canım bildiğim kadarıyla bayanda yumurta kalitesini arttırıyormuş erkektede aynı kaliteyi attırıyor interneet araştırdım her derde deva diyordu hiçbi şey olmazsa bağışıklık sistemini güçlendiriyor inş. faydası olur canım
İnşallah bu ay son olur, hamile kalırım, kalırız canımYoksa doktora gideceğiz:26: Bende keçi boynuzu pekmezi aldım.Eşime içireceğim. Gerçi tadını pek sevmedi, bakalım ne kadarını içirebileceğim. Arı sütünü duymamıştım hiç, inşallah faydası olur
canım bildiğim kadarıyla bayanda yumurta kalitesini arttırıyormuş erkektede aynı kaliteyi attırıyor interneet araştırdım her derde deva diyordu hiçbi şey olmazsa bağışıklık sistemini güçlendiriyor inş. faydası olur canım
Selam kızlar ben de ilk defa temmuzda denicemgerçi henüz hesaplamalara başlamadım Ağustosa da sarkabilir.
Çok merak ediyorum acaba ne kadar beklicem.Kendimi şimdiden hazırlıyorum 1 sene sürebilir diye,umarım o kadar beklemeyiz
Ben de arı sütü polen molen boynuz ne varsa kullancaz artık,herşey bebek için
İnşallah bu ay son olur, hamile kalırım, kalırız canımYoksa doktora gideceğiz:26: Bende keçi boynuzu pekmezi aldım.Eşime içireceğim. Gerçi tadını pek sevmedi, bakalım ne kadarını içirebileceğim. Arı sütünü duymamıştım hiç, inşallah faydası olur
canım benim İNŞALLAH sağsağlim alırsın kucagınabirde şu soğan ve incir kürüleri var duydunmu bilmiyorum denemek da fayda var canım bilgin olsun
Selam kızlar ben de ilk defa temmuzda denicemgerçi henüz hesaplamalara başlamadım Ağustosa da sarkabilir.
Çok merak ediyorum acaba ne kadar beklicem.Kendimi şimdiden hazırlıyorum 1 sene sürebilir diye,umarım o kadar beklemeyiz
Ben de arı sütü polen molen boynuz ne varsa kullancaz artık,herşey bebek için
onları da duydum canım da doktor kontrolüne gitmiştim geçen ay iltihap kist falan yokmuş şükür ondan kullanmadım kullansam bi zararı olur mu acaba bilemedim şimdi
canım eşin için keçi boynuzu pekmezi değil de keçi boynuzunun özel kürü var onu içir ibrahim saraçoğlununkini yaptık biz etkili oldu eelhamdülillah .ama ben de pko var maalesef tedavi görüyoruz bakalım inşallah en kısa zaman da bebeklerimizi kucağımıza alırız hayırlısıyla
doktora da gitmeyi hemen kabul etmiyorlar erkekler canımm ya o duruma gelmeyelim inş. bir an önce kavuşalım ... bende geçen aylarda keçi boynuzu kürünü yapayım diye aldım çokça bi kere yaptım içmedi( pekmezini aldım yemedi tadlarını sevmeyince yemiyorlar biz soğanın suyuna kadar içiyoruz onlar istemiyorlar (
ama üç gündür arı sütü bal polen karışımını içiriyorum ses çıkarmıyor inş. faydası olur ikimiz içinde...
inş. tez zamanda kavuiuruz bebeklerimize canım Allah aratmasın gerçekten çok zor bi durum ...
doğru ne varsa kullanacağız artık canım :))
İNŞALLAH hemen olur beklemesin umarım tatalım hayırlısı artık
Amin pervane inşallah,şimdiden strese girmeye başladım biliyomusun ya olmazsa diye.
Stres de hamile kalmayı etkilediği için kendimi şartlamamaya çalışıyorum.Allah ne zaman hayırlıysa o zaman versin diyelim.
Sen ne zamandır düşünüyosun canım?
İnşallah canım, gerçi unutuyorum içirmeyi ama, bugün içireceğimDoktor konusuna gelince, inşallah doktora gerek kalmaz canım ya, benim eşim çok hashas biri, onda bir sıkıntı varsa eğer, eminim çok üzülür. İnşallah korktuğum olmaz
bende böyle başladım canım hep ya olmazsayı düşündüm ilk denemede bile şimdi kendime çok kızzıyorum aklına hiç kötü şeyler getirme inş. hayırlı zamanda olacak diye düşün diyene bak taabi :))) insan öyle diyor ama seni çok iyi anlıyorum canım insan ister istemez takıyor
stres çok etkiliymiş bi öğretmen arkadaşta 3 yıldır hiç sorun olmamasına rağmen olmuyor süt hormonu tshı yüksek çıkıyormuş bu da engelliyormuş geçen ay gittiğim kontrolde baktı doktor bu değerlere her şey normal dedi içim birazz rahatladı ne çok konuştum ya ben 9 aydır istiyorum canım bu ay 10 olacak ne yazık kii(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?