sasırıyo ınsan uzulme canım cok sukur bısey olmamıs ecemıze kıyamam annende nekotu olmustur ıcı gıtmıstır kadıncagızın Rabbım bıdaha yasatmasın boyle seyler bızde cumartesı yada pazartesı goturcez rutın kontrole hemde kalca cıkıklıgı ıcın baktırcaz 1 aylık olunca bakılması gerekıyomus kalp olayı her cocukta oluyo canım cok takma kafanı ama tabıkı ıhmal etmemek lazım gobegınız daha dusmedımı nebakımı kı bu anlamadım bız hıc doktora goturmdık 10 gunde dustu enesın gobegı sonra bakım gerekıyomu bılmıyorum neyse kendınıze ıyı bakın kızlar:21:

Gulem kiyamam yaaa. Cok uzuldum. Icom erido walla.allahim yavrularimizi korusun. Sizde ucuz atlatmissiniz. Gecmis olsun cok.bu arDa bizede doktor cocuk kardiyolpguna gidin dedi
Tabi aklimiz cikti neyse ki hersey yolundaymis.sen de nerak etme hwesey yolundadir. Bi ara konusalim. Yazmak zor geliyo. Opuyorum cok

merhaba kızlar..
bade canım çok sevindim..sonucu biliyoduk ama duyma ayrı rahatlattı dimi..hadi hayırlı güzel tedavilere artık..
dün göbek kontrolü için dr.a gidecektiik..annem bebeğiğ kapıda bana verirken yere düşürdü..yani yerdeki puseti devrildi..hala kendimde değilim..uyuyodu kuzum çok ağladı..alnında kızarıklık oldu..dr a gittik hemen..bişey yok film çekip eziyet etmeyelim biraz gözle dedi..rahatladık ama o an hala gözümün önünde..biri annem canım..öbürü ciğerim..Allah onunla sınamasın beni..hala çok kötüyüm..neyse dr.gelmişken kalp eko nuza bakalım dedi.rutin bakılıyomuş..onda da bişey çıkmadı sadece %95 bebekte çıkan kalp kapakçığında açıklık varmış..kilo aldıkça geçer ama çocuk kardiyoloğunada gösterebilirsiniz dedi..e kafamız bulanmadı değil tabii..fakülteden randevu alcaz..
şimdi seri bi şekilde yazzıyorum size..ama baya kötüyüm..kızım iyi ama ben topalanamadım..eşim arabayı ısıtıyodu olay olduğunda..annem düşürdü demedim artık..ben düşürdüm dedim..ama annemde bende tükendik......
herşey saniyelik..

kıyamam çok geçmiş olsun hepinize..
Allah korusun miniklerinizi..sende üzme artık kendini çok şükür bişey olmamış..
annende kötü olmuştur ..
yelizin dediği gibi küçükler zaten oluyo böyle şeyler Allah korusun..
kalp olayında da bişey yoktur için ferah olsun eskiden bu kadar rutin ont. yoktu şimdi ne kadar bakılıyo
çok çok geçmiş olsun canım

çok sağolun kızlar..insan pimpirik oldukça bişeyler oluyo gibi..annem çekip çeviriyo bizi..o giydiriyo soyunduruyo falan..bende habire kadına dikkat et vs.diyorum..kızıyodu bana ama ben hemen arkasından anne kızma sakın bana diyodum.öyle böyle geçriyoduk günleri..annem çok kötü oldu tabii..daha bugün bişeyler yedirebildim..benim halimden çok korktu..çıldırmış gibi oldum kızlar..Allah kimseye vermesin onların acısını..geçti gitti diyorumda içimin sızısı geçmiyo..
kalp olayınında soncunu inceledim..burda çocuk kardiyoloğu olmadığı için ekosunu yetişkin aletiyle çekiyolarmış..dr.hafif üfürüm var ama kilo alınca geçer dedi..sadece kontrol amaçlı gidin dedi..baharda gitmeyi düşünüyorum açıkçası..acil bişey yok nasılsa..

yelizcim göbeğimiz 14.günde düştü..baya kalınmış..kalan yeride kurumadı dr.pomad verdi hergün pansuman yaptım..onun kontrolü vardı.neyseki kurudu oda..aile hekimliğinden damla verdiler bize..onu sizede vermişlerdir.ya bide onlar çıldırttı beni geçen gün..baş çevresi küçükmüymüş neymiş..ölçememişler meğer..çocuk doktoruna gittik yine.kızdı kadın..neyseki normal..
Allahımmmm koru melekleri..

yelizcim göbeğimiz 14.günde düştü..baya kalınmış..kalan yeride kurumadı dr.pomad verdi hergün pansuman yaptım..onun kontrolü vardı.neyseki kurudu oda..aile hekimliğinden damla verdiler bize..onu sizede vermişlerdir.ya bide onlar çıldırttı beni geçen gün..baş çevresi küçükmüymüş neymiş..ölçememişler meğer..çocuk doktoruna gittik yine.kızdı kadın..neyseki normal..
Allahımmmm koru melekleri..

anladım canım gec dusmus gercekten gobegı bızede verdıler devıt dıye damla bızım aıle hekımı cok ıyı hemsıre cok ılgılenıyo ıstedıgım zaman arayıp aklıma takılanı sorabılıyorum keske sızınkıde oyle olsa ınsanı elının altında bılen bırısı olması ıyı oluyo

merhaba kızlar..
herşey saniyelik..

gulemcimm çokk geçmiş olsun cnm allah esirgesin hepsini. çok şükür bişey olmamış. annende nasıl suclanmıstır. ikinizde unutmaya çalışın. allah göstermesin beterinden esirgesin inş. kendine iyi bak cnm ecemizide öp bizim için..

çok sağolun kızlar..insan pimpirik oldukça bişeyler oluyo gibi..annem çekip çeviriyo bizi..o giydiriyo soyunduruyo falan..bende habire kadına dikkat et vs.diyorum..kızıyodu bana ama ben hemen arkasından anne kızma sakın bana diyodum.öyle böyle geçriyoduk günleri..annem çok kötü oldu tabii..daha bugün bişeyler yedirebildim..benim halimden çok korktu..çıldırmış gibi oldum kızlar..Allah kimseye vermesin onların acısını..geçti gitti diyorumda içimin sızısı geçmiyo..
kalp olayınında soncunu inceledim..burda çocuk kardiyoloğu olmadığı için ekosunu yetişkin aletiyle çekiyolarmış..dr.hafif üfürüm var ama kilo alınca geçer dedi..sadece kontrol amaçlı gidin dedi..baharda gitmeyi düşünüyorum açıkçası..acil bişey yok nasılsa..

canım benim yeğenim 7 yaşında çok zayıf
geçen dr.kalpte üfürm var korkmayın
kiloyla ilgili büyüdükçe geçecek demiş
hele ki senin kuzun minicik kilo alınca toparlar hiç dert etme

Merhabaa
Gulem ecenin maceralarini okuyorum buradan. Tabi insan korkar, telaslanir, dedigin gibi bir taraf anne, bir taraf cocuk. Aman sukur birsey olmamis. Dewcim dogum gunun kutlu olsun. Yigit efendi, enes efendi afiyetteler. Leecim sen de hergun hosaf yedir, az sekerli ama hergun. Biz hayati henuz digerlerine gore daha renksizler, bizim de renklerimiz yakinda eklenecek, inaniyorum. Benim 22 si gibi adetim olacak, yani henuz bekliyorum. Zaten kocam da olmayacak yalniz gidip alacagim bebegimi beni sagsalim beklerse. Haberleri siz vereceksiniz once bubus, bade , zerda :)

Ya bu arada bir bebek insanin nasil hayatini degistiriyor yasiyorum. Kucukle iletisim kurmak zor, ozel ilgi gerekli cunku yalniz basina oyun oynuyor, 2 kardes olunca onunla iletisim kuramiyorum. zaten baska gonullu geldiginde onu baskasina verecekler cunku iki kardes arasinda bir yas olmasina ragmen seviyeleri cok farkli ve kiz, oglan kardesine ilgi gosterilince kusuyor. Yalniz buyuk olan nasil bir tatli cadi herkesi avucunun icine almayi beceriyor.sarilmalari her seferinde icimi daha cok eritiyor. Yani sizler gibi bakimlariyla ilgilenmiyorum ama hadtada bir saatcik bile beni oyle mutlu hissettiriyor ki. Anneleri bir senedir gormeye gelmeyince evlatlik alinma surecleri baslamis. Nasil bir durum aklim almiyor o cocuklari bunca zaman aramamalari. Herhalde gecerli bir nedeni vardir ve allah onun da yardimcisi olur, sayet degilse bunlarin insanliklarindan suphe duyarim. Umarim bu bebekler kisa zamanda hakettikleri aileye sahip olurlar. Ve umarim ben de birgun bir cocukla cikarim yuvadan cocugum olsun, olmasin.

kızlar merhaba gecenin bu saatinde fırsat yakaladım uyumadan önce neler olup bitmiş canım arkadaşlarım nasıllar bir bakayım dedim.. badenin sonucunu çok merak etmiştim.bizim int.problem vardı giremedim.görüldüğü üzere sonuç iyi çıkmış çooook sevindim badeciğim.şimdi son gaz bebeklerine kavuşmaya artık kafana başka şeyler takma inşaallah sonuçlar bundan sonra pozitif olacak:-))
gülem canım kıyamam miniğin düşmüş çoook geçmiş olsun allaha şükür ki önemli bir durum yok.rabbim onları melekleriyle koruyor.allah görünmez kazalardan korusun kalp olayınada çok takma anlayabiliyorum seni insan çocukları olunca tedirgin olmadan duramıyor.daha sonra bir çocuk kardiyoloğuna gösterirsin için rahat eder.çok geçmiş olsun canım tekrardan..
bende kızım geceleri çok öksürüyordu.bugün dr.a götürdüm.dr.rontgen istedi tutturdum çektirtmem radyasyon almasın diye.dr.kızdı haklı olarak neyse röntgen çektirdik allaha şükür akciğer temiz.boğazda akıntı var burun tıkalı dr.antibiyotik yazdı .bu seferde antibiyotiğe karşı çıktım:-(:-) dr. beni kovalayacaktı.hem çocuğu iyileşsin diye götürüyorum üstüne de dr.a itirazda bulunuyorum.neyapim ilaçların yan etkisini okuyunca içirmekten vaz geçesim geliyor.
annelik böyle birşey herhalde:-)
bubuşcuğum annenin yeni meşgalesi hayırlı olsun:-) eee sizin oralara gelirsem dükkana uğrayıp poğaçalarınızdan alırım:-)bol kazançlar olsun .tedavin bu kez inşaallah hayırlısıyla pozitif sonuçlanacak canım:-)
yelizz,piraye sizin aslan parçaları nasıllar? pirayeciğim gaz probleminiz çözüldümü?
cerenm sendede benim potansiyel var:-)) inşaallah hem doğurur hemde anne sıcaklığı özlemi yaşayan bir yavruya annelik yaparsın.yüreğin çoook büyük senin:-))
sende oğlan büyüktü değilmi? kıskançlık olayı normal.biz oğlumda yaşadık.sevgiden uzak olunca çocuklar kendilerine ilgi sevgi göstereni kimseyle paylaşamıyorlar.ilgi hep kendilerinde olsun istiyorlar ve bunu değişik şekilde gösteriyorlar.benim oğlum altına çiş yapmazken yatağını ıslatmaya başlamıştı hatta iki kez gündüz saatte altına kaka bile yaptı kızkardeşini çok sevmesine rağmen onu kıskanıyordu.hatta beni kimseyle paylaşmak istemiyordu.çok şükür bunları %90 atlattık.insan çocuk için yıllarca büyük çabalar gösterince ilgisiz ebeveynlere çok kızıyoruz değilmi? inşaallah o iki kardeşi birbirinden ayırmazlar aynı aileye verirler.içim yandı bak :-(
zrda melodi nerelerdesiniz ? arada uğrayın bizi merakta bırakmayın..
dew birileri evin içinde dört ayak üzerinde koşturuyor demekki:-)) senin mesain iyice arttı desene.allah kolaylık versin.:-)
kızlar bugün çocuklarımın antalyadan babaanneleri ve halaları geldi.evde bayram havası var:-)) bir hafta pek sizlerle birlikte olamayabilirim.sağlıkla kalın.allah gönlünüze göre versin.öpüldünüz.

lee çok sağol canım amin inş. iyi olur artık herşey...
geçmiş olsun kızçen hastalamış...antibiyotikler sorun aslında haklısın bizim oralarda bir fıkra var
kadın Dr.a iğne yazma acır,ilaç yazma içemem, serum verme korkarım diyor dr. da e teyze ne yapayım muskamı yazayım diyor:9:senin de o hesap olmuş..
inş. çabucak iyleşirde ilaca gerek kalmaz prensesin..

sağolun kızlar..
daha iyiyim..kızımı Allah korudu..annemide daha fazla üzmek istemiyorum çünkü ben ağladıkça onun içinde fırtınalar koptu..unuttuk gitti..

cerencim kocaman bi yüreğin olduğunu hep dedim dimi:) inşallah kendi yavrun mükafat olup gelir sana canım..

lee sizede geçmiş olsun canım..dr.bana kan almasanızz dediğimde bunlara alış bebeğinin iyiliği için dedi..haklılar tabii..ama dayanması çok zor..kuzularımızı bağışlasın rabbim bizlere..

Gulemmm oluduklarima inanadim kiyamam ben ecemeeee :( of ya annende bitmistir gelmis gecmis olsun vucutlari cok elastik yenidoganlarin o yuzden iyiki film cektirmemissin bosuna radyosyon kiyamam yA !

Bade sonucun temiz cikmasina cook sevindim cnm. Sukur.

Cerenm hadi bakalim gelsin regliler :)

Bubyscum yeni yeriniz hayirli olsun cnm... Bol kazanclar olsun bende isterim pasta borek bayilirim :)

Bizimde fena vukyatimiz oldu bu hafta Karya koltuktan dustu cok yakinindaydim ayaklari yere degdi diger kisimlat degmedem havada yakaladim ben bsgirinca korktu tabi brnim minik beraber agladik gecti aklim uctu basimdan cok hareketlendi buda bana ders oldu cok dikkat eymem gerekiyor :( simdi altini bile yerde degistiriyorum korkudan ;)

kızlarrr iyi haftalar hepinize..
ben dün regli oldum bu sabahta ilk kanımı vererek başladım yeni sürece..akşama ultrasona giricem ilaç dozu belirlenecek. pgt yapılacak embryolara embryo başına 275.tl imiş. ufff battık yemin ederim. allahım bu sefer yüzümüzü güldürür inşallah.
ceren ,bade, zrda, melodiii hadi bakalım başı çekiyorum.. :))

gulemcimmm hayırdır küsmüyüz bu aralar hiç bana bişey yazmıyosunnn :(( zaten az giriyosunn hasret kaldık kuzum senin tavsiyelerine.

deww sizede geçmiş olsun cnm allah korusun bütün yavruları. ayetel kürsü okuyun bol bol.

cerencim maaşallah güzel yüreğine..inş. kendi yavrunada kavusacaksın. cuma yada bişey kalmadı hadi bakalım.

lee, deww tşk ederiz. yolunuz düşerse herzaman bekleriz. çok güzel pastalar var valla. ben zor tutuyorum kendimi. :)))

regli iken ultrasona ilk kez gircem cok utanırım yaaa ne kötü bir durum neye bakıyolarki bitince baksınlarrr :((
birde rapor çıkarmadan yaptırıyım diyorum çünkü rapor çıkarttığım hastaneye yaklasık 250 tl para ödüyoruz. ee zaten ilaç farkıda hemen hemen o kadar tutuyor. ne dersiniz??

bubuşcum inan geçen akşam 3 kez bilgisayarı elime aldım bıraktım..tam uyudu diyoruz cimcime açıyo gözlerini:)
özet yazıp çıkıyorum zaten..yoksa ne olabilir heyatım:)
şu pasta börek işleri çok fena canım yaa...güzel bi iş ayrıca,çok zevklidir kesin..annene bol kazançlar..ee yeni sürece girdin demek,hadi kolay gelsin canım..şu pgt pahalıymış gerçekten..neyse buraya kadar geldiniz artık düşünme..adetliyken muayene çooook oldm ben:) onada alışıyo insan:) inşallah sonu güzel olsunda....

dew;canım hiç sorma...öyle bi haldeyimki..unutalım dedik ama gözümü kapayınca o an geliyo gözümün önüne..çıldırmanın sınırından döndüm ben..çok küçük çünkü.tepkilerinide takip edemiyosun..Allah yüzümüze baktı,onu bağışladı..
demek sizde yaşadınız aynı şeyleri..canım çok geçmiş olsun..neyseki ayakları temas etmiş yere..yinede korkmuştur kıyamam ben onlara yaa..ben ecenin kafasının yere çarptığını gözümün önünden silemiyorum...offf çok kötü oluyorum..
bizde yeni vukuat bende uçuk çıktı..çocukluğumdan beri yaşarım uçuğu..yenidoğan için tehlikeli bi virüs herpes..burnumda çıktı..burnum bantlı ve maskeyle dolaşıyorum artık..bide bunun endişesi...1 hafta böyle geçecek..ya ona bişey olmadan bi büyüyeydi..

Back
X