Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr günaydınn,
az önce aradılar sonuç gelmiş. 6 taneden 4 sağlıklı. allahıma çok şükür hep başından beri diyordum. 4 tane sağlıklı gelsin 2 si transfer 2 si dondurma :))
allahıma şükürler olsun. inş. böyle yolunda gider. saat 14:30 da transfere çağırdılar. bugün klinikte kalıcam. artık riske atamam. sabahta kalkar yavastan evime giderim.
dew, gulem bade, zrda, melodi, piraye, yelizz, lee lütfenn dualarınızı esirgemeyin. hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun.yarın eve gidince yazarım.
gulemcim geçmiş olsun cnm. götür bencede dr a için rahat eder.
deww beslenmene bari dikkat et allah korusun hasta olursun.
badee 12. gün bence test yapabilirsin dediğin gibi varsa cıkar zaten. millet 10 günde öğreniyor. benimkide 12. günü bekletiyor hep.
allahım yüzümüzü güldürsün inşallah. bu sefer olacak. inanıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))
badecim canım 10.gün erken degilmi? Acele ediyorsun sanki :) ben daha bir test bilem yapmadım adetin 41.günü bugün :)olacagına dair hiç inancım yok ta beni endişelendìren başka şey olmasın pöf pöf ..
günaydın arkadaşlar...
kızçemin kızrmızıları geçti çok şükür..dün kayınvalidemler vardı..doluluk derlermiş sütün yağından olurmuş..götürme doktora bişey olmaz dedi..cahil dediğim kadının söylediklerine inandım dün:)))))) hep iyi şeyler söylese:)
piraye ben adet olmadım zaten lekelenme şeklinde kanamam devam ediyo..bizimde bugün 40 mız çıkıyo..banada dr.adet görmeyebilirsin dedi.ama süt korur diyemem dedi bide hahaaa:) sanki korunmak lazımmış gibiboşver olma daha iyi ya..senin bi sürü dondurman var ne takıyosun pco yu falan:)
melodi canım bence test yap ve netleştir durumu..basit kist dedikleri şey adet düzenini bozabiliyo canım..önemli olan o kistin boyutunun büyümemesi..test yaptır ve dr.a görün..sen ankaradasın dimi hala..dr.a görünmüyomusun bu arada? o bakmadımı?
bade baya erkene aldın testi:) canım ben varsa 10.günde de çıkacağını düşünüyorum..ama kanda baktır..idrar testinde belli olmayabilir..
bubuş transfer oldu dimi..inşallah herşey yolunda gider...pozitifffff diye bağırırsınız burdan..
yapmayayımmı:26:
hafta içi eşim yok tek başına yaptırma
negatif olursa vızıldarsın yanında olayım diyor:44:ay bilemedim öff bişey çıkacağıda yok işte
kalsın o zaman hafta içi yapayım
Badecim 10. Gun erken degil mi. Degerin dusuk cikar. Kafan karisir uzersin kendini bos yere. 12. Gunu bekle canim bence. Gerci icine nasi sinerse ole yap yadaben de bilemedim simdi. Kendimi hatirladim da beklemek cok zor. Haklisin sabirsizlanmakta
bizzz geldiikkkk:))
evimizdeyiz çok şükür. dün klinkte kaldım. geçen sefer ağrılarım vardı bu sefer sanki hiç transfer falan olmamış gibi.
sadece sonda biraz idrar yolumu acıttı. idrara cıktıgımda biraz kanamada oldu cokda acıdı ama şükür şimdi daha iyiyim.
2 tane transfer edildi. 4. gün kompakt olmuslar. diğer 2 taneyi dondurduk.
diğerlerinin birinde trizomi 13 ve anükleer blastomer çıkmış.
iyiki pgt yapılmıs. tesadüfen o hasarlı 2 embryo transfer edilseydi yine kesin olarak tutmayacaktı yada düşük olacaktı.
bunlarında garantisi yok ama olsun içimiz rahat en azından.
bence hiç şansa bırakmadan ilk deneme bile olsa yapılması lazım.
2. denemenin ücretinden çok daha uygun. belki yarı yarıya negatifler azalır.
öptm hepinizi..