kızlar merhaba gecenin bu saatinde fırsat yakaladım uyumadan önce neler olup bitmiş canım arkadaşlarım nasıllar bir bakayım dedim.. badenin sonucunu çok merak etmiştim.bizim int.problem vardı giremedim.görüldüğü üzere sonuç iyi çıkmış çooook sevindim badeciğim.şimdi son gaz bebeklerine kavuşmaya artık kafana başka şeyler takma inşaallah sonuçlar bundan sonra pozitif olacak

)
gülem canım kıyamam miniğin düşmüş çoook geçmiş olsun allaha şükür ki önemli bir durum yok.rabbim onları melekleriyle koruyor.allah görünmez kazalardan korusun kalp olayınada çok takma anlayabiliyorum seni insan çocukları olunca tedirgin olmadan duramıyor.daha sonra bir çocuk kardiyoloğuna gösterirsin için rahat eder.çok geçmiş olsun canım tekrardan..
bende kızım geceleri çok öksürüyordu.bugün dr.a götürdüm.dr.rontgen istedi tutturdum çektirtmem radyasyon almasın diye.dr.kızdı haklı olarak neyse röntgen çektirdik allaha şükür akciğer temiz.boğazda akıntı var burun tıkalı dr.antibiyotik yazdı .bu seferde antibiyotiğe karşı çıktım:-

-) dr. beni kovalayacaktı.hem çocuğu iyileşsin diye götürüyorum üstüne de dr.a itirazda bulunuyorum.neyapim ilaçların yan etkisini okuyunca içirmekten vaz geçesim geliyor.
annelik böyle birşey herhalde

bubuşcuğum annenin yeni meşgalesi hayırlı olsun

eee sizin oralara gelirsem dükkana uğrayıp poğaçalarınızdan alırım

bol kazançlar olsun .tedavin bu kez inşaallah hayırlısıyla pozitif sonuçlanacak canım

yelizz,piraye sizin aslan parçaları nasıllar? pirayeciğim gaz probleminiz çözüldümü?
cerenm sendede benim potansiyel var

) inşaallah hem doğurur hemde anne sıcaklığı özlemi yaşayan bir yavruya annelik yaparsın.yüreğin çoook büyük senin

)
sende oğlan büyüktü değilmi? kıskançlık olayı normal.biz oğlumda yaşadık.sevgiden uzak olunca çocuklar kendilerine ilgi sevgi göstereni kimseyle paylaşamıyorlar.ilgi hep kendilerinde olsun istiyorlar ve bunu değişik şekilde gösteriyorlar.benim oğlum altına çiş yapmazken yatağını ıslatmaya başlamıştı hatta iki kez gündüz saatte altına kaka bile yaptı kızkardeşini çok sevmesine rağmen onu kıskanıyordu.hatta beni kimseyle paylaşmak istemiyordu.çok şükür bunları %90 atlattık.insan çocuk için yıllarca büyük çabalar gösterince ilgisiz ebeveynlere çok kızıyoruz değilmi? inşaallah o iki kardeşi birbirinden ayırmazlar aynı aileye verirler.içim yandı bak :-(
zrda melodi nerelerdesiniz ? arada uğrayın bizi merakta bırakmayın..
dew birileri evin içinde dört ayak üzerinde koşturuyor demekki

) senin mesain iyice arttı desene.allah kolaylık versin.

kızlar bugün çocuklarımın antalyadan babaanneleri ve halaları geldi.evde bayram havası var

) bir hafta pek sizlerle birlikte olamayabilirim.sağlıkla kalın.allah gönlünüze göre versin.öpüldünüz.