umudumuz ocak ayı diyenler

iden

Arabam 60 model :)
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
4.717
9
116
İstanbul
Bekliyoruz bekliyoruz sürekli kırmızı kart :)
Baktım konu açan hamile kalıp gidiyo :9: bide dedim Ocak ayında yeni yıl yeni umut bağlayanlarla birlik olalım istedim.

Allahım dert verip derman aratmasın.Umarım tüm isteyenler bebek sahibi olur :39:

7 Aralıktı benim bat ama bugün geldi kırmızılarım saolsunlar :)) Gecikipde heycanlandırmadılar beni :24:

idenim konu açmışş... hemen geldim..

kuzuucum yeni yıl yeni umutlar, güzellikler minnak bebekler getiririnşallahhh...:)

şunu da yazcaktım sen yazmışın hakikaten konu açan hamile kalıyor, inşallahsende de olur ama konu 9 ay devam eder :)

idenim konu açmışş... hemen geldim..

kuzuucum yeni yıl yeni umutlar, güzellikler minnak bebekler getiririnşallahhh...:)

şunu da yazcaktım sen yazmışın hakikaten konu açan hamile kalıyor, inşallahsende de olur ama konu 9 ay devam eder :)

Yavrummmm kuzum benim :))) Can dostumun bebişine arkadaş istiyorum :1: başka bi amacım yok gerçekten :9:

2011 giderken 2012 de gelirken bi güzellik yapar bize inşallah :)

amin inşallahh :21:
sizinde tez zamanda Allahım gönlünüze göre verir inşallah:21::21:

Amin İnşallah..
Siz tecrübeli olarak anlatırmısınız bizlere acık belirtileri yada tavsiyeleri fln :)
Kafanıza takmayın demeyin ama walla olmuyo :9:

Son düzenleme:
valla ister istemez insan takıyo doğru ama ne kadar az düşünürsen o kadar az stres yapıyosun..
benim 2 düşüğüm oldu öncesinde stres tek düşmanımdı yendim çok şükür hemen sonrasında da hamile kaldım zaten:21:
benim eşim arısütü-bal-polen falan kullanıyordu. ben onların cok etkisi oldugunu düşünüyorum.

bide ben gün sayarak yumurtlama dönemini hesapladım.. işte gün aşırı birlikte olduk falan..
ilişkilerden sonra belime yastıkla uyumuştum valla :1::1:

valla ister istemez insan takıyo doğru ama ne kadar az düşünürsen o kadar az stres yapıyosun..
benim 2 düşüğüm oldu öncesinde stres tek düşmanımdı yendim çok şükür hemen sonrasında da hamile kaldım zaten:21:
benim eşim arısütü-bal-polen falan kullanıyordu. ben onların cok etkisi oldugunu düşünüyorum.

bide ben gün sayarak yumurtlama dönemini hesapladım.. işte gün aşırı birlikte olduk falan..
ilişkilerden sonra belime yastıkla uyumuştum valla :1::1:

Kafamın üstünde uyuyorum :1: Amuda kalkıyorum yastıkta lafmı :) Doktora gittim hiç bişi yok git eve durmak yok yola devam didi :9:

istersen tahlil yapalım ama çok erken dedi daha 5 ay oldu biz başlayalı bi kaç ay daha bekle dedi son ay diyorum olmazsa ocaktaki adetimde yaptırcam testi. :emir_bebek: bi bebiş olur inş. Yeni yılda gerek kalmaz.

Arısütü bal polen bilmiyorumda bende Keçiboynuzu pekmezi aldım sabah akşam yedircem artık :))eşimede kendimde yerim ne zararı olcak :8:

Heh ben buraya dahil oluyorum :9: Batım 3 ocak bakalım bu ay tutturabilecek miyim???? :18: Düşünmemek elde değil, nolucak böyle nereye kadar bekliycem bakalım :31:

Heh ben buraya dahil oluyorum :9: Batım 3 ocak bakalım bu ay tutturabilecek miyim???? :18: Düşünmemek elde değil, nolucak böyle nereye kadar bekliycem bakalım :31:

Günaydın canım sen kaç aydır deniyosun bende 6. aya girmeye çalışıyorum.
7 kasımda olmuştum.5 aralıktan beri leke leke gelio anlamadım gitti :S Bi bilende yardımcı olmuyo her yerde sorduk :) bakalım ne olacak gün içerisinde ...

Evet sonunda devamıda geldii..Bunuda psikolojimle yapamam heralde dedim ama yapıyomuşum...
5 Aralıktan beri leke leke geldi adetim üzerinemi görüyorum diye heycanlandım,umutlandım,test yaptım negatif çıktı suçu testte buldum ama sonunda söküldü ve şuan tam olarak regl başladı.
Bat olarak ne alıcam bilmiyorum ama en geç olanını 7 Ocak ı kabul ediyorum.Şimdilik iki ikişiyiz..

Simlipembe 3 Ocak
İden 7 Ocak

Bekliyoruz bekliyoruz sürekli kırmızı kart :)
Baktım konu açan hamile kalıp gidiyo :9: bide dedim Ocak ayında yeni yıl yeni umut bağlayanlarla birlik olalım istedim.

Allahım dert verip derman aratmasın.Umarım tüm isteyenler bebek sahibi olur :39:

7 Aralıktı benim bat ama bugün geldi kırmızılarım saolsunlar :)) Gecikipde heycanlandırmadılar beni :24:

topiğin hayırlı olsun :34:
benim bat 7 aralık yani bugün :52:
bekliyorum bakalım.kırmızı kartı görürsem buradayım.
bu gece rüyamda önce kan testi yaptığımı gördüm 367 çıkmış :9: , sonra uyurken kendimi görüyorum.aa adet oldum diyorum.her yer batmış.sabah koştur koştur lavaboya gittim.birşey yok.
:27:

Günaydın canım sen kaç aydır deniyosun bende 6. aya girmeye çalışıyorum.
7 kasımda olmuştum.5 aralıktan beri leke leke gelio anlamadım gitti :S Bi bilende yardımcı olmuyo her yerde sorduk :) bakalım ne olacak gün içerisinde ...

Canım ben 7 aydır deniyorum bu ay 8. ay olucak :18: Bari bu ay olsun yaaaaa ya olmazsa korkusu çok kötüüüüü :14::14::14:

topiğin hayırlı olsun :34:
benim bat 7 aralık yani bugün :52:
bekliyorum bakalım.kırmızı kartı görürsem buradayım.
bu gece rüyamda önce kan testi yaptığımı gördüm 367 çıkmış :9: , sonra uyurken kendimi görüyorum.aa adet oldum diyorum.her yer batmış.sabah koştur koştur lavaboya gittim.birşey yok.
:27:

Teşekkür ederim.Umarım ve İnşallah burda karşılaşmayız seninle :)))
Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize.Gerçekten zor kimsenin kucağı boşkalmasın Allahım kimseye aratmasın.

Canım ben 7 aydır deniyorum bu ay 8. ay olucak :18: Bari bu ay olsun yaaaaa ya olmazsa korkusu çok kötüüüüü :14::14::14:

çok kötü diye bişey yok 8 de olmazsa 9 da canım.
Cumartesi doktora gittim çok duygulandım göz yaşlarımı tutamadım.Doktor da bana kötü düşündükçe kötü olayları çekersin enerjin ne yönde olursa onu yaşarsın biz 1 seneden önce aslında hiç bişey yapmıoruz.madem çok istiyosun tahlil yaptırabilirsin dedi.Ama bir ay daha beklemeyi düşünüorum.Yeni yıl yeni umutlarla gelir inşallah.Olmazsa ocakta yaptırıcam testleri...

İnşallah yeni yıl hepimize uğurlu gelir hayatım. Doğru söylüyorsun negatif düşünmemeliyiz, umudumuzu kaybetmek yokkk :34:

Bende yeni katıldım aranıza biz de 3 aydır deniyoruz,bu dördüncü ayımız bakalım ümidim bu ay.. Satım 27 kasım ümitle bekliyorum,Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın :34: inş yeni yıla müjdelerle gireriz Aminnn....

Bende yeni katıldım aranıza biz de 3 aydır deniyoruz,bu dördüncü ayımız bakalım ümidim bu ay.. Satım 27 kasım ümitle bekliyorum,Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın :34: inş yeni yıla müjdelerle gireriz Aminnn....

Hoşgeldin..
İnşallah bu ay umutlarımız yarım kalmaz.. 27 kasımsa Satın şu aralar senin için önemli zamanlar.. Keçi boynuzu pekmezi fln yeseniz iyi gelebilir..Umarım müjdeli haberler alırız senden de..Bekleyip göreceğiz inşallah.

BEN DE BUGÜN kırmızıları gördüm;9 kasım 7 aralık derken önümzdeki bat 4 OCAK 2012 beni de alın aranıza;UMUDUM OCAK.

Back
X