Umudumuz Temmuz Ayı

pervane88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
1.133
0
46
37
Konya
hadi bismillah diyelim ve açalım yeni sayfamızı hazirandan umudu kesenler buyrun burda dertleşelim baktım böyle bi konu göremedim bu aydan umudu kesen biri olarak ilk ben yazayım dedim :))

bu aya kadar ateş ölçme yöntemi kullandım ama yumurtlama günlerim her ay farklı zamanlarda oldu bi sonuç alamadım bu ay sadece düzenli ilişki ve arı sütü bal polen kullanacağımm hatta adetin ilk günü başladım eşimede yediriyorum ....

bu ay son olsun Allahım duy sesimizi .......

canım bildiğim kadarıyla bayanda yumurta kalitesini arttırıyormuş erkektede aynı kaliteyi attırıyor interneet araştırdım her derde deva diyordu hiçbi şey olmazsa bağışıklık sistemini güçlendiriyor inş. faydası olur canım

canım benim İNŞALLAH sağsağlim alırsın kucagına birde şu soğan ve incir kürüleri var duydunmu bilmiyorum denemek da fayda var canım bilgin olsun

İnşallah bu ay son olur, hamile kalırım, kalırız canım Yoksa doktora gideceğiz:26: Bende keçi boynuzu pekmezi aldım.Eşime içireceğim. Gerçi tadını pek sevmedi, bakalım ne kadarını içirebileceğim. Arı sütünü duymamıştım hiç, inşallah faydası olur

canım eşin için keçi boynuzu pekmezi değil de keçi boynuzunun özel kürü var onu içir ibrahim saraçoğlununkini yaptık biz etkili oldu eelhamdülillah .ama ben de pko var maalesef tedavi görüyoruz bakalım inşallah en kısa zaman da bebeklerimizi kucağımıza alırız hayırlısıyla

Selam kızlar ben de ilk defa temmuzda denicem gerçi henüz hesaplamalara başlamadım Ağustosa da sarkabilir.
Çok merak ediyorum acaba ne kadar beklicem.Kendimi şimdiden hazırlıyorum 1 sene sürebilir diye,umarım o kadar beklemeyiz
Ben de arı sütü polen molen boynuz ne varsa kullancaz artık,herşey bebek için

canlarım arı sütü bal polen karışımını sabah aksam aç karnına bi çay kaşığı kendime ve eşime yediriyorum ama kesinlikle metal kaşık değdirilmeyecek ben porselen çay şekeri kaşığı ile veriyorum ...

inş. tez zamanda kavuiuruz bebeklerimize canım Allah aratmasın gerçekten çok zor bi durum ...
doğru ne varsa kullanacağız artık canım :))

doktora da gitmeyi hemen kabul etmiyorlar erkekler canımm ya o duruma gelmeyelim inş. bir an önce kavuşalım ... bende geçen aylarda keçi boynuzu kürünü yapayım diye aldım çokça bi kere yaptım içmedi ( pekmezini aldım yemedi tadlarını sevmeyince yemiyorlar biz soğanın suyuna kadar içiyoruz onlar istemiyorlar (
ama üç gündür arı sütü bal polen karışımını içiriyorum ses çıkarmıyor inş. faydası olur ikimiz içinde...

canım benim İNŞALLAH sağsağlim alırsın kucagına birde şu soğan ve incir kürüleri var duydunmu bilmiyorum denemek da fayda var canım bilgin olsun

onları da duydum canım da doktor kontrolüne gitmiştim geçen ay iltihap kist falan yokmuş şükür ondan kullanmadım kullansam bi zararı olur mu acaba bilemedim şimdi

İNŞALLAH hemen olur beklemesin umarım tatalım hayırlısı artık

onları da duydum canım da doktor kontrolüne gitmiştim geçen ay iltihap kist falan yokmuş şükür ondan kullanmadım kullansam bi zararı olur mu acaba bilemedim şimdi

haytım o konuda bir bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem şimdi seni :26: dir doktoruna danış öyle yap istersen ama çok duydum kadın hastalıklarına helede çokkk iii geliyomuş yani şu kist ler akıntılara falan ibrahim sarçoğlun bir sitesine bak derim tatlım İNŞALLAH en kısa zamnada duyarız mutlu haberlerin i :)

Buradan pekmezi içiliyormuş diye duymuştum,ondan aldım:26: İbrahim Saraçoğlunun tavsiyesinide bir inceleyim bakayım. Gerçi halen dolapta duruyor, ben unutuyorum içirmeye onunda aklına gelmiyor Bu arada güzel dileklerin için çok sağol tatlım, inşallah inşallah

İnşallah canım, gerçi unutuyorum içirmeyi ama, bugün içireceğim Doktor konusuna gelince, inşallah doktora gerek kalmaz canım ya, benim eşim çok hashas biri, onda bir sıkıntı varsa eğer, eminim çok üzülür. İnşallah korktuğum olmaz

inş. tez zamanda kavuiuruz bebeklerimize canım Allah aratmasın gerçekten çok zor bi durum ...
doğru ne varsa kullanacağız artık canım :))

Amin pervane inşallah,şimdiden strese girmeye başladım biliyomusun ya olmazsa diye.
Stres de hamile kalmayı etkilediği için kendimi şartlamamaya çalışıyorum.Allah ne zaman hayırlıysa o zaman versin diyelim.
Sen ne zamandır düşünüyosun canım?

İNŞALLAH hemen olur beklemesin umarım tatalım hayırlısı artık

Amin canım inşallah,biz de bigün çizalge koyar birbirimizin bebeeeni takip ederiz bugün napıyo diye

bende böyle başladım canım hep ya olmazsayı düşündüm ilk denemede bile şimdi kendime çok kızzıyorum aklına hiç kötü şeyler getirme inş. hayırlı zamanda olacak diye düşün diyene bak taabi :))) insan öyle diyor ama seni çok iyi anlıyorum canım insan ister istemez takıyor

stres çok etkiliymiş bi öğretmen arkadaşta 3 yıldır hiç sorun olmamasına rağmen olmuyor süt hormonu tshı yüksek çıkıyormuş bu da engelliyormuş geçen ay gittiğim kontrolde baktı doktor bu değerlere her şey normal dedi içim birazz rahatladı ne çok konuştum ya ben 9 aydır istiyorum canım bu ay 10 olacak ne yazık kii (

inş. canım ya erkekler için çok daha zor bi durum benim eşimde öyle çok hassas o durumlara gelmeden kavuşalım inş. meleklerimize ...

Günaydın hanımlar
Pervanem burda okuduklarıma göre birçok kadın "amaaan takmicam artık ne zaman olursa" dediği ay hamile kalmış
Sen de öle yap bakalım.Neyse ki doktor kontrolünde herşeyin normal çıkmış.Ben seneye eylülde falan doğum yapsam ne güzel olur diye düşünüyodum.
O yüzden Temmuzda başlicam,inşallah çok geç kalmam ocağa kadar hamile kalırım da en geç eylülde doğururum
Şu spermleri hareketlendiren keçiboynuzu muydu neydi ondan lazım bi de adaçayından uzak tut eşini canım bunu da kayınvalideden duymuştum
Kadın bu sene torunu olacağından şüpheleniyo,bu ay 3 sene oldu evleneli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…