kızlar benim adetime göre bebiş 5 hafta 6 günlük ama doktorum daha küçük dedi dünde kan testi yaptırdım sonuç 444.44 çıktı buna göre sizce kaç haftalık bide 2 gün sonra doktorum tekrar kan testi istedi normalmi bu ya
kızlar benim adetime göre bebiş 5 hafta 6 günlük ama doktorum daha küçük dedi dünde kan testi yaptırdım sonuç 444.44 çıktı buna göre sizce kaç haftalık bide 2 gün sonra doktorum tekrar kan testi istedi normalmi bu ya
kızlar hepinize günaydın.....aslıcım kendini çok yorma..işten izin al biraz şu ilk günler geçene kadar....iki günde bir ikiye katlanması lazım değerlerinin onun için istiyo dr tahlil..
güzel hamişlerim benim..nasıl ufaklıklar yine rahat vermedimi?....hamiş olmayanlar da (ben de dahil) en kısa zamanda....sırayla....hepinizi çooooook seviyorum...iyiyki yolum düşmüş kk ya....
pardon 2 asiye demişim..Aslı canım izin al dediğim sensin gülüm :))))))))))))
Tatilim iyiydi canım dinlendim biraz sende sıkılma bende kürtajdan baya korkmuştum ama beklediğim gibi olmadı. O yüzden boşuna sıkılma nasılsa herşey düzeniyle olacak inşallah sonunda ikizlerin olur tüpbebekler genelde öle oluyo ya:1hug:
emelim belki ikiz belki üçüz olur oh ne güsel etrafın bebiş dolar hayırlısı tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?